ARCHITECTENBUREAU KEUNEN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARCHITECTENBUREAU KEUNEN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 564.959.177

Publication

27/10/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

designontwerp, beeldhouwkunst en schilderkunst die in de architectuur geïntegreerd zijn, decoratie, interieur- en landschapsinrichting, het uitvoeren van studie en ontwerpen voor stabiliteit en bijzondere technieken zoals: elektriciteit, sanitair, centrale verwarming, verluchting, akoestiek,  HVAC , wegeniswerken, enzovoort;

- veiligheidscoördinatie en energieprestatie EPB-verslaggeving worden gedaan door de vennoten die over de nodige diploma s beschikken maar in naam van en voor rekening van de vennootschap; Behoudens de wettelijke of reglementair voorziene beperkingen handelt de vennootschap voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

De vennootschap mag haar maatschappelijk doel verwezenlijken in België als in het buitenland, op alle niet commerciële wijzen die zij het best geschikt acht en hierbij alle financiële handelingen doen, zowel roerende als onroerende, behoudens wettelijke of reglementaire beperkingen en dient daaraan dan ook een aantal voorwaarden te verbinden die daarbij steeds zullen worden nageleefd :

* het gebeurt op een niet commerciële wijze;

* volgens het beheer van een goed huisvader;

* de verrichtingen moeten het doel van de vennootschap, zijnde het verlenen van diensten behorende tot de uitoefening van het beroep van architect, dienen en hieraan ondergeschikt en bijkomstig zijn.

Het is haar toegestaan leningen aan te gaan, en alle zakelijke en gebruiks- en genotsrechten te verkrijgen.

De vennootschap dient zich te onthouden van iedere activiteit die onverenigbaar is met het architectenberoep en in het bijzonder van iedere commerciële activiteit.

De rechtspersoon mag geen deelnemingen bezitten in andere vennootschappen en/of rechtspersonen dan van uitsluitend professionele aard. Het maatschappelijk doel en de activiteiten van deze vennootschappen mogen niet onverenigbaar zijn met de functie van architect.

Inzake opdrachten dewelke architectuur betreffen en/of onder de jurisdictie van de Orde van Architecten vallen, verbindt de vennootschap zich ertoe deze alleen te laten uitvoeren door de daartoe wettelijk bevoegde personen. Deze opdrachten worden uitgevoerd, in naam van en voor rekening van de vennootschap, door de vennoten die gerechtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die daartoe ingeschreven zijn op een tabel van de Orde van Architecten of op een lijst van stagiairs.

In de verwezenlijking van haar doel, zullen de vennootschap en haar zaakvoerder(s) er tevens over waken dat zij alle wettelijke en deontologische voorschriften betreffende de uitoefening van het beroep van architect respecteert.

Artikel 4: Duur.

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur.

Artikel 5: Kapitaal.

Het geplaatst kapitaal is vastgesteld op achttien duizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen, zonder vermelding van waarde, die elk één/honderd zesentachtigste (1/186ste) van het vermogen van de vennootschap vertegenwoordigen.

. . .

Artikel 13: Zaakvoering.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, vennoten of niet, benoemd door

de algemene vergadering voor de duur die zij bepaalt.

. . .

Artikel 14: Enige zaakvoerder.

De enige zaakvoerder bezit de meest uitgebreide machten van bestuur. Al de akten die niet uitdrukkelijk voorbehouden zijn aan de algemene vergadering door de wet, vallen onder zijn bevoegdheid.

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte zowel als eiser of als verweerder.

Artikel 15: Meerdere zaakvoerders

Zijn er meerdere zaakvoerders dan vormen zij samen een college dat beraadslaagt, beslist en

handelt zoals de raad van bestuur in naamloze vennootschappen.

. . .

De beraadslagingen van het college van zaakvoerders worden vastgelegd in een bijzonder register.

De notulen worden ondertekend door de zaakvoerders die deelnamen aan de beraadslaging.

De kopijen en uittreksels van de notulen, in rechte of in gelijk welke omstandigheid af te leveren,

worden gelijkvormig verklaard en ondertekend door twee zaakvoerders.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Is er een college van zaakvoerders dan wordt de vennootschap jegens derden en in rechte vertegenwoordigd door twee zaakvoerders gezamenlijk handelend, onverminderd de eventuele delegatie van machten en onverminderd de daden van dagelijks bestuur waarvoor elke zaakvoerder afzonderlijk kan handelen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 16: Delegatie van machten

De enige zaakvoerder of het college van zaakvoerders hebben het recht, onder hun persoonlijke verantwoordelijkheid, machten te verlenen voor bepaalde doeleinden.

Zij bepalen de vergoedingen verbonden aan deze delegatie van machten.

Elke mandataris is een natuurlijke persoon die ertoe gemachtigd werd het beroep van architect uit te oefenen en ingeschreven is op één van de tabellen van de Orde van architecten. In geval van ontslag, afwezigheid, onbekwaamheid, onbeschikbaarheid in het algemeen en meer in het bijzonder ingevolge een opgelopen tuchtsanctie, zoals schorsing en schrapping van de mandataris, wordt voor alle handelingen die behoren tot het beroep van architect, in overleg met de opdrachtgevers, een derde architect aangewezen, die in eigen naam en voor eigen rekening zal optreden. Deze architect kan een vennoot of zaakvoerder van de vennootschap zijn. Deze architect kan zowel een natuurlijke, als een rechtspersoon zijn.

Artikel 19: Jaarvergaderingen.

De gewone algemene vergadering der vennoten komt verplicht bijeen ieder jaar op de derde dinsdag van de maand juni om zestien uur op de zetel van de vennootschap, of op gelijk welke andere plaats in de gemeente waar de zetel van de vennootschap gevestigd is, aangeduid in het bericht van bijeenroeping.

Valt deze datum op een feestdag wordt de jaarvergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag en op hetzelfde uur.

Artikel 23: Toelating tot de vergadering.

Worden toegelaten tot de algemene vergadering de vennoten die ingeschreven zijn in het register van aandelen minstens vijf dagen vòòr de datum van de vergadering.

De zaakvoering mag beslissen dat de vennoten die zich willen laten vertegenwoordigen op de algemene vergadering, hun volmachten moeten neerleggen ten minste vijf werkdagen voor de datum der algemene vergadering op de maatschappelijke zetel.

Artikel 25: Verdaging.

Het orgaan van bestuur heeft het recht elke vergadering te verdagen welke ook de punten op de agenda. Het kan gebruik maken van dit recht op ieder ogenblik doch slechts na de opening van de debatten.

Bij afwijking van artikel 285 van het Wetboek van vennootschappen heeft de verdaging  zowel wat betreft de jaarvergadering, een bijzondere algemene vergadering als een buitengewone vergadering  voor gevolg alle reeds genomen beslissingen te vernietigen.

De vennoten moeten opnieuw opgeroepen worden op drie weken, met dezelfde agenda, vervolledigd, indien nodig, en de nieuwe vergadering mag niet meer verdaagd worden. De formaliteiten verricht om de eerste zitting bij te wonen blijven geldig voor de tweede.

Artikel 26: Besluitvorming

Tenzij wanneer de wet of de statuten er anders over beschikken, worden de beslissingen der

algemene vergadering genomen met eenvoudige meerderheid der geldig uitgebrachte stemmen,

welk ook het aantal op de vergadering vertegenwoordigde aandelen weze.

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

Wijziging van de statuten mag slechts gebeuren nadat de voorgenomen wijzigingen door de

bevoegde Raad van de Orde van Architecten goedgekeurd zijn.

. . .

. . .

. . .

Deze tweede vergadering doet definitief uitspraak.

. . .

Artikel 28: Modaliteiten van deelneming aan de algemene vergadering

1. Deelneming aan de algemene vergadering op afstand langs elektronische weg

§ 1. De zaakvoering kan beslissen dat de vennoten op afstand kunnen deelnemen aan de algemene

vergadering door middel van een door de vennootschap ter beschikking gesteld elektronisch

communicatiemiddel. Wat de naleving van de voorwaarden inzake aanwezigheid en meerderheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

betreft, worden de vennoten die op die manier aan de algemene vergadering deelnemen, geacht aanwezig te zijn op de plaats waar de algemene vergadering wordt gehouden.

De hoedanigheid van vennoot en de identiteit van de persoon die aan de vergadering wenst deel te nemen, wordt gecontroleerd en gewaarborgd op de wijze bepaald in een intern reglement opgesteld door de zaakvoering. Dit reglement bepaalt tevens de wijze waarop wordt vastgesteld dat een venoot via het elektronische communicatiemiddel aan de algemene vergadering deelneemt en bijgevolg als aanwezig kan worden beschouwd.

Om de veiligheid van het elektronisch communicatiemiddel te waarborgen, kan het intern reglement voorwaarden stellen aan het gebruik van het elektronisch communicatiemiddel.

Het komt toe aan het bureau van de algemene vergadering om de eerbiediging van de voorwaarden die zijn bepaald door de wet, deze statuten en het intern reglement te controleren en vast te stellen of een vennoot op geldige wijze via het elektronisch communicatiemiddel aan de algemene vergadering deelneemt en bijgevolg als aanwezig kan worden beschouwd.

§2. Het door de vennootschap ter beschikking gestelde elektronisch communicatiemiddel moet hem ten minste in staat stellen om rechtstreeks, gelijktijdig en ononderbroken kennis te nemen van de besprekingen tijdens de vergadering en om het stemrecht uit te oefenen met betrekking tot alle punten waarover de vergadering zich dient uit te spreken.

Het elektronisch communicatiemiddel moet de vennoot bovendien in staat stellen om deel te nemen aan de beraadslagingen en het recht uit te oefenen om vragen te stellen.

§3. De vorige paragrafen zijn van toepassing op de houders van obligaties en van certificaten die met medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven), rekening houdend met de hun toegekende rechten.

2. Uitoefening van het stemrecht per brief of langs elektronische weg vóór de algemene vergadering

§1. De zaakvoering kan beslissen dat de vennoten het recht hebben op afstand te stemmen vóór de algemene vergadering, per brief of langs elektronische weg.

§2. Deze stemming dient dan te gebeuren bij middel van een formulier dat door de zaakvoering ter beschikking van de vennoten wordt gesteld en dat tenminste de volgende vermeldingen bevat: - de naam of de maatschappelijke benaming van de vennoot en zijn woonplaats of maatschappelijke zetel;

- het aantal stemmen dat de vennoot tijdens de algemene vergadering wenst uit te brengen; - de agenda van de vergadering, inclusief de voorstellen tot besluit;

- de termijn waarbinnen de vennootschap het formulier voor het stemmen op afstand dient te ontvangen;

- de handtekening van de vennoot, in voorkomend geval, met een geavanceerde elektronische handtekening in de zin van artikel 4, § 4, van de wet van negen juli tweeduizend en één houdende vaststelling van bepaalde regels in verband met het juridisch kader voor elektronische handtekeningen en certificatiediensten, of met een elektronische handtekening die voldoet aan de voorwaarden van artikel 1322 van het Burgerlijk Wetboek.

§3. Indien de stemming gebeurt per brief moeten deze formulieren ten laatste zes (6) werkdagen vóór de algemene vergadering worden betekend aan de zaakvoering bij aangetekend schrijven.

§4. Er kan elektronisch worden gestemd tot de dag vóór de vergadering.

De hoedanigheid van de vennoot en de identiteit van de persoon die op afstand wil stemmen vóór de algemene vergadering, wordt gecontroleerd en gewaarborgd op de wijze bepaald in een intern reglement opgesteld door de zaakvoering.

§5. Het komt toe aan het bureau van de algemene vergadering om de eerbiediging van de modaliteiten bedoeld in de vorige paragrafen te controleren en de geldigheid vast te stellen van de op afstand uitgebrachte stemmen.

3. Uitoefening van het recht schriftelijke vragen te stellen langs elektronische weg vóór de algemene vergadering.

Vanaf de mededeling van de oproeping kunnen de vennoten schriftelijk vragen stellen aan de zaakvoerders en aan de commissarissen, die tijdens de vergadering zullen worden beantwoord, voor zover die vennoten voldoen aan de formaliteiten die vervuld moeten worden om tot de vergadering te worden toegelaten. Die vragen kunnen langs elektronische weg tot de vennootschap worden gericht via het in de oproeping tot de vergadering vermelde adres.

De vennootschap dient die schriftelijke vragen uiterlijk op de zesde (6de) dag vóór de dag van de algemene vergadering te ontvangen.

4. Schriftelijke besluitvorming

De vennoten kunnen steeds eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren met uitzondering evenwel van de besluiten te nemen in het kader van het verlies van kapitaal overeenkomstig de bepalingen van het wetboek van vennootschappen en de besluiten welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

Daartoe zal door de zaakvoering een rondschrijven worden verstuurd per brief, per fax, per e-mail of per enige andere informatiedrager met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, naar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

alle vennoten en in voorkomend geval naar de commissaris(sen), met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn behoorlijk ondertekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of naar enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle vennoten met betrekking tot alle voorstellen van besluit over de agendapunten niet ontvangen, dan worden de voorgestelde besluiten met betrekking tot alle agendapunten geacht niet genomen te zijn. Er kan afgeweken worden van de procedure zoals beschreven in de twee voorafgaande alinea s mits eenparig akkoord van alle vennoten.

De houders van obligaties en van certificaten vermeld in artikel 271 van het Wetboek van vennootschappen, hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van deze besluiten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 29: Notulen van de algemene vergaderingen.

De afschriften of uittreksels van de notulen van de algemene vergadering in rechte of aan derde

personen af te leveren, worden ondertekend door de enige zaakvoerder of door twee zaakvoerders.

Artikel 30: Boekjaar.

Het boekjaar vangt aan op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

. . .

Artikel 32: Aanwending van de winst.

Het positief saldo van de resultatenrekening opgesteld overeenkomstig de wet, maakt de nettowinst uit van een boekjaar.

Van deze winst, wordt minstens vijf ten honderd voorafgenomen voor het wettelijk reservefonds. Deze voorafneming houdt op verplichtend te zijn wanneer de wettelijke reserve één/tiende bereikt van het geplaatst kapitaal.

De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoering over de aanwending van het saldo van de winst, bij eenvoudige meerderheid van de uitgebrachte stemmen

Bij gebrek aan meerderheid wordt de helft van het saldo van de winst gereserveerd en de andere helft uitgekeerd.

Artikel 33 - Ontbinding

Buiten de wettelijke bepalingen inzake ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering die beraadslaagt zoals bij een wijziging der statuten. Elke voorgenomen ontbinding zal onverwijld worden meegedeeld aan de bevoegde provinciale Raad van de Orde van Architecten met vermelding van de regeling inzake lopende opdrachten en de tienjarige aansprakelijkheid.

Bij ontbinding van de vennootschap zal voor de lopende opdrachten een persoon worden aangesteld die gemachtigd is het beroep van architect uit te oefenen en ingeschreven is op één van de tabellen van de Orde van Architecten teneinde voor rekening van de vennootschap in vereffening deze opdrachten verder uit te voeren.

Artikel 34: Vereffenaars

34.1. De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van de stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan. De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming.

34.2. Zijn geen vereffenaars benoemd, dan worden de zaakvoerders als vereffenaars beschouwd. De vereffening kan pas afgesloten worden indien er geen lopende opdrachten meer zijn dan wel indien alle overeenkomsten met betrekking tot de lopende opdrachten werden overgedragen aan een derde architect. Tevens dient een regeling getroffen te zijn m.b.t. de tienjarige aansprakelijkheid van de vennootschap.

34.3. Alle vereffenaars zijn natuurlijke personen die ertoe gemachtigd werden het beroep van architect uit te oefenen en ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van architecten. 34.4. De vereffenaar beschikt te dien einde over de meest uitgebreide bevoegdheden zoals bepaald bij artikel 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De algemene vergadering bepaalt, indien nodig, de vergoedingen die toekomen aan de vereffenaar.

Artikel 35: Vrijwaring van de belangen van de opdrachtgevers

De vereffenaars nemen, met inachtneming van de regels van de deontologie, alle mogelijke maatregelen ter vrijwaring van de belangen van de opdrachtgevers, onder meer inzake de voortzetting van de architectenovereenkomsten en van de opdrachten in uitvoering. De vereffenaars

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

zullen, voor alle handelingen die behoren tot het beroep van architect, in overleg met de opdrachtgevers, een derde architect aanwijzen die in eigen naam en voor eigen rekening zal optreden. Deze architect kan een vennoot of zaakvoerder van de vennootschap zijn. Deze architect kan zowel een natuurlijke, als een rechtspersoon zijn.

Artikel 36: Verdeling van het actief.

Na delging van al de schulden en lasten en van de kosten van vereffening, dient het netto-actief eerst tot de terugbetaling van het volgestorte gedeelte van de aandelen.

Indien de aandelen niet alle in dezelfde verhouding zijn volgestort, moeten de vereffenaars alvorens tot de terugbetaling over te gaan, rekening houden met dit verschil van toestand en de gelijkheid van al de aandelen herstellen, hetzij door aanvullende fondseninvorderingen ten laste van de aandelen die in onvoldoende mate werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in het voordeel van de aandelen die voor een hoger bedrag werden volgestort.

Het beschikbaar saldo wordt in gelijke delen onder alle aandelen verdeeld.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Overgangsbepalingen.

Het eerste boekjaar zal worden afgesloten op eenendertig december tweeduizend vijftien. De eerste

jaarvergadering zal worden gehouden in tweeduizend zestien.

Artikel 37: Compensatie

Alle vorderingen die bestaan tussen de vennoten en/of de zaakvoerders enerzijds en de vennootschap anderzijds maken het voorwerp uit van nettingovereenkomsten, zoals voorzien in de wet van vijftien december tweeduizend en vier betreffende financiële zekerheden en houdende diverse fiscale bepalingen inzake zakelijke zekerheidsovereenkomsten en leningen met betrekking tot financiële instrumenten, en zullen dus in geval van samenloop gecompenseerd worden ten titel van schuldvergelijking.

EXTRA-STATUTAIRE BEPALINGEN

Inschrijving Volstorting.

Op de honderd zesentachtig (186) aandelen wordt door de heer KEUNEN Joachim ingeschreven aan de prijs van honderd euro (100 EUR) per aandeel en deze werden afbetaald ten belope van twaalf duizend vierhonderd euro (12.400,00 EUR) door storting in speciën op een bijzondere bankrekening, hiertoe geopend bij de bank ING, zodat een bedrag van twaalf duizend vierhonderd euro (12.400,00 EUR) ter vrije beschikking staat van de vennootschap zoals wordt bevestigd door ondergetekende notaris aan de hand van het attest opgemaakt door de bank op tweeëntwintig oktober tweeduizend veertien.

Benoeming van een commissaris.

De verschijner verklaart ons dat volgens ter goede trouw verrichte schattingen en opgenomen in het

financieel plan het voorlopig niet nodig is een commissaris te benoemen.

Benoeming van een zaakvoerder - Bezoldiging.

Wordt benoemd als zaakvoerder van de vennootschap voor onbepaalde duur, de heer KEUNEN Joachim Tristan Patrick Joris, geboren te Sint-Niklaas op vijf april negentienhonderd zevenentachtig, gedomicilieerd en wonende te 9000 Gent, Gustaaf Callierlaan, 236.

De zaakvoerder verklaart zijn benoeming in deze hoedanigheid te aanvaarden en bevestigt dat hij niet getroffen is door enig maatregel die zich hiertegen verzet.

Zijn mandaat wordt effectief bij het verwerven door de vennootschap van de rechtspersoonlijkheid. Zijn mandaat zal bezoldigd zijn.

Overname van verbintenissen

De verschijner verklaart dat alle verrichtingen gedaan sedert één oktober tweeduizend veertien in naam en voor rekening van de vennootschap in wording thans door de vennootschap overgenomen en bekrachtigd worden. Deze overname en bekrachtiging dienen bevestigd te worden door de zaakvoering na het verwerven van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap.

Volmacht

Aan de heer Lodewijk DEFORCHE te Roeselare wordt volmacht verleend, met recht van indeplaatsstelling teneinde de onderhavige vennootschap bij de kruispuntbank van ondernemingen in te schrijven via een ondernemingsloket en een nummer van de belasting op de toegevoegde waarde aan te vragen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Voorbehouden

Mod PDF 11.1

aan het Belgisch

VOOR EENVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL Benoit CLOET, Notaris.

Staatsblad

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de oprichtingsakte,

Coordonnées
ARCHITECTENBUREAU KEUNEN

Adresse
GUSTAAF CALLIERLAAN 236 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande