ARENA COMET

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ARENA COMET
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 461.279.837

Publication

22/07/2013
ÿþ Mod w«d 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

DENp~.FrâMONDE

1 1 JULI 2013

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

Ondernemingsnr : 0461,279.837

Benaming

(voluit) : Arena Cornet

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Warandestraat 1, 9240 Zele

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag bestuurder

De algemene vergadering van aandeelhouders bijeen op 21 juni 2013 heeft het door de heer Emile Verschueren ingediende ontslag aanvaard. Op 21 juni 2013 zal dit ontslag in werking treden.

Tevens is mevrouw L. Van Meirhaeghe op 21 juni 2013 benoemt tot nieuwe bestuurder voor de periode van zes jaar.

M. Van Mael

Bestuurder

13 13563*

III

12/07/2013
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



ifï`.Lis.~t .

~ 1E HHTBNK t() !.tiA NI DE).

- 3 MU 2013

DEN Wa~ONDE

VA

i i N







Ondememingsnr : 0461.279.837

Benaming (voluit) : ARENA COMET

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Warandestraat t

9240 Zele

On. erwerp akte :KAPITAALVERHOGING - KAPITAALVERMINDERING - WIJZIGING STATUTEN

Er blijkt uit een akte, verleden voor notaris Brigitte VERMEERSCH te Horebeke; (Sint-Maria-Horebeke) op 1 juli 2013

Dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de, naamloze vennootschap "ARENA COMET ", met maatschappelijke zetel te 92401 Zele, Warandestraat 1, ondernemingsnummer 0461.279.837, rechtsperso-nenregister Dendermonde

De volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING -- VERSLAGEN (art. 582 Wetboek van Vennootschap-

pen)

Met eenparigheid van stemmen ontslaat de algemene vergadering de voorzitter van het voorlezen van het omstandig verslag van de raad van bestuur en het verslag, van de bedrijfsrevisor, de heer Kris MEULDERMANS, optredende voor DE MOL,, MEULDERMANS & PARTNERS BVBA met zetel te 2850 Boom, Vrijheidstraat 91, opgesteld overeenkomstig artikel 582 van het Wetboek van Vennootschappen (ingevolge de uitgifte van nieuwe aandelen zonder vermelding van nominale waarde beneden de fractiewaarde van de bestaande aandelen). Iedere aanwezige; aandeelhouder erkent hiervan kennis genomen te hebben en in het bezit te zijn van! een kopie van deze verslagen.

Het verslag van de bedrijfsrevisor besluit met de volgende bewoordingen:

"Ondergetekende DE MOL, MEULDERMANS & PARTNERS BVBA, Vri heidstraai : 91 te 2850 Boom, vertegenwoordigd door Kris Meuldermans, bedrijfsrevisor, aangesteld door de Raad van Bestuur van de NV ARENA COMET, Warandestraat 1 te: 9240 Zele, verklaart met het oog op de uitgifte van aandelen zonder nominale: waarde beneden de fractiewaarde van de oude aandelen conform de bepalingen; van artikel 582 van het Wetboek van Vennootschappen, dat de in het verslag van; de Raad van Bestuur opgenomen financiële en boekhoudkundige gegevens juist; zijn en voldoende om de algemene vergadering die over voorstel moet stemmen,; voor te lichten.

De waarde van de nieuw uit te geven aandelen werd bepaald op basis van een, uitdrukkelijk akkoord tussen partijen.

" Boom, 12 juni 2013".

Op de laatste brz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

k mod11.1

Een exemplaar van elk van deze verslagen zal, samen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal,. neergelegd worden op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

TWEEDE BESLISSING  VERSLAGEN (artikel 602 Wetboek van Vennootschappen)

Met eenparigheid van stemmen ontslaat de algemene vergadering de voorzitter van de voorlezing van de verslagen van de raad van bestuur en van de bedrijfsrevisor, de heer Kris MEULDERMANS, optredende voor DE MOL, MEULDERMANS & PARTNERS BVBA met zetel te 2850 Boom, Vrijheidstraat 91. Deze verslagen werden opgesteld binnen het kader van artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen (inbreng in natura). Iedere aanwezige aandeelhouder erkent hiervan kennis genomen te hebben en in het bezit te zijn van een kopie van deze verslagen.

Het verslag van de bedrijfsrevisor besluit met de volgende bewoordingen:

"De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de NV ARENA COMET bestaat uit enerzijds een schuldvordering (rekening-courant) ten bedrage van ¬ 233.986,57. 8ÿ het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedresrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn;

d) de vergoeding van de inbreng gesteund is op een waarde van ¬ 0,01 per aandeel waardoor aandelen worden uitgegeven beneden de fractiewaarde. Dienaangaande verwijzen wij naar het bijzonder verslag van de Raad van Bestuur inzake de uitgifte van aandelen beneden de fractiewaarde alsook naar onze verslaggeving dienaangaande.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 23.318.657 nieuwe volgestorte aandelen van de NV ARENA COMET. Deze vergoeding is gesteund op een uitdrukkelijk akkoord tussen partijen.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Boom, 12 juni 2093".

Een exemplaar van elk van deze verslagen zal, samen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal, neergelegd worden op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

DERDE BESLISSING - KAPITAALVERHOGING

a) De algemene vergadering beslist het kapitaal te verhogen ten belope van ¬ 233.186,57, om het te brengen van ¬ 262.000,00 op ¬ 495.186,57, door de creatie van 23.318.657 nieuwe aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde, genietend van dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen, alsook deelnemend in de resultaten van de vennootschap vanaf hun creatie.

b) De algemene vergadering beslist dat de kapitaalverhoging wordt verwezenlijkt door navermelde inbreng door NV ARENA COMET GROUP van haar schuldvordering (rekening-courant) ten bedrage van ¬ 233.186,57, en dat de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

" Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad





23.318,657 nieuwe aandelen, die volgestort zijn, worden toegekend aan de NV ARENA COMET GROUP als tegenprestatie van haar inbreng.

VIERDE BESLISSING  VERWEZENLIJKING VAN DE INBRENG - VERGOEDING

Verwezenliikinq van de inbreng

NV ARENA COMET GROUP voornoemd, vertegenwoordigd als gezegd, verklaart, na lezing en toelichting gekregen te hebben van wat voorafgaat, volledig kennis te hebben van de statuten en van de financiële toestand van deze vennootschap; zij toont aan dat zij houder is van een zekere, vaststaande en eisbare schuld ten laste van vernoemde vennootschap "ARENA COMET", bestaande uit de rekening-courant voor een totaal bedrag van ¬ 233.186,57 zoals blijkt uit de boekhouding. Vervolgens verklaart NV ARENA COMET GROUP inbreng te doen in de vennootschap van haar schuldvordering (rekening-courant) ten bedrage van ¬ 233.186,57 ten aanzien van desbetreffende vennootschap.

Vergoeding.

Als tegenprestatie voor deze inbreng, waarvan alle comparanten verklaren volledige kennis te hebben genomen, worden aan de inbrenger, NV ARENA COMET GROUP, 23.318.657 volledig volgestorte aandelen van de huidige vennootschap toegekend, wat door haar, vertegenwoordigd zoals bovengemeld, wordt aanvaard.

VIJFDE BESLISSING - VASTSTELLING VAN DE DAADWERKELIJKE REALISATIE VAN DE KAPITAALVERHOGING

De aanwezige bestuurder, de heer Marc VAN MAEL, stelt vast en alle leden van de vergadering verzoeken de instrumenterende notaris vast te stellen dat op de kapitaalverhoging volledig werd ingeschreven en dat elk nieuw aandeel volledig werd volgestort. Het maatschappelijk kapitaal werd aldus daadwerkelijk gebracht op ¬ 495.186,57 en is vertegenwoordigd door 23.337.090 aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde.

ZESDE BESLISSING

De algemene vergadering beslist het kapitaal te verminderen ten bedrage van ¬ 345.186,57, teneinde het kapitaal te brengen van ¬ 495.186,57 op ¬ 150.000,00, door afschrijving van de geleden verliezen, zoals vermeld in de jaarrekening, afgesloten op 31 december 2012, goedgekeurd door de jaarvergadering de dato 21 juni 2013.

Deze kapitaalvermindering zal uitsluitend worden verrekend op het volgestorte kapitaal.

ZEVENDE BESLISSING  WIJZIGING STATUTEN

De algemene vergadering beslist de statuten aan te passen aan de hiervoor genomen beslissingen als volgt:

Artikel 5 wordt vervangen door volgende tekst:

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ¬ 150.000,00. Het wordt vertegenwoordigd door 23.337.090 aandelen op naam, zonder nominale waarde, elk met een fractiewaarde van 1/23.337.090ste van het maatschappelijk kapitaal.".

ACHTSTE BESLISSING  VOLMACHT AAN RAAD VAN BESTUUR

De algemene vergadering verleent alle volmachten aan de raad van bestuur voor de uitvoering van wat voorafgaat.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/07/2013 - Annexes du Moniteur belge



























Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

NEGENDE BESLISSING  VOLMACHT AAN DE INSTRUMENTERENDE NOTARIS

De algemene vergadering machtigt de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken en neerleggen van de gecoördineerde tekst van de statuten.

Voor analytisch uittreksel

BRIGITTE VERMEERSCH,

NOTARIS

Tegelijk hiermee neergelegd:

expeditie van de akte + aangehechte opmerkingen

verslagen van de bedrijfsrevisor

verslagen van de raad van bestuur

gecoördineerde tekst der statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Lui B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.06.2013, NGL 05.07.2013 13284-0177-020
04/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.06.2012, NGL 26.06.2012 12233-0326-020
06/01/2012
ÿþr

r-

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behoude aan het Belgisct

Staatsbh

~.~_~~=T

vn1FFiÉ ~E ;:~TB~~N:C

VAN KOOPHANDEL

2 12. 2e11

DE1.4 igeMONDE.

1fl 1111 IIH1I iiu lila uir~i

*12009831*

Ondernemingsnr : 0461.279.837

Benaming (voluit) : ARENA COMET

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Warandestraat 1

9240 Zele

Onderwerp akte :KAPITAALVERHOGING - KAPITAALVERMINDERING -WIJZIGING STATUTEN

Er blijkt uit een akte, verleden voor notaris Brigitte VERMEERSCH te Horebeke (Sint Maria-Horebeke) op 20 december 2011

Dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze'; vennootschap "ARENA COMET", met maatschappelijke zetel te 9240 Zele,, Warandestraat 1, ondernemingsnummer 0461.279.837, rechtspersonenregiste( Dendermonde

De volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING

Met eenparigheid van stemmen ontslaat de algemene vergadering de voorzitter van de voorlezing van de verslagen van de raad van bestuur en van de bedrijfsrevisor, de hee( Kris MEULDERMANS, optredende voor DE MOL, MEULDERMANS & PARTNERS,: BVA met zetel te 2850 Boom, Vrijheidstraat 91, over de inbreng in natura hierna:: voorzien, over de wijze van de aangenomen schatting en over de effectief toegekende. vergoeding als tegenprestatie. Deze rapporten werden opgesteld overeenkomstig. artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen. Elke aandeelhouder erkent een;_ kopie van deze verslagen ontvangen te hebben en er kennis van genomen te hebben. Het rapport van de bedrijfsrevisor besluit met de volgende bewoordingen:

"De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de NV ARENA COMET bestaat uit een;;; gedeelte van een schuldvordering, voor een bedrag van ¬ 200.000, 00.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat: a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het,: Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan;; van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte; bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven,. aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van' nauwkeurigheid en duidelijkheid;

de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waar dering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe , deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en, de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng,' in natura niet overgewaardeerd is.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

b)

c)

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 4.838 volstorte aandelen van de NV ARENA COMET, zonder vermelding van nominale waarde. De kapitaalverhoging wordt ingevolge een formeel akkoord tussen de bij de inbreng berokken partijen vergoed op basis van de fractiewaarde.

De inbreng in natura kadert in toepassing van de artikelen 633 en 634 van het Wetboek van Vennootschappen.

" Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Boom, 15 december 2011 ".

Een exemplaar van deze verslagen zal, samen met een uitgifte van onderhavige proces-verbaal, neergelegd worden op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

De algemene vergadering keurt deze verslagen goed met eenparigheid van stemmen. TWEEDE BESLISSING

a) De algemene vergadering beslist het kapitaal te verhogen ten belope van ¬ 200.000,00, om het te brengen van ¬ 562.000,00 naar ¬ 762.000,00, door de creatie van 4.838 nieuwe aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde, van dezelfde aard en genietend van dezelfde rechten als de bestaande aandelen, alsook deelnemend in de resultaten van de vennootschap vanaf hun creatie.

b) De algemene vergadering beslist dat de kapitaalverhoging wordt verwezenlijkt door'. navermelde inbreng door NV ARENA COMET GROUP van een gedeelte van haar schuldvordering ten bedrage van ¬ 200.000,00, en dat de 4.838 nieuwe aandelen, die volgestort zijn, worden toegekend aan de NV ARENA COMET GROUP in tegenprestatie van haar inbreng.

DERDE BESLISSING

Verwezenlijking van de inbreng

NV ARENA COMET GROUP, vertegenwoordigd als gezegd, verklaart, na lezing en toelichting gekregen te hebben van wat voorafgaat, volledige kennis te hebben van de statuten en van de financiële toestand van deze vennootschap. Zij verklaart inbreng te doen van een gedeelte van een schuldvordering ten bedrage van ¬ 200.000,00, die zij ; heeft tegenover NV ARENA COMET.

Vergoeding

Als vergoeding voor deze inbreng, waarvan alle comparanten verklaren volledige kennis te hebben genomen, worden aan de inbrenger, NV ARENA COMET GROUP, 4.838 volledig volgestorte aandelen van de huidige vennootschap toegekend, wat door haar, vertegenwoordigd als gezegd, wordt aanvaard.

VIERDE BESLISSING

Alle leden van de vergadering verzoeken de instrumenterende notaris vast te stellen dat op de kapitaalverhoging volledig werd ingeschreven en dat elk nieuw aandeel volledig werd volgestort. Het maatschappelijk kapitaal werd aldus daadwerkelijk gebracht op ¬ 762.000,00 en is vertegenwoordigd door 18.433 aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde.

VIJFDE BESLISSING

De algemene vergadering beslist het kapitaal te verminderen ten belope van ¬ 500.000,00, door het terug te brengen van ¬ 762.000,00 op ¬ 262.000,00, door afschrijving van de geleden verliezen, zoals vermeld in de jaarrekening, afgesloten op , 31 december 2010, goedgekeurd door de jaarvergadering de dato 3 maart 2011.

De kapitaalvermindering zal uitsluitend worden verrekend op het volgestorte kapitaal. ZESDE BESLISSING

De algemene vergadering beslist de statuten te wijzigen als volgt, om deze aan te passen aan de hiervoor genomen beslissingen:

Artikel 5 wordt vervangen door volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ¬ 262.000, 00 (tweehonderdtweeënzestig-duizend euro), vertegenwoordigd door 18.433 aandelen op naam, zonder nominale

waarde,. die elk_ 1118.433ste van het kapitaal vertegenwoordigen. "_ . _ _ ... _

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

" Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

ZEVENDE BESLISSING

De algemene vergadering verleent alle volmachten aan de raad van bestuur voor de

uitvoering van wat voorafgaat.

ACHTSTE BESLISSING

De algemene vergadering machtigt de instrumenterende notaris om over te gaan tot

het opmaken en neerleggen van de gecoordineerde tekst van de statuten.

Voor analytisch uittreksel

BRIGITTE VERMEERSCH,

NOTARIS

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van de akte

verslag van de raad van bestuur verslag van de bedrijfsrevisor gecoördineerde tekst der statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/10/2011
ÿþC ~ 3

Mod 2 1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i ii iu luili n ululai

*11161663+

0461.279.837

Arena Cornet

-,..xrLT rm. nC`,.rt t l'ShiiVrl

VAN KOOPHANDEL

1 3 OKT 2011

DENDERMONDE



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/10/2011- Annexes du Moniteur belge

. Naamloze vennootschap

Warandestraat 1 te 9240 Zele

; Ontslag bestuurder

De heer P. Vermeulen heeft per 14 maart 2011 met onmiddelijke ingang zijn ontslag genomen als bestuurder van de vennootschap.

A. Huysegoms

Gedelegeerd bestuurder

17/03/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 03.03.2011, NGL 10.03.2011 11056-0110-019
17/02/2011
ÿþ" M 12.1

" -, In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ª% e-te

atfjoà.



Voor- 1

behouden aan het ûEIÇÇisch

Star:Ut:cd

~1102b596

Ondernemingsnr : 0461.279.837

Benaming

(voii,i0 " ARENA COMET

Rechtsvorrn : naamloze vennootschap

Zetc' : Warandestraat 1, 9240 Zele

Onderwerp_,ete : -Benoeming gedelegeerd bestuurder en voorzitter

De raad van bestuur van 23 december 2010 heeft volgende beslissingen genomen:

- Benoeming van Mevr. Anne-Marie HUYSEGOMS, wonende te 9750 Zingem, Deinse Baan 10, als gedelegeerd bestuurder van de vennootschap met ingang vanaf 23 december 2010;

- Benoeming van de heer Marc VAN MAEL, wonende te 2275 Lille, Broekzijstraat 35, als voorzitter van de vennootschap met ingang vanaf 23 december 2010.

Anne-Marie HUYSEGOMS

Gedelegeerd Bestuurder

Or, de laatste biz. van !'3ik B vermelden " Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de oersofo)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

0 ï. 02, 2011

PEND MME) N DE

05/01/2011
ÿþ)/ e" motl 2.1

1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

III 1111 lff II II I i11 1O I 11 iI IIi

" 11~~1841"

Va beha aan Belg Staat

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 7. 12. 2010

DE1\69igiRMONDE,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsbla

Ondernemingsnr : 0461.279.837

Benaming : ARENA COMET

(voluit)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Warandestraat 1

9240 Zele

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING - WIJZIGING STATUTEN - ONTSLAG EN BENOEMING BESTUURDERS

Er blijkt uit een akte, verleden voor notaris Brigitte VERMEERSCH te Horebeke (Sint- Maria-Horebeke) op 22 december 2010,

Dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "ARENA COMET", met maatschappelijke zetel te 9240 Zele, Warandestraat 1, ondernemingsnummer 0461.279.837, rechtspersonenregister Dendermonde

De volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING

i De vergadering beslist dat alle aandelen voortaan op naam zullen zijn.

TWEEDE BESLISSING

De vergadering beslist om de huidige bepaling van de statuten, met name dat bij een raad bestuur bij staking van stemmen het betreffend agendapunt/voorstel wordt teruggenomen en in een volgende vergadering opnieuw wordt besproken, dusdanig te wijzigen dat bij staking van stemmen de stem van de voorzitter van de raad van bestuur doorslaggevend iS.

DERDE BESLISSING

Met eenparigheid van stemmen ontslaat de algemene vergadering de voorzitter van de voorlezing van de verslagen van de raad van bestuur en van de bedrijfsrevisor, de heer Kris MEULDERMANS, optredende voor DE MOL, MEULDERMANS & PARTNERS BVA met zetel te 2850 Boom, Vrijheidstraat 91, over de inbreng in natura hierna voorzien, over de wijze van de aangenomen schatting en over de effectief toegekende vergoeding als tegenprestatie. Deze rapporten werden opgesteld overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen. Elke aandeelhouder erkent een kopie van deze verslagen ontvangen te hebben en er kennis van genomen te hebben.

Het rapport van de bedrijfsrevisor besluit met de volgende bewoordingen:

"De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de NV ARENA COMET bestaat uit het saldo van een schuldvordering, voor een bedrag van ¬ 409.068, 30.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering ____verantwoord _.g n__en _qat __ de_ _waardebepalingen__waartoe_ deze:.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

a

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad mod 2.1

methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 9.896 volstorte aandelen van de NV ARENA COMET, zonder vermelding van nominale waarde. Deze vergoeding houdt geen rekening met het negatieve eigen vermogen van de vennootschap, doch is gesteund op een formeel akkoord van de bij de inbreng betrokken partijen.

De inbreng in natura kadert in toepassing van de artikelen 633 en 634 van het Wetboek van Vennootschappen.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.":

Een exemplaar van deze verslagen zal, samen met een uitgifte van onderhavige procesverbaal, neergelegd worden op de bevoegde griffe van de rechtbank van koophandel. De algemene vergadering keurt deze verslagen goed met eenparigheid van stemmen. VIERDE BESLISSING

a) De algemene vergadering beslist het kapitaal te verhogen ten belope van ¬ 409.068,30, om het te brengen van ¬ 62.000,00 naar ¬ 471.068,30, door de creatie van 9.896 nieuwe aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde, van dezelfde aard en genietend van dezelfde rechten als de bestaande aandelen, alsook deelnemend in de resultaten van de vennootschap vanaf hun creatie.

b) De algemene vergadering beslist dat de kapitaalverhoging wordt verwezenlijkt door navermelde inbreng van haar schuldvordering ten bedrage van ¬ 409.068,30 (inclusief te vorderen rente t.e.m. 20/12/2010 ten bedrage van ¬ 19.480, 80), door NV ARENA COMET GROUP, en dat de 9.896 nieuwe aandelen, die volgestort zijn, worden toegekend aan de NV ARENA COMET GROUP in tegenprestatie van haar inbreng.

VIJFDE BESLISSING

Verwezenlijking van de inbreng

NV ARENA COMET GROUP, vertegenwoordigd als gezegd, verklaart, na lezing en toelichting gekregen te hebben van wat voorafgaat, volledige kennis te hebben van de statuten en van de financiële toestand van deze vennootschap. Zij verklaart inbreng te doen van haar schuldvordering ten bedrage van ¬ 409.068,30 (saldo schuldvordering op 20/12/2010, inclusief te vorderen rente t.e.m. 20/12/2010 ten bedrage van ¬ 19.480,80), die zij heeft tegenover NV ARENA COMET).

Vergoeding

Als vergoeding voor deze inbreng, waarvan alle comparanten verklaren volledige kennis te hebben genomen, worden aan de inbrenger, NV ARENA COMET GROUP, 9.896 volledig volgestorte aandelen van de huidige vennootschap toegekend, wat door haar, vertegenwoordigd als gezegd, wordt aanvaard.

ZESDE BESLISSING

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen ten belope van ¬ 90.931,70, om het te brengen van ¬ 471.068,30 naar ¬ 562.000,00, door de creatie van 2.199 nieuwe aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde, van dezelfde aard en genietend van dezelfde rechten als de bestaande aandelen, alsook deelnemend in de resultaten van de vennootschap vanaf hun creatie.

Op deze nieuwe aandelen wordt onmiddellijk in geld ingeschreven en worden geheel volgestort op het ogenblik van inschrijving.

ZEVENDE BESLISSING

Alle aandeelhouders, vermeld in de samenstelling van de algemene vergadering en vertegenwoordigd zoals voormeld, verklaren volledig kennis te hebben van de huidige kapitaalverhoging, van de termijn gedurende dewelke het voorkeurrecht kan worden uitgeoefend, van de financiële en boekhoudkundige informatie aangaande de kapitaalverhoging, alsook betreffende de financiële gevolgen voortvloeiend uit de verzaking aan het voorkeurrecht ten voordele van hun medeaandeelhouders. Zij verklaren individueel en op uitdrukkelijke en formele wijze te verzaken aan hun voorkeurrecht en op de uitvoeringsdatum ervan, bepaald in artikelen 592 en 593 van het Wetboek van Vennootschappen en in artikel 6 der statuten.







Bijlagen Mir het-Belgi-seh Staaisbtad ---05/01/201I-- Annexes dn Mun-iteün$éige





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Is tussengekomen: NV ARENA COMET GROUP, de voormelde aandeelhouder,

vertegenwoordigd zoals voormeld, die verklaart, na lezing gehoord te hebben van al wat voorafgaat, volledig kennis te hebben van de statuten en van de financiële toestand van deze vennootschap.

Zij verklaart vervolgens in geld in te schrijven op al de 2.199 nieuwe aandelen van de vennootschap, hetzij voor een totaal bedrag van ¬ 90.931,70.

De intekenaar verklaart en al de leden van de vergadering erkennen dat elk der aandelen waarop werd ingeschreven volledig volgestort is, door storting in gelden op rekening nummer 001-6310777-33, geopend op naam van de vennootschap bij BNP Paribas Fortis, agentschap Antwerpen-Stad te 2000 Antwerpen, Meir 48.

Het bewijs van deponering werd door de bank afgeleverd op 21 december 2010 en werd door de intekenaar aan de instrumenterende notaris overhandigd, overeenkomstig artikel 600 van het Wetboek van Vennootschappen.

ACHTSTE BESLISSING

Alle leden van de vergadering verzoeken de instrumenterende notaris vast te stellen dat op de beide kapitaalverhogingen volledig werd ingeschreven en dat elk nieuw aandeel volledig werd volgestort. Het maatschappelijk kapitaal werd aldus daadwerkelijk gebracht op ¬ 562.000,00 en is vertegenwoordigd door 13.595 aandelen op naam, zonder nominale waarde.

NEGENDE BESLISSING

De algemene vergadering beslist de statuten te wijzigen als volgt, om deze aan te passen aan de hiervoor genomen beslissingen:

1. Artikel 5 wordt vervangen door volgende tekst:

"Net maatschappelijk kapitaal bedraagt ¬ 562.000, 00, vertegenwoordigd door 13.595 aandelen op naam, zonder nominale waarde, die elk 1/13.595S1e van het kapitaal vertegenwoordigen. "

2. Artikel 7, paragraaf a, wordt vervangen door volgende tekst:

a) De aandelen zijn op naam. Het aandeelhouderschap wordt verplicht aangetekend in een aandelenregister.

Dit register wordt gehouden conform de bepalingen van artikel 463 van het Wetboek van Vennootschappen.

Het wordt bewaard op de zetel van de vennootschap en is daar ter inzage van de aandeelhouders vanaf de datum der aantekening.

De gedateerde inschrijving in dit register geldt als bewijs van de eigendom van het aandeel of aandelenpakket. Zij geschiedt door vermelding, per aandeelhouder, van zijn identiteit, het getal en de aard van zijn aandelen, de gedane stortingen, de overgangen met hun datum.

In voorkomend geval wordt in het register de vermelding opgenomen dat de aandelen niet stemgerechtigd zijn of dat het stemrecht eraan verbonden is geschorst.

Indien de eigendomsrechten met betrekking tot een aandeel of aandelenpakket gesplitst zijn in blote eigendom en vruchtgebruik, worden de blote eigenaar(s) en de vruchtgebruiker(s) afzonderlijk ingeschreven met vermelding van hun respectief eigendomsrecht op het aandeel of het aandelenpakket.

3. De vijfde alinea van artikel 12 wordt vervangen door volgende tekst:

"Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter van de raad van bestuur

doorslaggevend."

TIENDE BESLISSING

De vergadering aanvaardt het vrijwillig ontslag als bestuurder van de heer Paul

VERMEULEN, de heer Paul DE ROOVER en de heer Peter VAN DRIESSCHE, vanaf

heden.

Zij verleent volledige en algehele decharge aan de ontslagnemende bestuurders voor hun

beleid als bestuurder, uitgeoefend tot op gezegde datum

De vergadering beslist als bestuurder te herbenoemen vanaf heden, voor een

(hernieuwbare) termijn van 6 jaar:

" de heer Paul VERMEULEN, wonende te 9180 Moerbeke-Waas, Hospicestraat 14 De vergadering beslist als nieuwe bestuurders te benoemen:

" de_ heer Mare VAN MAEL,_wonende te_ 2275_ Lille,. Broekzijstraat.35











StaatsbL d - 05/Oïl OII - Annexes du Moniteur belge











Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

rnad 2.1

" de heer Emile VERSCHUEREN, wonende te 9830 Sint-Martens-Latem, Reinaertdreef 4.

" mevrouw Anne-Marie HUYSEGOMS, wonende te 9750 Zingem, Deinse Baan 10.

Het mandaat van de herbenoemde en de nieuw benoemde bestuurders neemt een

aanvang op heden en zal een einde nemen onmiddellijk na de jaarvergadering in 2016.

De mandaten van de bestuurders zijn onbezoldigd.

Deze beslissing wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

ELFDE BESLISSING

De algemene vergadering verleent alle volmachten aan de raad van bestuur voor de

uitvoering van wat voorafgaat.

TWAALFDE BESLISSING

De algemene vergadering machtigt de instrumenterende notaris om over te gaan tot het

opmaken en neerleggen van de gecoördineerde tekst van de statuten.

BRIGITTE VERMEERSCH

NOTARIS

Tegelijk hiermee neergelegd:

- eensluidende uitgifte van de akte met aangehechte volmachten

- verslag van de raad van bestuur

- verslag van de bedrijfsrevisor

- gecoördineerde tekst der statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 19.06.2009, NGL 13.07.2009 09433-0314-020
16/05/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 12.04.2008, NGL 09.05.2008 08135-0339-017
08/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 15.06.2007, NGL 31.07.2007 07504-0010-019
15/07/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 17.06.2005, NGL 11.07.2005 05438-0264-015
20/12/2004 : GE203158
09/06/2004 : GE203158
27/05/2003 : GE203158
03/07/2002 : DE053820
19/05/2001 : DE053820
18/05/2000 : DE053820
12/05/1999 : DE053820
02/09/1997 : DE53820

Coordonnées
ARENA COMET

Adresse
WARANDESTRAAT 1 9240 ZELE

Code postal : 9240
Localité : ZELE
Commune : ZELE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande