ARCHITECTENBUREAU M.V.I.

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARCHITECTENBUREAU M.V.I.
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 844.919.785

Publication

31/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 03.07.2014, NGL 29.07.2014 14359-0230-009
05/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.07.2013, NGL 03.07.2013 13258-0236-008
13/04/2012
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Mod Word 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr . S43 " `4 ?,S

Benaming

(voluit) : ARCHITECTENBUREAU M.V.I.

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9450 Haaltert, Larenbroekstraat 35

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte, verleden voor FRÉDÉRiC BAUWENS, notaris te Haaltert, optredend ais zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Notaris Frédéric Bauwens" met zetel te 9450 Haaltert, Stationsstraat 131, ondememingsnummer 888.130.317, op negenentwintig maart tweeduizend en twaalf, blijkt dat de heer VAN 1MPE Marc Jozef Alice, geboren te Aalst op zes januari negentienhonderd tweeënvijftig, echtgenoot van mevrouw VAN der VEKEN Anita Delphine Rita' Maria, wanend te 9450 Haaltert, Larenbroekstraat 35, een burgerlijke professionele vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder de naam' 'ARCHITECTENBUREAU M.V.I.'.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9450 Haaltert, Larenbroekstraat 35,

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden:

-het uitvoeren van aile opdrachten en de levering van diensten die behoren tot het beroep van architect;

-het beoefenen van alle activiteiten die voortvloeien uit de uitoefening van het beroep van architect, evenals al deze die een band van samenhang vertonen met dit beroep, voor zover deze niet onverenigbaar zijn met het' reglement van beroepsplichten van de orde van Architecten, zoals onder andere: alle bijzondere bouwtechnieken (elektrische studies, stabiliteitsstudies, sanitair, "HVAC",...), de beeldhouwkunst en schilderkunst die in de architectuur geïntegreerd zijn, de decoratie, de interieur- en landschapsinrichting, het "design", de topografie, de stedenbouwkunde, de expertises, de taken toevertrouwd aan coordinatoren van bouwterreinen door de wet van vier augustus negentienhonderd zesennegentig met betrekking tot het "welzijn van de werknemers bij de uitoefening van hun werk", en het koninklijk uitvoeringsbesluit van vijfentwintig januari tweeduizend en één, met uitsluiting van alle ondernemingen met commercieel karakter; Zij mag met name alle plannen, lastenboeken, aile illustratiewerken, uitwerken, maquettes vervaardigen evenals alle stedenbouwkundige en planologische, topografische en of socio-economische studies uitvoeren.

Om dit doel te bereiken zal de vennootschap alle mogelijke overeenkomsten kunnen sluiten, met betrekking tot de aankoop, tot de bouw, tot de verbouwing of verhuur van lokalen noodzakelijk voor haar activiteit, tot het aannemen van personeel en het sluiten van een verstandhouding met eventuele medewerkers.

Zij zal aile handelingen kunnen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel.

Zij mag onder om het even welke vorm samenwerken of samensmelten (inbreng, fusie, opslorping, samenwerking, financiële tussenkomst) in België of in het buitenland met bestaande of nog op te richten vennootschappen waarvan het doel gelijkaardig of verwant is of van die aard is dat de realisatie van haar eigen doel te bevorderen of te vergemakkelijken. De rechtspersoon mag geen deelnemingen bezitten in andere vennootschappen.

Deze deelneming kan geschieden door inschrijving op of overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing, of op welke wijze ook.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in artikel 3, ten eerste en ten tweede van de wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten en de wet over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van vijf augustus negentienhonderd tweeënnegentig en het Koninklijk Besluit van negenentwintig november negentienhonderd drieënnegentig.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

GRIFFIE RECHTBAEN::

VAN KOOPHANDEL

- 2 APR. 2012

~~_... E~..,~i~gONDE j

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

IiI1Il 1111111111 11111 fl111 1111f 11111 11111 11ff liJf

" iao~3i3s"

Op de laatste blz. van Luik S vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening.

rt i Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/04/2012 - Annexes du Moniteur belge Inzake opdrachten dewelke architectuur betreffen en/of onder de jurisdictie van de Orde van Architecten vallen, verbindt de vennootschap zich ertoe deze alleen te laten uitvoeren door de daartoe wettelijk bevoegde personen. Deze opdrachten worden uitgevoerd, in naam van en voor rekening van de vennootschap, door de vennoten die gerechtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die daartoe ingeschreven zijn op een tableau van de Orde van Architecten of op een lijst van stagiairs.

In de verwezenlijking van haar doel, zullen de vennootschap en haar zaakvoerder(s) er tevens over waken dat zij alle wettelijke en deontologische voorschriften betreffende de uitoefening van het beroep van architect respecteert.

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd vijfentwintigduizend euro (125.000,00 ¬ ). Het wordt vertegenwoordigd door duizend tweehonderd vijftig aandelen op naam, zonder nominale waarde. De aandelen waarop werd ingeschreven zijn volledig volstort door inbreng in natura.

De besluiten van het revisoraal verslag luiden ais volgt:

"De inbreng in natura in de Burg. BVBA ARCHITECTENBUREAU M.V.I. bestaat uit de inbreng van de eenmanszaak van de heer Marc Van Impe bij het uitoefenen van zijn beroep als architect.

Op basis van de ons voorgelegde documenten en in aanmerking nemend de toegepaste waardering en het door ons toegepast nazicht, kunnen we besluiten dat:

1.de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de oprichters van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering van de over te dragen bestanddelen en voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding van de inbreng in natura.

2.de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

3.de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met de als tegenprestatie verstrekte vergoeding,

4.de als tegenprestatie verstrekte vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit een gemengde vergoeding zijnde enerzijds 1.250 aandelen van de Burg, BVBA ARCHITECTENBUREAU M.V.I. dewelke het kapitaal van ¬ 125.000,00 onderschrijven en anderzijds uit de toekenning van een vordering in rekening courant van ¬ 35.800,00 aan de heer Marc Van Impe .

Ik wil er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Voor de goede orde wenst ondergetekende te melden dat de goodwill 99,5 % vertegenwoordigt van de totale waarde van de overgedragen activabestanddelen. Het spreekt voor zich dat dit vermogensbestanddeel voor de vennootschap enkel een gebruikswaarde heeft in de mate dat de vennootschap op eenzelfde wijze inkomsten zal genereren zoals dit in het verleden het geval was.

Dit verslag werd opgesteld door ondergetekende en is bestemd voor de Algemene Vergadering van de Burg. BVBA ARCHITECTENBUREAU M.V.I..

Gedaan te Aalst, op 23 maart 2012.

Burg. BVBA Van Cauter  Saeys & Co, Bedrijfsrevisorenkantoor, vertegenwoordigd door de Burg. BVBA J. Degryse -- Bedrijfsrevisor, met als vaste vertegenwoordiger de heer Jan Degryse, zaakvoerder"

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, al dan niet vennoten, die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven zijn op de tabel van de Orde van architecten. Zij worden benoemd door de algemene vergadering.

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap.

Hij is bevoegd alle daden te stellen die niet uitdrukkelijk door de wet of door de statuten aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

Iedere zaakvoerder kan bijzondere of beperkte machten voor bepaalde of een reeks bepaalde handelingen verlenen aan één of meer mandatarissen. Deze mandatarissen dienen zelf natuurlijke personen te zijn die gerechtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

Bij wijze van uitzondering kunnen de zaakvoerder(s) volmachten verlenen aan een derde om de vennootschap te vertegenwoordigen en te verbinden inzake welomschreven opdrachten en formaliteiten die geen betrekking hebben op het beroep van architect.

Deze volmachtdragers mogen geen beroep uitoefenen dat onverenigbaar is met dat van architect.

De vennootschap wordt in al haar handelingen, met inbegrip van de vertegenwoordiging in rechte, rechtsgeldig vertegenwoordigd door de zaakvoerder of, in geval er meerdere zaakvoerders zijn, door elk afzonderlijk optredende zaakvoerder.

De vennootschap wordt eveneens geldig vertegenwoordigd door een lasthebber, voor welomschreven opdrachten en formaliteiten die geen betrekking hebben op de architectuur, en voor zover deze volmachtdragers geen beroep uitoefenen dat onverenigbaar is met dat van architect en zij zich ten overstaan van de vennootschap gedragen volgens de regels van de Orde van architecten.

De jaarvergadering van de vennootschap gaat door op de eerste maandag van de maand juni om achttien uur.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde kalenderjaar,

R Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

De vennootschap kan op elk ogenblik ontbonden worden, door beslissing van de algemene vergadering in de vorm zoals voorzien voor wijzigingen aan de statuten.

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door vereffenaars benoemd door de algemene vergadering.

Zij bepaalt hun bevoegdheden en vergoedingen, evenals de wijze van vereffening. De vereffenaars treden pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming door de beslissing van de algemene vergadering.

Enkel natuurlijke personen die ertoe gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten, kunnen aangesteld worden als vereffenaar van de vennootschap.

Tot statutaire zaakvoerder wordt benoemd, en dit voor onbepaalde duur: de heer Marc Van Impe, voornoemd, die aanvaardt.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Het eerste boekjaar loopt tot éénendertig december tweeduizend en twaalf.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend dertien.

Overname, bij toepassing van artikel 60 wetboek van vennootschappen, van de verbintenissen die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan vanaf één januari tweeduizend en twaalf.

Volmacht aan de heer Roger De Blander, kantoor houdend te 9450 Haaltert (Denderhoutem), Eigenstraat 134 om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de diensten van het ondernemingsloket alsook voor de vervulling van alle andere mogelijke administratieve formaliteiten die met deze oprichting gepaard gaan.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL,











Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermee neergelegd :

1. Expeditie oprichtingsakte.

2. Revisoraal verslag aangaande inbreng in natura.

3. Verslag van de oprichter.

FREDERIC BAUWENS

NOTARIS





Op de laatste blz. van Luik l3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening

Coordonnées
ARCHITECTENBUREAU M.V.I.

Adresse
LARENBROEKSTRAAT 35 9450 HAALTERT

Code postal : 9450
Localité : HAALTERT
Commune : HAALTERT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande