ARCHITECTENBUREAU JAN VAN KERCKHOVE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARCHITECTENBUREAU JAN VAN KERCKHOVE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 870.449.888

Publication

27/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 14.06.2014, NGL 24.06.2014 14209-0462-012
18/12/2013
ÿþmod 11.1

I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblar

KEGHTBANK VAN KOOPHANDEL

0 6 DEC. 2013

DENDERMONDE

 4.2rirne

1111t111111911111

Ondememingsnr :870 449 888



Benaming (voluit) :ARCHITECTENBUREAU JAN VAN KERCKHOVE

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerIijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Ravestraat 1

9240 ZELE



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Onderwerp akte : Statutenwijziging - kapitaalsverhoging

Er blijkt uit een proces-verbaal van 26 november 2013, opgemaakt door Meester Patrick Lemmerling, geassocieerd notaris te Zele, neergelegd ter registratie, dat voor hem gehouden werd de buitengewone algemene vergadering van de vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « Architectenbureau Jan Van Kerckhove », met maatschappelijke ? zetel te 9240 Zele, Ravestraat nr 1, ondernemingsnummer 870 449 888, opgericht blijkens akte verleden voor de geassocieerd notaris Patrick Lemmerling , op 24 november 2004, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 21 december daarna, onder het nummer 04175192, waarvan de statuten niet werden gewijzigd en met éénparigheid van stemmen de volgende beslissingen genomen werden,

I. BESLISSING TOT TOEKENNING VAN EEN TUSSENTIJDS BRUTO DIVIDEND VAN 52.000 EUR IN HET KADER VAN ARTIKEL 537 WIB :

- beslissing tot uitkering van een tussentijds bruto dividend voor een bedrag van 52.000 eur,

Op deze bruto dividenduitkering zal een afhouding gebeuren van 10% roerende voorheffing overeenkomstig artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen of 5.200 EUR, zodat het totale netto dividend bedrag 46.800 EUR zal bedragen.

Dit wordt geboekt op de lopende rekening in het voordeel van de enige vennoot Jan Van Kerckhove, voornoemd.

IL KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA_

Verklaring voorlezing te hebben gekregen van het verstag van de bedrijfsrevisor Geert Van Hemelryck, te Sint-

Niklaas, Plezantstraat nr 8, de dato 5 november 2013 betreffende de inbreng in natura. Het besluit van dit verslag luidt als volgt:

`BESLUIT

Tot besluit van ons onderzoek, verricht overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, verklaren wij, de Burgerlijke Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "A&F" Bedrijfsrevisoren, hier vertegenwoordigd door Geert Van Hemelryck, dat onder voorbehoud van enerzijds de goedkeuring van het tussentijds dividend voor een bruto dividendbedrag van EUR 52.000,00 en anderzijds de kapitaalverhoging voor het netto dividendbedrag van EUR 46.800,00 overeenkomstig de bepalingen van het artikel 537 WIB:

-de intentie geuit is om een kapitaalverhoging door te voeren bij de BVBA "Architectenbureau Jan Van Kerckhove" middels een inbreng in natura van de vordering van de enige vennoot uit de nog goed te keuren tussentijdse dividenduitkering ten bedrage van EUR 52.000 onder afhouding van 10% roerende voorheffing conform het artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen. Het totale netto dividendbedrag zal EUR 46.800,00 bedragen.

-het bestuursorgaan verantwoordelijk is voor de beschrijving en de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor het bepalen van de vergoeding voor de inbreng in natura;

-de beschrijving van de inbreng in natura, voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

- de voor de inbreng in natura door het bestuursorgaan weerhouden methode van waardering in de gegeven omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt ten minste overeenkomt met de vergoeding voor een bedrag van EUR 46.800, 00, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is;

- indien de enige vennoot besluit om de ontvangen netto dividenduitkering volledig in het kapitaal te

;; incorporeren, zal als vergoeding voor deze inbreng 220 nieuwe aandelen van de BVBA "Architectenbureau Jan Van Kerckhove" zonder nominale waarde, gelijk aan de bestaande aandelen voor een totale waarde van EUR



Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

ti mod 11,1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

t T



46.800,00 worden uitgegeven. De nieuwwit te geven aandelen zullen toegekend worden'aan de enige vennoot Van Kerckhove Jan, voornoemd;

- door de inbreng in natura zal hef kapitaal worden verhoogd met EUR 46.800, 00 teneinde het te brengen van EUR 18.600 op EUR 65.400, 00

Het huidig controleverslag wordt afgeleverd onder de uitdrukkelijke opschortende voorwaarde dat de enige vennoot van de vennootschap zijn reeds uitgedrukte intentie daadwerkelijk uitvoert. Indien echter na de beslissing van de dividenduitkering de enige vennoot niet wenst deel te nemen voor het volledige netto dividendbedrag aan de voorziene kapitaalverhoging zal hef kapitaal slechts verhoogd worden ten bedrage van het netto dividendbedrag waarmee de enige vennoot wenst in te tekenen op de kapitaalverhoging.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen "fairness opinion" is. Opgemaakt op 5 november2013, A&F Bedrijfsrevisoren Burg. BVBA vertegenwoordigd door Geert Van Hemeliyck, bedrijfsrevisor".

Er zijn geen opmerkingen.

Verklaring voorlezing gekregen te hebben van het bijzonder verslag van de zaakvoerder van de vennootschap de dato 2 november 2013, betreffende navermelde inbreng in natura.

Er zijn geen opmerkingen.

Verklaring voorafgaandelijk dezer een afschrift van beide voornoemde verslagen ontvangen te hebben. INBRENG IN NATURA:

Identiteit an de inbren.er

De heer VAN KERCKHOVE Jan Robert Agnes, architect, geboren te Zele, op 26 mei 1957, echtgenoot van mevrouw Van Lysebettens Cristel, wonende te Zele, Ravestraat nr 1.

Beschriivinq van de inbreng in natura:

inbreng in natura van de vordering op het tussentijds dividend (na aftrok van de verschuldigde roerende voorheffing ad 10% overeenkomstig artikel 537 van het WIB, ten belope van een netto bedrag van 46.800 EUR.

Vergoeding voor de inbreng in natura: toekenning van aandelen:

De vergoeding voor voornoemde inbreng in natura bestaat in 220 nieuwe aandelen zonder nominale waarde in de vennootschap die worden toegekend aan de enige vennoot, de heer VAN KERCKHOVE Jan.

Beslissing naar aanleiding van deze kapitaalverhoging door inbreng in natura tot een creatie van 220 nieuwe aandelen op naam, zonder nominale waarde, met dezelfde rechten en plichten als de reeds bestaande aandelen.

Voorwaarden:

Verklaring door enige vennoot dat er geen inschrijvingen, borgstellingen of inpandgevingen bestaan op de door hem ingeprachte activa en kennis te hebben van de aard, de omvang, de werkelijkheid en de waarde van de hogerbeschreven inbreng in natura, die vroeger een schuld van de vennootschap was en die vanaf heden een deel uitmaakt van het eigen vermogen van de vennootschap.

KAPITAALSVERHOGING

- beslissing om het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verhogen 46.800 EUR om het te brengen van 18.600 EUR naar 65.400 EUR door inbreng in natura van de vordering op het tussentijds dividend (na aftrok van de roerende voorheffing ad tien procent overeenkomstig artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen) voor een netto bedrag van 46.800 EUR.

- beslissing de bestaande tekst van artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst

'Het geplaatst kapitaal van de vennootschap wordt vastgesteld op vijfenzestigduizend vierhonderd (65.400)

EUR, gesplitst in driehonderd twintig (320) gelijke aandelen, met een fractiewaarde per aandeel ten belope van

één/driehonderd twintigste (1/320ste) deel van het kapitaal van de vennootschap.

De aandelen zijn steeds op naam en ondeelbaar.

Op eenvoudig verzoek van een Raad van de Orde van Architecten is (zijn) de vennoot (vennoten) ertoe

verplicht inzage te verlenen in het register van aandelen van de vennootschap."

III) MACHTIGING

Machtiging aan de zaakvoerder van de vennootschap om voormelde beslissingen ten uitvoer te brengen en de

bestaande statuten van de vennootschap te coördineren, derhalve alle verrichtingen te doen bij de verschillende

instanties in verband met onderhavige statutenwijziging.

IV, BIJZONDERE VOLMACHT -- ONDERNEMINGSLOKET:

- beslissing tot aanstelling als bijzondere gevolmachtigde :

Accoutantskantoor Herman Van Acker bv. Bvba te Sint- Niklaas, August Vermeylenstraat nr 2, en al haar

aangestelden of bijzondere lasthebbers.

Aan wie de macht verleend wordt om alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen en alle welkdanige

documenten te ondertekenen teneinde alle wijzigingen te kunnen doorvoeren bij het ondernemingsloket.









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/12/2013 - Annexes du Moniteur belge















Voor ontledend uittreksel

Meester Patrick Lemmerling, geassocieerd notaris te Zele



Tegelijk hiermee neergelegd:

-uitgifte akte statutenwijziging dd. 26/11/2013

-coördinatie van de statuten.

-verslag revisor

-verslag zaakvoerder

Op de laatste blz. van Lui l3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 08.06.2013, NGL 17.06.2013 13187-0387-011
25/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 09.06.2012, NGL 20.06.2012 12192-0329-013
17/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 11.06.2011, NGL 14.06.2011 11163-0190-013
22/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 13.06.2009, NGL 18.06.2009 09246-0190-012
19/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 14.06.2008, NGL 17.06.2008 08237-0035-012
22/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 09.06.2007, NGL 19.06.2007 07248-0269-012

Coordonnées
ARCHITECTENBUREAU JAN VAN KERCKHOVE

Adresse
RAVESTRAAT 1 9240 ZELE

Code postal : 9240
Localité : ZELE
Commune : ZELE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande