ARCHITECTENBUREAU REGELBRUGGE VANESSA

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARCHITECTENBUREAU REGELBRUGGE VANESSA
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 478.479.917

Publication

18/07/2014
ÿþircH-- :1\ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

mlii

MI11911111

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

II

Ondememingsnr : 0478.479.917

NEERGELEGD

09 Mi 20%

RECHiGney) VAN

KOOPHANDEL TE GENT

Benaming (voluit) : DE DECKER Edgard Architectenbureau

(verkort)

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Sportlaan 20

9900 Eeklo

Onderwerp akte : BVBA: naamwijziging - zetelverpiaatsing - ontslag en benoeming statutair zaakvoerder - verlenging boekjaar - wijziging jaarvergadering

Uit een akte verleden door geassocieerd notaris Christian Vanhyfte te IVIaldegem, op 19 juni 2014, neergelegd " voor registratie, enkel met het oog op de neerlegging op de Rechtbank van Koophandel, blijkt dat er een: buitengewone algemene vergadering werd gehouden van:

De burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid "DE DECKER Ecinard Architectenbureau", met maatschappelijke zetel te 9900 Eeklo, Sportlaan 20, RPR Gent nummer 0478.479.917, waarbij volgende beslissingen werden genomen met; eenparigheid van stemmen

BESLUIT 1. ONTSLAG VAN DE STATUTAIRE ZAAKVOERDER DE HEER DE DECKER Edgard. De buitengewone algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen ontslag te verlenen aan de thans in functie zijnde zaakvoerder, de heer DE DECKER Edgard [RR 38.08.09-209.84], geboren te Eeklo op 9 augustus 1938 en wonende te 9900 Eeklo, Sportlaan 20, te rekenen vanaf heden.

De heer DE DECKER Edgard, alhier vertegenwoordigd door de heer Stefaan MAENHOUT blijkens onderhandse volmacht van 19 juni 2014, betuigt alhier zijn instemming met het ontslag.

Er zal hem decharge worden verleend bij de goedkeuring van de eerstvolgende jaarrekening. BESLUIT 2. BENOEMING VAN EEN NIEUWE STATUTAIRE ZAAKVOERDER.

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen als statutaire zaakvoerder te benoemen voor de duur van de vennootschap mevrouw REGELBRUGGE Vanessa voornoemd, die verklaart haar opdracht te aanvaarden onder bevestiging dat zij niet getroffen is door een maatregel die zich hiertegen verzet.

BESLUIT 3. WIJZIGING VAN ARTIKEL TIEN VAN DE STATUTEN.

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen artikel tien van de statuten in overeenstemming te brengen met de hiervoren genomen beslissing en te vervangen door de volgende tekst:

"Artikel 10. Bestuur en vertedenwoordiginci,

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders die vennoot moeten zijn.

De architecten ingeschreven op de tabel van de Orde van architecten, beschikken over een meerderheid in de beheers- en bestuursorganen. Wanneer er slechts één beheerder of zaakvoerder is, moet hij architect zijn.

Uitsluitend architecten zullen beslissingen nemen en handelingenstellen in verband met alles wat tot de uitoefening van het beroep van architect behoort.

De zaakvoerder(s) kan/kunnen volmachten verlenen aan een derde om de vennootschap te vertegenwogrdigen en te verbinden inzake welomschreven opdrachten en formaliteiten die geen betrekking hebben op de architectuur.

De volmachtdragers mogen geen beroep uitoefenen dat onverenigbaar is met dat van architect en zij zullen zich ten overstaan van de vennootschappen gedragen volgens de regels van de Orde van

architecten_

" -" - " -

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod11.1

Voor-beouden aan het Belgisch Staatsblad



Bij de handtekening onder ieder stuk dat de vennootschap of associatie verbindt, moet de naam en de hoedanigheid van degene die ondertekend worden vermeld.

Elke architectuurovereenkomst vermeldt de identiteit van de architect-vennoot belast met de architectuuropdracht.

Alleen de algemene vergadering is bevoegd voor alle beslissingen inzake het bestuur van de vennootschap of associatie en de uitsluiting van vennoten of associés.

De taak van de zaakvoerder is onbezoldigd. Hij kan bezoldigd worden mits beslissing van de algemene vergadering.

Wordt alhier benoemd tot statutair zaakvoerder, mevrouw REGELBRUGGE Vannessa, die de benoeming aanvaardt."

BESLUIT 4. WIJZIGING VAN DE NAAM VAN DE VENNOOTSCHAP.

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de naam van de vennootschap te wijzigen in "ARCHITECTENBUREAU REGELBRUGGE VANESSA".

BESLUIT 5. AANPASSING VAN ARTIKEL 1 VAN DE STATUTEN.

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen artikel 1 van de statuten, ingevolge voornoemde beslissing, te vervangen door de volgende tekst:

"Artikel 1. Rechtsvorm-Naam.

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft aangenomen en haar naam luidt "ARCHITECTENBUREAU REGELBRUGGE VANESSA".

BESLUIT 6. WIJZIGING VAN DE ZETEL VAN DE VENNOOTSCHAP.

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de zetel van de vennootschap over te brengen met ingang van heden naar 9990 Ilnalciegem, Karreweg 7.

BESLUIT 7. AANPASSING VAN ARTIKEL 2 VAN DE STATUTEN.

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen, en rekening houdende met de hiervoren genomen beslissing, artikel 2 van de statuten te wijzigen en te vervangen door de volgende tekst:

"Artikel 2. Zetel.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te naar 9990 Malclegem, Karreweg 7.

Alle vennoten-architecten moeten ingeschreven zijn bij de Raad van de orde van Architecten van de provincie waar de maatschappelijke zetel van de vennootschap gevestigd is.

De zetel mag bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder overgebracht warden naar een ander adres.

Deze wijziging wordt zowel kenbaar gemaakt aan de Raad van de Orde van Architecten waar de maatschappelijke zetel gevestigd was als waar de nieuwe maatschappelijke zetel zal gevestigd worden en gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. De vennoten-architecten dienen aldaar ingeschreven te worden bij de Orde van Architecten behoudens voor hetgeen voorzien is in artikel 7 van de wet van zesentwintig juni negentienhonderd drieënzestig tot instelling van de Orde van architecten.

De vennootschap kan in België en in het buitenland een bijkomend architectenbureau oprichten (nadat hiervoor door de bevoegde Raad van de Orde van Architecten de toelating verleend is), mits inachtneming van de ter plaatse geldende reglementering. De oprichting van dit filiaal of bijkantoor wordt gemeld aan de provinciale Raad in wiens rechtsgebied het gevestigd wordt evenals aan de provinciale raad van de maatschappelijke zetel van de vennootschap."

BESLUIT 8. WIJZIGING EN VERLENGING BOEKJAAR.

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen het boekjaar te doen aanvangen op 1 april en te beëindigen op 31 maart van het volgende jaar.

Gezien de datumverplaatsing van het boekjaar beslist de algemene vergadering met eenparigheid van stemmen dat bij wijze van uitzonderingsmaatregel het huidig boekjaar dat begonnen is op 1 juli 2013 zal verlengd worden tot 31 maart 2015.

BESLUIT 9. WIJZIGING VAN ARTIKEL 19 VAN DE STATUTEN.

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen artikel 19 van de statuten in overeenstemming te brengen met de hiervoren genomen beslissing en te vervangen door de volgende tekst:

"Artikel 19. Boekjaar.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 april en eindigt op 31 maart van ieder jaar.

Elk jaar maken de zaakvoerders een inventaris op alsmede de jaarrekening. Die jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt één geheel.

De zaakvoerders stellen bovendien jaarlijks een verslag op waarin rekenschap wordt gegeven van het beleid ter informatie aan de aandeelhouders en waarin, in voorkomend geval, een passende toelichting wordt gegeven over de aangelegenheden bedoeld in de wet.

Tenminste één maand voor de jaarvergadering overhandigen de zaakvoerders desgevallend de stukken, met het jaarverslag, aan de commissarissen; deze moeten nazien of het jaarverslag de





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2014 - Annexes du Moniteur belge















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

mod 111

Voor-beouclen aan het Belgisch Staatsblad



door de wet vereiste inlichtingen - bevat, en in overeenstemming is met de jaarrekening, en binnen de vijftien dagen een omstandig schriftelijk verslag opstellen. De maatschappelijke bescheiden worden ter kennis gebracht van de aandeelhouders en neergelegd overeenkomstig de voorschriften van de wet.

BESLUIT 10. WIJZIGING DATUM ALGEMENE VERGADERING.

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de jaarlijkse algemene vergadering te verplaatsen naar 31 augustus om twintig uur.

BESLUIT 11. WIJZIGING VAN ARTIKEL DERTIEN VAN DE STATUTEN.

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen, artikel 13 van de statuten in overeenstemming te brengen met de hiervoren genomen beslissing en te vervangen door de volgende tekst:

"Artikel 13. Jaarvergadering.

De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden op 31 augustus om 20 uur, op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats in de uitnodiging aangeduid"

BESLUIT 12. BENOEMING VASTE VERTEGENWOORDIGER.

Voor zover en indien de huidige vennootschap wordt benoemd als zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap "ARCHITECTUUR- EN

STUDIEBURO ARCHUS", met zetel te 8340 Damme, Stationsstraat 6, RPR Gent, BTW BE 0442.719.084, wordt mevrouw REGELBRUGGE Vanesse, voormeld, aangesteld als vaste vertegenwoordiger voor de uitoefening van haar mandaat in voormelde burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap "ARCHITECTUUR- EN STUDIEBURO ARCHUS", en dit voor de duur van haar mandaat van zaakvoerder.

BESLUIT 13. MACHTIGINGEN

De algemene vergadering verleent met eenparigheid van stemmen aile machten aan de zaakvoerder om voorgaande beslissingen uit te voeren en machtigt de werkende notaris om de statuten te coördineren.

Voor ontledend uittreksel.

Teelijk hiermee neergelegd:

Afschrift van de akte ve,6r registratie.

Onderhandse Volmacht aanvaarding ontslag zaakvoerder

Gecoördineerde statuten

De Geassocieerd Notaris, Christian VANHYFTE.









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2014 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/12/2013 : GEA027821
03/01/2013 : GEA027821
03/01/2011 : GEA027821
17/12/2009 : GEA027821
09/12/2008 : GEA027821
10/01/2008 : GEA027821
02/01/2007 : GEA027821
14/12/2005 : GEA027821
13/01/2005 : GEA027821
10/10/2002 : GEA027821
01/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 31.08.2015, NGL 28.09.2015 15609-0012-009

Coordonnées
ARCHITECTENBUREAU REGELBRUGGE VANESSA

Adresse
KARREWEG 7 9990 MALDEGEM

Code postal : 9990
Localité : MALDEGEM
Commune : MALDEGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande