AREDO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AREDO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.245.026

Publication

30/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 14.09.2013, NGL 25.09.2013 13593-0103-009
26/01/2015
ÿþ44

Mod Word 11.1

ti: In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

EN G ÿ.IJEVJD

13 ..01, 203

IeEci" iT~,ra~,~ rN ~OOPH~~10~!.~ GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2015 - Annexes du Moniteur belge Ondernemingsrir : 0835.245.026

Benaming

(voluit) : Aredo

(verkort) :

Rechtsvorm : S-BVBA

Zetel : Edward Pynaertkaai 93/00 01, 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : Adreswijziging

Op de buitengewone algemene vergadering van 25 december 2014 beslist de enige vennoot om het adres van de zetel van de vennootschap te wijzigen naar Edward Pynaertkaai 91/00 01 te 9000 Gent en dit met ingang van 25 december 2014,

Desmet Hugo

Zaakvoerder













Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

18/04/2011
ÿþ"

Motl 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

- 6 APR. 2011

RECH

KOOPHAN

NK VAN

£ TE GENT

s,

'

J IJJII JJ 11111 11111 IIIJ 11111 1III IJJJI III! III

`11058798'

Ondernemingsnr : ?j 1 9)i Û Benaming

(voluit) : AREDO

Rechtsvorm : starters besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetei : 9000 Gent, Edward Pyrraertkaai 93/001

Onderwerp akte : OPRICHTING

Op de buitengewone algemene vergadering gehouden voor het ambt van Notaris Jean Francis Claerhout te Gent op 30 maart 2011, geregistreerd te GENT 6 de 1 april 2011, boek 187, blad 4, vak 14, zeven rollen, geen vert. Ontvangen vijfentwintig euro (25,00 ¬ ). De Eerstaanwezend Inspecteur (getekend a.i.) Glenn Daghelet, blijkt dat:

De Heer DESMET Hugo Achiel Frans, geboren te Harelbeke op 8 april 1945, met rijksregisternummer.

" 450408 023 31, echtgenoot van Mevrouw Van Lerberghe Francine, wonende te Gent, Edward Pynaertkaai, 93/001 en gehuwd onder het stelsel van scheiding van goederen met gemeenschap van aanwinsten blijkens: huwelijkscontract verleden voor notaris Albert Vanmaele, destijds te Gent (Sint-Amandsberg), op 26 juni 1968,; naar verklaring tot op heden ongewijzigd;

Een handelsvennootschap hebben opgericht onder de benaming "AREDO", die de rechtsvorm aanneemt: van een starters besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 9000 Gent, Edward:

Pynaertkaai, 93/001, en met een maatschappelijk kapitaal van ¬ 2.000 dat volstort is. "

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland voor eigen rekening of in medewerking: met derden, alle hoegenaamde industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen, die: rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met:

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland voor eigen rekening of in medewerking: met derden, alle hoegenaamde industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen, die, rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met:

- het verwerven van commissielonen als tussenpersoon in de handel

- de aan en verkoop van deurbeslag en toebehoren, zowel groothandel als kleinhandel

- het verwerven en aanhouden van participaties in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten,: industriële, commerciële, financiële vennootschappen of ondernemingen

- het stimuleren, de planning, organisatie en de coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze al of niet een participatie aanhoudt

-de inbreng, samensmelting, tussenkomst, overname, deelneming, aankoop, verkoop van en in andere` ondernemingen, vennootschappen, verenigingen, die een gelijkaardig of een aanverwant doel nastreven of van aard zijn de activiteiten, toeleveringsbedrijven of afzetgebieden te ontwikkelen, te ondersteunen of uit te breiden "

- het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard in de ruimste!

"

zin, zowel rechtstreeks als onrechtstreeks bijstand en dienstenverlening op het vlak van administratie, financiën,: verkoop, productie en algemeen beheer, met uitsluiting van alle activiteiten wettelijk voorbehouden aan erkende: financiële instellingen en andere tussenpersonen en beroepsbeoefenaars, voor zover daartoe géén erkenning:

en/of inschrijving werd bekomen "

- het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of aan particulieren onder gelijk: welke vorm, de vennootschap kan zich borg stellen of aval verlenen ten gunste van vennootschappen, waarin: de vennootschap rechtstreeks of onrechtstreeks deelneemt op welke wijze ook of ten gunste van derden mits: de vennootschap daarbij een belang heeft en in de meest ruime zin alle handels- en financiële operaties: verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte: termijn, spaarbanken, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen

- alle verrichtingen van mandaat, agentuur, franchise of van commissie in verband met de hoger: omschreven operaties

- het beleggen van beschikbare middelen in alle roerende goederen en waarden, een portefeuille van; roerende waarden beheren en dienaangaande aankopen en verkopen verrichten zonder speculatief karakter

- het verwerven, verhandelen, verkopen, bezit, eigendom, pacht, huur, franchise, leasing van alle vormen` van roerende en onroerende goederen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor-bethouden aan het Belgisch Staatsblad

De vennootschap kan verder tot doel hebben het besturen van vennootschappen, welk doel deze vennootschappen ook mochten hebben, het deelnemen in en directie voeren over ondernemingen en vennootschappen, alsook het uitoefenen van de functie van bestuurder of analoge functies zoals vereffenaar in vennootschappen en andere rechtspersonen.

De vennootschap mag om het even welke gelijkaardige of aanverwante handelingen stellen, die van aard zijn de verwezenlijking van haar bovengemeld doel te vergemakkelijken of uit te breiden.

Zij mag haar doel verwezenlijken op gelijk welke plaats of op gelijk welke wijze en volgens de modaliteiten,

i die haar het best geschikt lijken. "

Zij mag in het algemeen alles verrichten; dat rechtstreeks of onrechtstreeks bij haar maatschappelijk doel aansluit of dat van aard is de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken.

Zij kan zelfs zaken doen die geen verband houden met voorbeschreven maatschappelijk doel wanneer zij in de rechten treedt van een in gebreke gebleven schuldenaar.

Het doel dient in zo ruim mogelijke zin geïnterpreteerd te worden.

De vennootschap is voor een onbepaalde duur opgericht behoudend het hierna bepaalde, met ingang van 30.03.2011.

Het maatschappelijk kapitaal moet binnen een periode van 5 jaar verhoogd worden tot minimum achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,-). Een overgang naar een andere vennootschapsvorm is dus verplicht binnen de vijf jaar en zal samen gaan met een kapitaalverhoging.

De vennootschap kan ontbonden worden bij beslissing van de algemene vergadering, beraadslagend zoals bij wijziging aan statuten.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt TWEEDUIZEND EURO (¬ 2.000,-), vertegenwoordigd door tachtig (80) aandelen zonder nominale waarde, maar met een fraktiewaarde van één/tachtigste (1/80) van het maatschappelijk kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal moet binnen een periode van 5 jaar na de oprichting, hetzij aldus na 30 maart

" 2011 verhoogd warden tot minimum achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,-). Een overgang naar een andere vennootschapsvorm is dus verplicht binnen de vijf jaar en zal samen gaan met een kapitaalverhoging. Op alle aandelen wordt ingeschreven door gemelde Heer DESMET Hugo.

De aandelen zijn op naam.

Het boekjaar loopt jaarlijks van 1 januari tot 31 december van hetzelfde jaar.

Het eerste boekjaar begint op 30.03.2011, en zal eindigen op 31.12. 2012.

De jaarvergadering wordt elk jaar gehouden op de derde zaterdag van juni.

De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in 2013.

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd door de algemene vergadering aan één of meer bezoldigde of onbezoldigde statutaire of niet-statutaire zaakvoerders en in dat laatste geval voor een duur aan dewelke door een beslissing van de algemene vergadering steeds een einde kan gesteld worden. De zaakvoerders moeten niet noodzakelijk vennoot zijn en kan een natuurlijk persoon of een rechtspersoon zijn.

Tot statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur wordt benoemd, voornoemde Heer Hugo De Smet, die " aanvaardt.

Een statutair zaakvoerder(s) kan/kunnen slechts worden ontslagen met éénparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien deze tevens vennoot is. Zijn/hun opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene kosten, maatschappelijke lasten en afschrijvingen, maakt de netto-winst uit.

Op deze winst wordt vijf ten honderd voorafgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve; deze verplichting houdt op zodra het wettelijk reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering, die er de aanwending van bepaalt, wel verstaan zijnde dat ieder aandeel recht geeft op een gelijk deel in de verdeling van de aanwinsten.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-aktief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves, die volgens de Wet of de statuten niet mogen uitgekeerd worden, en verder dient er gehandeld naar het voorschrift van het Wetboek van Vennootschappen.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL.

Notaris Jean Francis CLAERHOUT.

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift akte dd 30 maart 2011

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 05.09.2015, NGL 08.09.2015 15582-0391-009
29/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 20.08.2016, NGL 25.08.2016 16468-0501-011

Coordonnées
AREDO

Adresse
EDWARD PYNAERTKAAI 91/00 01 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande