ARCHITECTENBUREAU ARCHA

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARCHITECTENBUREAU ARCHA
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 847.262.138

Publication

13/03/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 25.02.2014, NGL 10.03.2014 14061-0320-016
28/05/2013
ÿþ Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



- - ----- ----- _ ------

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

I NEERGELEGD 1 6 MEI 2013

RECHTBMICYAN KOOPHA,NDE9FiTFIE GENT

111111111 11

--- -^ , ry ----------- ^, ^ f ----- ---- ----- ^ ^ ----- o ^ v

Ondememingsnr : 0847,262.138

Benaming

(voluit) Architectenbureau ARCHA

(verkort):

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van BVBA

Zetel : Steenweg 280, 9810 Nazareth

(volledig adres)

Onderwerp akte benoeming zaakvoerders

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 1 maart 2013:

Tot nieuwe zaakvoerders worden benoemd, mevrouw Goedele VAN HOECKE, wonende Tarwestraat 58 A,

9000 Gent en de heer Koen VANDAELE, Tempel 27, 9572 Sint-Martens-Lierde.

Hun mandaat gaat in op 1 maart 2013 en is van onbepaalde duur.

Voor eensluidend uittreksel,

Peter VILLAYS,

Zaakvoerder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

18/07/2012
ÿþMad Word 11.1

DM] ] In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

-NEERGELEGD

9 JULI 2012

RECHTBANK VAN

KOOPHAND GENT

Ondernemingsnr : p

Benaming (voluit) : Architectenbureau ARCHA

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van BVBA

Zetel (volledig adres) : Steenweg 280 - 9810 Nazareth

Onderwerp(en) akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Floris Ghys te Kluisbergen, op 03/07/2012, neergelegd ter registratie dat: de heer VILLAYS, Peter, Michel, Marie architect, geboren te Brugge op zestien april negentienhonderd negenenzeventig, ongehuwd, wonende te 9810 Nazareth, Steenweg 278, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opricht onder de naam "Architectenbureau ARCHA", met zetel te 9810 Nazareth, Steenweg 280,

De oprichter verklaart dat het maatschappelijk kapitaal van achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00) volledig geplaatst is. Het is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde.

Het kapitaal wordt voor het volledige bedrag onderschreven door inbrengen in geld, ais volgt:

- door de heer VILLAYS Peter, voornoemd ten belope van een bedrag van achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (¬ 18.550,00) en waarvoor als vergoeding honderd (100) aandelen worden toegekend.

De oprichter verklaart dat het kapitaal werd gestort ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) of dat dus minstens een derde van het volledig kapitaal en op ieder aandeel minstens een vijfde werd volstort.

De gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening geopend op naam van de vennootschap in oprichting, bij de BNP Paribas Fortis Bank te Nazareth, dragend nummer BE77 0016 6897 6542, hetgeen door ondergetekende notaris wordt bevestigd op basis van een bankattest (bewijs van deponering), afgeleverd op 23 april 2012, en dat door mij notaris bewaard wordt in het vennootschapsdossier.

De te publiceren statutaire bepalingen luiden als volgt:

Artikel 1. Vorm  naam

De vennootschap is opgericht als een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en heeft als naam "Architectenbureau ARCHA".

Artikel 2. Zetel

De maatschappelijke zetel is voor het eerst gevestigd te 9810 Nazareth, Steenweg 280.

Artikel 3. Doel

De vennootschap heeft tot doei in België en in het buitenland, uitsluitend in naam en voor rekening van de vennootschap:

Het uitvoeren van alle opdrachten die door de wetgever voorbehouden worden aan personen die gerechtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen, alsook het verlenen van diensten die behoren tot de uitoefening van het beroep van architect.

De vennootschap verzekert minstens de burgerlijke en beroepsaansprakelijkheid van haar en de vennoten met betrekking tot de opdrachten die kaderen binnen het maatschappelijk doel van de vennootschap en die in het kader van de vennootschap worden uitgevoerd, en dit overeenkomstig de wet van 15 februari 2006 betreffende de uitoefening van het beroep van architect in het kader een rechtspersoon.

Het beoefenen van alle aanverwante disciplines voor zover deze niet onverenigbaar zijn met het beroep van architect.

Het verrichten van alle handelingen welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met dit maatschappelijk doel.

De vennootschap heeft tevens tot doel in België en in het buitenland, in naam en voor rekening van de vennootschap of in naam van of voor rekening van derden:

Het uitbaten van een expertisebureau, adviesbureau, studiebureau, tekenbureau op gebied van stedenbouwkundige planning, architectuur, algemene bouwcoördinatie, veiligheid, beveiliging, milieu, energie, kwaliteit, studie en ontwerp (grafisch, multimedia,...), beheer en uitbating.

Het ontwikkelen, uitbaten, uitbrengen en implementeren van instrumenten, middelen en systemen ter analyse en/of beheersing van deze materies en hun (onder)delen.

Het verzorgen van infosessies, informatieve cursussen, lessen en opleidingen omtrent deze materies. Eveneens het beheren van eigen roerende en onroerende goederen, het aankopen, verkopen, doen bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren en verkavelen van eigen onroerende goederen, alsmede

r

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsbiart

u 111111111111111111111111

*12126847*

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende goederen te bevorderen.

Zijn uitdrukkelijk uitgesloten alle handelingen en activiteiten onderworpen aan een voorafgaandelijke goedkeuring of vergunning van de Commissie voor het Bank- en Financiewezen, van het B.I.V, of andere overheidsinstanties.

De voorafgaande opsommingen zijn niet beperkend en dienen in de meest uitgebreide zin te worden opgevat.

Zij kan bestuursmandaten hebben, deelnemen in of zich op een andere wijze interesseren aan andere vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag zich hiervoor borg stellen of aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

Zij mag ook de functie van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen, voor zover deze vennootschappen eenzelfde of een aanverwant doel aan het hare hebben. De uitoefening van een bestuursmandaatknandaat van vereffenaar in een andere vennootschap is uitgesloten indien het doel van die vennootschap enigerlei wijze onverenigbaar is met de uitoefening van het beroep van architect.

In het algemeen mag zij alle verrichtingen uitvoeren die nodig zijn voor de verwezenlijking van haar doel en dit zowel in België ais in het buitenland.

De vennootschap kan overgaan tot alle handelsverrichtingen, nijverheidsverrichtingen, financiële en onroerende verrichtingen, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtreeks te bevorderen dit zowel in België als in het buitenland.

Artikel 5. Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend vijfhonderd vijfkig euro (¬ 18.550,00), vertegenwoordigd door honderd aandelen zonder nominale waarde, ieder aandeel vertegenwoordigend een gelijke fractie van het kapitaal...

Artikel 13. Zaakvoerder

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke personen die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen. Zij moeten ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten....

Artikel 14. Interne bestuursbevoegdheden

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het maatschappelijk doel van de vennootschap, met uitzondering van de handelingen die door de wet of deze statuten voorbehouden zijn aan de algemene vergadering.

Artikel 15. Externe verteeenwoordleinosmacht

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

Bij de handtekening onder ieder stuk dat de vennootschap verbindt, moeten de naam en de hoedanigheid van degene die ondertekent, worden vermeld.

De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerder, zelfs indien die handelingen buiten het doel van de vennootschap vallen, tenzij zij bewijst dat de derde wist dat de handeling de grenzen van het doel van de vennootschap overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Elke zaakvoerder die, om gelijk welke reden, zijn inschrijving op de tabellen van de Orde van Architecten verliest, wordt geacht te zijn ontslagen uit zijn mandaat met onmiddellijke ingang. Er zal onverwijld een algemene vergadering worden belegd teneinde dit ontslag te bevestigen en in vervanging te voorzien.

Indien ingevolge het overlijden van een zaakvoerder de venncotschap niet meer geldig vertegenwoordigd kan worden, beschikt de vennootschap over een termijn van zes maanden om zich in regel te stellen. De vennootschap mag in die periode verder het beroep van architect blijven uitoefenen voor zover alle handelingen die behoren tot het beroep van architect worden gesteld door personen die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

De regularisatie kan gebeuren door de benoeming van een nieuwe zaakvoerder.

Bij gebreke aan regularisatie, binnen voormelde termijn van 6 maand, zal de vennootschap het beroep van architect niet verder mogen uitoefenen tot de reg ularisatie.

De vennootschap zal, tot regularisatie, voor alle handelingen die behoren tot het beroep van architect, in overleg met de opdrachtgevers, een derde architect aanwijzen die in eigen naam en voor eigen rekening zal optreen. Deze architect kan zowel een natuurlijke als rechtspersoon zijn en dient op de tabel opgenomen te zijn.

indien regularisatie niet mogelijk blijkt te zijn, moet onverwijld een algemene vergadering worden gehouden waar wordt beraadslaagt en beslist tot ontbinding en vereffening van de vennootschap of tot wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap, zodat de vennootschap niet langer als een architect-rechtspersoon in de zin van artikel 2 §2 van de Wet van 20 februari 1939 op de bescherming van de titel en het beroep van Architect is te aanzien.

Indien ingevolge een andere reden dan het overlijden van een zaakvoerder de vennootschap niet meer geldig vertegenwoordigd kan worden, bijvoorbeeld het ontslag van de zaakvoerder, dan mag de vennootschap

het beroep van architect niet verder uitoefenen tot reg ularisatie.

De regularisatie kan gebeuren door de benoeming van een nieuwe zaakvoerder. De vennootschap zal, tot reg ularisatie, voor alle handelingen die behoren tot het beroep van architect, in overleg met de opdrachtgevers, een derde architect aanwijzen die in eigen naam en voor eigen rekening zal optreden. Deze architect kan zowel een natuurlijke als een rechtspersoon zijn en dient opgenomen te zijn op te tabel.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Indien regularisatie niet mogelijk blijkt te zijn, moet onverwijld een algemene vergadering worden gehouden waar wordt beraadslaagt en beslist tot ontbinding en vereffening van de vennootschap of tot wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap, zodat de vennootschap niet langer ais een architect-rechtspersoon in de zin van artikel 2 §2 van de Wet van 20 februari 1939 op de bescherming van de titel en het beroep van Architect is te aanzien.

De bevoegde Povinciale Raad van de Orde van Architecten zal onmiddellijk op de hoogte worden gesteld van elke wijziging in het bestuur van de vennootschap. Elke benoeming van een nieuwe zaakvoerder / bestuurder wordt gemeld, met opgave van de naam van de kandidaat en opgave van de plaats waar hij de hoofdzetel van zijn activiteit gevestigd heeft.

Artikel 17. Gewone, biizondere en buitengewone algemene vergadering  Bevoegdheden

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden gehouden op derde vrijdag van de maand juni om 17.00 uur, op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats in België aan te duiden.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden, zelfde uur en zelfde plaats.

Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijzigingen van de statuten inhoudt.

Te allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats in België aangewezen in de oproeping.

Alleen de algemene vergadering is bevoegd voor alle beslissingen omtrent de benoeming, de bezoldiging, de duur en het ontslag van de zaakvoerders van de architect-rechtspersoon,

Alleen de algemene vergadering is bevoegd voor de uitsluiting van een architect-vennoot.

Wijziging van de statuten kan slechts gebeuren nadat de voorgenomen wijzigingen door de bevoegde Raad van de Orde van Architecten goedgekeurd zijn.

Artikel 23. Boeklaar  inventaris - jaarrekening

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maken de zaakvoerders de inventaris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, tenzij zij daarvan door de wet worden vrijgesteld.

Na goedkeuring van de balans beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de aan de zaakvoerder(s) te verlenen kwijting.

Artikel 24. Reserve - winstverdeling

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit, Van deze winst moet jaarlijks één/twintigste voorafgenomen worden om de wettelijke reserve te vormen, verplichting die ophoudt van zodra deze reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt,

Het saldo staat integraal ter beschikking van de algemene vergadering die over de winstverdeling zal beslissen bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

1/ BOEKJAAR  JAARVERGADERING.

a) Het eerste boekjaar van de vennootschap begint op heden en eindigt op 31 december 2013.

Alle handelingen door de vennoten-oprichters gesteld vanaf 1 april 2012 tot heden, in het kader van de doelomschrijving van de vennootschap, worden geacht te zijn gedaan in naam en voor rekening van de thans opgerichte vennootschap en worden derhalve door de vennootschap aanvaard en aangenomen.

b) De eerste algemene vergadering zal gehouden worden in juni van het jaar 2014.

21 BENOEMING ZAAKVOERDER

De heer Peter VILLAYS, voornoemde oprichter, wonende te 9810 Eke-Nazareth, Steenweg 278, wordt benoemd tot niet-statutair zaakvoerder van de vennootschap.

Hij verklaart alhier dit mandaat uitdrukkelijk te aanvaarden...

41 VOLMACHT

Er wordt een bijzondere volmacht verleend aan de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AB PARTNERS OUDENAARDE", met ondememingsnummer 0473.997.329, met zetel te 9700 Oudenaarde, Einestraat 26, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, alsook aan ondergetekende notaris om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten inzake Kruispuntbank der Ondernemingen, het ondernemingsloket en desgevallend bij de fiscale administraties, te verzekeren.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Fiorís Ghys, geassocieerd notaris

SAMEN HIERMEE NEERGELEGD:

- afschrift van de oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ARCHITECTENBUREAU ARCHA

Adresse
STEENWEG 280 9810 NAZARETH

Code postal : 9810
Localité : NAZARETH
Commune : NAZARETH
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande