ARCHITECT CHRIS MOORTGAT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARCHITECT CHRIS MOORTGAT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 866.230.091

Publication

01/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 28.06.2014, NGL 30.07.2014 14360-0405-012
30/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 29.06.2013, NGL 19.09.2013 13591-0553-011
03/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 02.08.2012 12371-0440-011
21/09/2011
ÿþmod 2.1

Vc bette

aar

Beti Staal

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememingsnr : 0866-230.491

GRiFFiE rR i7A...1-1Tc3AN1'i

VAN KOOPHANDEL

0 S. 09. 2011

DENDERMONDE

Criffie

11111 III

*11142543*

Ilml

II

i

et

Benaming : ELECTRICITEITSWERKEN MOORTGAT L VL. (voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Gustaaf De Petterlaan 1/A

9220 Hamme

Onderwerp akte : NAAMSWIJZIGING - DOELWIJZIGING - STATUTENWIJZIGING

Uittreksel vóór registratie:

;i Uit een proces-verbaal opgesteld door geassocieerd notaris Ellen Files te Hamme vijf september tweeduizend;;

en elf, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met:;

beperkte aansprakelijkheid "ELECTRICITEITSWERKEN MOORTGAT LUC", met zetel te 9220 Hamme,;;

Gustaaf De Petterlaan 1/A, niet ondernemingsnummer 0866.230.091, de volgende besluiten heeft genomen :

1. wijziging van de naam van de vennootschap in "Architect Chris Moortgat";

t! 2. wijziging van de aard van de vennootschap in een burgerlijke vennootschap;

3. de vergadering neemt kennis van het verslag van de zaakvoerder inzake het voorstel tot wijziging van het;; doel van de vennootschap. Aan dit verslag is een staat van activa en passiva gehecht afgesloten op dertig juni;:

tweeduizend en elf. "

4. Wijziging der statuten, in overeenstemming met de eerder genomen besluiten en ten einde deze eveneens in overeenstemming te brengen niet de bepalingen van de wet van vijftien februari tweeduizend en zes;, betreffende de uitoefening van het beroep van architect in het kader van een rechtspersoon (Belgisch;; ; Staatsblad van vijfentwintig april tweeduizend en zes) en de aanbevelingen betreffende het uitoefenen van hete beroep van architect door een rechtspersoon goedgekeurd door de nationale raad van de orde van architecten,; op zevenentwintig april tweeduizend en zeven, zodat voorgesteld wordt de huidige statuten te vervangen door,: de hierna volgende statuten:

i; « Artikel één: NAAM.

De vennootschap neemt de vorm aan van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten;;

i; vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid. De vennootschap draagt de naam "Architect Chris Moortgat". i

De rechtspersoon heeft slechts één benaming. Enkel deze enige en als dusdanig in de statuten vermelde; ii benaming zal gebruikt worden. Van deze benaming zijn afkortingen, vertalingen of andere transcripties niet=:

toegelaten. Daarentegen zijn, voor de vorm die de rechtspersoon heeft aangenomen, de afkortingen, voorzien;;

in het Wetboek van Vennootschappen, toegelaten. s;

;: De naam wordt vermeld op alle stukken die uitgaan van de vennootschap, en wordt aangevuld met de woorden;; 'burgerlijke vennootschap met (de) handelsvorm (van een BVBA)'.

De architect-rechtspersoon en zijn vennoten zullen er voor zorgen dat de naam van de architect-natuurlijker

pip ; persoon uit de benaming en het logo wordt geschrapt, indien de betrokken architect-natuurlijke persoon definitieve tuchtbeslissing werd geschrapt. Artikel twee: ZETEL.

i; De zetel van de vennootschap werd bij de oprichting bepaald.

Hij kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlands taalgebied of het tweetalig gebied Brussel hoofdstad bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), bekend te maken in de Bijlage tot.

het Belgisch Staatsblad. ;i

pip ;i In geval van verplaatsing van de maatschappelijke zetel dient de raad van de Orde van Architecten hiervan int:

kennis te worden gesteld. Indien de zetel wordt verplaatst naar een andere provincie, dient de raad van de;; provincie waar de zetel initieel gevestigd was, alsook deze waar de zetel gevestigd zal zijn, te worden;; i; verwittigd.

Artikel drie: DOEL.

De vennootschap heeft tot doel het uitoefenen van het beroep van architect in de meest brede zin, onder meer;: iE door rechtstreeks of onrechtstreeks, voor eigen rekening of voor rekening van derden, opdrachten te verwerven;: ;i en uit te voeren op het gebied van architectuur, stedenbouw, landschapsarchitectuur, verkeerskunde, ;i milieubeheer, burgerlijke bouwkunde, bijzondere uitrustingstechnieken, verluchting, akoestiek, wegeniswerken,;; ;i EPB-verslaggeving, binnenhuisinrichting, tuin- en landschapsinrichting, opmetingen, topografie, expertises,;;

evenals het uitvoeren van alle activiteiten en verrichtingen welke hiermee verband houden, bij uitsluiting van

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mari 2.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

activiteiten en verrichtingen die met de uitoefening van het beroep van architect onverenigbaar zijn, en dit door tussenkomst van haar vennoten-architecten gerechtigd tot de uitoefening van deze discipline, die daartoe hun volledige activiteit als architect uitoefenen in naam en voor rekening van de vennootschap en waardoor alle daaruit voortvloeiende honoraria geïnd worden door en voor de vennootschap.

De vennootschap mag haar maatschappelijk doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle niet commerciële wijzen die zij het best geschikt acht en hierbij alle financiële verhandelingen doen, zowel roerende als onroerende, behoudens wettelijke of reglementaire beperkingen. Het is haar toegestaan leningen aan te gaan en alle zakelijke en gebruiks- en genotsrechten te verkrijgen.

Elke tussenkomst in of deelneming aan een andere vennootschap of bij derden, onder welke vorm en welke wijze dan ook is mogelijk op voorwaarde dat deze tussenkomst of deelneming van professionele aard is en het doel en de activiteiten van deze vennootschap of deze derde niet-onverenigbaar is met het architectenberoep. Bij de uitoefening van de activiteiten zullen de vennootschap en alle vennoten steeds handelen in overeenstemming met en naleving van de Wet van twintig februari negentienhonderd negenendertig, de Wet van zesentwintig juni negentienhonderd drieënzestig, het Reglement van Beroepsplichten, de aanbevelingen van de Orde van Architecten met betrekking tot de uitoefening van het beroep van architect door een rechtspersoon en de toepasselijke wettelijke en deontologische bepalingen in het algemeen.

De statuten zullen daarmee overeenstemmend worden geïnterpreteerd.

Artikel vier: DUUR.

De vennootschap is opgericht voor onbeperkte duur en begint te werken vanaf neerlegging van de stukken op de Rechtbank.

De artikels 39, 5° en 43 van het Wetboek van Vennootschappen betreffende de ontbinding en de opzegging van het vennootschapscontract zijn niet van toepassing.

Behoudens de gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Artikel vijf: KAPITAAL.

Het geheel geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt twintigduizend euro (20.000,- ¬ ), verdeeld in tweehonderd (200) aandelen zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van elk één/tweehonderdste van het kapitaal.

Artikel zes: WIJZIGING VAN HET KAPITAAL.

Tot verhoging of tot vermindering van het kapitaal kan slechts besloten worden door de buitengewone algemene vergadering ten overstaan van een notaris en met inachtneming van de wettelijke en statutaire bepalingen.

Moet de algemene vergadering uitspraak doen over een vermindering van het kapitaal, dan vermeldt de oproeping op welke wijze de voorgestelde vermindering zal geschieden.

Artikel zeven: RECHT VAN VOORKEUR.

Ingeval van verhoging van het kapitaal in speciën zal iedere vennoot eerst het recht hebben de verhoging te onderschrijven in verhouding tot de aandelen die hij reeds bezit.

Het voorkeurrecht kan worden uitgeoefend gedurende een termijn van ten minste vijftien dagen te rekenen vanaf de dag van de openstelling van de inschrijving. De termijn wordt bepaald door de algemene vergadering. De uitgifte met voorkeurrecht en de periode waarin dat kan worden uitgeoefend, worden aangekondigd in een bericht dat per aangetekende brief ter kennis wordt gebracht van de vennoten.

Op aandelen waarop niet werd ingeschreven zoals bepaald in het eerste lid, kan enkel worden ingeschreven door de in artikel acht/bis van de statuten genoemde personen.

Artikel acht: AANDELEN OP NAAM  REGISTER.

De aandelen zijn van rechtswege op naam. Zij worden ingeschreven in een register van vennoten dat, overeenkomstig de wettelijke voorschriften, wordt gehouden in de zetel van de vennootschap.

De vennoten en de personen die daartoe rechtmatig belang kunnen doen gelden  hierbij inbegrepen de bevoegde Provinciale Raad van de Orde van Architecten, - kunnen inzage nemen van dit register in de zetel van de vennootschap.

De inschrijving in bedoeld register geldt als bewijs van eigendom van een aandeel.

De inschrijvingen in het register worden uitsluitend verzorgd door de zaakvoerder, aan de hand van bewijskrachtige documenten die zijn gedateerd en ondertekend. De inschrijvingen geschieden in volgorde van de overlegging van de stukken. Alle aandeelhouders moeten gemeld worden bij de bevoegde Provinciale Raad van de orde van Architecten."

Artikel acht/bis: VENNOTEN.

Minstens zestig procent (60%) van de aandelen moet rechtstreeks of onrechtstreeks in het bezit zijn van een natuurlijke persoon die gemachtigd is het beroep van architect uit te oefenen én die ingeschreven is op één van de tabellen van de orde van architecten.

Met 'onrechtstreeks" wordt bedoeld dat de architect-aandelen ook in handen kunnen zijn van een ander rechtspersoon die er toe gemachtigd is het beroep van architect uit te oefenen, met andere woorden opgenomen is op de tabel.

De overige aandelen mogen slechts in het bezit zijn van een natuurlijke of rechtspersoon wiens activiteiten niet onverenigbaar zijn met het beroep van architect.

Voor de berekening van de architect-aandelen wordt enkel rekening gehouden met het bezit van de aandelen zoals dit blijkt uit het aandelenregister.

Indien niet voldaan is aan voormelde voorwaarde ingevolge het overlijden van een natuurlijke persoon/architect vennoot beschikt de vennootschap over een termijn van zes maanden om zich in regel te stellen. De vennootschap mag in die periode verder het beroep van architect blijven uitoefenen.

De regularisatie kan gebeuren door een overdracht van aandelen aan een architect, al dan niet vennoot, zodanig dat voldaan wordt aan voormelde voorwaarde wat betreft de aandelenverhouding. Bij gebreke aan







Bijlagen hij het Belgisch Staatsblad - 21109/2011- -Annux-es du -Moniteur tielge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

regularisatie binnen voormelde termijn van zes (6) maanden, zal de vennootschap het beroep van architect niet verder mogen uitoefenen tot de regularisatie.

De vennootschap zal, tot regularisatie, voor alle handelingen die behoren tot het beroep van architect, in overleg met de opdrachtgevers, een derde architect aanwijzen die in eigen naam en voor eigen rekening zal optreden. Deze architect kan zowel een natuurlijke als een rechtspersoon zijn en dient op de tabel opgenomen te zijn.

Indien regularisatie niet mogelijk blijkt te zijn, moet onverwijld een algemene vergadering worden gehouden alwaar wordt beraadslaagd en beslist tot de ontbinding en vereffening van de vennootschap of tot wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap zodat zij niet langer als een architect-rechtspersoon in de zin van artikel 2, §2 van de Wet van 20 februari 1939 op de bescherming van de titel en het beroep van architect is te aanzien.

Indien niet voldaan is aan voormelde voorwaarde om een andere reden dan het overlijden van een natuurlijke persoon/architect vennoot, bijvoorbeeld in geval van schrapping of weglating van een architect vennoot van de tabel van architecten of de ontbinding van een vennoot rechtspersoon dan mag de vennootschap het beroep van architect niet verder uitoefenen tot regularisatie.

De vennootschap zal, tot regularisatie, voor alle handelingen die behoren tot het beroep van architect, in overleg met de opdrachtgevers, een derde architect aanwijzen die in eigen naam en voor eigen rekening zal optreden. Deze architect kan een vennoot of zaakvoerder van de vennootschap zijn, deze architect kan zowel een natuurlijke als een rechtspersoon zijn.

De regularisatie kan gebeuren door een overdracht van aandelen aan een architect, al dan niet vennoot, danig dat voldaan wordt aan voormelde voorwaarde wat betreft de aandelenverhouding. Indien geen regularisatie mogelijk blijkt moet onverwijld een algemene vergadering worden gehouden alwaar wordt beraadslaagd en beslist tot de ontbinding en vereffening van de vennootschap of tot wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap, zodat zij niet langer als architect-rechtspersoon in de zin van artikel 2, §2 van de Wet van 20 februari 1939 op de bescherming van de titel en van het beroep van architect is te aanzien.

Alle vennoten zijn voor hun activiteiten binnen de vennootschap verplicht hetzelfde briefpapier te gebruiken. Artikel nepen : OVERDRACHT VAN AANDELEN EN TOETREDING VAN NIEUWE VENNOTEN :

Elke overdracht aan aandelen, in volle eigendom of in vruchtgebruik, elke splitsing van het eigendomsrecht en of elke toetreding van vennoten op gelijk welke wijze vereist de voorafgaande toestemming van de bevoegde Provinciale raad van de orde van Architecten.

Nieuwe architecten vennoten kunnen slechts toetreden, hetzij via een aandelen overdracht, hetzij via een kapitaalsverhoging, hetzij op enigerlei andere wijze, weze het als volle eigenaar of blote eigenaar, weze het als vruchtgebruiker van aandelen, mits uitdrukkelijk akkoord van de helft van de architecten vennoten die minstens drie/vierde van de architecten aandelen bezitten.

Elke toetreding van nieuwe vennoten dient voorafgaandelijk ter goedkeuring te worden voorgelegd aan de bevoegde Raad van De Orde van Architecten, met opgave van de naam van de kandidaat-vennoot, evenals het aantal aandelen dat hij wenst aan te houden en, indien het een architect betreft, de plaats van de hoofdzetel van zijn activiteit. Indien de kandidaat-vennoot beroepsactief is, doch niet het beroep van architect uitoefent, dient de Orde op de hoogte te worden gebracht van zijn beroepsactiviteit(en) dan wel maatschappelijk doel. Een aandelenoverdracht, anders dan deze ingevolge overlijden, die tot gevolg heeft dat het aantal door architecten vennoten gecontroleerde aandelen daalt tot minder dan zestig procent van het maatschappelijk kapitaal is niet toegelaten.

Artikel tien : OVERGANG VAN AANDELEN BIJ OVERLIJDEN.

De erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden moeten binnen een maand na het overlijden van de vennoot aan de andere vennoten nauwkeurig opgeven hoe de nalatenschap is vererfd. Zij moeten tevens de naam, de voornamen, het beroep en de woonplaats van de rechtverkrijgenden en hun respektieve erfrechten opgeven. De erfgenamen en legatarissen of rechtverkrijgenden, die geen vennoot kunnen worden, omdat zij niet als vennoot zijn toegelaten, hebben recht op de waarde van de overgegane aandelen, deze waarde wordt vastgesteld en uitbetaald zoals in artikel negen van deze statuten is bepaald.

Zij zijn verplicht op verzoek van de vennootschap die aandelen over te dragen aan de door de vennootschap aangewezen vennoten.

Bij overgang door erfenis van aandelen op twee of meer rechtverkrijgenden moeten deze binnen zes maanden aan de vennootschap meedelen welke erfgenaam als eigenaar of gevolmachtigde zal optreden.

De vennootschap zal zelf haar aandelen kunnen verwerven, doch mits inachtneming van de beperkingen van artikel 321 en 322 van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel tienibis.

De vennootschap mag geen middelen, voorschotten, lening toestaan of zekerheden stellen met het oog op een verkrijging van aandelen door derden.

Artikel elf : BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders al dan niet vennoot. Zij worden benoemd in de statuten of door de algemene vergadering die beslist met meerderheid van stemmen.

De zaakvoerders hebben de meest uitgebreide bevoegdheden wat betreft het bestuur van de vennootschap met mogelijkheid deze bevoegdheid te delegeren.

Enkel die personen kunnen, in naam en voor rekening van deze vennootschap, handelingen stellen die behoren tot de uitoefening van het beroep van architect dewelke gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

Alle zaakvoerders en alle zelfstandige mandatarissen die optreden in naam en voor rekening van de vennootschap moeten natuurlijke personen zijn die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

Elke zaakvoerder die, om welke reden ook, zijn inschrijving op de tabellen van de Orde van Architecten verliest

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 2.1

wordt geacht te zijn ontslagen uit zijn mandaat met onmiddellijk ingang. Er zal onverwijld een algemene vergadering worden belegd teneinde dit ontslag te bevestigen en in vervanging te voorzien.

Indien ingevolge het overlijden van een zaakvoerder de vennootschap niet meer geldig kan vertegenwoordigd worden beschikt de vennootschap over een termijn van zes maanden om zich in regel te stellen. De vennootschap mag in die periode verder het beroep van architect blijven uitoefenen voor zover alle handelingen die behoren tot het beroep van architect worden gesteld door personen zijn die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van architecten.

De regularisatie kan gebeuren door de benoeming van een nieuwe zaakvoerder.

Bij gebrek aan regularisatie binnen voormelde termijn van zes (6) maanden, zal de vennootschap het beroep van architect niet verder mogen uitoefenen tot de regularisatie.

De vennootschap zal, tot regularisatie, voor alle handelingen die behoren tot het beroep van architect, in overleg met de opdrachtgevers, een derde architect aanwijzen die in eigen naam en voor eigen rekening zal optreden. Deze architect kan zowel een natuurlijke als een rechtspersoon zijn en dient op de tabel opgenomen te zijn.

Indien geen regularisatie mogelijk blijkt, moet onverwijld een algemene vergadering worden gehouden waar wordt beraadslaagd en beslist tot de ontbinding en vereffening van de vennootschap of tot wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap zodat zij niet langer als een architect-rechtspersoon in de zin van artikel 2, §2 van de Wet van 20 februari 1939 op de bescherming van de titel en van het beroep van architect is te aanzien.

Indien de vennootschap niet meer geldig kan vertegenwoordigd worden om een andere reden dan het overlijden van een zaakvoerder, bijvoorbeeld in geval van schrapping of weglating van een zaakvoerder van de tabel van architecten of het ontslag van een zaakvoerder , dan mag de vennootschap het beroep van architect niet verder uitoefenen tot regularisatie.

De vennootschap zal, tot regularisatie, voor alle handelingen die behoren tot het beroep van architect, in overleg met de opdrachtgevers, een derde architect aanwijzen die in eigen naam en voor eigen rekening zal optreden. Deze architect kan een vennoot of zaakvoerder van de vennootschap zijn, deze architect kan zowel een natuurlijke als een rechtspersoon zijn.

De regularisatie kan gebeuren door de benoeming van een nieuwe zaakvoerder. Indien geen regularisatie mogelijk blijkt zal onverwijld een algemene vergadering worden gehouden waar wordt beraadslaagd en beslist tot de ontbinding en vereffening van de vennootschap of tot wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap, zodat zij niet langer als een architect-rechtspersoon in de zin van artikel 2, §2 van de Wet van 20 februari 1939 op de bescherming van de titel en van het beroep van architect is te aanzien.

Artikel twaalf: VERGOEDING.

Zo bij hun benoeming of bij een beslissing van de algemene vergadering niet bedongen is dat het mandaat van zaakvoerder onbezoldigd is heeft hij recht op een vaste vergoeding waarvan het bedrag en de wijze van betaling bepaald worden na overleg met de betrokken zaakvoerder bij beslissing van de vennoten.

Deze vergoeding kan elk jaar worden aangepast bij algemene vergadering.

Deze vergoeding blijft van rechtswege behouden zolang de nieuwe beslissing van de algemene vergadering door betrokken zaakvoerder niet aanvaard werd.

Artikel dertien: INTERN BESTUUR  BEVOEGDHEID.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Elke beperking van de bevoegdheid van de zaakvoerder(s) of taakverdeling onder elkaar is zonder uitwerking tegenover derden, ook al is ze openbaar gemaakt.

Het lid van een college van zaakvoerders dat bij een verrichting een tegenstrijdig belang heeft met de vennootschap, is verplicht het college daarvan op de hoogte te brengen en de verklaring te doen opnemen in de notulen. Hij neemt niet deel aan de behandeling van het betreffende punt, en de eerstvolgende algemene vergadering wordt hierover ingelicht vooraleer over enig ander punt wordt gestemd.

De enige zaakvoerder die in dezelfde situatie verkeert, licht de algemene vergadering der vennoten in, en de verrichting wordt gedaan door een lasthebber ad hoc. Indien de zaakvoerder de enige vennoot is en hij bij een verrichting een tegenstrijdig belang heeft met de vennootschap, kan hij die verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd.

Hij is gehouden, zowel ten aanzien van de vennootschap als van derden, tot vergoeding van de schade die voortvloeit uit een voordeel dat hij zich ten koste van de vennootschap onrechtmatig zou hebben bezorgd. Artikel veertien: EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden in en buiten rechte, als eiser of als verweerder.

Bij de handtekening onder ieder stuk dat de architect-rechtspersoon verbindt, moet de naam en de hoedanigheid van diegene die ondertekent, worden vermeld.

Artikel vijftien: BIJZONDERE VOLMACHTEN.

¬ De zaakvoerder(s) kan (kunnen) gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht.

Artikel zestien: CONTROLE.

Tenzij de wet een commissaris vereist of de algemene vergadering daartoe beslist, heeft iedere vennoot het recht onbeperkt toezicht en controle uit te oefenen op alle verrichtingen van de vennootschap. Hij kan ter plaatse inzage nemen van de boeken, de brieven, de notulen en in het algemeen van alle geschriften van de vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 2.1

Artikel zestienibis : SCHORSING OF SCHRAPPING VAN DE VENNOOTSCHAP ALS ARCHITECT

In geval van schorsing van de vennootschap als architect zal de vennootschap, voor de periode van de schorsing, voor alle handelingen die behoren tot het beroep van architect, in overleg met de opdrachtgevers, een derde architect aanwijzen die in eigen naam en voor eigen rekening zal optreden. Deze architect kan een vennoot of zaakvoerder van de vennootschap zijn; deze architect kan zowel een natuurlijke als een rechtspersoon zijn.

in geval van schrapping van de vennootschap als van één van de tabellen van de Orde van Architecten onverwijld een algemene vergadering worden gehouden waar wordt beraadslaagd en beslist tot ontbinding en vereffening van de vennootschap of tot wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap, zodat zij niet langer als een architect-rechtspersoon in de zin van artikel 2, §2 van de Wet van 20 februari 1939 op de bescherming van de titel en van het beroep van architect is te aanzien.

Artikel zeventien: ALGEMENE VERGADERING.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden gehouden op de laatste zaterdag van de maand juni om negentien uur, op de zetel of op elke andere plaats in de bijeenroepingen vermeld.

Indien die dag een wettelijke feestdag is wordt de algemene vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag.

De algemene vergadering mag verder worden bijeengeroepen telkens het belang van vennootschap dit vereist en op de wijze voorgeschreven door de wet.

De algemene vergadering moet ook bijeenkomen op verzoek van elke architect vennoot, die zelf de agendapunten van die algemene vergadering bepaalt.

De beslissingen van de algemene vergaderingen worden genomen bij gewone meerderheid der stemmen, behalve wanneer de wet of de statuten een andere meerderheid voorziet.

Elke vennoot kan zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een lasthebber.

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, zal deze de bevoegdheden uitoefenen die door de wet worden toegekend aan de algemene vergadering. Hij kan die niet overdragen.

De beslissingen. van de enige vennoot, die handelt in de plaats van de algemene vergadering, worden opgetekend in een register dat wordt bijgehouden op de zetel van de vennootschap.

Elke beslissing tot wijziging van de statuten gebeurt onder opschortende voorwaarde van de goedkeuring van de statutenwijziging door de bevoegde Provinciale Raad van de Orde van Architecten.

Alleen de algemene vergadering is bevoegd voor alle beslissingen omtrent de benoeming en het ontslag van de bestuurders of zaakvoerders van de architect-rechtspersoon, hun bezoldiging en de duur van hun mandaat. Alleen de algemene vergadering is bevoegd voor de uitsluiting van een architect-vennoot.

Artikel achttien: STEMRECHT.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, wordt de uitoefening van het stemrecht verbonden aan de aandelen waarop die stortingen niet zijn geschied, geschorst.

De stemrechten verbonden aan architect aandelen kunnen enkel uitgeoefend worden door een natuurlijke persoon die gemachtigd is het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven is op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

Indien aandelen in onverdeeldheid zijn wordt het stemrecht opgeschort tot één enkele persoon wordt aangewezen als eigenaar stemgerechtigde van de aandelen.

Indien de rechten verbonden aan aandelen zijn opgesplitst in blote eigendom en vruchtgebruik dan worden de stemrechten uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Artikel negentien : BOEKJAAR  JAARREKENING.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maakt (maken) de zaakvoerder(s) de inventaris op, alsmede de jaarrekening en het jaarverslag.

Artikel twintig: BESTEMMING VAN DE WINST - RESERVE.

Het batig saldo, dat de balans aanwijst nadat aile lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste éénitwintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd of er een andere bestemming aan geven.

Artikel éénentwintig : ONTBINDING.

De vennootschap wordt niet ontbonden door de ontzetting, het faillissement, het kennelijk onvermogen of het overlijden van een vennoot.

-Wanneer tengevolge van geleden verlies het netto-aktief van de vennootschap gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal moet de zaakvoerder de vraag van vervroegde ontbinding van de vennootschap of zijn voorstellen tot sanering onderwerpen aan de algemene vergadering binnen de twee maanden na vaststelling van het verlies, die kan beslissen volgens de regels vereist voor een statutenwijziging.

-Indien echter het netto-aktief is gedaald tot minder dan één/vierde van het maatschappelijk kapitaal, kan volgens dezelfde procedure de ontbinding uitgesproken worden door één/vierde van de uitgebrachte stemmen.

-Indien het netto-aktief gedaald is tot beneden het wettelijk minimum, kan iedere belanghebbende de ontbinding

van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

In voorkomend geval kan de rechtbank aan de vennootschap een termijn toestaan om haar toestand te

regulariseren.

Elke voorgenomen ontbinding zal onverwijld worden medegedeeld aan de bevoegde Provinciale Raad van de

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 2.1

Orde van Architecten met vermelding van de regeling inzake lopende opdrachten.

Bij ontbinding van de vennootschap zal voor de lopende opdrachten een persoon worden aangesteld die gemachtigd is het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven is op één van de tabellen van de orde van Architecten teneinde, voor rekening van de vennootschap in vereffening, deze opdrachten verder uit te voeren. Indien de vereffenaar voldoet aan deze voorwaarden kan hij zelf de opdrachten verder uitvoeren. Indien de vennootschap in vereffening, om gelijk welke reden, bijvoorbeeld schrapping of overlijden van vennoten architecten, niet meer voldoet aan de voorwaarden om het beroep van architect uit te oefenen, zal de vereffenaar, in overleg met de opdrachtgevers, een derde architect aanwijzen die in eigen naam en voor eigen rekening zal optreden voor de verdere uitvoering van de lopende opdrachten. Deze architect kan een vennoot of zaakvoerder van de vennootschap zijn; deze architect kan zowel een natuurlijke als een rechtspersoon zijn. De vereffening kan pas worden afgesloten indien er geen lopende opdrachten meer zijn dan wel indien alle overeenkomsten met betrekking tot lopende opdrachten werden voorgedragen aan een derde architect. Deze architect kan een vennoot of zaakvoerder zijn van de vennootschap; deze architect kan zowel een natuurlijke al s een rechtspersoon zijn.

Artikel tweeëntwintig  VERDELING

Na de betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening, of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto actief in geld of in effecten, onder de aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

Tevens worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn, op dezelfde wijze verdeeld.

Indien op alle aandelen niet op dezelfde wijze is gestort, moeten de vereffenaars, alvorens over te gaan tot de in vorig lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door inschrijving van bijkomende stortingen ten laste van de effecten waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetaling in geld of in effecten ten bate van de in hogere verhouding volgestorte effecten.

De gelijkheid met de niet afgeloste aandelen wordt door de vereffenaars hersteld door vooruitbetaling aan de houders van kapitaalaandelen van het bedrag van de nominale waarde van hun inbreng.

Artikel drieëntwintig: Verzegeling

In geen geval en onder geen enkel voorwendsel mogen de vennoten, de schuldeisers, erfgenamen of rechthebbenden van een vennoot de zegels doen leggen op de goedereg en wparden van de vennootschap. Artikel vierentwintig : Woonstkeuze

Alle vennoten, zaakvoerders en commissarissen verklaren woonst te kiezen ter maatschappelijke zetel voor al wat de uitvoering van deze statuten betreft, zo zij geen andere woonstkeuze in België kunnen aanbrengen.

5. De vergadering machtigt de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten.

6. De vergadering verleent aan de geassocieerde notarissen Paul Flies en Ellen Flies, om afzonderlijk handelend, alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen ter griffie van de bevoegde rechtbank van Koophandel.

7. De vergadering verleent volmacht aan de heer Guy Bisschop, wonende te 9220 Hamme, Lippeveld 26, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, om de vervulling van aile administratieve formaliteiten te verzekeren, zowel bij het ondernemingsloket, de administratie van de belastingen en de BTW en andere administratieve diensten. VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

Paul Files

Geassocieerd notaris te Hamme

Tegelijk hiermee neergelegd :

- afschrift van het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van 5 september 2011;

- de gecoördineerde statuten.

Voor-

" behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste lez. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/09/2011- Annexes du Moniteur belge

01/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 25.06.2011, NGL 25.07.2011 11339-0116-012
15/04/2011
ÿþMA z. i

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

" iios~eaa~



Ondernemingsnr : 0866.230.091

Benaming

(voluit) : Elektriciteitswerken Moortgat Luc

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Ganzenberg 20 - 9220 Hamme

Onderwerp akte : Ontslag - Benoeming zaakvoerder - Wijziging maatschappelijke zetel

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering gehouden op de zetel op datum van 25/03/2011.

Met eenparigheid van stemmen wordt (i) het ontslag aanvaard als zaakvoerder van de heer Luc Moortgat, wonende te 9220 Hamme, Ganzenberg 20 en dit met ingang van 25/03/2011. Eveneens met eenparigheid van: stemmen wordt (ii) de heer Chris Moortgat, wonende te 9220 Hamme, Gustaaf De Petterlaan la, vanaf: 25103/2011 benoemd tot nieuwe zaakvoerder.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid : conform artikel 15 van de statuten kan elke zaakvoerder: overeenkomstig artikel 257 van het wetboek van Vennootschappen, alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behoudens die welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt en iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

Uittreksel uit het verslag van de zaakvoeder de dato 25/03/2011 met betrekking tot verplaatsing van de.

" maatschappelijke zetel :

Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder die gehandeld heeft conform artikel 2 der statuten heeft de. zaakvoerder op datum van 25/03/2011 beslist om met onmiddellijke ingang de maatschappelijke zetel van de vennootschap over te brengen van het adres : 9220 hamme, Ganzenberg 20, naar het adres te 9220 hamme, Gustaaf De Petterlaan la.

Voor eensluidend uittreksel ter bekendmaking

25/03/2011

Chris Moortgat

zaakvoerder

~~~ c?~r~WRürtIK

VAN KOOPHANDEL

0 5. 04. 2011

DENDERMONDE

G7íftie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

27/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 26.06.2010, NGL 26.08.2010 10445-0226-012
03/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 27.06.2009, NGL 31.07.2009 09507-0347-012
31/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 28.06.2008, NGL 30.07.2008 08488-0152-012
26/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 28.06.2007, NGL 23.07.2007 07434-0401-012
26/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 29.06.2006, NGL 25.07.2006 06513-1906-011
04/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 27.06.2015, NGL 27.07.2015 15368-0497-012
01/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 25.06.2016, NGL 28.07.2016 16360-0068-012

Coordonnées
ARCHITECT CHRIS MOORTGAT

Adresse
GUSTAAF DE PETTERLAAN 1A 9220 HAMME (O.-VL.)

Code postal : 9220
Localité : HAMME
Commune : HAMME
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande