ARENA COMET GROUP

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ARENA COMET GROUP
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 897.401.438

Publication

16/07/2013
ÿþ Mad Wort111.1

{,  % In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

1,11111111

*1310 46*

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

-5 JULI 2013

DEf I.;:MMONDE:

Ondernerningsnr: 0897.401.438

Benaming

(voluit) : Arena Cornet Group

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Warandestraat 1, 9240 Zele

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag bestuurder

De algemene vergadering van aandeelhouders bijeen op 21 juni 2013 heeft het door de heer Emile Verschueren ingediende ontslag aanvaard. Op 21 juni 2013 zal dit ontslag in werking treden.

M. Van Mael

Bestuurder

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

12/07/2013
ÿþmod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0897.401.438

Benaming (voluit) : ARENA COMET GROUP

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Warandestraat I

9240 Zele

Onderwerp akte :KAPITAALVERHOGING - KAPITAALVERMINDERING - WIJZIGING STATUTEN

Er blijkt uit een akte, verleden voor notaris Brigitte VERMEERSCH te Horebeke (Sint-Maria-Horebeke) op 1 juli 2013

Dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de; naamloze vennootschap "ARENA COMET GROUP", met maatschappelijke zetel te 9240 Zele, Warandestraat 1, ondernemingsnummer 0897,401,438, rechtspersonenregister Dendermonde

De volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING  VERSLAGEN (art. 582 Wetboek van Vennootschappen)

Met eenparigheid van stemmen ontslaat de algemene vergadering de voorzitter van het voorlezen van het omstandig verslag van de raad van bestuur en het verslag: van de bedrijfsrevisor, de heer Kris MEULDERMANS, optredende voor DE MOL, MEULDERMANS & PARTNERS BVBA met zetel te 2850 Boom, Vrijheidstraat 91, opgesteld overeenkomstig artikel 582 van het Wetboek van Vennootschappen (ingevolge de uitgifte van nieuwe aandelen zonder vermelding van nominale waarde beneden de fractiewaarde van de bestaande aandelen). Iedere aanwezige aandeelhouder erkent hiervan kennis genomen te hebben en in het bezit te zijn van een kopie van deze verslagen.

Het verslag van de bedrijfsrevisor besluit met de volgende bewoordingen: "Ondergetekende DE MOL, MEULDERMANS & PARTNERS BVBA, Vrijheidstraat,i 91 te 2850 Boom, vertegenwoordigd door Kris Meuldermans, bedrijfsrevisor, aan4' gesteld door de Raad van Bestuur van de NV ARENA COMET GROUP, Waran-destraat 1 te 9240 Zele, verklaart met het oog op de uitgifte van aandelen zonder` nominale waarde beneden de fractiewaarde van de oude aandelen conform de bepalingen van artikel 582 van het Wetboek van Vennootschappen, dat de in het verslag van de Raad van Bestuur opgenomen financiële en boekhoudkundige gegevens juist zijn en voldoende om de algemene vergadering die over voorstel moet stemmen, voor te lichten.

De waarde van de nieuw uit te geven aandelen werd bepaald op basis van een uitdrukkelijk akkoord tussen partijen.

Boom, 12 juni 2013".

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

787w~

IIII~IVVII 8*llll~~l~

*1310

ICI

GRIFFIE REOHTEANK

VAN KOOI=HA;Nii EL

3 JULI 2013

DENDerká ONDE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

~ mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



Een exemplaar van elk van deze verslagen zal, samen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal, neergelegd worden op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

TWEEDE BESLISSING  VERSLAGEN (artikel 602 Wetboek van Vennootschappen)

Met eenparigheid van stemmen ontslaat de algemene vergadering de voorzitter van de voorlezing van de verslagen van de raad van bestuur en van de bedrijfsrevisor, de heer Kris MEULDERMANS, optredende voor DE MOL, MEULDERMANS & PARTNERS BVBA met zetel te 2850 Boom, Vrijheidstraat 91. Deze verslagen werden opgesteld binnen het kader van artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen (inbreng in natura). Iedere aanwezige aandeelhouder erkent hiervan kennis genomen te hebben en in het bezit te zijn van een kopie van deze verslagen.

Het verslag van de bedrijfsrevisor besluit met de volgende bewoordingen:

'De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de NV ARENA COMET GROUP bestaat uit enerzijds een schuldvordering (lening) ten bedrage van ¬ 567.500,00 en anderzijds een schuldvordering (lening) ten bedrage van ¬ 243.688,47.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn;

d) de vergoeding van de inbreng gesteund is op een waarde van ¬ 0,01 per aandeel waardoor aandelen worden uitgegeven beneden de fractiewaarde. Dienaangaande verwijzen wij naar het bijzonder verslag van de Raad van Bestuur inzake de uitgifte van aandelen beneden de fractiewaarde alsook naar onze verslaggeving dienaangaande.

De vergoeding van de inbreng In natura bestaat uit 81.118.847 nieuwe volgestorte aandelen van de NV ARENA COMET GROUP. Deze vergoeding is gesteund op een uitdrukkelijk akkoord tussen partijen.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting. Boom, 12 juni 2093".

Een exemplaar van elk van deze verslagen zal, samen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal, neergelegd worden op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

DERDE BESLISSING - KAPITAALVERHOGING

a) De algemene vergadering beslist het kapitaal te verhogen ten belope van ¬ 811.188,47, om het te brengen van ¬ 1.357.528,67 op ¬ 2.168.717,14, door de creatie van 81.118.847 nieuwe aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde, genietend van dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen, alsook deelnemend in de resultaten van de vennootschap vanaf hun creatie.

b) De algemene vergadering beslist dat de kapitaalverhoging wordt verwezenlijkt:

" door de navermelde inbreng door de heer Marc VAN MAEL van de navermelde schuldvordering (lening) ten bedrage van ¬ 567.500,00 en dat de





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/07/2013 - Annexes du Moniteur belge













Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

56.750.000 nieuwe aandelen, die volgestort zijn, worden toegekend aan de heer Marc VAN MAEL als tegenprestatie van zijn inbreng

door de navermelde inbreng door BVBA HOLDING d'ARSAC van de navermelde schuldvordering (lening) ten bedrage van ¬ 243.688,47, en dat de 24.368.847 nieuwe aandelen, die volgestort zijn, worden toegekend aan de heer BVBA HOLDING d'ARSAC als tegenprestatie van haar inbreng.

VIERDE BESLISSING  VERWEZENLIJKING VAN DE INBRENG - VERGOE-

DING

Verwezenlijking van de inbreng

a) De heer Marc VAN MAEL voornoemd verklaart, na lezing en toelichting gekregen te hebben van wat voorafgaat, volledig kennis te hebben van de statuten en van de financiële toestand van deze vennootschap; hij toont aan dat hij houder is van een zekere, vaststaande en eisbare schuld ten laste van vernoemde vennootschap "ARENA COMET GROUP", bestaande uit een lening voor een globaal bedrag van ¬ 567.500,00.

Vervolgens verklaart de heer Marc VAN MAEL inbreng te doen in de vennootschap van zijn schuldvordering ten bedrage van ¬ 567.500,00 ten aanzien van desbetreffende vennootschap.

b) Op dit ogenblik is hier tussengekomen: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BVBA) "AMALGAMATED RESOURCES, STUDIES AND CAPITAL HOLDING", verkort: "HOLDING d'ARSAC", met zetel te 2000 Antwerpen, Suikerrui 5 (Hansahuis), ondernemingsnummer 0842.197.253, rechtspersonenregister Antwerpen. Hier vertegenwoordigd door haar beide zaakvoerders, de heren Marc VAN MAEL en Rik VAN MEIRHAEGHE voornoemd.

Die, na lezing en toelichting gekregen te hebben van wat voorafgaat, verklaart volledig kennis te hebben van de statuten en van de financiële toestand van deze vennootschap; zij toont aan dat zij houder is van een zekere, vaststaande en eisbare schuld ten laste van vernoemde vennootschap "ARENA COMET GROUP", bestaande uit een lening voor een globaal bedrag van ¬ 243,688,47, Vervolgens verklaart BVBA HOLDING d'ARSAC inbreng te doen in de vennootschap van haar schuldvordering ten bedrage van ¬ 243.688,47 ten aanzien van desbetreffende vennootschap.

Vergoeding

Als tegenprestatie voor deze inbreng, waarvan alle comparanten verklaren volledige

kennis te hebben genomen:

a) worden aan de inbrenger, de heer Marc VAN MAEL, die hierbij aanvaardt,

56.750.000 volledig volgestorte aandelen van de huidige vennootschap toegekend.

b) worden aan de inbrenger, BVBA HOLDING d'ARSAC, die hierbij aanvaardt bij monde van haar zaakvoerders, 24.368.847 volledig volgestorte aandelen van de huidige vennootschap toegekend.

VIJFDE BESLISSING - VASTSTELLING VAN DE DAADWERKELIJKE REALISATIE VAN DE KAPITAALVERHOGING

De aanwezige bestuurders, de heer Marc VAN MAEL en mevrouw Leentje VAN MEIRHAEGHE stellen vast en alle leden van de vergadering verzoeken de instrumenterende notaris vast te stellen dat op de kapitaalverhoging volledig werd ingeschreven en dat elk nieuw aandeel volledig werd volgestort, Het maatschappelijk kapitaal werd aldus daadwerkelijk gebracht op ¬ 2.168.717,14 en is vertegenwoordigd door 86.048.847 aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

e

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

E Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

n

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

ZESDE BESLISSING KAPITAALVERMINDERING

De algemene vergadering beslist het kapitaal te verminderen ten bedrage van ¬ 1.468.717,14, teneinde het kapitaal te brengen van ¬ 2.168.717,14 op ¬ 700.000,00, door afschrijving van de geleden verliezen, zoals vermeld in de jaarrekening, afgesloten op . 31 december 2012, goedgekeurd door de jaarvergadering de dato 21 juni 2013.

Deze kapitaalvermindering zal uitsluitend worden verrekend op het volgestorte kapitaal.

ZEVENDE BESLISSING  WIJZIGING STATUTEN

De algemene vergadering beslist de statuten aan te passen aan de hiervoor genomen beslissingen als volgt:

Het hoofdstuk "Vaststelling" van artikel 5 wordt vervangen door volgende tekst: "Vaststelling

Het kapitaal bedraagt zevenhonderdduizend euro (¬ 700.000, 00),

Het wordt vertegenwoordigd door zesentachtig miljoen achtenveertigduizend achthonderdzevenenveertig (86.048.847) aandelen op naam, zonder nominale waarde, elk met een fractiewaarde van 1/86.048,847ee van het maatschappelijk kapitaal.

Het kapitaal is volledig geplaatst. ".

ACHTSTE BESLISSING  WIJZIGING VAN HET MINIMUM AANTAL BESTUURDERS

De algemene vergadering beslist het aantal bestuurders te brengen naar minimum drie.

Dienaangaande wordt de eerste alinea van artikel 9 gewijzigd als volgt:

"De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur samengesteld uit ten minste drie bestuurders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet aandeelhouders van de vennootschap, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen.".

NEGENDE BESLISSING  VOLMACHT AAN RAAD VAN BESTUUR

De algemene vergadering verleent alle volmachten aan de raad van bestuur voor de uitvoering van wat voorafgaat.

TIENDE BESLISSING  VOLMACHT AAN DE INSTRUMENTERENDE NOTARIS De algemene vergadering machtigt de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken en neerleggen van de gecoördineerde tekst van de statuten.

Voor analytisch uittreksel

BRIGITTE VERMEERSCH,

NOTARIS

Tegelijk hiermee neergelegd:

expeditie van de akte + aangehechte aanwezigheidslijst, opmerkingen en volmachten

verslagen van de bedrijfsrevisor

verslagen van de raad van bestuur

gecoördineerde tekst der statuten

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.06.2013, NGL 05.07.2013 13284-0207-016
19/01/2015
ÿþs. - mal 11.1

P__Lyl~< i~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- behoudE aan he Belglsc Staatsbl;

" 15008, 2

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL GENT

-7 JAN. 2015

AFDELING DEl5i t :MONDE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr 0897.401.438

Benaming (voluit) : ARENA COMET GROUP

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Warandestraat 1

9240 Zele

Onderwerp akte : NV: kapitaalswijziging

Uit proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de Naamloze Vennootschap " ARENA'' COMET GROUP", met zetel te (9240) Zele, Warandestraat 1, opgemaakt door notaris Dirk Couturier te Wilrijk: op 30 december 2014, neergelegd ter registratie, blijkt dat:

EERSTE BESLUIT  Verslag van de bedrijfsrevisor  Bijzonder verslag van de raad van bestuur

De vergadering ontstaat de voorzitter van de voorlezing van het bijzonder verslag van de raad van bestuur; de dato 9 december 2014 en van het verslag de dato 8 december 2014 van de bedrijfsrevisor, de heer Kris; MEULDERMANS, optredende voor DE MOL, MEULDERMANS & PARTNERS BVBA met zetel te 2850 Boom,; Vrijheidstraat 91, overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen.

In zijn verslag van 8 december 2014 komt voornoemde bedrijfsrevisor tot het volgende besluit:

"V. Besluit

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de NV ARENA COMET GROUP bestaat uit enerzijds een schuldvordering (lening) ten bedrage van ¬ 208.000,00 en anderzijds een inbreng van deelnemingen ten bedrage van ¬ 132.000,00.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

a)de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is, voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in nature;

b)de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en, duidelijkheid;

c)de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch: verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste: overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is,

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 41,795.154 aandelen zonder vermelding van nominale waarde van de NV ARENA COMET GROUP. Deze vergoeding is gesteund op een akkoord tussen partijen,

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende', de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Boom 8 december2014

jgetekend]

BVBA DE MOL, MEULDERMANS & Partners

Vertegenwoordigd door

Kris Meuldermans

Bedrijfsrevisor."

TWEEDE BESLUIT - Kapitaalverhoging door inbreng in natura

De vergadering besluit een kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van driehonderdveertigduizend euro (¬ 340.000,00) om het bestaande kapitaal, zevenhonderdduizend euro (¬ 700.000,00), te brengen op een miljoen veertigduizend euro (¬ 1.040.000,00) door creatie van eenenveertig miljoen', zevenhonderdvijfennegentigduizend honderdvierenvijftig (41.795.154) nieuwe aandelen op naam, zondere vermelding van nominale waarde, genietend van dezelfde rechten als de bestaande aandelen, alsook deelnemend in de resultaten van de vennootschap vanaf hun creatie.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

t r" ~

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod i 7.1

Deze kapitaalverhoging zal plaats vinden door:

1/Inbreng door de commanditaire vennootschap op aandelen HANDRI, met zetel te 9750 Zingem, Deinse Baan 10 en met ondernemingsnummer BE 0467.897.415:

Voormelde vennootschap HANDRI heeft een schuldvordering ten bedrage van tweehonderdenachtduizend euro (¬ 208.000,00) op de vennootschap ARENA COMET GROUP. Deze vordering is samengesteld uit een lening in hoofdsom honderdvijftigduizend euro (¬ 150.000,00), vermeerderd met toegekende netto intresten ten bedrage van achtenvijftigduizend euro (¬ 58.000,00).

2/ Inbreng door de heer Jochen Liebaert van:

- tweehonderd (200) aandelen van de duizend zevenenzeventig (1,077) aandelen (18,57%) die het kapitaal vertegenwoordigen van de vennootschap naar Pools recht ARENA COMET SCS POLSKA met zetel te Polen, Pilsudskiego 23 te 32-050 Skawina en met ondernemingsnummer PL 0.000.271.493.

- tachtigduizend (80.000) aandelen van de vierhonderd (400.000) aandelen (20%) die het kapitaal vertegenwoordigen van de vennootschap naar Tsjechisch recht ARENA COMET SCS CESKA REPUBLIKA S.R.O. met zetel te 18600 Praha 8, Karlin, Pobrezni 95/74.

DERDE BESLUIT  Verwezenliikina van de inbrenq

- De vennootschap HANDRI verklaart inbreng te doen van voormelde schuldvordering ten bedrage van tweehonderdenachtduizend euro (¬ 208,000,00), Als vergoeding voor deze inbreng verklaart zij vijfentwintig miljoen vijfhonderdachtenzestigduizend achthonderd (25.568.800) nieuwe aandelen van de vennootschap ARENA COMET GROUP te aanvaarden.

- De heer Jochen LIEBAERT, voornoemd, verklaart inbreng te doen van van (i) 200 aandelen in ARENA COMET SCS POLSKA SPOLKA Z.O.O en (ii) 80.000 aandelen van ARENA COMET SCS OESKA REPUBLIKA s.r.o, Als vergoeding voor deze inbreng verklaart hij zestien miljoen tweehonderdzesentwintigduizend driehonderdvierenvijftig (16.226.354) nieuwe aandelen van de vennootschap ARENA COMET GROUP te aanvaarden,

VIERDE BESLUIT  Vaststelling van verwezenliikinq kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast dat de voorgaande kapitaalverhoging effectief verwezenlijkt is, zodat het kapitaal van de vennootschap thans een miljoen veertigduizend euro (¬ 1.040.000,00) bedraagt, vertegenwoordigd door in totaal honderdzevenentwintig miljoen achthonderdvierenveertigduizend en een (127.844.001) aandelen op naam.

VIJFDE BESLUIT  Aanpassing statuten

De vergadering besluit het artikel 5, hoofdstuk "Vaststelling" van de statuten aan te passen zodat dit als volgt zal luiden:

"Het kapitaal bedraagt één miljoen veertigduizend euro (¬ 1.040.000, 00),

Het wordt vertegenwoordigd door honderdzevenentwintig miljoen achthonderdvierenveertigduizend en een (127.844.001) aandelen op naam, zonder nominale waarde, elk met een fractiewaarde van 1/127,844.0015 van het maatschappelijk kapitaal.

Het kapitaal is volledig geplaatst."

ZESDE BESLUIT  Ontslag en benoeming bestuurders

1. De vergadering herbenoemt volgende bestuurder:

- De heer VAN MAEL Marc, wonende te 8300 Knokke-Heist, Duinviooltjesstraat 24/42, die aanvaardt;

Hij zal 6 jaar benoemd blijven tot aan de jaarvergadering van 2020.

2. De vergadering aanvaardt het ontslag gegeven door:

- mevrouw Leentje VAN MEIRHAEGHE;

- Mevrouw Annemie HUYSEGOMS;

Hun ontslag gaat in vanaf heden. De eerstvolgende jaarvergadering zal beslissen over het verlenen van kwijting.

3, De vergadering benoemt als nieuwe bestuurders voor een periode van zes (6) jaar, tot aan de jaarvergadering van 2020:

- De heer Jochen LIEBAERT, wonende te (9000) Gent, Hofstraat 43, die aanvaardt.

- De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MONEYBEE, ondernemingsnummer 0478.119.631, met zetel te Boom, Dirkputstraat 411, waarvoor haar zaakvoerder, de heer SPLIET Henricus Gerardus Albertus, wonende te Boom, Dirkputstraat 411, aanvaardt. Onmiddellijk wordt door de vennootschap MONEYBEE als vaste vertegenwoordiger aangesteld: de heer SPLIET Henricus, voornoemd, die aanvaardt.

- De naamloze vennootschap DERCO INTERNATIONAL, ondernemingsnummer 0418.517.584, met zetel te

9750 Zingem, Deinse Baan 12, waarvoor mevrouw Annemie HUYSEGOMS bij sterkmaking aanvaardt. Onmiddellijk wordt door de vennootschap DERCO INTERNATIONAL ais vaste vertegenwoordiger

aangesteld: mevrouw Annemie HUYSEGOMS, wonende te 9750 Zingem, Deinsebaan 10, die aanvaardt. De mandaten zijn niet vergoed, tenzij andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

ZEVENDE BESLUIT  Opdrachten en volmachten

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de raad van bestuur tot uitvoering van de genomen besluiten.

ACHTSTE BESLUIT  Coördinatie

De vergadering geeft volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten. (afzonderlijk neer te leggen)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad



Bijeenkomst van de raad van bestuur

Onmiddellijk na hun benoeming, komen de bestuurders samen en beslissen zij met eenparigheid van stemmen om tot voorzitter te benoemen, de heer VAN MAEL Marc, en tot gedelegeerd-bestuurders te benoemen:

- De naamloze vennootschap DERCO INTERNATIONAL, voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger mevrouw Annemie HUYSEGOMS, die aanvaardt;

- De heer Jochen LIEBAERT, die aanvaardt.

Duur : zes jaar; hun opdracht zal tevens van rechtswege een einde nemen op de jaarvergadering van 2020. Bezoldiging : bezoldigd, het bedrag is vast te stellen door de algemene vergadering,

Tevens beslist de raad van bestuur met eenparigheid van stemmen om met uitwerking vanaf 1 januari 2015 de zetel van de vennootschap te verplaatsen van (9240) Zele, Warandestraat 7 naar (9160) Lokeren, Spieveldstraat 7,





Voor ontledend uittreksel,

notaris Dirk Couturier te Antwerpen-Wilrijk

samen hiermee neergelegd:

- afschrift akte ;

- gecoördineerde statuten;



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/01/2015 - Annexes du Moniteur belge













Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.06.2012, NGL 26.06.2012 12233-0320-016
13/02/2012
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

Ondernemingsnr : 0897.401.438

Benaming (voluit) : ARENA COMET GROUP

(verkort)

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*17036398"

GRIFFIE RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

31 JAN 2012

DENDEi~I~#9NDE

r

Rechtsvoren : naamloze vennootschap

Zetel : Warandestraat 1

9240 Zele

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING - WIJZIGING STATUTEN

Er blijkt uit een akte, verleden voor notaris Brigitte VERMEERSCH te Horebeke op 26 januari 2012

Dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamlozer vennootschap "ARENA COMET GROUP", met maatschappelijke zetel te 9240 Zele, Warandestraat 1, ondememingsnummer 0897.401.438, rechtspersonenregister, Dendermonde

De volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING  VERSLAGEN (art. 582 Wetboek van Vennootschappen) Met eenparigheid van stemmen ontslaat de algemene vergadering de voorzitter van het voorlezen van het omstandig verslag van de raad van bestuur en het verslag van dei; bedrijfsrevisor, de heer Kris MEULDERMANS, optredende voor DE MOL, MEULDERMANS & PARTNERS BVBA met zetel te 2850 Boom, Vrijheidstraat 91, opgesteld overeenkomstig;: artikel 582 van het Wetboek van Vennootschappen (ingevolge de uitgifte van nieuwe;; aandelen zonder vermelding van nominale waarde beneden de fractiewaarde van de!i bestaande aandelen). Iedere aanwezige aandeelhouder erkent hiervan kennis genomen te hebben en in het bezit te zijn van een kopie van deze verslagen.

Het verslag van de bedrijfsrevisor besluit met de volgende bewoordingen:

"Ondergetekende DE MOL, MEULDERMANS & PARTNERS BVBA, Vrijheidstraat 91 te 2850 Boom, vertegenwoordigd door Kris Meuldermans, bedrijfsrevisor, aangesteld door de

Ei Raad van Bestuur van de NV ARENA COMET GROUP, Warandestraat 1 te 9240 Zele, i, verklaart met het oog op de uitgifte van aandelen zonder nominale waarde beneden de fractiewaarde van de oude aandelen conform de bepalingen van artikel 582 van het;! Wetboek van Vennootschappen, dat de in het verslag van de Raad van Bestuur;

opgenomen financiële en boekhoudkundige gegevens juist zijn en voldoende om dee. algemene vergadering die over voorstel moet stemmen, voor te lichten.

De waarde van de nieuw uit te geven aandelen werd bepaald op basis van het gecorrigeerd;; eigen vermogen van de NV ARENA COMET GROUP per 31 december 2010, dat;; !E 456.270, 05 bedraagt.

Boom, 6 januari 2012".

Een exemplaar van elk van deze verslagen zal, samen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal, neergelegd worden op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

TWEEDE BESLISSING  VERSLAGEN (artikel 602 Wetboek van Vennootschappen) li Met eenparigheid van stemmen ontslaat de algemene vergadering de voorzitter van de voorlezing van de verslagen van de raad van bestuur en van de bedrijfsrevisor, de heer Kris MEULDERMANS, optredende voor DE MOL, MEULDERMANS & PARTNERS BVBA

Op de laatste blz. van fuik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Seigisch

Staatsblad

mod 11.1

met zetel te 2850 Boom, Vrijheidstraat 91. Deze verslagen werden opgesteld binnen het kader van artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen. Iedere aanwezige aandeelhouder erkent hiervan kennis genomen te hebben en in het bezit te zijn van een kopie van deze verslagen.

Het verslag van de bedrijfsrevisor besluit met de volgende bewoordingen:

"De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de NV ARENA COMET GROUP bestaat uit een gedeelte van een schuldvordering (lening) voor een bedrag van ¬ 262.500,00.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) de beschaving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van

" nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn;

d) de vergoeding van de inbreng gesteund is op het gecorrigeerd eigen vermogen de NV ARENA COMET GROUP per 31 december 2010 van ¬ 456.270,05 waardoor aandelen worden uitgegeven beneden de fractiewaarde. Dienaangaande verwijzen wij naar het bijzonder verslag van de Raad van Bestuur inzake de uitgifte van aandelen beneden de fractiewaarde alsook naar onze verslaggeving dienaangaande.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 1.750.000 volstorte aandelen van de NV f ARENA COMET GROUP. Deze vergoeding is gesteund op een uitdrukkelijk akkoord tussen partijen.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Boom, 6 januari 2012".

Een exemplaar van elk van deze verslagen zal, samen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal, neergelegd worden op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

DERDE BESLISSING - KAPITAALVERHOGING

a) De algemene vergadering beslist het kapitaal te verhogen ten belope van ¬ 262.500,00, om het te brengen van ¬ 1.095.028,67 naar ¬ 1.357.528,67, door de creatie van 1.750.000 nieuwe aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde, genietend van dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen, alsook deelnemend in de resultaten van de vennootschap vanaf hun creatie.

b) De algemene vergadering beslist dat de kapitaalverhoging wordt verwezenlijkt door de navermelde inbreng door de heer Marc VAN MAEL van navermelde schuldvordering (lening) voor een bedrag van ¬ 262.500,00, en dat de 1.750.000 nieuwe aandelen, die volgestort zijn, worden toegekend aan de heer Marc VAN MAEL in tegenprestatie van zijn inbreng.

VIERDE BESLISSING  VERWEZENLIJKING VAN DE INBRENG - VERGOEDING Verwezenlijking van de inbreng

De heer Marc VAN MAEL voornoemd verklaart, na lezing en toelichting gekregen te hebben van wat voorafgaat, volledig kennis te hebben van de statuten en van de financiële toestand van deze vennootschap; hij toont aan dat hij houder is van een zekere, vaststaande en eisbare schuld ten laste van vernoemde vennootschap "ARENA COMET GROUP", bestaande uit een lening voor een globaal bedrag van ¬ 262.500,00.

Vervolgens verklaart de heer Marc VAN MAEL inbreng te doen in de vennootschap van zijn schuldvordering ten bedrage van ¬ 262.500,00, ten aanzien van desbetreffende vennootschap.

Vergoeding

Als tegenprestatie voor deze inbreng, waarvan alle comparanten verklaren volledige kennis te hebben genomen, worden aan de inbrenger, de heer Marc VAN MAEL, die hierbij aanvaardt, 1.750.000 volledig volgestorte aandelen van de huidige vennootschap toegekend.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

VIJFDE BESLISSING - VASTSTELLING VAN DE DAADWERKELIJKE REALISATIË

VAN DE KAPITAALVERHOGING

De aanwezige bestuurders stellen vast en alle leden van de vergadering verzoeken de

instrumenterende notaris vast te stellen dat op de kapitaalverhoging volledig werd

ingeschreven en dat elk nieuw aandeel volledig werd volgestort. Het maatschappelijk

kapitaal werd aldus daadwerkelijk gebracht op ¬ 1.357.528,67 en is vertegenwoordigd door

4.930.000 aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde.

ZESDE BESLISSING --WIJZIGING STATUTEN

De algemene vergadering beslist de statuten aan te passen aan de hiervoor genomen

beslissingen als volgt:

Het hoofdstuk "Vaststelling" van artikel 5 wordt vervangen door volgende tekst:

"Vaststelling

Het kapitaal bedraagt een mi joep driehonderdzevenenvijftigduizend vijfhonderd-

: achtentwintig euro zevenenzestig cent (¬ 1.357.528, 67).

Het wordt vertegenwoordigd door vier miljoen negenhonderddertigduizend (4.930.000

" aandelen op naam, zonder nominale waarde, elk met een fractiewaarde van 1/4.930.000

van het maatschappelijk kapitaal.

Het kapitaal is volledig geplaatst.".

ZEVENDE BESLISSING  VOLMACHT AAN RAAD VAN BESTUUR

De algemene vergadering verleent alle volmachten aan de raad van bestuur voor de

uitvoering van wat voorafgaat.

ACHTSTE BESLISSING  VOLMACHT AAN DE INSTRUMENTERENDE NOTARIS

De algemene vergadering machtigt de instrumenterende notaris om over te gaan tot het

opmaken en neerleggen van de gecoördineerde tekst van de statuten.

Voor analytisch uittreksel

BRIGITTE VERMEERSCH,

NOTARIS

"

Tegelijkertijd hiermee neergelegd :

- expeditie van de akte met bijlagen (opmerkingen, aanwezigheidslijst,

volmachten)

verslagen van de raad van bestuur en van de bedrijfsrevisor (art. 582 W.V.)

verslagen van de raad van bestuur en van de bedrijfsrevisor (art. 602 W.V.)

"

gecoördineerde tekst der statuten i

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

04/08/2011
ÿþMoC 2.5

`3 4 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

l f na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad





VAN KOOP;-;

2 5, 01. 2911

DEN DE-R MON DE

Grena

Ondernemingsnr 0897401438

Benaming

(volut) Arena Cornet Group

Rechtsvorm Naamloze vennootschap

Zetel : Warandestraat 1 te 9240 Zele

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming

De heer P. Vermeulen heeft per 14 maart 2011 met onmiddelijke ingang zijn ontslag genomen als bestuurder van de vennootschap.

De vergadering van aandeelhouders bijeen op 17 juni 2011 heeft met meerderheid van stemmen benoemt tot bestuurder mevrouw L. Van Meirhaeghe, wonende te 2275 Lille, Broekzijstraat 35.

A. Huysegoms

Gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vena altled Recto . Naam en 1-Ioedanlgheid aan rte Irstrunienterenoe natans, hetz.j van de perso+,o n(a,r) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te ver¬ egenwoordigen

Verso " Naam en handtekenrno

14/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 17.06.2011, NGL 07.07.2011 11275-0005-014
23/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 19.06.2009, NGL 13.07.2009 09433-0317-014

Coordonnées
ARENA COMET GROUP

Adresse
WARANDESTRAAT 1 9240 ZELE

Code postal : 9240
Localité : ZELE
Commune : ZELE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande