ARCOS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARCOS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 469.761.892

Publication

02/05/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 28.02.2014, NGL 30.04.2014 14104-0117-015
17/10/2014
ÿþ UodWOtd lii

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Gent

Afdeling Oudenaarde

Griffie 0.8 OKT. 21114

IFiN3

V, beh aa Bel Staz

I IJ

Ondememingsnr 0469.761.892

Benaming

(voiuib ARCOS

(verkort)

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: Vrijheid 54, 9500 Geraardsbergen (Ophasselt)

(volledig adres)

Onderwerp akte STATUTENWIJZIGING - KAPITAALVERHOGING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Luc Van Vaerenbergh te Lierde op 30 september 2014, dat de buitengewone algemene vergadering gehouden van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ARGOS'', waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9500 Geraardsbergen (Ophasselt), Vrijheid 54, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0469.761.892 en onderworpen aan de B.T.W. onder nummer 469.761.892, opgericht bij akte verleden voor notaris Luc Van Eeckhoudt te Halle, op 7 januari 2000, bij uittreksel bekendgemaakt in de bijlage van het Belgisch Staatsblad van 26 januari daarna, onder nummer 20000126-284, statuten sindsdien ongewijzigd.

Welke vergadering geopend werd onder voorzitterschap van de heer SONNEVILLE Christoph, zaakvoerder,s geboren te Beernem op 7 augustus 1969, echtgenoot van mevrouw DE SPIEGELEER Kathy, wonende te 9500 Geraardsbergen (Ophasselt), Vrijheid 54. Er worden geen andere leden in het bureau opgenomen.

Er blijkt uit de samenstelling van de vergadering dat aile aandelen aanwezig of vertegenwoordigd zijn, te weten : de heer SONNEVILLE Christoph voornoemd, titularis van zevenhonderd vijftig (750) aandelen.

TOTAAL: zevenhonderdvijftig (750) aandelen, zijnde de totaliteit van de bestaande aandelen of 18.592,01 euro.

De vergadering vat de dagorde aan en neemt, na beraadslaging, de volgende beslissingen met éénparigheid van stemmen

EERSTE BESLISSING - Opheffing van de nominale waarde van de bestaande aandelen.

De vergadering beslist om de bestaande zevenhonderd vijftig (750) aandelen, die thans elk een waarde hebben van vierentwintig euro negenenzeventig cent (24,79 eur), om te zetten in aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/zevenhonderdvijftigste (1/750ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

TWEEDE BESLISSING Kapitaalverhoging door inbreng in speciën.

De algemene vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van het Wetboek van inkomstenbelastingen, het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent van het tussentijds bruto-dividend (90% van 200.000,00 euro), zijnde honderdtachtig duizend euro (180.000,00 euro), om het te brengen van achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro en één cent (18.592,01 euro) op honderd achtennegentig duizend vijfhonderd tweeënnegentig euro en één cent (198,592,01 euro), zonder uitgifte of creatie van nieuwe aandelen. De algemene vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door inbreng in speciën.

DERDE BESLISSING Verwezenlijking van de kapitaalverhoging.

Is vervolgens tussengekomen, de heer SONNEVILLE Christoph voornoemd, die verklaart alle aandelen van de vennootschap te bezitten en die vervolgens verklaart volledig op de hcogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap.

Na deze uiteenzetting verklaart de heer SONNEVILLE Christoph voornoemd, enige vennoot, negentig procent (90%) van het tussentijds bruto-dividend, zijnde een bedrag van honderdtachtig duizend euro (180.000,00 euro) in te brengen, wetende dat de resterende tien procent (10%) als roerende voorheffing wordt ingehouden en doorgestort. Dit bedrag van honderdtachtig duizend euro (180.000,00 euro) staat ter beschikking van de vennootschap, zoals hierna bevestigd aan de hand van het bankattest dat aan de werkende notaris wordt overhandigd.

De algemene vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 van het Wetboek van inkomstenbelastingen, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de vijf voorbije boekjaren.

Bankattest:

De inschrijver stelt vast dat het gezegd bedrag van honderdtachtig duizend euro (180.000,00 euro) werd

gedeponeerd op_ een bijzondere rekening BE71 0017 3835 3669 bij BNP Paribas Fortis NV te Brussel , Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

agentschap Denderwindeke, zoals blijkt uit een bewijs van deponering, afgeleverd door laatstgenoemde financiële instelling op 26 september laatst, welk bewijs in het dossier van de werkende notaris zal bewaard blijven.

VIERDE BESLISSING Vaststelling van de daadwerkelijke kapitaalverhoging.

De algemene vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat voormelde kapitaalverhoging van honderdtachtig duizend euro (180.000,00 euro) aldus daadwerkelijk werd verwezenfijkt en dat het kapitaal daadwerkelijk werd gebracht op honderd achtennegentig duizend vijfhonderd tweeënnegentig euro en één cent (198.592,01 euro), vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) aandelen op naam en zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/zevenhonderdvijftigste (1/750ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

VIJFDE BESLISSING Wijziging van de statuten.

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot opheffing van de nominale waarde van de aandelen en met de genomen beslissing tot kapitaalverhoging, beslist de algemene vergadering artikel vier van de statuten te schrappen en te vervangen door een nieuw artikel vijf, luidende als volgt

"Artikel 5 - KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd achtennegentig duizend vijfhonderd tweeënnegentig euro en één cent (198.592,01 euro), vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elke één/zevenhonderdvijftigste (1/750ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Het maatschappelijk kapitaal werd bij de oprichting vastgesteld op achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro en één cent (18.592,01 euro), vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) aandelen op naam, elk met een nominale waarde van vierentwintig euro negenenzeventig cent (24,79 eur).

Ingevolge proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering der vennoten, gehouden voor het ambt van notaris Luc Van Vaerenbergh te Lierde op 30 september 2014, werd beslist om de nominale waarde van de bestaande aandelen op te heffen, alsook om het maatschappelijk kapitaal te verhogen met honderdtachtig duizend euro (180.000,00 euro), door inbreng in speciën, zonder uitgifte van nieuwe aandelen, om het te brengen van achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro en één cent (18.592,01 euro) naar honderd achtennegentig duizend vijfhonderd tweeënnegentig euro en één cent (198.592,01 euro), vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) aandelen op naam zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/zevenhonderdvijftigste (1/750ste) van het kapitaal vertegenwoordigen."

ZESDE BESLISSING  Aanpassing van de statuten.

De algemene vergadering beslist vervolgens om de statuten aan te passen aan de wetten houdende wijziging van de vereffeningsprocedure en aan de meest recente wetswijzigingen, en stelt bijgevolg de statuten van de vennootschap ais volgt vast, onder meer teneinde ze in overeenstemming te brengen met de hierboven genomen beslissingen

STATUTEN

HOOFDSTUK I - RECHTSVORM - NAAM - ZETEL DOEL - DUUR

Artikel 1 - RECHTSVORM - NAAM

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de naam "ARGOS". Zij is een handelsvennootschap.

Artikel 2 - ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Geraardsbergen (Ophasselt), Vrijheid 54.

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van het bestuursorgaan, mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuursorgaan, exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten..

Artikel 3- DOEL

De vennootschap heeft tot doel

Handei, uitwerken, plaatsen van openbare verlichting. Het bekabelen van verlichtingstoestellen, bedieningspanelen en verkeerslichten.

Zij kan bovendien aile commerciële, industriële, roerende, onroerende of financiële handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden niet haar doel.

Zij kan meer bepaald bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving, financiële interventie of op enige andere wijze belangen nemen in vennootschappen, verenigingen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel geheel of gedeeltelijk samenvalt of verband houdt met het hare of bijdraagt tot de realisatie ervan.

Artikel 4- DUUR

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

HOOFDSTUK Il - KAPITAAL EN AANDELEN

Artikel 5- KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd achtennegentig duizend vijfhonderd tweeënnegentig euro en één cent (198.592,01 euro), vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elke ééntzevenhonderdvijftigste (1/750ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Het maatschappelijk kapitaal werd bij de oprichting vastgesteld op achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro en één cent (18.592,01 euro), vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) aandelen op naam, elk met een nominale waarde van vierentwintig euro negenenzeventig cent (24,79 eur).

,+. Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2014 - Annexes du Moniteur belge Ingevolge proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering der vennoten, gehouden voor het ambt van notaris Luc Van Vaerenbergh te Lierde op 30 september 2014, werd beslist om de nominale waarde van de bestaande aandelen op te heffen, alsook om het maatschappelijk kapitaal te verhogen met honderdtachtig duizend euro (180.000,00 cura), door inbreng in speciën, zonder uitgifte van nieuwe aandelen, om het te brengen van achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro en één cent (18.592,01 euro) naar honderd achtennegentig duizend vijfhonderd tweeënnegentig euro en één cent (198.592,01 euro), vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) aandelen op naam zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/zevenhonderdvijftigste (1/750ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

- 4 HOOFDSTUK III - ORGANEN VAN DE VENNOOTSCHAP

.. AFDELING 1 - Algemene vergadering

Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk VI van de statuten, in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, zijn de hierna volgende bepalingen van toepassing op de algemene vergadering.

Artikel 11 - JAARVERGADERING-BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering zef gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand februari om 16 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of in de gemeente van de zetel van de vennootschap. Zij mag tevens worden gehouden in één van de negentien gemeenten van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest,

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 21 van deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

Een bijzondere of buitengewone algemene aandeelhouders-vergadering mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze aandeelhoudersvergaderingen mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De buitengewone aandeelhoudersvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oprcepingsbnief medegedeeld.

Artikel 14- VERTEGENWOORDIGING

Elke vennoot kan zich op de algemene aandeelhoudersvergadering laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet vennoot. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de zaakvoerder eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen %/Mi-de algemene vergadering.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Artikel 17- ANTWOORDPLICHT ZAAKVOERDERS/COMMISSARISSEN

De zaakvoerders geven antwoord op de vragen die hun door de vennoten, tijdens de vergadering of schriftelijk worden gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van die aard is dat zij nadelig zou zijn voor de zakelijke belangen van de vennootschap of voor de vertrouwelijkheid waartoe de vennootschap of haar zaakvoerders zich hebben verbonden.

De commissarissen geven antwoord op de vragen die hun door de vennoten, tijdens de vergadering of schriftelijk worden gesteld met betrekking tot hun verslag, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van die aard is dat zij nadelig zou zijn voor de zakelijke belangen van de vennootschap of voor de vertrouwelijkheid waartoe de vennootschap of haar zaakvoerders of de commissarissen zich hebben verbonden.

Zij hebben het recht ter algemene vergadering het woord te voeren in verband met de vervulling van hun taak.

De vennootschap moet de schriftelijke vragen uiterlijk op de zesde dag \ex de algemene vergadering ontvangen.

AFDELING 2 - Bestuur

Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk VI van de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de hiernavolgende regels.

Artikel 23- BESTUURSORGAAN

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten,

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt bencemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers, een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Artikel 24- BESTUURSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het

doei, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene

vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder

handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere

volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn,

dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Artikel 25- VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens

derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht

aangestelde vertegenwoordiger.

HOOFDSTUK IV- BOEKJAAR - JAARREKENINGEN -WINSTVERDELING

Artikel 27 - BOEKJAAR JAARREKENING - JAARVERSLAG

Het boekjaar begint op 1 oktober en eindigt op 30 september van het daaropvolgend jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening

bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig

de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een zaakvoerder.

Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het

Wetboek van vennootschappen. Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een

Jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, 1° van

het Wetboek van vennootschap-pen,_

Artikel 28- WINSTVERDELING

Van de netto-winst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de

vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve

één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo

van de netto-winst,

HOOFDSTUK VI - BEPALINGEN VAN TOEPASSING INGEVAL DE VENNOOTSCHAP SLECHTS EEN

VENNOOT TELT

Artikel 31 - ALGEMENE BEPALING

Alle bepalingen van onderhavige statuten zijn toepasselijk wanneer de vennootschap slechts één vennoot

telt in zoverre ze niet strijdig zijn met de hierna gestelde regels betreffende de éénhoofdigheid.

Artikel 36 - ZAAKVOERDER - BENOEMING

Indien geen zaakvoerder benoemd is heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen

van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot ais een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

Artikel 39 ALGEMENE VERGADERING

De enige vennoot oefent aile bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die

bevoegdheden niet overdragen, behalve voor welbepaalde doeleinden. Van de besluiten van de enige vennoot

worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat

op de zetel van de vennootschap wordt bewaard.

Is de enige vennoot tevens zaakvoerder dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene

vergadering te worden nageleefd overeenkomstig artikel 268 van het Wetboek van vennootschappen doch

dienen deze formaliteiten niet te worden nageleefd wat de vennoot zelf betreft.

ZEVENDE BESLISSING  Volmacht voor de coördinatie.

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en

volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op

de griffe van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

ACHTSTE BESLISSING  Machten aan het bestuursorgaan.

De vergadering verleent aile machten aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen,

waaronder de betaling van de roerende voorheffing ten belope van tien procent (10%) van het tussentijds

dividend waarvan hiervoor sprake.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Luc VAN VAERENBERGH, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd:

voor eensluidend afschrift der akte;

- de gecoördineerde statuten.

.....

Op ev?. laDtste blz van Lulk p verrneklen . Recto Nlaari en t.c v m .97-bumenterende notai*, netzli van de petsomr,,r

bc*:égcl nt: oe.eo-- van &mien le Nierte9erp.voordi9en

Verso Naan),.....n r mueito., ein9

03/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 29.03.2013, NGL 26.04.2013 13105-0259-015
08/05/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 31.03.2012, NGL 04.05.2012 12105-0275-015
06/10/2011 : OU047611
13/05/2011 : OU047611
20/12/2010 : OU047611
05/11/2010 : OU047611
04/05/2010 : OU047611
04/05/2009 : OU047611
08/05/2008 : OU047611
03/05/2007 : OU047611
08/12/2006 : OU047611
25/08/2006 : OU047611
15/07/2004 : OU047611
23/07/2003 : ME090001
18/07/2002 : OU047611
11/04/2001 : BL639920

Coordonnées
ARCOS

Adresse
VRIJHEID 54 9500 OPHASSELT

Code postal : 9500
Localité : Ophasselt
Commune : GERAARDSBERGEN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande