ARCHITECT KRIS VAN BUYNDER

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARCHITECT KRIS VAN BUYNDER
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 849.368.226

Publication

29/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 28.03.2014, NGL 24.04.2014 14095-0551-012
31/01/2013
ÿþfdal Word 11 1

qk In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van-d kte_

"FIE

Controleverslag van de CVBA MckinleyAlaska Bedrijfsrevisoren, met als mandaatdrager Koslowski Georges, bedrijfsrevisor, overeenkomstig de artikelen 220 en 222 van het Wetboek van Vennootschappen met betrekking tot de overdracht van een vermogensbestanddeel aan de BV/BVBA "Architect Kris Van Buynder" - quasi- inbreng - dd 21.12.2012.

Bijzonder verslag van de zaakvoerder van de BV/BVBA "Architect Kris Van Buynder" overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 220 en 222 van het Wetboek van Vennootschappen dd. 20.11.2012.

Van Buynder Kris

Hebbestraat 70

9220 Hamme

N.N, 70.05.19-177-79

Zaakvoerder

1 T JAN. 2013

DENDER MONt~~~

Griffie

" e-.

Ondernemingsnr : 0849.368.226

Benaming

(vota) : Architect Kris Van Buynder

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Hebbestraat 70, 9220 Hamme

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging bijzonder verslag en verslag bedrijfsrevisor in het kader van de quasi inbreng.

IN el 1110 11

V beh

Bel sta<

Op de laatste blz. van Luik R vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

09/10/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*12305200*

Neergelegd

05-10-2012



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0849368226

Benaming (voluit): ARCHITECT KRIS VAN BUYNDER

(verkort):

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Zetel : 9220 Hamme (Vl.), Hebbestraat 70

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Patrice BOHYN te Haasdonk (Beveren) op 5 oktober 2012,

aangeboden ter registratie, dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht als volgt:

Vennoot:

De heer VAN BUYNDER Kris Roger Marie, geboren te Sint-Niklaas op 19 mei 1970, wettelijk samenwonend met mevrouw VERMEULEN Evi, wonend te 9220 Hamme (Vl.), Hebbestraat 70.

Naam: "ARCHITECT KRIS VAN BUYNDER"

Duur: een onbeperkte duur

Zetel: 9220 Hamme (Vl.), Hebbestraat 70

Doel:

De vennootschap heeft tot doel:

- het verlenen van diensten die behoren tot de uitoefening van het beroep van architect;

- het verlenen van bouwkundige adviezen aan de bouwheer;

- het tekenen en ontwerpen van gebouwen;

- het toezicht op bouwwerkzaamheden (ruwbouw, installatie, afwerking, ...);

- het leiden van belangrijke herstellingswerkzaamheden aan gebouwen;

Deze opsomming is geenszins beperkend, doch enkel aanwijzend van aard.

In het algemeen zal de vennootschap alle handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden. De vennootschap dient zich echter te onthouden van iedere activiteit die onverenigbaar is met het architectenberoep en in het bijzonder van iedere commerciële activiteit. De vennootschap mag geen deelnemingen bezitten in andere vennootschappen of rechtspersonen dan van uitsluitend professionele aard. Het maatschappelijk doel en de activiteiten van deze vennootschappen mogen niet onverenigbaar zijn met de functie van architect.

De vennootschap kan zich ten gunste van derden borg stellen of hen aval verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan de functie van bestuurder of zaakvoerder in andere vennootschappen waarnemen. Inzake opdrachten dewelke architectuur betreffen of onder de jurisdictie van de Orde van Architecten vallen, verbindt de vennootschap zich ertoe deze alleen te laten uitvoeren door de daartoe wettelijk bevoegde personen. Deze opdrachten worden uitgevoerd in naam en voor rekening van de vennootschap, door de vennoten die gerechtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die daartoe ingeschreven zijn op een tableau van de Orde van Architecten of op een lijst van stagiairs.

In de verwezenlijking van haar doel zullen de vennootschap, haar zaakvoerders en haar bestuurders er over waken dat zij alle wettelijke en deontologische voorschriften betreffende de uitoefening van het beroep van architect respecteert.

Kapitaal: achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR), vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder nominale waarde.

Samenstelling kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal is samengesteld door inbrengen in speciën gedaan door de oprichter. Het kapitaal werd volstort ten belope van ¬ 12.500.

Bestuur en vertegenwoordiging: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen, al dan niet vennoten. Zij moeten ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten. Aan deze personen alleen wordt de leiding van de zaken van de vennootschap toevertrouwd. De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering die hun mandaat ook kan herroepen en hernieuwen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Elke zaakvoerder die om gelijk welke reden zijn inschrijving op de tabellen van de Orde van Architecten verliest, wordt geacht te zijn ontslagen uit zijn mandaat met onmiddellijke ingang. Er zal onverwijld een algemene vergadering worden belegd teneinde dit ontslag te bevestigen en, zo nodig, in vervanging te voorzien.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Aan de zaakvoerders wordt geen vaste wedde toegekend. Hun vergoeding wordt jaarlijks door de Algemene Vergadering, beslissend met eenvoudige meerderheid van stemmen, vastgesteld.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de Algemene Vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt, alleen optredend, de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Enkel de personen die ertoe gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten kunnen, in naam en voor rekening van de vennootschap, beslissingen nemen en handelingen stellen die behoren tot de uitoefening van het beroep van architect. De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerders, zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet tegengeworpen worden.

De zaakvoerders kunnen lasthebbers van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. Deze lasthebbers dienen zelf natuurlijke personen te zijn die gerechtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van architecten. De lasthebbers verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht.

Bij wijze van uitzondering kunnen de zaakvoerders volmachten verlenen aan een derde om de vennootschap te vertegenwoordigen en te verbinden inzake welomschreven opdrachten en formaliteiten die geen betrekking hebben op het beroep van architect. Deze volmachtdragers mogen geen beroep uitoefenen dat onverenigbaar is met dat van architect.

Indien ingevolge het overlijden van een zaakvoerder of enige andere reden de vennootschap niet meer geldig vertegenwoordigd kan worden, beschikt de vennootschap over 6 maanden om dit te regulariseren.

De vennootschap mag in die periode verder het beroep van architect blijven uitoefenen voor zover alle handelingen die behoren tot het beroep van architect worden gesteld door personen die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

De regularisatie kan gebeuren door de benoeming van een nieuwe zaakvoerder.

Bij gebreke aan regularisatie binnen de hiervoor bepaalde termijn, zal de vennootschap het beroep van architect niet verder mogen uitoefenen tot de regularisatie.

De vennootschap zal tot de regularisatie voor alle handelingen die behoren tot het beroep van architect, in overleg met de opdrachtgevers, een derde architect, natuurlijke of rechtspersoon, opgenomen op de tabel van de Orde, aanwijzen die in eigen naam en voor eigen rekening zal optreden.

Indien regularisatie niet mogelijk blijkt, moet onverwijld een algemene vergadering worden gehouden waar wordt beraadslaagd en beslist tot ontbinding en vereffening van de vennootschap of tot wijziging van het maatschappelijk doel, zodat zij niet langer een architect-rechtspersoon in de zin van artikel 2, §2 van de wet van 20 februari 1939 op de bescherming van de titel en het beroep van architect zal zijn.

Jaarvergadering: vierde vrijdag van de maand maart om 20.00 uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. Er kan altijd een buitengewone algemene vergadering bijeengeroepen worden om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en onder andere om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten. Alle vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap, of op de plaats, aangewezen in de oproeping.

Schriftelijke besluitvorming: Met uitzondering van de beslissingen te nemen in toepassing van artikel 332 van het wetboek van vennootschappen en de beslissingen welke bij authentieke akte moeten verleden worden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Boekjaar: begint op één oktober en eindigt op dertig september van elk jaar. Het eerste maatschappelijk jaar neemt een aanvang vanaf de oprichting van de vennootschap en eindigt op dertig september tweeduizend dertien.

Bepalingen betreffende het aanleggen van reserves, verdeling van de winst en verdeling van het na vereffening overblijvend saldo: Het batig saldo van de resultatenrekening, na aftrok van de kosten van alle aard, gebeurlijke intresten aan de schuldeisers-vennoten, bezoldigingen aan de zaakvoerders en commissarissen en noodzakelijke afschrijvingen, vormt het resultaat van het boekjaar. Op de winst van het boekjaar, na aanrekening van eventuele overgedragen verliezen, zal er jaarlijks minstens vijf procent voorafgenomen worden tot vorming van het wettelijk reservefonds. Deze afhouding wordt niet meer vereist zodra dit reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Het saldo van de winst blijft ter beschikking van de Algemene Vergadering die er naar goeddunken over kan beslissen. Nochtans mag geen uitkering geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is of, ingevolge de uitkering, zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen uitgekeerd worden. Het netto overschot van de vereffening wordt onder de vennoten verdeeld, met dien verstande dat aan alle aandelen dezelfde rechten verbonden zijn.

Luik B - Vervolg

Bekrachtiging verbintenissen: In toepassing van artikel 60 Wetboek van Vennootschappen, verklaren de oprichters uitdrukkelijk ter gelegenheid van de oprichting, dat de vennootschap de rechten en verbintenissen overneemt die voortvloeien uit de rechtshandelingen die in haar naam en voor haar rekening werden gesteld voor de oprichting van de vennootschap, en dit onder opschortende voorwaarde van het neerleggen van een uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel. De verbintenissen aangegaan in de tussenperiode zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 Wetboek van Vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd. Benoeming: De oprichter benoemt zichzelf tot niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur.

Volmacht: Volmacht wordt verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  K&W BOEKHOUDKANTOOR , met zetel te 9100 Sint-Niklaas, Lavendelstraat 126, vertegenwoordigd door de Heer Peter Koppen, teneinde het nodige te doen voor het bekomen van de inschrijving in de kruispuntbank van ondernemingen, evenals het aanvragen van een BTW-nummer, het verzorgen van alle wettelijk vereiste bekendmakingen, dit zonder enige uitzondering hoegenaamd, alsmede in te staan voor alle latere wijzigingen ervan, en te dien einde alle nodige stukken te tekenen en in te dienen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Patrice Bohyn

Tegelijk neergelegd: expeditie oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
ARCHITECT KRIS VAN BUYNDER

Adresse
HEBBESTRAAT 70 9220 HAMME (O.-VL.)

Code postal : 9220
Localité : HAMME
Commune : HAMME
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande