AREUM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AREUM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 885.636.229

Publication

01/08/2014
ÿþOndernemingsnr : 0885.636.229

Benaming

(voluit) : AREUM

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9870 Zulte, Zulte, K.Karreweg 28 bus 2

(volledig adres)

Onderwerp akte : UITKERING TUSSENTIJDS DIVIDEND ONMIDDELLIJK GEVOLGD DOOR KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal, verleden door notaris Xavier DEWEER, met standplaats te Olsene: (deelgemeente Zulte), op 30 juni 2014, geregistreerd zeven bladen geen verzendingen te 1ste Reg. Gent 2 op 09 juli 2014, boek 456, blad 19, vak 5. Ontvangen : vijftig euro (¬ 50,00). De ea, inspecteur ai. : Luc Meervis, Adjunct-Fiancieel assistent

Dat de buitengewone algemene vergadering van vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AREUM", met maatschappelijke zetel te 9870 Zulte, Karreweg 28 bus 2 B, ingeschreven in, het rechtspersonenregister te Gent, met ondernemingsnummer 0885.636.229, met eenparigheid van stemmen', volgende beslissingen heeft genomen, bij uittreksel weergegeven:

TWEEDE BESLISSING

De buitengewone algemene vergadering besluit met éénparigheid van stemmen om een dividend toe te kennen voor een bruto-bedrag van zeshonderd en negenduizend éénennegentig euro achtenveertig cent (609.091,48 EUR), te verminderen met het bedrag van de roerende voorheffing van tien procent (10 %), zijnde. zestigduizend negenhonderd en negen euro vijftien cent (60.909,15 EUR), in totaal vijfhonderd achtenveertigduizend honderd tweeëntachtig euro drieëndertig cent (548.182,33 EUR) netto-dividend.

DERDE BESLISSING

De buitengewone algemene vergadering neemt kennis van het revisoraal verslag van 18 juni 2014 met. betrekking tot de voorgenomen kapitaalverhoging en ontslaat de voorzitter van de voorlezing ervan.

VIERDE BESLISSING

De vergadering besluit met éénparigheid van stemmen het kapitaal te verhogen met zevenentwintigduizend negenhonderd vijfentwintig euro twintig cent (27.925,20 EUR) om het te brengen van Eénenvijftigduizend achthonderd zeventien euro zevenenzestig cent (51.817,67 EUR) tot negenenzeventigduizend zevenhonderdtweeënveertig euro zevenentachtig cent (79.742,87 EUR), doordat de fractiewaarde begrepen in het totaal bedrag van de inbreng ad vijfhonderd achtenveertigduizend honderdtweeëntachtig euro drieëndertig cent (548.182,33 EUR)zevenentwintigduizend negenhonderd vijfentwintig euro twintig cent (27.925,20 EUR)bedraagt, zijnde honderdtachtig (180) nieuwe aandelen ad honderd vijfenvijftig euro veertien cent (155,14 EUR), te vergoeden door uitgifte van honderdtachtig (180) nieuwe aandelen, volledig gelijk aan de bestaande: aandelen en mits creatie van een uitgiftepremie ad vijfhonderdtwintigduizend tweehonderd zevenenvijftig euro, dertien cent (520.257,13 EUR).

VIJFDE BESLISSING

Mevrouw LIPPENS Marleen en de heer LIPPENS Lieven, beiden voornoemd, de vennoten, verklaren elk individueel te verzaken aan het voorkeurrecht, hen toekomende ingevolge artikel 309 Wetboek van vennootschappen.

ZESDE BESLISSING

Op de naar aanleiding van de kapitaalverhoging honderdtachtig (180) uit te geven aandelen wordt ingetekend als volgt :

- door mevrouw LIPPENS Marleen : op honderd zesentwintig (126) aandelen ;

- door de heer LIPPENS Lieven : op vierenvijftig (54) aandelen.

ZEVENDE BESLISSING

De algemene vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de bovenvermelde kapitaalverhoging van zevenentwintigduizend negenhonderd vijfentwintig euro twintig cent (27.925,20 EUR) werkelijk verwezenlijkt werd, en zulks onder meer door de ermee overeenstemmende inschrijvingen en overdrachten als_naar rechte, en _heeft mij, notaris- verzocht ervan akte te nemen. dat. het Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de parso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Word 11.1

ÍT', in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Kapitaal van de vennootschap werkelijk gebracht werd op negenenzeventigduizend zevenhonderdtweeënveertig euro zevenentachtig cent (79.742,87 EUR), vertegenwoordigd door vijfhonderd veertien (514) aandelen, zonder nominale waarde, doch met een fractiewaarde van één/vijfhonderdveertiende van het kapitaal.

ACHTSTE BESLISSING

De vergadering besluit met éénparigheid van stemmen het kapitaal te verhogen met vijfhonderd twintigduizend tweehonderd zevenenvijftig euro dertien cent (520.257,13 EUR) om het te brengen van negenenzeventigduizend zevenhonderd tweeënveertig euro zevenentachtig cent (79.742,87 EUR) tot zeshonderdduizend (600.000,00 EUR)- waarvan vijfhonderd zevenentachtigduizend zeshonderd euro (587.600,00 EUR) volstort - door incorporatie van voormelde uitgiftepremie, zonder creatie van nieuwe aandelen, waardoor het kapitaal wordt gebracht op zeshonderdduizend euro (600.000,00 EUR), waarvan vijfhonderd zevenentachtigduizend zeshonderd euro (587.600,00 EUR) volstort), vertegenwoordigd door vijfhonderd veertien gelijke aandelen, zonder nominale waarde, die elk één/vijfhonderdveertiende (1/514e) van Pet kapitaal vertegenwoordigen.

VERSLAGEN

Met betrekking tot deze inbreng in natura werd door de heer Bert De Clercq, bedrijfsrevisor, optredend voor "BVBA J. Vande Moortel & C°" besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 9700 Oudenaarde, Stationsstraat 27, een verslag opgemaakt waarvan een exemplaar samen met een afschrift van onderhavig proces-verbaal en een kopie van voormeld verslag van de zaakvoerders en van de bijzondere algemene vergadering, zal worden neergelegd ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Het revisoraal verslag besluit als volgt :

"3.Besluit

Ondergetekende, BVBA J. Vande Moortel & C° Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Bert De Clercq, Bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 9700 Oudenaarde, Stationsstraat 27, werd aangesteld overeenkomstig artikel 313 van het wetboek van vennootschappen, om verslag uit te brengen over een kapitaalverhoging door middel van een niet-geldelijke inbreng in de BVBA AREUM.

De bijzondere algemene vergadering dd. 16 juni 2014 heeft voorafgaandelijk aan de kapitaalverhoging, gesloten tot toekenning van een bruto-dividend ten belope van 609.091,48 euro in toepassing van de in artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen bedoelde procedure.

Deze bijzondere algemene vergadering heeft besloten om het dividendbedrag, na aftrek van de in artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen bedoelde roerende voorheffing van 10%, op te nemen als schuldvordering op naam van iedere aandeelhouder. Het netto-dividend bedraagt 548.182,33 euro.

Ik ben van oordeel dat de beschrijving en de toegepaste schattingswijzen van de inbreng zoals zij voorkomen in de identificatie van de verrichting, overeenstemmen met de bedrijfseconomische aanvaardbare grondslagen.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

1. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura;

2. Het bestuursorgaan verantwoordelijk is voor de beschrijving en de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor het bepalen van de vergoeding van de inbreng in natura, in casu voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitreiking van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10%;

3. De beschrijving van de inbreng in natura, voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

4. De voor de inbreng in natura door het bestuursorgaan weerhouden methode van waardering in de gegeven omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt ten minste overeenkomt met het aantal en de waarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is;

5. De oude aandelen worden gewaardeerd aan hun intrinsieke waarde (boekhoudkundig eigen vermogen na dividenduitkering I aantal oude aandelen). Er wordt dus geen rekening gehouden met latente meerwaarden, eventuele goodwill en de rendementswaarden. Deze waardering is enkel mogelijk en te verantwoorden in de veronderstelling dat alle aandeelhouders inschrijven op de kapitaalverhoging, waardoor de aandeelhoudersstructuur voor en na de inbreng gelijk is, waardoor er geen enkele benadeling is van de vennoten onderling. Deze waardering mag dan ook niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

6. Indien aile vennoten besluiten om de ontvangen netto dividenduitkering in het kapitaal te incorporeren, zal als vergoeding voor deze inbreng 180 nieuwe aandelen van de vennootschap AREUM BVBA, zonder nominale waarde, gelijk aan de bestaande aandelen voor een totale waarde van 548.182,33 euro worden uitgegeven.

7. Door de inbreng in natura zal het kapitaal worden verhoogd met 548.182,33 euro teneinde het te brengen van 51.817,67 euro op 600.000,00 euro, waarvan 587.600,00 euro volstort;

8. De wederzijdse rechten der betrokken partijen geëerbiedigd en hun verplichtingen volledig vastgelegd zijn.

Huidig rapport wordt afgeleverd onder de uitdrukkelijke opschortende voorwaarde dat aile vennoten van de vennootschap hun reeds uitgedrukte intentie daadwerkelijk uitvoeren. Indien echter na de beslissing van dividenduitkering een of meerdere vennoten niet wensen deel te nemen aan de voorziene kapitaalverhoging zal het kapitaal slechts worden verhoogd ten bedrage van het netto dividendbedrag ontvangen door de vennoten welke wel wensen in te tekenen op de kapitaalverhoging.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen en van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen teneinde aan de

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

buitengewone algemene vergadering de nodige informatie te verstrekken met betrekking tot de inbreng in

natura van de schuldvordering die ontstaat naar aanleiding van de uitkering van een tussentijds dividend. Dit

verslag mag dan ook niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende

de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen 'fairness

opinion' is.

Aldus opgesteld en beëindigd te Oudenaarde op 18 juni 2014.

BVBA J. Vande Moortel & C°

Bedrijfsrevisoren

Vertegenwoordigd door

(get.)Bert De Clercq,

Bedrijfsrevisor"

NEGENDE BESLISSING

De algemene vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dal de

bovenvermelde kapitaalverhoging van vijfhonderd twintigduizend tweehonderd zevenenvijftig euro dertien cent

(520257,13 EUR) werkelijk verwezenlijkt werd, en zulks onder meer door de ermee overeenstemmende

inschrijvingen en overdrachten ais naar rechte, en heeft mij, notaris verzocht ervan akte te nemen dat het

kapitaal van de vennootschap werkelijk gebracht werd op zeshonderdduizend euro (600.000,00 EUR),

vertegenwoordigd door vijfhonderd veertien (514) aandelen, zonder nominale waarde, doch met een

fractiewaarde van één/vijfhonderdveertiende van het kapitaal.

TIENDE BESLISSING

De buitengewone algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om artikel 5 van de statuten

te wijzigen door vervanging van de huidige tekst door de volgende tekst:

"Met geheel geplaatst kapitaal bedraagt zeshonderdduizend euro (¬ 600.000,00) en is vertegenwoordigd

door vijfhonderd veertien (514) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk

één/vijfhonderdveertiende (1/514e) van het kapitaal vertegenwoordigen."

Machtiging

Coördinatie

Voor ontledend uittreksel

Xavier Deweer

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

1. afschrift proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van 30 juni 2014, verleden door notaris Xavier Deweer te Olsene (Zulte);

2. verslag bijzondere algemene vergadering dd. 16.06.2014

3. bijzonder verslag zaakvoerders dd. 20.06.2014

4. revisoraal verslag dd. 18.06.2014

5. gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

24/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 07.12.2013, NGL 18.02.2014 14043-0140-013
05/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 06.12.2014, NGL 29.12.2014 14710-0084-014
13/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 27.02.2013, NGL 12.03.2013 13060-0281-013
23/08/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 07.08.2012, NGL 21.08.2012 12426-0264-016
26/08/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0885636229

Benaming

(voluit) : AREUM

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 9870 ZULTE, KARREWEG 28 BUS 2B

Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN DE VENNOTEN VAN DE " OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP : FUSIE DOOR OVERNAME

Uit het proces-verbaal opgemaakt en afgesloten door Xavier DEWEER, notaris met standplaats te Olsene: (deelgemeente van Zulte), notaris-zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Notariskantoor Xavier Deweer", met zetel te 9870: Olsene, Kerkstraat 30-32, ingeschreven onder nummer 0478.473.878 in het rechtspersonenregister te Gent, op: 25 juli 2011, met het volgend registratierelaas "Geregistreerd twaalf bladen drie verzendingen te DEINZE op 02: AUG. 2011. Boek 504 blad 75 vak 12. Ontvangen : vijfenzeventig euro (¬ 75,00) De ea. inspecteur (getekend); Van Overberghe Elsie, Fiscaal deskundige." blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid AREUM, waarvan de maatschappelijke zetel is gevestigd te 9870 Zulte, Karreweg 28 bus 2. BTW BE 0885.636.229 RPR Gent, met eenparigheid van' stemmen onder meer de volgende besluiten heeft genomen:

- De voorzitter geeft een korte samenvatting van het fusievoorstel en van de aanvullende verslagen' opgemaakt door de zaakvoerders op 10 juni 2011 en door de bedrijfsrevisor op 22 juni 2011, met betrekking tot: de voorgestelde fusie door overneming door de overnemende besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid AREUM van onderhavige vennootschap.

Wegens voorafgaande kennisname ontslaat de vergadering de voorzitter hier lezing te geven van deze, verslagen.

Het verslag van de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten' vennootschap met beperkte aansprakelijkheid J. Vande Moortel & Co, bedrijfsrevisoren, met zetel te 9700 Oudenaarde, Scheldekant 9. 0461.238.562 RPR Ouden-aarde, besluit in volgende termen, hierna letterlijk= overgenomen:

5. BESLUIT

Wij zijn van oordeel dat, op basis van de controles uitgevoerd in het kader van de fusie door overneming: van NV LIHOCO door de BVBA AREUM, de ruilverhouding van de gefuseerde vennootschappen redelijk is en in overeenstemming met het Wetboek van Vennootschappen.

Tot conclusie vermelden wij dat:

1. De door de zaakvoerders en de Raad van Bestuur voorgestelde ruilverhouding van aandelen, niet het oog op de fusie door overneming van de NV LIHOCO door de BVBA AREUM, rechtmatig en billijk is;

2. De gegevens zoals deze zijn opgenomen in de financiële staten van de beide vennootschappen volledig, getrouw en juist de financiële positie weergeven van alle in de fusie betrokken vennootschappen;

3. Het betrekkelijk gewicht, door de Raden van Bestuur en de zaakvoerders aan de gebruikte waarderingsmethoden, passend is;

4. De methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord en in het betrokken geval passend zijn;

5.NV LIHOCO ophoudt te bestaan door de overneming door de BVBA AREUM;

Wij verklaren deze opdracht ter goeder trouw te hebben vervuld.

Oudenaarde, 22 juni 2011

BVBA J. Vandemoortel & Co, Bedrijfsrevisoren

(ondertekend)

Vertegenwoordigd door

Bert De Clercq,

Bedrijfsrevisor"

Daarop stelt de vergadering vast dat er op de verslagen geen opmerkingen worden gemaakt door de.

. vennoten; zij sluit zich aan bij de besluiten erin vervat.

De voorzitter verklaart in naam van de zaakvoerders van de onderhavige vennootschap dat geen enkele.

belangrijke wijziging zich heeft voorgedaan in de activa en passiva van het vermogen van onderhavige

vennootschap sinds de datum van het opmaken van voormeld fusievoorstel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

NEERGELEGD

"

VIII*111 II II ~I I III I III!

1113

I

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Bovendien verklaart de voorzitter namens de zaakvoerders van onderhavige vennootschap dat deze door de raad van bestuur van de over te nemen vennootschap, de naamloze vennootschap LIHOCO met maatschappelijke zetel te 9870 Zulte, Karreweg 28 bus 2B. BTW BE 0463.637.531 RPR Gent, hierna ook genoemd "de over te nemen vennootschap", "de overgenomen vennootschap" of de "NV LIHOCO", niet op de hoogte werd gesteld van belangrijke wijzigingen die zich hebben voorgedaan in de activa en passiva van het vermogen van de over te nemen vennootschap sinds zelfde datum.

Een exemplaar van het verslag van de zaakvoerders en een exemplaar van het verslag van de bedrijfsrevisor zullen tegelijker-tijd met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel te Gent.

- De vergadering besluit de fusie goed te keuren van de NV LIHOCO door middel van de overdracht van haar gehele vermogen (rechten en verplichtingen) aan de overnemende vennootschap AREUM, en dit overeenkomstig de in het fusievoorstel opgenomen voorwaarden.

-De vergadering stelt vast:

- overeenkomstig artikel 701 van het Wetboek van Vennootschappen, de gelijkenis van het maatschappelijk doel van de overgenomen vennootschap en de overnemende vennootschap;

- overeenkomstig artikel 693,8' van het Wetboek van Vennoot-schappen en overeenkomstig de fusievoorstellen dat geen enkel bijzonder voordeel toegekend is aan de leden van de bestuurs-organen van enerzijds de overnemende vennootschap en anderzijds de overgenomen vennootschap.

- De vergadering verzoekt de ondergetekende notaris er akte van te nemen dat de overdracht van het vermogen (rechten en verplich-tingen) van de overgenomen NV LIHOCO gebeurt door middel van de toekenning aan haar vennoten van honderd vierendertig (134) volledig volgestorte nieuwe gewone aandelen in de overnemende vennootschap, zonder opleg.

De uit te geven nieuwe aandelen zullen identiek zijn aan de bestaande aandelen onder voorbehoud van wat hierna zal worden gezegd over de deelname van de winsten.

-Overeenkomstig voornoemd fusievoorstel en ten gevolge van onder-havige overdracht en boekhoudkundige toewijzing, verzoekt de vergadering de ondergetekende notaris er akte van te nemen dat zij besluit:

Aangezien de onderhavige vennootschap zelf een participatie heeft in de overgenomen vennootschap, heeft dit voor gevolg dat ten belope van deze participatie de overdracht van het vermogen gebeurt zonder creatie van nieuwe aandelen en zonder kapitaalverhoging.

Het kapitaal van de onderhavige BVBA AREUM wordt verhoogd met twaalfduizend vierhonderd tweeënzestig euro (¬ 12.462,00) om het kapitaal te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op eenendertigduizend tweeënzestig euro (¬ 31.062,00), mits uitgifte van honderd vierendertig (134) nieuwe aandelen en creatie van een uitgiftepremie ten bedrage van twintigduizend zevenhonderd vijfenvijftig euro zevenenzestig cent (¬ 20.755,67).

Deze nieuwe aandelen zullen dezelfde rechten en voordelen genieten als de bestaande tweehonderd (200) aandelen en in dezelfde mate delen in de winst die gebeurlijk wordt toegekend over het boekjaar dat zal worden afgesloten op eenendertig december tweeduizend en elf.

Deze nieuwe aandelen zullen worden toebedeeld aan de andere aandeelhouder van de overgenomen vennootschap, hetzij mevrouw Lippens Marleen, voornoemd, volledig volgestort en zonder opleg.

De toewijzing van deze honderd vierendertig (134) nieuwe gewone aandelen zal gebeuren binnen uiterlijk twee maanden na deze fusie door inschrijving in het register van aandelen in de overnemende BVBA AREUM, hetzij honderd vierendertig (134) aandelen op naam van mevrouw Lippens Marleen, voornoemd.

Het kapitaal van de onderhavige BVBA AREUM wordt een tweede maal verhoogd, thans met twintigduizend zevenhonderd vijfenvijftig euro zevenenzestig cent (¬ 20.755,67) om het te brengen van eenendertigduizend tweeënzestig euro (¬ 31.062,00), op éénenvijftig-duizend achthonderd zeventien euro zevenenzestig cent (¬ 51.817,67) door inlijving in het kapitaal van de uitgiftepremie onder voorgaand besluit gecreëerd, zonder creatie van nieuwe aandelen.

De vergadering stelt vast dat ingevolge de gestemde kapitaal-verhogingen het kapitaal van de vennootschap gebracht werd op éénenvijftigduizend achthonderd zeventien euro zevenenzestig cent (¬ 51.817,67), vertegenwoordigd door driehonderd vierendertig (334) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

-De vergadering besluit artikel 5 van de statuten te wijzigen om dit in overeenstemming te brengen met de uit de fusie voort-vloeiende kapitaalsverhogingen erg bijgevolg de tekst van dit artikel 5 te wijzigen door de volgende tekst:

"Het geplaatst kapitaal bedraagt éénenvijftigduizend achthonderd zeventien euro zevenenzestig cent (¬ 51.817,67), vertegenwoordigd door driehonderd vierendertig (334) aandelen, zonder vermelding van waarde, die ieder één/driehonderd vierendertigste (1/334ste) van het kapitaal vertegenwoordigen."

-De vergadering verzoekt ondergetekende notaris er akte van te nemen dat, ten gevolge van de aanneming van de voorgaande besluiten en rekening houdend met het feit dat de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de overgenomen vennootschap in op heden voor ondergetekende notaris verleden notulen de fusie heeft goedgekeurd en dat bijgevolg:

- de NV LIHOCO met zetel 9870 Zulte, Karreweg 28 bus 2B. BTW BE 0463.637.531 RPR Gent heeft opgehouden te bestaan met ingang vanaf heden;

-het geheel vermogen van de NV LIHOCO werd overgedragen naar de BVBA AREUM. -het mandaat beëindigd is van de raad van bestuur van de overgenomen NV, te weten: mevrouw LIPPENS Marleen.

- de heer LIPPENS Etien.

-De vergadering beslist artikel 2 van de statuten te wijzigen in overeenstemming met het besluit van de bijzondere algemene verga-dering van 24 juni 2006, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 6 augustus 2008 onder nummer 08130981 en bijgevolg het adres van de maatschappelijke zetel te wijzigen door vervanging van de woorden "9870 Zulte, Peperlos 8" door de volgende woorden "9870 Zulte, Karreweg 28 bus 2.".

-De vergadering beslist opdracht te geven aan de ondergetekende notaris om de coördinatie van de statuten neer te leggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Oudenaarde;

De vergadering machtigt de zaakvoerders elk bekleed niet de bevoegdheid om afzonderlijk of gezamenlijk te handelen, alsook aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VM Fisk, met maat-schappelijke zetel te 9700 Oudenaarde, Scheldekant 7, voor de uitvoering van de fusie, met de mogelijkheid van subdelegatie, met de bevoegdheid, om alle formaliteiten van doorhaling, randmelding, of van overdracht te verrichten bij alle bevoegde autoriteiten, en desgevallend om elke toevoeging of rechtzetting aan deze akte van inbreng te doen.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL.

(ondertekend) Xavier Deweer, notaris.

Tevens neergelegd: gelijkvormige uitgifte van het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid AREUM; verslag van de zaakvoerders; verslag van de bedrijfsrevisor; coördinatie van de statuten; analytisch uittreksel.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

20/06/2011
ÿþMM 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

- 7 -06- 2011

RECHTBANK VAN

KOOPHANerlifTroGENT



Luik B



ii1109 iiimi1 i~00iiiiiii

* iii

*6

Voorbehouden aan het Belgisch . Staatsblad

Ondernerningsnr : 0885.636.229

Benaming

(voluit) : AREUM

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Karreweg 28 bus 2, 9870 Zulte

Onderwem akte : Neerlegging van een fusievoorstel

Op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent, heeft AREUM BVBA, overeenkomstig artikel 693; van het Wetboek van vennootschappen, het fusievoorstel dd. 3 juni 2011 neergelegd met betrekking tot de geplande fusie door overneming van LIHOCO NV door AREUM BVBA

Marleen Lippens

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04/03/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 14.02.2011, NGL 28.02.2011 11049-0566-011
09/04/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 02.03.2010, NGL 31.03.2010 10087-0547-011
02/03/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 26.02.2009, NGL 27.02.2009 09059-0187-011

Coordonnées
AREUM

Adresse
KARREWEG 28, BUS 2 9870 ZULTE

Code postal : 9870
Localité : ZULTE
Commune : ZULTE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande