ARCADIA

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ARCADIA
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 432.032.852

Publication

11/07/2014
ÿþBUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING  BEVESTIGING VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL - DOELWIJZIGING - BEVESTIGING OMZETTING AANDELEN AAN TOONDER IN AANDELEN OP NAAM  ACTUALISERING OPROEPING TOT ALGEMENE VERGADERING - ACTUALISERING VEREFFENINGSPROCEDURE AANPASSING STATUTEN AAN WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN.

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door NATHALIE DESIMPEL, geassocieerd notaris, zaakvoerder: van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Nathalie Desimpel  Elisabeth Desimpel  Ronny Van Eeckhout, geassocieerde notarissen', met zetel te 8790 Waregem, Zuiderlaan 71, in datum van drieëntwintig juni tweeduizend en veertien, dat de vennoten van de naamloze vennootschap " ARCADIA ", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te' 9870 Zulte, Karreweg 11, in buitengewone algemene vergadering bijeengekomen zijn en dat de vergadering met eenparigheid van stemmen, volgende besluiten heeft genomen;

EERSTE BESLUIT.

De vergadering heeft verwezen naar de beslissing van de raad van bestuur de dato zeven november: tweeduizend en zeven, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van twee januari tweeduizend en acht, onder nummer 08000761, om de zetel van de vennootschap te verplaatsen, met ingang op zeven november tweeduizend en zeven, naar het huidige adres en beslist dientengevolge artikel 2 van de statuten tei schrappen en te vervangen als volgt:

"ARTIKEL 2. ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9870 Zulte, Karreweg 11.

De zetel mag verplaatst worden binnen de grenzen van het Nederlandse taalgebied en het tweetalig gebied: Brussel hoofdstad, bij enkele beslissing van de raad van bestuur, die over aile machten beschikt cm deze' wijziging van zetel bekend te maken in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap mag ook, bij enkele beslissing van de raad van bestuur bestuurlijke zetels, exploitatiezetels, agentschappen en bilhuizen oprichten wanneer en waar zij het nodig acht, zowel in België ais' in bet buitenland, mits inachtneming van aile wetten en taaldecreten die daaromtrent bestaan."

TWEEDE BESLUIT.

De voorzitter heeft de notaris ontstaan lezing te geven van het verslag van de raad van bestuur met een uiteenzetting van een omstandige rechtvaardiging van de voorgestelde wijziging aan het maatschappelijk doel, en van de aangehechte staat van activa en passive de dato éénendertig maart tweeduizend en veertien. De aandeelhouders hebben erkend een kopie ontvangen te hebben van dit verslag en er kennis van te hebben: genomen.

Het verslag van de raad van bestuur en de bijgevoegd é staat van activa en passive zullen tegelijk met de' uitgifte van deze akte worden neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

De vergadering heeft beslist om volgende tekst in artikel 3 van de statuten te schrappen:

"Zowel in België als in het buitenland mag de vennootschap alle industriële, handels- en financiële, roerend en onroerende handelingen verrichten, die zich rechtstreeks of onrechtstreeks bij het maatschappelijk doel aansluiten of de uitbreiding ervan bevorderen.

De vennootschap kan eveneens belangen hebben door middels van inbreng, afstand, samensmelting of op gelijk welke andere manier in andere vennootschappen teneinde de ontwikkeling der zaken te bevorderen.

De vennootschap is gerechtigd leningen en kredieten onder elke vorm toe te staan zowel aan natuurlijke als rechtspersonen al dan niet mits hypothecaire inschrijving of inpandgeving van een handelszaak.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Wo.rd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

-

-2 JULI 2014

RECHTBANR-VZN

KOOPHANDariffiGENr

111111111*41 1.1,1.1131,1,111,11.11J1)11 II

111111

Ondernemingsnr : 0432.032.852

Benaming

(voluit) : " ARCADIA "

(verkort) :

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

Zetel: 9870 Zulte, Karreweg 11 (volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Onderwerp akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap heeft eveneens tot doel het uitoefenen van bestuursmandaten in andere vennootschappen."

De vergadering heeft vervolgens beslist om het doel uit te breiden met de volgende activiteiten:

"De vennootschap heeft eveneens tot doel, in België en in het buitenland, in eigen naam en voor eigen rekening, het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon aile hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten leveren die direct of indirect verband houden met de voorgaande. Deze diensten kunnen geleverd worden krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmanclaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar bestuurder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

Daartoe kan de vennootschap ook samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen elle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken."

Zodat het doel voortaan luidt als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel het patrimoniunn, gevormd door de inbrengsten en de aankopen, en grotendeels bestaande uit onroerende goederen en/of effecten, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden.

De vennootschap zal binnen het kader van haar maatschappelijk doel mogen overgaan tot het aankopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, verhuren of in huur nemen van onroerende goederen, al dan niet bemeubeld, zij zal haar patrimonium mogen vervreemden op het ogenblik dat zij dit het meest geschikt acht.

De vennootschap heeft eveneens tot doel: groot- en kleinhandel in ijzerwaren, blikwaren en huishoudartikelen, snijgereedschap, tuinmaterieel, elektrische toestellen, verlichtingsartikelen, sanitaire apparaten en artikelen, verpakkingsmateriaal.

De vennootschap heeft eveneens tot doel: het uitbaten van onroerende goederen als landbouwbedrijf, met inbegrip van veeteelt, wild, en gevogelte, in de ruimste zin van het woord; het in pacht nemen van gronden, de productie en de handel, hetzij als kleinhandel, hetzij als groothandel, van aile vruchten van de aarde, planten en bloemen, alscok van geslachte of levende dieren, en in het algemeen van aile opbrengsten van de landbouwactiviteit, evenals van de aanverwante producten; de aan- en verkoop en verhuring van machines, dienstig voor de landbouwactiviteit; landbouw- en tuinbouwwerken in het algemeen; het uitvoeren van grondwerken in het algemeen; het uitvoeren van allerlei loonwerk met betrekking tot de landbouwactiviteit; het uitvoeren van slopingswerken van gebouwen, het uitvoeren van allerlei wegeniswerken; de handel in reouperatie van afbraakwerken; aile handel voor eigen rekening of voor rekening van derden in aile soorten bouwmaterialen, hout, plastiek, ijzerproducten, ferro- en non ferrometalen en aanverwante producten, alsmede verhuring van containers, werktuigen en personeel; het afhalen en verwerken van aile afvalproducten, huisvuil en zo meer.

De vennootschap heeft eveneens tot doel, in België en in het buitenland, in eigen naam en voor eigen rekening, het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-persenen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten leveren die direct of indirect verband houden met de voorgaande. Deze diensten kunnen geleverd worden krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar bestuurder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

Daartoe kan de vennootschap ook samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen aile commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken."

DERDE BESLUIT.

De vergadering heeft bevestigd, voor zoveel als nodig, dat aile vierhonderd drieëntwintig (423) aandelen van de vennootschap op naam zijn ingevolge beslissing van de raad van bestuur de dato achtentwintig december tweeduizend en elf en werden ingeschreven in het register van aandelen«

De vergadering heeft beslist vervolgens om in artikel 9 van de statuten de eerste en de tweede alinea te schrappen en te vervangen ais volgt:

"De aandelen zijn op naam.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

De eigendom van de aandelen blijkt uitsluitend uit de inschrijving in het register van aandelen op naam. Elke aandelenoverdracht zal slechts effect ressorteren na de inschrijving in het register van aandelen van de verklaring van overdracht, gedateerd en getekend door de overdrager en de overnemer of hun vertegenwoordigers of na het vervullen van de formaliteiten door de wet vereist voor de overdracht van aandelen.

In de zetel van de vennootschap wordt een register gehouden van de aandelen op naam en de eventuele winstbewijzen, warrants en obligaties; elke houder van een effect kan er inzage van nemen; In voormeld register wordt aangetekend:

1. nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke aandeelhouder, alsmede het getal van de hem toebehorende effecten;

2. de gedane stortingen;

3. de overdrachten en overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer (of hun gevolmachtigden), ingeval van overdracht onder de levenden, door de gedelegeerd bestuurder en de rechtverkrijgende, ingeval van overgang wegens cverlijden.

De overdrachten en de overgangen gelden ten aanzien van de vennootschap en van derden eerst vanaf de datum van inschrijving in het register van aandelen.

Naar aanleiding van de inschrijving in het register, wordt aan de houder van het effect een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Aile effecten dragen een volgnummer."

VIERDE BESLUIT.

De algemene vergadering heeft besloten om, ingevolge de omzetting van de aandelen aan toonder in aandelen op naam, de statutaire bepalingen inzake de oproeping tot een algemene vergadering en de deponering van effecten te actualiseren.

De algemene vergadering heeft vervolgens besloten om de artikelen 20 en 22 van de statuten te schrappen en te vervangen als volgt:

"ARTIKEL 20. OPROEPING.

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda en zij worden gedaan door middel van een aankondiging die wordt geplaatst overeenkomstig de bepalingen van artikel 533 van het wetboek van vennootschappen.

De aandeelhouder die aan de vergadering deelneemt of er zich doet vertegenwoordigen, wordt ais regelmatig opgeroepen beschouwd. Een aandeelhouder kan er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke hij niet bijwoonde aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief."

"ARTIKEL 22. DEPONERING VAN EFFECTEN,

De raad van bestuur mag eisen in de bijeenroepingen tot een algemene vergadering, dat om tot de vergadering te worden toegelaten, de bouder van titels op naam zijn titels minstens vijf voile dagen voor de vergadering zou deponeren op de door hem aangeduide plaats. Zij worden in voorkomend geval toegelaten tot de algemene vergadering ingevolge overhandiging van het attest getuige van de neerlegging van de aandelen; anders volstaat het de aandelen op de vergadering zelf voor te leggen."

VIJFDE BESLUIT.

De vergadering heeft beslist om de statutaire bepalingen inzake de ontbinding en vereffening van de vennootschap te actualiseren en te herformuleren.

De vergadering heeft besloten artikel 38 van de statuten te vervangen als volgt:

"ARTIKEL 38, ONTBINDING EN VEREFFENING.

Vervroegde ontbinding kan mits inachtname van de wettelijke beschikkingen en de regels opgenomen in de statuten.

In geval van ontbinding van de vennootschap zal de vereffening ervan geschieden door de leden die op dat ogenblik van de raad van bestuur zullen deel uitmaken, tenzij de algemene vergade-.ring verkiest te dien einde één of meerdere vereffenaars te benoemen wiens macht en bezoldiging zij zal vast stellen. Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Overeenkomstig het wetboek van vennootschappen zal de vereffenaar pas in functie treden na bevestiging door de rechtbank van koophandel van de benoeming van de vereffenaar door de algemene vergadering. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de datum van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft.

In aile gevallen van ontbinding wordt het maatschappe-lijk bezit, na afbetaling van alle maatschappelijke lasten, verdeeld onder alle aandelen, bij gelijke delen, gebeurlijk na voorafgaandelijke gelijkmaking van de aandelen, wat betreft hun afbetaling, en na terugbetaling van het kapitaal.

ZESDE BESLUIT.

De vergadering heeft de nodige machten verleend aan de raad van bestuur om de genomen besluiten ten uitvoer te brengen.

ZEVENDE BESLUIT.

De vergadering heeft kennis genomen van de gecoördineerde tekst van de statuten.

Na rondvraag heeft de vergadering beslist de gecoördineerde tekst van de statuten goed te keuren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Nathalie Desimpel.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

k

à1

*

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte akte buitengewone algemene vergadering d.d. 23106/2014;

- verslag van de bestuurders met balans activa & passive;

- coördinatie van de statuten.

...

.-

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

20/02/2014 : GE169371
04/02/2013 : GE169371
13/04/2012 : GE169371
30/01/2012 : GE169371
07/09/2011 : GE169371
02/02/2011 : GE169371
21/01/2011 : GE169371
04/02/2010 : GE169371
22/01/2009 : GE169371
02/01/2008 : GE169371
17/12/2007 : GE169371
13/12/2006 : GE169371
21/12/2005 : GE169371
05/01/2005 : GE169371
21/12/2004 : GE169371
26/03/2004 : GE169371
07/01/2004 : GE169371
23/01/2003 : GE169371
07/01/2000 : GE169371
01/01/1997 : GE169371
01/01/1996 : GE169371
01/01/1995 : GE169371
16/03/1993 : GE169371
01/01/1993 : GE169371
03/02/2016 : GE169371
01/01/1992 : KO123686
14/07/1989 : OU31980
02/03/1989 : OU31980
01/01/1989 : OU31980
08/08/2016 : GE169371
24/10/2016 : GE169371
24/03/2017 : GE169371
13/06/2018 : GE169371

Coordonnées
ARCADIA

Adresse
KARREWEG 11 9870 ZULTE

Code postal : 9870
Localité : ZULTE
Commune : ZULTE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande