ARDESCO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARDESCO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.201.679

Publication

19/07/2013
ÿþti

Mal Wuxi 11.1

utrht'i In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van éreSer RECH TBANK

VAN IC00Pi IAhlCEL

Voorbehouder aan het Belgisch Staatsbiac

Bilagen bij het Belgisch Staatsblad -19/07/21)1i _A.nnexeR.da.Moniteur_helge

10 JULI 2013 DENDERMONDE

Griffie

Ondernemingsnr : 0845.201.679

Benaming

(voluit) : ARDESCO

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID Zetel : PARKLAAN 12

9100 SINT-NIKLAAS

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERSLAG VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING DD.2510612013

Hierbij wordt het ontslag genoteerd van de heer Van Mullem Joseph ais vaste vertegenwoordiger

van Van Mullem Coachtravel en dit vanaf 0110412013..

Als nieuwe vaste vertegenwoordiger wordt mevrouw Van Mullem Marianne, wonende teThonetlaan 24

in 2050 Antwerpen aangesteld en dit vanaf 01104/2013.

Van Mullem Marianne

Vast vertegenwoordiger

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

16/04/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*12302195*

Neergelegd

12-04-2012

Griffie

Ondernemingsnr :

0845201679

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit): ARDESCO

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9100 Sint-Niklaas, Parklaan 12

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Wim Verstraeten, Geassocieerd Notaris te Vrasene, gemeente Beveren, op , 11 april 2012, dat er een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht, waarvan het uittreksel luidt als volgt:

1. Oprichters: 1) de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid  AUTOCARS ARIZONA , gevestigd te 2100 Deurne, stad Antwerpen, Boterlaarbaan 451, 2) de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid  REIZEN DE STRYCKER , gevestigd te 9160 Lokeren, Krekelstraat 82, 3) de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid  VAN MULLEM COACHTRAVEL , gevestigd te 2050 Antwerpen, Multatuliplein 1, 4) Mevrouw VAN MULLEM Marianne, wonende te 2050 Antwerpen, Thonetlaan 24, 5) Mevrouw FRANSEN Donna, wonende te 2018 Antwerpen, Schulstraat 28 en 6) de Heer DE STRYCKER Emerald, wonende te 9160 Lokeren, Krekelstraat 11 W001.

2. Naam en rechtsvorm:  ARDESCO , Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

3. Zetel: 9100 Sint-Niklaas, Parklaan 12.

4. Doel: De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen:

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

- Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of  ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

- Het verlenen van adviezen en hulp, in de meest ruime zin van het woord, aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding.

Zij heeft in het algemeen de volle rechtsbekwaamheid om alle handelingen en verrichtingen te voltrekken die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

Zij kan belangen nemen door associatie, inbreng, fusie, financiële tussenkomst of op gelijk welke andere wijze, in alle vennootschappen, verenigingen of ondernemingen met een identiek, gelijklopend of samenhangend doel met het hare, of die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen of een bron van afzetten te vormen.

In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

5. Kapitaal: Bij de oprichting, is het maatschappelijk kapitaal vastgesteld achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR).

Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door driehonderd aandelen met stemrecht, zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van een driehonderdste van het maatschappelijk kapitaal, volledig onderschreven in geld en volgestort tot beloop van de geheelheid bij de oprichting van de vennootschap.

Alle aandelen werden onderschreven door inbreng in speciën en volgestort ten belope van de totaliteit of achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ).

6. Boekjaar: Gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt afgesloten op 31 december 2013.

7. Jaarvergadering, voorwaarden van toelating en van stemuitoefening: Ieder jaar op de laatste

werkdag van de maand juni om negentien uur en voor de eerste maal in tweeduizend veertien.

Ieder vennoot brengt zijn stem uit in persoon of bij schriftelijke volmacht.

De gemachtigde dient zelf vennoot te zijn.

Het is de vennoten binnen de bij het Wetboek van Vennootschappen bepaalde grenzen toegelaten

hun stem schriftelijk uit te brengen.

8. Bepalingen voor het aanleggen van reserves, winstverdeling en toekenning van het vereffeningsresultaat: Het saldo van de resultatenrekening maakt het netto resultaat uit van het boekjaar van de vennootschap.

Eerst wordt van het positief resultaat, na aanrekening van de eventuele overgedragen verliezen, ten minste vijf procent afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve.

De verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar moet opnieuw worden toegepast indien om gelijk welke reden, het reservefonds beneden peil komt.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die er de aanwending van bepaalt, wel verstaan zijnde dat ieder aandeel recht heeft op een gelijk deel in de verdeling van de winsten.

Bij de ontbinding van de vennootschap wordt, na betaling van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, het eigen vermogen eerst aangewend om in geld of effecten, het gestort bedrag van de aandelen, dat niet werd gedelgd, terug te betalen.

Het beschikbaar overschot wordt verdeeld onder alle vennoten volgens het aantal van hun aandelen.

9. Bestuur: Het bestuur van de vennootschap wordt uitgeoefend door een college van drie statutaire zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al of niet vennoot. Indien een vennoot-zaakvoerder ophoudt vennoot te zijn, heeft dit automatisch zijn ontslag als zaakvoerder voor gevolg. Een statutair zaakvoerder kan slechts worden benoemd en ontslagen bij 3/4 meerderheid van stemmen

Het college van zaakvoerders zal echter niet meer leden moeten hebben dan het aantal vennoten van de vennootschap, doch - indien de vennoten niet zelf zaakvoerder zijn  is het de bedoeling dat elke vennoot evenveel leden in het college van zaakvoeders kan afvaardigen.

Indien een zaakvoerder, benoemd door een vennoot moet vervangen worden, zal de benoeming geschieden door de algemene vergadering, onder de kandidaten voorkomend op een lijst, opgesteld door de vennoot die de weggevallen kandidaat had voorgedragen.

Werden tot statutaire zaakvoerders aangesteld :

* de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  AUTOCARS ARIZONA waarvan de zetel gevestigd is te 2100 Antwerpen (Deurne), Boterlaarbaan nummer 451, met als vaste vertegenwoordiger de heer Fransen Rudolf Jules Aline, wonende te 2100 Antwerpen (Deurne), Schotensesteenweg nummer 351.

* de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  REIZEN DE STRYCKER waarvan de zetel gevestigd is te 9160 Lokeren, Krekelstraat nummer 82, met als vaste vertegenwoordiger de heer De Strycker Eddy,Armand, Yvonne, wonende te 9160 Lokeren, Eekstraat39.

* de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  VAN MULLEM

COACHTRAVEL  waarvan de zetel gevestigd is te 2050 Antwerpen, Multatuliplein 1, met

als vaste vertegenwoordiger de heer Van Mullem Joseph,Emile, Severin, wonende te 2050 Antwerpen, Multatuliplein 1

Iedere zaakvoerder mag noch rechtstreeks noch zijdelings belangen hebben in een onderneming die met de vennootschap zou kunnen concurreren, tenzij toelating van de algemene vergadering.

De zaakvoerders hebben de meest uitgebreide bevoegdheid om gezamenlijk en met eenvoudige meerderheid alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet en de statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

De zaakvoerders vertegenwoordigen gezamenlijk en met eenvoudige meerderheid de

vennootschap in en buiten rechte.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders gezamenlijk worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Indien er slechts één zaakvoerder is dan dient deze voor handelingen te verrichten met tegenstrijdigheid van belangen, de andere vennoten daarvan in kennis te stellen en mag deze handeling slechts door een lasthebber ad hoc voor rekening van de vennootschap worden verricht. Indien de enige zaakvoerder tevens de enige vennoot is, dan dient deze voor handelingen verricht met tegenstrijdigheid van belangen een bijzonder verslag op te maken dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd.

Onverminderd de vergoeding van zijn kosten, kan door de algemene vergadering aan de zaakvoerder(s) een vaste en/of schommelende vergoeding worden toegekend, waarvan het bedrag door deze vergadering wordt vastgesteld en welke geboekt worden in de resultatenrekening overeenkomstig het Koninklijk Besluit van dertig januari tweeduizend en één.

De zaakvoerders kunnen gezamenlijk en met eenvoudige meerderheid beperkte en bijzondere gemachtigden, voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen, aanstellen.

De gemachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders ingeval van overdreven volmacht.

10. Overname verbintenissen: Alle verbintenissen en alle verplichtingen die eruit voortvloeien, en alle activiteiten ondernomen sinds 15 februari 2012 door de comparanten in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting worden overgenomen door de bij deze akte opgerichte vennootschap bij beslissing van de zaakvoerder(s) die uitwerking zal hebben vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap.

Het betreft onder meer een openbare aankoop van een onroerend goed te Kruibeke, Kasteleinstraat 4 en +4 bij proces-verbaal opgemaakt door Notaris De Block te Temse op 16 februari 2012 waarbij voormeld goed werd aangekocht door de BVBA  ARDESCO in oprichting.

11. Volmacht: De vergadering besluit alle machten te verlenen aan elk van de hiervoor benoemde zaakvoerders, vertegenwoordigd door hun vaste vertegenwoordiger, individueel handelend, en haar aangestelden, met macht een derde natuurlijke en/of rechtspersoon in de plaats te stellen, om, ieder afzonderlijk optredend, ingevolge onderhavige akte genomen besluiten alle verrichtingen te doen ten einde inschrijving, registratie en/of wijziging ervan te bekomen bij de diensten van het ondernemingsloket / de Kruispuntbank Ondernemingen en de diensten der Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsmede alle andere formaliteiten te vervullen in verband met fiscale en sociale wetgeving met betrekking tot de vennootschap, onverminderd de bevoegdheid van ondergetekende notaris om de formulieren I en II in te vullen en te ondertekenen voor zover vereist in uitvoering van de besluiten vastgesteld in deze akte.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL,

ENKEL DIENEND TER PUBLICATIE IN DE BIJLAGE TOT HET BELGISCH STAATSBLAD.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/10/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 09.05.2016, NGL 30.09.2016 16639-0200-010

Coordonnées
ARDESCO

Adresse
KASTELEINSTRAAT 4 9150 KRUIBEKE

Code postal : 9150
Localité : KRUIBEKE
Commune : KRUIBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande