ARDAEN B. CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARDAEN B. CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 544.318.666

Publication

22/01/2014
ÿþ Mod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Oudenaarde

3 _14N 7014

Griffie

in

i

Voor-

behoude aan het Belgiscl

5taatsbie

*1402 299*

Ondernemingsnr : 05111 ~ A? 4's c

Benaming (voluit) :ARDAEN B. CONSULTING

(verkort):

Rechtsvorm ; Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel :Vredesplein 26, 9630 Zwalm (Sint-Denijs-Boekel)

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :OPRICHTING

Uit een akte verleden voor Meester Paul Wellens, notaris met zetel te Mortsel, Eggestraat 28, op 9 januari 2014,

blijkt dat een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, genaamd "ARDAEN B. CONSULTING"

werd opgericht als volgt:

Vennoten:

1. De heer ARDAEN Bernhard Michaël Emma, geboren te Oudenaarde op 20 augustus 1964, nationaal nummer 64.08.20 129-89, wonende te 9630 Zwalm, Vredesplein 26;

2. Mevrouw BEECIGVIAN Ann Germaine, geboren te Oudenaarde op 4 mei 1967, nationaal nummer 67.05.04 134-24, wonende te 9630 Zwahn, Vredesplein 26.

NAAM

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt ARDAEN B. CONSULTING.

MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9630 Zwalm (Sint Denijs-Boekel), Vredesplein 26.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, het verstrekken van adviezen aan ondernemingen, vennootschappen, natuurlijke- en rechtspersonen op het vlak van marketing, sales, personeelszaken, logistiek, organisatie, planning, administratieve, financiële en logistieke opvolging, projectmanagement, het begeleiden van outsourcing en de ontwikkeling zowel van software, hardware evenals andere producten en diensten, alsook het voorbereiden en geven van trainingen, seminaries, lessen en het organiseren van evenementen in de ruimste zin van het woord. De vennootschap kan alle voormelde verrichtingen stellen zo in eigen naam als voor rekening van derden, zo alleen als in samenwerking met derden. De vennootschap heeft tevens tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, de groot- en kleinhandel, import, export en distributie van artikelen in de ruime zin van het woord.

De vennootschap heeft tevens tot doel, zowel in België als in het buitenland, het aan en verkopen van onroerende goederen. Het beheren en oordeelkundig uitbreiden in de ruimste zin van het woord van een patrimonium, grotendeels bestaande uit onroerende goederen. Binnen het kader van haar maatschappelijk doel zal de vennootschap mogen overgaan tot het aankopen en verkopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, Iaten bouwen en verbouwen, zakelijke rechten verlenen of afsluiten, in huur nemen of verhuren van onroerende goederen, bebouwd of onbebouwd, gemeubeld of ongemeubeld. De vennootschap mag aan haar bedrijfsleiders en/of werknemers gratis woonst verlenen, dit ter compensatie van de door hen uitgevoerde verrichtingen ten voordele van de vennootschap.

De vennootschap mag voorts deelnemen in, het voeren van beheer over en het financieren en samenwerken met andere ondernemingen, vennootschappen en rechtspersonen. De vennootschap mag voor eigen rekening en/of voor rekening van derden alle commerciële, industriële, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks geheel of gedeeltelijk verband houden met haar maatschappelijk doel, en die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap mag tevens de activiteit van het verwerven, in portefeuille houden en verkopen van participaties in gelijk welke vennootschap of onderneming uitoefenen. Alsook het deelnemen aan het bestuur in gelijk welke vennootschap, al dan niet middels het uitoefenen van bestuursopdrachten. De vennootsch kan aliej

Op de Laatste blz. van Lulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

"

Luik B - vervolg

verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, ïn commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij

mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het

handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere

verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Op algemene wijze mag zij allerhande commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende

verrichtingen uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel.

DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

KAPITAAL

Het kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00).

Het is vertegenwoordigd door zeshonderd twintig (620) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die

elk één/zeshonderd twintigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Alle aandelen zijn door de oprichters ingeschreven a pari in speciën. De zeshonderd twintig (620) aandelen

werden als volgt onderschreven:

1. De heer ARDAEN Bernhard, wonende te 9630 Zwalm, Vredesplein 26, titularis van zeshonderd (600) aandelen

2. Mevrouw BEECKMAN Ann, wonende te 9630 Zwalm, Vredesplein 26, titularis van twintig (20) aandelen Totaal : zeshonderd twintig (620) aandelen.

De oprichters verklaren en erkennen dat elk der aandelen volgestort zijn ten belope van zesduizend tweehonderd euro (E 6.200,00).

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van ZESDUIZEND TWEEHONDERD EURO (E 6.200,00) .

Het geheel van de inbreng in speciën werd gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer 652-833835627, geopend namens de vennootschap in oprichting bij Record Bank.

BESTUUR

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

BEVOEGDHEDEN

- Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij het college der zaakvoerders. Dit college kan slechts geldig beraadslagen indien de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

De beslissingen worden genomen met de meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde leden, en bij onthouding van één of meerdere onder hen niet de meerderheid van de andere zaakvoerders. Bij staking van stemmen, wordt het voorstel verworpen. Iedere zaakvoerder mag volmacht geven aan een andere zaakvoerder om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats rechtsgeldig te stemmen op een vergadering van dit college. - Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder. De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van, hun bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen.

- Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde bevoegdheidsoverdrachten doen.

ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand november.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

De zaakvoerder(s) mag (mogen) de vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist. Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping.

Vermits alle aandelen op naam zijn, kan met oproeping bij aangetekende brief, bevattende de dagorde, worden volstaan. Deze brieven worden, minstens vijftien dagen voor de algemene vergadering, aan de vennoten, de zaakvoerders) en, in voorkomend geval, de commissaris, gezonden.

Samen met de oproepingsbrief wordt aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de l commissaris, een afschrift toegezonden van de stukken die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten worden ter beschikking gesteld.

De vennoot, zaakvoerder of commissaris die aan de vergadering deelneemt of er zich doet vertegenwoordigen, wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een vennoot, zaakvoerder of commissaris kan er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke hij niet bijwoonde aan verzaken zich te beroepen op het ,

















Luik B - vervolg

ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief. Î

BOEKJAAR ~

Het boekjaar begint op 1 juli en eindigt op 30 juni van het daaropvolgend jaar. De maatschappelijke bescheiden worden opgemaakt en gepubliceerd conform de van kracht zijnde wettelijke bepalingen. VERDELING

De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

OVERGANGSBEPALINGEN

" Eerste boekjaar: Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt, en eindigt het op 30 juni 2015.

" Eerste jaarvergadering:

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2015, overeenkomstig de statuten,

BENOEMING

De verschijners hebben bovendien besloten:

a. het aantal zaakvoerders vast te stellen op één.

b. te benoemen tot deze functie: de heer ARDAEN Bernhard Michaël Emma, echtgenoot van Mevrouw

BEECKMAN Ann Germaine, wonende te 9630 Zwalm, Vredesplein 26,

die verklaart te aanvaarden en. bevestigt dat hij niet getroffen is door een besluit dat zich daartegen verzet.

c. het mandaat van de zaakvoerder vast te stellen voor onbepaalde duur.

d. het mandaat van de zaakvoerder te vergoeden.

e. geen commissaris te benoemen.

Vaste vertegenwoordiger

De zaakvoerder, de heer ARDAEN Bernhard, voornoemd, neemt de beslissing zichzelf tot vaste

vertegenwoordiger aan te duiden.

Hij verklaart door ondergetekende notaris Wellens op de hoogte te zijn gebracht dat de bestuurde vennootschap

de benoeming van de vaste vertegenwoordiger bekend dient te maken in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. I

Volmacht.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL (get.) notaris Paul Wellens

Tegelijk hiermee neergelegd:

Afschrift van het proces-verbaal

4 %

r iio

behouden aan het

gelglsch Staatsblad



























De verschijners stellen daarop aan als bijzondere gevolmachtigden met macht van indeplaatsstelling, de ifi cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Verlaet Consulting", met zetel te 2640 Mortsel, Pasteelsstraat 1, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder nummer 0459.244.223, vertegenwoordigd door de heer Jean Verlaet en/of mevrouw Nathalie Hendrickx, om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, bij de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten. Dit teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen (inclusief de formulieren I (publicatie) en II (wijziging inschrijving) en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen en de ondertekening en publicatie van een uittreksel van deze beslissing in de bijlagen tot het Belgisch Staatblad. In het algemeen, alles doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

08/12/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 27.11.2015, NGL 02.12.2015 15679-0362-009
05/12/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2016, GGK 25.11.2016, NGL 29.11.2016 16687-0264-009

Coordonnées
ARDAEN B. CONSULTING

Adresse
VREDESPLEIN 26 9630 SINT-DENIJS-BOEKEL

Code postal : 9630
Localité : Sint-Denijs-Boekel
Commune : ZWALM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande