ARCELORMITTAL INSURANCE BELGIUM

NV


Dénomination : ARCELORMITTAL INSURANCE BELGIUM
Forme juridique : NV
N° entreprise : 436.307.681

Publication

05/02/2014 : ME. - JAARREKENING 31.07.2013, GGK 31.12.2013, NGL 28.01.2014 14020-0166-028
24/01/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ï*11.,E1111

-ONITE R BELGE

17 1- 2014 31SCH bTAATSBLAD

NEERGELEGD 08 JAN. 2014

RECill'IM JKOOPHANDri --rv

II

Ondernemingsnr : 0436.307.681. Benaming

(voluit) :

(verkort) :

"ARCELORMITTAL INSURANCE BELGIUM"

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel 9042 Gent, John Kennedylaan 51

(volledig adres)

Onderwerp akte: Afwijking van de statutaire bepalingen inzake het einde van het boekjaar en het houden van de gewone algemene vergadering  Jaarverslag van de raad van bestuur en verslag van de commissaris Goedkeuring van de jaarrekening  Bestemming van de resultaten  Kwijting te verlenen aan de bestuurders en aande commissaris  Met fusie door overneming door de naamloze vennootschap "ARCELORMITTAL BELGIUM" gelijkgestelde verrichting  Ontbinding zonder vereffening - Machtiging

Uit de notulen opgemaakt door Meester Frederik VLAMINCK, geassocieerd notaris te Antwerpen, op éénendertig december tweeduizend dertien;

BLIJKT DAI":

De buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "ARCELORMITTAL INSURANCE BELGIUM", gevestigd te 9042 Gent, John Kennedylaan 51, in het gerechtelijk arrondissement Gent, ingeschreven in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het ondememingsnummer 0436.307.681 en geregistreerd als B.T.W.-plichtige;

ONDERMEER BESLIST HEEFT:

1. Om af te wijken van de statutaire bepalingen inzake het einde van het boekjaar en het houden van de gewone algemene vergadering, om dienvolgens het lopend boekjaar, dat een aanvang heeft genomen op 1 januari 2013 af te sluiten op 31 juli 2013 en om de gewone algemene vergadering betreffende dat boekjaar te houden op heden, 31 december 2013.

2, De jaarrekening betreffende het boekjaar, dat een aanvang heeft genomen op 1 januari 2013 en afgesloten werd op 31 juli 2013, werd toegelicht.

Na onderzoek, de voorgelegde jaarrekening goed te keuren.

3. Overeenkomstig het voorstel van de raad van bestuur, om het resultaat van het boekjaar, dat een

"

aanvang heeft genomen op 1 januari 2013 en afgesloten werd op 31 juli 2013, over te dragen naar de rekening "Overgedragen winst",

4. Volledige en algehele kwijting te verlenen aan de bestuurders voor het vervullen van hun opdracht over het boekjaar dat een aanvang heeft genomen op 1 januari 2013 en afgesloten werd op 31 jull 2013.

5. Volledige en algehele kwijting te verlenen aan de commissaris voor het vervullen van zijn opdracht over het boekjaar dat een aanvang heeft genomen op 1 januari 2013 en afgesloten werd op 31 juli 2013.

6. Tot met fusie gelijkgestelde verrichting, overeenkomstig het voorstel, door overneming door de naamloze' vennootschap "ARCELORMITTAL BELGIUM", gevestigd te 1000 Brussel, Keizerinlaan 66, in het gerechtelijk' arrondissement Brussel, ingeschreven in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het ondememingsnummer 0400.106.291 en geregistreerd als B.T.W.-plichtige (overnemende vennootschap), van het volledig actief en passief vermo-'gen, niets voorbehouden noch uitgezonderd, van de naamloze vennootschap "ARCELORMITTAL INSURANCE BELGIUM", gevestigd te 9042 Gent, John Kennedylaan 51, in het gerechtelijk arrondissement Gent, ingeschreven in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het ondernemingsnummer 0436.307.681 en geregistreerd als B.T.W.-plichtige (overgenomen vennootschap), op grond van een balans afgesloten per 31 juli 2013.

Onder de opschortende voorwaarde van de aanvaarding van het besluit tot met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting door de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de ovememende naamloze vennootschap "ARCELORMITTAL BELGIUM", onder de voorwaarden gesteld, om de naamloze vennootschap "ARCELORMITTAL INSURANCE BELGIUM" te ontbinden zonder invereffeningstelling.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap zal ongewijzigd blijven bestaan tot op het ogenblik van de realisatie van de gestelde voorwaarde.

Door de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting houdt de vennootschap op te bestaan, dit onder voorbehoud van het bepaalde in artikel 682, lid 1, 1° van het Wetboek van vennootschappen.

Aile sedert 1 augustus 2013 door de overgenomen naamloze vennootschap "ARCELORMITTAL INSURANCE BELGIUM" gestelde verrichtingen zullen vanuit boekhoudkundig en fiscaal oogpunt geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende naamloze vennootschap "ARCELORMITTAL BELGIUM", op last voor deze vennootschap al het passief van de overgenomen vennootschap te dragen, al haar verplichtingen na te komen en al haar verbintenissen uit te voeren, alle kosten, lasten en belastingen te dragen welke voortvloeien uit deze met fusie gelijkgesteld verrichting en de bestuurders van de overgenomen ven-'nootschap te vrijwaren tegen elke vordering.

Aangezien aile aandelen van de overgenomen naamloze vennootschap "ARCELORMITTAL INSURANCE BELGIUM" in bezit zijn van de overnemende naamloze vennootschap "ARCELORMITTAL BELGIUM" zullen jn vergoeding voor de overgang van het volledige vermogen van de overgenomen vennootschap geen nieuwe aandelen van de overnemende vennootschap worden gecreëerd.

7. Te notuleren dat het volledig vermogen van de overgenomen vennootschap "ARCELORMITTAL INSURANCE BELGIUM" overgaat onder algemene titel naar de overnemende vennootschap "ARCELORMITTAL BELGIUM", dit onder dezelfde opschortende voorwaarde als gesteld.

8. Machtiging te verlenen aan de heer JANSEN Dirk, geboren te Balen op 21 februari 1956, wonend te 2640 Mortsel, Steenakker 96, om namens de vennootschap op de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de overnemende vennootschap

a)verklaring af te leggen betreffende de besluiten nopens de agendapunten;

b)in uitvoering van deze besluiten en te dien einde alle handelingen te stellen, alle verklaringen af te leggen, en alle documenten, akten of bescheiden en de bijlagen daaraan te ondertekenen;

c)in het algemeen alles te doen wat nodig of nuttig is in het kader van de totstandkoming van de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting waarvan sprake hierboven;

d)vast te stellen dat, ingevolge overeenstemmende besluiten inzake deze met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting, de overgenomen naamloze vennootschap "ARCELORMITTAL INSURANCE BELGIUM", overeenkomstig de voorschriften van artikel 682, lid 1, 1° van het Wetboek van vennootschappen, heeft opgehouden te bestaan,

9. Voor zover ais nodig werd bijzondere volmacht met recht van indeplaatsstelling verleend aan de vennootschap onder firma "ADMINISTRATIE, SECRETARIAAT & CONSULTING", afgekort "AS&C", gevestigd te 2100 Deume (Antwerpen), Dascottelei 9 bus 6, vertegenwoordigd door Mevrouw Simonne MOYAERT, wonend te 2100 Deume (Antwerpen), Dascottelei 9 bus 6, teneinde aile formaliteiten te vervullen om wijziging te vorderen van de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen.

- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL -

- Frederik Vlaminck, geassocieerd notaris,

Hiermede tegelijk neergelegd : Afschrift van de notulen dd. 31 december 2013, met in bijlage :, één volmacht, balans, en uittreksel.

Uittreksel zonder registratierelaas uitgereikt met het enige doel te worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/11/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ill I Ill il li Il I II I II III

*13176100*

Ondernemingsnr : 0436307681

Benaming

(votait) : ARCELORMITTAL INSURANCE BELGIUM

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : JOHN KENNEDYLAAN 51 9042 GENT

(volledig adres) Uittreksel uit de notulen van de Algemene Vergadering en van de Raad van Bestuur van 30 September 2013. Bestuurders, afgevaardigde van het dagelijks bestuur en fusievoorstel voor fusie door overneming van ArcelorMittal Insurance Belgium N.V. door ArcelorMittal Belgium N.V., opgesteld door de Raad van Bestuur of 30 September 2013.

Onderwerp akte : De Vergadering erkent het ontslag van hun mandaat van de Heren Jos Bogaerts en Jaak Michiels en Mevrouw Martine De Meyere (met ingang van 10 Juli 2013 voor Mevrouw De Meyere). De Raad van Bestuur neemt kennis van het ontslag van de Heer Jaak Michiels als afgevaardigde van het dagelijks bestuur en trekt hem de verleende algemene en bijzondere volmachten voor het dagelijks bestuur in, met ingang vanaf 30 September 2013.

De vergadering benoemt als Bestuurder met eenparigheid van stemmen de Heer Erwin De Meyst. Hun mandaat, dat gratis zal uitgeoefend worden, komt te vervallen na afloop van de algemene vergadering die zich over de rekeningen van het boekjaar 2015 zal uitspreken.



Neerlegging van het fusievoorstel.

FUSIEVOORSTEL

Opgesteld overeenkomstig art, 719 van het Wetboek van Vennootschappen door de Raden van Bestuur van ;

ARCELORMITTAL BELGIUM N.V., and ARCELORMITTAL INSURANCE BELGIUM N.V.

Onderhavig FUSIEVOORSTEL betreft de fusie door het in één hand verenigd zijn van alle aandelen van de vennootschap ArcelorMittal Insurance Belgium door de vennootschap ArcelorMittal Belgium.

1.Naam, rechtsvorm, doel en zetel van de te fuseren vennootschappen,

A.Overnemende vennootschap :

Naam : ARCELORMITTAL BELGIUM

Rechtsvorm ; Naamloze Vennootschap

Doel :

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, de fabricatie van en de handel in alle metaalproducten, de exploitatie, het verhandelen en de amodiatie van alle mijnen, ijzerlagen en groeven alsmede de handel in de producten ervan, meer bepaald in alle brandstoffen ongeacht of ze al dan niet van eigen exploitaties voortkomen,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

De vennootschap kan onder meer, zowel in België als in het buitenland, alle fabrieken, mijnen, inrichtingen, werkplaatsen, handelskantoren en verkoophuizen oprichten, verkrijgen, omvormen, exploiteren of laten exploiteren, alle brevetten, vergunningen, nijverheidsprocédés, modellen, fabrieksmerken bekomen, kopen, exploiteren en afstaan, voor zover zulks rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking heeft op de door de vennootschap uitgeoefende bedrijvigheden,

De vennootschap kan in alle Belgische of vreemde vennootschappen of ondememingen, ongeacht of deze een gelijkaardig doel nastreven of niet, op elke manier deelhebben, in 't bijzonder door middel van oprichting, inbreng, ruiling, afstand, deelneming, onderschrijving of aankoop van maatschappelijke rechten, verhuring, fusie, alliantie of associatie in deelneming.

In het algemeen kan zij zowel in België als in het buitenland, aile nijverheids-, handels- en financiële handelingen, transacties of operaties verrichten, zowel roerende als onroerende, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele, betrekking hebben op haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn om haar bedrijvigheid of handel te vergemakkelijken, te begunstigen of uit te breiden.

Ze kan zelfs haar maatschappelijk doel op een onrechtstreekse wijze nastreven, door bijvoorbeeld haar installaties of constructies in huur of in leen te geven of deze in één of meerdere andere vennootschappen geheel of ten dele in te brengen.

Het maatschappelijk doel kan uitgebreid of beperkt worden door een wijziging van de statuten.

Zetel : 1000 Brussel, Keizerinlaan, 66,

B.Over te nemen vennootschap

Naam : ArcelorMittal Insurance Belgium

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Doel

De studie, de raadgeving en de onderhandeling van alle soorten verzekeringen, van welke aard ook, zowel in België als in het buitenland en binnen de perken van de aldaar vigerende wetgeving.

In het algemeen kan de vennootschap, zowel in België als in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen stellen en op om het even welke wijze deelnemen in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, wanneer dit rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staat met haar doel, of van aard is de verwezenlijking daarvan te benaarstigen of te vergemakkelijken.

Zetel : John Kennedylaan 51 9042 Gent

2.Datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschappen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap :

1 Augustus 2013.

3.Rechten die de overnemende vennootschap toekent aan de vennoten van de over te nemen vennootschappen, die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen:

Er worden geen enkel speciaal recht dat aan aandeelhouders wordt toegekend, en er zijn geen houders van andere titels dan aandelen.

4.Bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuurs organen van de te fuseren vennootschappen :

Er worden geen bijzondere voordelen aan de leden van de bestuurs organen van de te fuseren vennnootschappen toegekend.

Erwin DE MEYST Egbert JANSEN

Bestuurder Bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

L eVoór-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 24.06.2013, NGL 10.07.2013 13294-0067-028
05/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.06.2012, NGL 29.06.2012 12248-0412-029
05/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 06.06.2011, NGL 28.06.2011 11235-0402-027
11/02/2011
ÿþ Moaz.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111111111111101118

*11023441*

beh aa Bel Staz

Ondernemingsnr : 0436.307.681

Benaming

(voluit) : ARCELORMITTAL INSURANCE BELGIUM

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : 9042 Gent, John Kennedylaan 51

Onderwerp akte : BENOEMINGEN

Uittreksel uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering dd. 30 december 2010

De Algemene Vergadering beslist om het mandaat van Commissaris van Ernst & Young Bedrijfsrevisoren BV CVBA, vertegenwoordigd door Lieve Cornelis, te hernieuwen voor een periode van 3 jaren en omvattende de boekjaren 2010, 2011, 2012, tot aan de Jaarvergadering 2013.

M DE MEYERE J MICHIELS

Bestuurder Afgevaardigd Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

28/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 07.06.2010, NGL 22.06.2010 10208-0123-029
07/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 01.06.2009, NGL 25.06.2009 09340-0076-029
07/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 02.06.2008, NGL 01.07.2008 08347-0338-027
03/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 04.06.2007, NGL 21.06.2007 07293-0390-025
06/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 06.06.2006, NGL 05.07.2006 06414-0647-017
04/07/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 06.06.2005, NGL 01.07.2005 05404-2106-017
14/02/2005 : GE155074
07/07/2004 : GE155074
01/04/2004 : GE155074
10/07/2003 : GE155074
05/07/2002 : GE155074
21/09/2000 : GE155074
15/09/1998 : GE155074
21/07/1998 : GE155074
19/07/1996 : GE155074
19/07/1996 : GE155074
09/03/1996 : GE155074
12/03/1993 : GE155074
01/01/1993 : GE155074
05/09/1991 : GE155074

Coordonnées
ARCELORMITTAL INSURANCE BELGIUM

Adresse
JOHN KENNEDYLAAN 51 9042 GENT

Code postal : 9042
Localité : Desteldonk
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande