ARCANEGRA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARCANEGRA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 898.370.943

Publication

06/01/2011
ÿþ Mal 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



~

_

*11003095*

Ondememingsnr : 0898.370.943 Benaming

(voluit) : ARCANEGRA

N E jE ~ ~ ~ :'

hr ~

~

28 CEC. 2010

~z~+ t ~G¬ iffie , , ~, .-.r.,-_..I"

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Zetel : 9040 Gent (Sint-Amandsberg), Nijverheidstraat 39

Onderwerp akte : ONTBINDING VAN DE VENNOOTSCHAP - IN VEREFFENINGSTELLING - BENOEMING VEREFFENAAR

Blijkens een proces-verbaal afgesloten door Notaris Marc VAN CAUWENBERGHE met standplaats te Deinze op zestien december tweeduizend en tien en met volgende registratierelaas: "Geregistreerd twee bladen: geen verzendingen te Deinze op zeventien december tweeduizend en tien, Boek 502, Blad 96, Vak 18. Ontvangen: Vijfentwintig euro (25,00 EUR). Voor de ea. Inspecteur, getekend: Colombie Koen, Adj.-Financieel; assistent".

Heeft de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de Besloten Vennootschap met: beperkte aansprakelijkheid "ARCANEGRA" waarvan de zetel gevestigd is te 9040 Gent (Sint-Amandsberg),. B.T.W. BE 0898.370.943 RPR Gent, onder meer beslist:

1.tot de ontbinding van de vennootschap en haar vereffening uit te spreken vanaf zestien december: tweeduizend en tien;

2.ten gevolge van de ontbinding neemt de vergadering kennis van de van rechtswege beëindiging vanaf: zestien december tweeduizend en tien van het mandaat van de zaakvoerder, met name de heer Keymolen Bruno.

3.De vergadering stelt vast dat thans alle schulden van de vennootschap vereffend zijn. Ter staving hiervan; verwijst de voorzitter naar de voormelde balans van 21 oktober 2010 die tevens geldt als de vereffeningsrekening.

De vergadering stelt tevens vast dat de vennootschap geen onroerende goederen bezit en dat het; vermogen van de vennootschap uitsluitend bestaat uit activabestanddelen die bij wijze van overgang onder'; algemene titel overgaan in het vermogen van de aandeelhouders.

De vergadering stelt vast dat het bijgevolg een eenvoudige vereffening betreft en beslist derhalve dei ontbinding meteen te laten volgen door de sluiting van de vereffening.

Bijgevolg verklaart de vergadering de vereffening gesloten en stelt zij vast dat de vennootschap "ARCANEGRA" definitief opgehouden heeft te bestaan.

De vergadering besluit nog dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd`: en gedurende ten minste 5 jaren bewaard worden op volgend adres: te 9040 Gent, Nijverheidstraat 39.

4. Machtiging:

De vergadering verleent een bijzondere volmacht aan besloten vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid ABKWADRAAT Accountants en Belastingconsulenten, met zetel te 8570 Vichte, Delfien Vanhauttestraat 1, alleen handelend en met bevoegdheid tot indeplaatsstelling, om alle formaliteiten inzake de schrapping van de inschrijving van de vennootschap in het ondememingsloket, alsmede bij de Administratie; voor de belasting over de toegevoegde waarde of enige andere administratie.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie ontbindingsakte;

-bijzonder verslag van de zaakvoerder;

-verslag van de bedrijfsrevisor.

Marc VAN CAUWENBERGHE

Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) "

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2011- Annexes du Moniteur belge

02/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.05.2010, NGL 29.06.2010 10231-0206-011

Coordonnées
ARCANEGRA

Adresse
NIJVERHEIDSTRAAT 39 9040 SINT-AMANDSBERG

Code postal : 9040
Localité : Sint-Amandsberg
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande