ARCHITECT TOM BEEUSAERT

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARCHITECT TOM BEEUSAERT
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 843.585.145

Publication

23/02/2012
ÿþ Mai 'Nord 'II 7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

iii I I 1 *12098163*

NEERGELEGD

I -02- 2012

RECI iflte VAN

111OPHAN0EL TE GENT

Ondernemingsnr : in?: .13 . S " x-45

Benaming

(voluit) : ARCHITECT TOM BEEUSAERT

(verkort)

Rechtsvorm : BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP ONDER DE VORM VAN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 9800 DEINZE, DENTERGEMSTRAAT 117

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMING

Uit een akte verleden voor Xavier DEWEER, notaris met standplaats te Olsene, deelgemeente van Zulte, notaris-zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Notariskantoor Xavier Deweer", met zetel te 9870 Olsene, Kerkstraat 30-32, ingeschreven onder nummer 0478.473.878 in het rechtspersonenregister te Gent. op 9 januari 2012, blijkt dat een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door:

1. De heer BEEUSAERT Tom, architect, identiteitskaart nummer 591-0849636-18, rijksregister nummer 791129-277 07, geboren te Gent op 29 november 1979, in huwelijk met mevrouw Nachtergaele Ellie Juliette hierna genoemd, gedomicilieerd te 9800 Deinze, Dentergemstraat, 117.

2. Mevrouw NACHTERGAELE Ellie Juliette, interieurvormgever, identiteitskaart nummer 590-3065272-01, rijksregister nummer 81.04.16 168-14, in huwelijk met de heer Tom Beeusaert voornoemd, gedomicilieerd te 9800 Deinze, Dentergemstraat, 117.

Onder de naam "ARCHITECT TOM BEEUSAERT, waarvan de zetel zal gevestigd zijn te 9800 Deinze, Dentergemstraat 117 en waarvan het volledig geplaatst kapitaal ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) bedraagt, vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde,

Samenstelling kapitaal (plaatsing en storting van het kapitaal)

Het kapitaal wordt als volgt onderschreven :

- door de heer Tom Beeusaert voornoemd werden honderd en twaalf (112) aandelen onderschreven, hetzij voor een totaal bedrag van elfduizend tweehonderd euro (¬ 11.200,00);

- door mevrouw Ellie Nachtergaele voornoemd werden vierenzeventig aandelen onderschreven, hetzij voor een totaal bedrag van zevenduizend vierhonderd euro (¬ 7.400,00);

Op de aldus onderschreven aandelen werden volgende bedragen gestort:

- door de heer Tom BEEUSAERT, voornoemd wordt een bedrag gestort van drieduizend zevenhonderd drieëndertig euro drieëndertig cent (¬ 3.733,33). Hij is derhalve op de door hem onderschreven aandelen nog een bedrag verschuldigd van zevenduizend vierhonderd zesenzestig euro zevenenzestig cent (¬ 7.466,67).

door mevrouw Ellie Nachtergaele, voornoemd wordt een bedrag gestort van tweeduizend vierhonderd zesenzestig euro zevenenzestig cent (¬ 2.466,67), Zij is derhalve op de door haar onderschreven aandelen nog een bedrag verschuldigd van vierduizend negenhonderd drieëndertig euro drieëndertig cent (¬ 4.933,33).

De comparanten verklaren dat het kapitaal ten belope van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) is volgestort in speciën.

De vennootschap beschikt uit dien hoofde van heden af over een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00).

Vaststelling van de deponering.

De ondergetekende notaris bevestigt dat een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00)' voorafgaand aan de oprichting overeenkomstig artikel 224 van het Wetboek van Vennootschappen, ge-' deponeerd werd op een bijzondere rekening geopend op naam van de vennootschap in oprichting onder', nummer BE 22 0688 9345 9347 bij de naamloze vennootschap Dexia Bank in haar agentschap te Deinze zoals'

Op de laatste blz. van Laak 6 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versra " Naam en handtekening.

-Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 3 januari 2012 afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

STATUTEN

Vervolgens hebben de comparanten verklaarad de statuten van de vennootschap als volgt vast te stellen,

waaruit hierna een uittreksel volgt:

Rechtsvorm - naam.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zij draagt de benaming: ARCHITECT TOM BEEUSAERT,

Duur.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

De ontbinding van de vennootschap kan in rechte gevorderd worden om wettige redenen. Daarbuiten kan

de vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering volgens de regels

die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld.

De artikelen 39,5° en 45 Wetboek van Vennootschappen zijn niet toepasselijk.

Bij ontstentenis van erfgerechtigden bij het overlijden van de enige vennoot vervalt de nalatenschap aan de

Staat en wordt de vennootschap van rechtswege ontbonden.

Zetel.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9800 Deinze, Dentergemstraat, 117.

De zetel kan zonder statutenwijziging in het Nederlandstalig gedeelte van België of in het tweetalig gebied

Brussel-Hoofdstad worden overgebracht, bij eenvoudig besluit van de zaakvoerders dat wordt gepubliceerd in

de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

Elke wijziging van de maatschappelijke zetel wordt zowel kenbaar gemaakt aan de Raad van de Orde van architecten waar de zetel gevestigd was als aan de Raad van de Orde van architecten waar de nieuwe maatschappelijke zetel zal gevestigd worden.

De oprichting van één of meer bijkomende vestigingen wordt gemeld aan de provinciale raad in wiens rechtsgebied ze gevestigd wordt, evenals aan de provinciale raad van de maatschappelijke zetel van de vennootschap en mits hun voorafgaande toelating.

Doel.

De vennootschap heeft tot doel:

- alleen of gezamenlijk de uitoefening in al zijn aspecten van het beroep van architect in de betekenis daaraan gegeven door de Orde der Architecten, overeenkomstig de terzake toepasselijke wetgeving, de deontologie en de beroepsplichten eigen aan het beroep van architect, als van de aan de architect aanverwante be-roepen zoals onder meer stabiliteitsingenieur, veiligheidscoërdi-nator, ruimtelijk project management, studietechnieken, steden-bouwkundige, interieurontwerper, tuin- en landschapsarchitect, erfgoedzorger en bouwhistoricus, zonder dat deze opsomming beperkend kan zijn,

- de uitoefening van gespecialiseerde disciplines in de kunst van het bouwen en de stedenbouw zoals visualisatie van gebouwen, ruimtes, gebieden en landschappen met computerondersteunde technieken.

- de advisering, conceptualisering en ontwikkeling van presentatietechnieken voor cultureel erfgoed, met nadruk op gebouwd erfgoed. 

het scheppen van materiële voorwaarden en/of middelen om de realisatie van dit doel mogelijk te maken,

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, alleen of in samenwerking met anderen, natuurlijke personen of rechtspersonen, die hetzij lid zijn van de Orde der Architecten, hetzij de nodige kwalificaties bezitten om er lid van te worden, hetzij een discipline uitoefenen die vervat ligt in het in dit artikel beschreven doel, in zoverre deze discipline verenigbaar is met het beroep van architect.

De vennootschap kan op niet commerciële wijze alle financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten welke haar doel dienen, en dit volgens het beheer van een goede huisvader.

Zowel de architect-rechtspersoon als aile vennoten zullen de wet van 20 februari 1939, de wet van 26 juni 1963 en het Reglement van Beroepsplichten en deontologie van het beroep van architect naleven. De statuten zullen daarmee overeenstemmend worden geïnterpreteerd.

Kapitaal.

Het geheel geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde, die elk een gelijk gedeelte van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders.

Alle zaakvoerders, bestuurders, leden van het directiecomité en elke zelfstandige mandataris die optreedt in

naam en voor rekening van de vennootschap, moeten natuurlijke personen zijn die ertoe gemachtigd werden

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

het beroep van architect uit te oefenen en ingeschreven zijn op een van de tabellen van de Orde van architecten.

De zaakvoerders worden door de algemene vergadering benoemd bij eenvoudige meerderheid van stemmen, voor een bepaalde tijd of zonder beperking van duur.

Behoudens eenparig goedvinden van de vennoten worden de zaakvoerders die zonder beperking van duur benoemd zijn in de akte van oprichting, geacht benoemd te zijn voor de duur van de vennootschap. Hun opdracht kan slechts om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen.

Het mandaat van zaakvoerder kan door de algemene vergadering worden bezoldigd.

Indien niet voldaan is aan voormelde voorwaarde voorzien In de eerste alinea van dit artikel en meer bepaald ingevolge het overlijden van een zaakvoerder beschikt de vennootschap over een termijn van 6 maanden, om zich in regel te stellen. De vennootschap mag in die periode het beroep van architect verder blijven uitoefenen. Indien ingevolge dit overlijden er geen architecten, natuurlijke personen, ingeschreven op de tabel, zaakvoerder meer zijn dient de vennootschap echter, tot regularisatie, voor alle handelingen die behoren tot het beroep van architect, in overleg met de opdrachtgevers, een derde architect aanwijzen, die in naam en voor rekening van de vennootschap, dan wel in eigen naam en voor eigen rekening zal optreden. Deze architect kan zowel een natuurlijke ais een rechtspersoon zijn, maar dient op de tabel opgenomen te zijn. De regularisatie kan gebeuren door de benoeming van een nieuwe zaakvoerder.

Bij gebreke aan regularisatie binnen voormelde termijn van zes (6) maanden, zal de vennootschap het beroep van architect niet verder mogen uitoefenen tot de regularisatie.

De venncotschap zal, tot regularisatie, voor alle handelingen die behoren tot het beroep van architect, in overleg met de opdrachtgevers, een derde architect aanwijzen die in eigen naam en voor eigen rekening zal optreden. Deze architect kan zowel een natuurlijke als een rechtspersoon zijn en dient op de tabel opgenomen te zijn.

In geval van ontslag, afwezigheid, onbekwaamheid, onbeschikbaarheid in het algemeen, en meer In het bijzonder ingevolge een opgelopen tuchtsanctie, zoals schorsing en schrapping van de zelfstandige mandataris die optreedt in naam en voor rekening van de ven-nootschap zal optreden.

Deze architect kan een vennoot of zaakvoerder van de vennootschap zijn. Hij dient evenwel steeds een natuurlijk persoon te zijn, die gerechtigd is het beroep van architect uit te oefenen en daartoe ingeschreven is op een van de tabellen van de Orde van architecten.

Bevoegdheden.

De algemene vergadering van de vennoten heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om de handelingen die

de vennootschap aangaan, te verrichten of te bekrachtigen.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent deze de bevoegdheden uit die aan de algemene

vergadering zijn toegekend. Hij kan deze niet overdragen.

Alleen de algemene vergadering is bevoegd voor alle beslissingen omtrent de benoeming en ontslag van

bestuurders of zaakvoerders van de architect-rechtspersoon, hun bezoldiging en mandaat,

Bij ontstentenis van een wettelijke bepaling terzake is alleen de algemene vergadering bevoegd voor de

uitsluiting van een architect-vennoot.

Verloop van de vergadering.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden,

De zaakvoerders moeten antwoord geven op de vragen die hun door de vennoten worden gesteld met

betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van die

aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de

vennootschap.

Elk aandeel geeft recht op één stem. Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan

zijn, wordt het stemrecht verbonden aan de aandelen waarop die stortingen niet zijn geschiedt, geschorst.

De notulen van de algemene vergaderingen warden ondertekend door de leden van het bureau en door de

vennoten die erom verzoeken.

Afschriften voor derden worden ondertekend door een zaakvoerder.

De beslissingen van de enige vennoot, die handelt in de plaats van de algemene vergadering, worden

vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Uitoefening van het stemrecht.

Elke vennoot kan zich op een algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een lasthebber, die zelf vennoot dient te zijn.

Volmachten voor de vertegenwoordiging van architect-aandelen op de algemene vergadering kunnen slechts gegeven worden aan andere stemgerechtigde vennoten die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen.

Indien een architect-vennoot zich op een algemene vergadering laat vertegenwoordigen, kan er, bij toepassing van de wettelijke bepalingen, slechts geldig gestemd worden als bij die vertegenwoordiging nog ten minste zestig ten honderd (60 %) van de stemrechten in het bezit zijn van natuurlijke personen die gemachtigd werden het beroep van architect uit te oefenen.

De vennoten mogen hun stem schriftelijk uitbrengen. Zij zullen hun stem uitbrengen voor elk agendapunt afzonderlijk, in een aangetekend schrijven dat vóór de opening van de vergadering in het bezit van de vennootschap dient te zijn.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden. De personen bedoeld in artikel 271 Wetboek van Vennoot-schappen mogen van die besluiten kennis nemen.

Daartoe zal de enige zaakvoerder of de voorzitter van het college van zaakvoerders een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit versturen naar alle vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld. Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle vennoten zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen de termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de eenparige goedkeuring hebben gekregen van de vennoten.

Wanneer één of meer aandelen toebehoren aan verscheidene personen of aan een rechtspersoon met een collegiaal orgaan van vertegenwoordiging, dan kunnen de aan deze aandelen verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts worden uitgeoefend door één enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door alle gerechtigden. Zolang deze aanwijzing niet is gebeurd, blijven de aan deze aandelen verbonden rechten geschorst.

Voor wat betreft de architect-aandelen moet deze persoon gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen.

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dit aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker, tenzij anders wordt overeengekomen tussen vruchtgebruiker en blote eigenaar.

De gewone algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, dient ieder jaar te worden bijeengeroepen op dertig juni om twintig uur.

Indien die dag een zondag of een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag.

De vergadering gaat door in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats van het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap is gevestigd, aangewezen in de oproeping,

De vennoten mogen kennis nemen van de in artikel 283 Wetboek van Vennootschappen opgesomde stukken, vijftien dagen voor de algemene vergadering.

De algemene vergadering hoort het jaarverslag, in voorkomend geval het verslag van de commissarissen,. en behandelt de jaarrekening. Na goedkeuring van de jaarrekening beslist de vergadering bij afzonderlijke stemming over de aan de zaakvoerders en commissarissen te verlenen kwijting.

Het bestuursorgaan heeft het recht, tijdens de zitting, de beslis-sing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

De gewone algemene vergadering beraadslaagt en besluit op geldige wijze ongeacht het aantal vertegenwoordigde en aanwezige aandelen. De besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

Boekjaar.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

De zaakvoerders zijn verplicht elk jaar een inventaris alsmede een jaarrekening op te maken in de vorm en met de inhoud bepaald door de Koning. Die jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting, en vormt een geheel. De jaarrekening moet binnen de zes maanden na de afsluitingsdatum van het boekjaar ter goedkeuring worden voorgelegd aan de algemene vergadering.

Met uitzondering van de kleine vennootschappen dienen de zaakvoerders van elke vennootschap op het einde van elk boekjaar een verslag op te stellen waarin zij rekenschap geven van hun beleid. Het jaarverslag dient de bepalingen te bevatten opgesomd in artikel 96 Wetboek van Vennootschappen.

De jaarrekening moet door toedoen van de zaakvoerders worden neergelegd bij de Nationale Bank van België, binnen de dertig dagen na goedkeuring. indien de jaarrekening niet werd neergelegd zoals bepaald, wordt de door derden geleden schade, behoudens tegenbewijs, geacht voort te vloeien uit dit verzuim.

Tegelijk met de jaarrekening worden de stukken neergelegd opgesomd in artikel 100 Wetboek van Vennootschappen.

Vorming van een reservefonds.

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, kosten, provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, vormt de winst van de vennootschap. De algemene vergadering beslist over de bestemming van deze winst, rekening houdend niet alle toepasselijke wettelijke bepalingen.

Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste een twintigste van de netto winst voor de vorming van een reservefonds. Deze verplichting houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

De vereffening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap wordt na haar ontbinding geacht voort te bestaan voor haar vereffening. Alle stukken van de ontbonden vennootschap dienen de staat van vereffening te vermelden.

De wijze van vereffening wordt bepaald door de algemene vergadering die tevens een of meerdere vereffenaars benoemt. Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan worden de zaakvoerders ten aanzien van derden als vereffenaars beschouwd.

De vereffenaars kunnen met machtiging van de algemene vergadering, het bedrijf of de handel voortzetten tot de tegeldemaking, leningen aangaan voor de betaling van schulden, handelspapier uitgeven, de goederen van de vennootschap hypothekeren of in pand geven, de onroerende goederen, zelfs uit de hand, verkopen, en het vermogen in andere vennootschappen inbrengen.

Zij kunnen van de vennoten betaling eisen van de bedragen tot de storting waarvan ze zich verbonden hebben en welke nodig tijken om haar schulden en kosten van vereffening te voldoen,

Onverminderd de rechten van de bevoorrechte schuldeisers, betalen de vereffenaars alle schulden naar evenredigheid en zonder onderscheid tussen opeisbare en niet opeisbare schulden, onder aftrek, wat deze betreft, van het disconto.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om deze te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden. Het eventueel overschot wordt in gelijke delen onder al de vennoten verdeeld.

De vereffenaars zijn zowel jegens derden als jegens de vennoten verantwoordelijk voor de vervulling van hun taak en aansprakelijk voor de tekortkomingen in hun beleid.

Na afloop van de vereffening en ten minste één maand voor de algemene vergadering, leggen de vereffenaars op de zetel van de ven-nootschap de rekeningen neer samen met de stavingstukken. Deze documenten worden gecontroleerd door de commissaris, of bij ontstentenis, door de individuele vennoten, die zich kunnen laten bijstaan door een bedrijfsrevisor of een externe accountant.

De algemene vergadering beslist over het sluiten van de vereffe-Hing en het verlenen van kwijting.

De afsluiting van de vereffening wordt bekendgemaakt overeenkomstig de artikelen 67, 73 en 195 van het Wetboek van Vennootschappen.

Bij het ontbinden en vereffenen van de vennootschap dienen de voorschriften van de wet van twee juni tweeduizend en zes (gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad van zesentwintig juni daarna) nageleefd te worden.

Indien de vennootschap in vereffening, om gelijk welke reden, bijv. schrapping of overlijden van vennoten architecten niet meer voldoet aan de voorwaarden om het beroep van architect uit te oefenen zal, de vereffenaar, in overleg met de opdrachtgevers, een derde architect aanwijzen die in eigen naam en voor eigen rekening zal optreden voor de verdere uitvoering van de lopende opdrachten. Deze architect kan een vennoot of zaakvoerder/bestuurder van de vennootschap zijn, deze architect kan zowel een natuurlijke als een rechtspersoon zijn,

De vereffening kan pas worden afgesloten indien er geen lopende opdrachten meer zijn dan wel indien alle overeenkomsten m.b.t. lopende opdrachten werden overgedragen aan een derde architect. Deze architect kan een vennoot of zaakvoerder/bestuurder van de vennootschap zijn, deze architect kan zowel een natuurlijke ais een rechtspersoon zijn.

OVERGANGSBEPALINGEN - SLOTBEPALINGEN.

1. Benoeming zaakvoerder.

Tot niet-statutaire zaakvoerder, met een mandaat van onbepaalde duur dat ten allen tijde door de algemene

vergadering kan herroepen worden, wordt aangesteld de heer Tom BEEUSAERT, voornoemd.

Die verklaart dit mandaat te aanvaarden en niet getroffen te zijn door een maatregel die zich hiertegen

verzet.

2. Controle.

Volgens ter goede trouw verrichte schattingen die overgenomen werden in het financieel plan, zal de vennootschap voor het eerste boekjaar voldoen aan de criteria vermeld in artikel 12, paragraaf 2 van de wet van zeventien juli negentienhonderd vijfenzeventig op de boekhouding en de jaarrekening van de ondernemingen. Bijgevolg wordt geen commissaris benoemd.

3. Eerste boekjaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte ter Griffie van de Rechtbank van

Koophandel tot éénendertig december tweeduizend en twaalf.

4. Eerste gewone algemene vergadering.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand juni en voor de eerste maal op

de laatste vrijdag van de maand juni tweeduizend en dertien.

5. Volmacht.

Een bijzondere volmacht voor onbepaalde tijd wordt verleend aan de gewone commanditaire vennootschap GVC Jove, met zetel te 8710 Wielsbeke, Waterstraat, 52, met als zaakvoerder Johan Veys en haar organen, met recht van indeplaatsstelling, om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het Ondernemingsloket en/of het BTW- en Registratiekantoor en/of bij alle administratieve

° ` diensten. Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, en

oor-behouden aan het Belgisch Staatsblad andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL.

(geteken Xavier DEWEER, notaris.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/02/2012 - Annexes du Moniteur belge Tevens neergelegd : gelijkvormige uitgifte van de oprichtingsakte - analytisch uittreksel.







Op de laatste blz. van uukB,ermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.06.2015, NGL 28.08.2015 15500-0402-013

Coordonnées
ARCHITECT TOM BEEUSAERT

Adresse
DENTERGEMSTRAAT 117 9800 DEINZE

Code postal : 9800
Localité : DEINZE
Commune : DEINZE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande