ARE²

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ARE²
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 628.649.377

Publication

28/04/2015
ÿþ mod 11.1



ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

111 1I111111i!13

NEERGELEG

_ ~ s a~- 201a

~~tMANK VAN PHA EL TE GENT

Ondernemingsnr : lçaU . 6`(.3 71-

Benaming (voluit) : ARE2

(verkort) :

Rechtsvorm ; NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

fl Zetel : LEMBERGSESTEENWEG 29

9820 MERELBEKE

Onderwerp akte :OPRICHTING.

Tekst : Uittreksel uit een akte (D.2150268) verleden voor Liesbet Degroote, notaris te Kortrijk, op 14 april 2015.

1. Rechtsvorm en naam : de vennootschap is een handelsvennootschap, heeft; :j de rechtsvorm van een naamloze vennootschap en draagt de naam "AREI". ,.2. Zetel : de zetel van de vennootschap is gevestigd te 9820 Merelbeke, Lembergsesteenweg 29.

3. Duur : de vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur.

Nauwkeurige opgave van de identiteit van de oprichter: j "ALYCHLO" naamloze vennootschap, met zetel te 9820 Merelbeke i Lembergsesteenweg 19, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent, afdeling Gent, met ondernemingsnummer 0895.140.645 en met btw-nummer; BE 0895.140.645.

S.A. Bedrag van het maatschappelijk kapitaal : het kapitaal bedraagt vijftig ?miljoen euro (£ 50.000.000,00), vertegenwoordigd door vijfhonderdduizendi (500.000) aandelen, zonder aanduiding van de nominale waarde, met een i fractiewaarde van één vijfhonderdduizendste (1/500.000ste) van het maatschappelijk kapitaal.

5.B. Gestorte bedrag : vijftig miljoen euro (£ 50.000.000,00).

6. Samenstelling van het kapitaal : volledig in geld.

7. Begin en einde van het boekjaar : het boekjaar van de vennootschap gaat op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

;Het eerste boekjaar loopt vanaf 14 april 2015 tot en met 31 december 2016. Het begrijpt ook alle handelingen die vooraf aan de oprichting, voor reke jf Hing van de op te richten vennootschap hebben plaatsgehad.

ji S.A. Bepalingen betreffende het aanleggen van reserves en de verdeling van; :de winst : de jaarlijkse nettowinst wordt bepaald overeenkomstig de wet-; telijke bepalingen.

Van die winst wordt tenminste vijf procent (5 %) afgenomen voor de vor-i ming van de wettelijke reserve. De verplichting tot deze afneming houdt opji j=wanneer het reservefonds één tiende van het kapitaal van de vennootschap; ;bereikt. De verplichting herleeft indien de wettelijke reserve wordt j! aangesproken.

De aanwending van het overschot der winsten wordt door de jaarvergadering, op voorstel van de raad van bestuur bij gewone meerderheid van stemut

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

a

mod 11.1

men geregeld.

Bij gebrek aan dergelijke meerderheid wordt de helft van het saldo uitgekeerd en de andere helft gereserveerd.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder netto-actief moet worden verstaan: het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden. Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

1. het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding ;

2. behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet-afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

8.B. Bepalingen betreffende de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo : na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verde(e)l(t)(en) de vereffenaar(s) het netto-actief, in geld of in effecten, onder de aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten. Tevens worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn, op dezelfde wijze verdeeld.

Indien op alle aandelen niet in gelijke verhouding is gestort, moet(en) de vereffenaar(s), alvorens over te gaan tot de in het vorige lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door inschrijving van bijkomende stortingen ten laste van de effecten waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in geld of in effecten, ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte effecten.

In geval van ontbinding en vereffening in één akte, gebeurt de terugname van het resterend actief door de aandeelhouders zelf.

9.A. Aanwijzing van de personen die gemachtigd ziin de vennootschap te besturen en te verbinden :

- Bestuurders :

a) "ALYCHLO" naamloze vennootschap, voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger mevrouw Barbara DE SAEDELEER, geboren te Aalst op 17 januari 1970, met woonplaats te 9831 Sint-Martens-Latem (Deurle), Voldershof 17, die heeft aanvaard.

b) "CRESCEMUS" besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 9800 Deinze (Astene), Dokter Adriaan Martenslaan 6, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent, afdeling Gent, met ondernemingsnummer 0521.873.163 en met btw-nummer BE 0521.873.163, met als vaste vertegenwoordiger de heer Pieter BOURGEOIS, geboren te Izegem op 14 oktober 1977, met woonplaats te 9800 Deinze (Astene), Dokter Adriaan Martenslaan 6, die heeft aanvaard.

Hun opdracht zal eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering van 2020. Deze mandaten zijn onbezoldigd.

- Gedelegeerd bestuurder:

"ALYCHLO" naamloze vennootschap, voornoemd, met als vaste

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden ean het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

vertegenwoordiger, mevrouw Barbara DE SAEDELEER, voornoemd, die ook zal optreden ter uitoefening van het mandaat van gedelegeerd bestuurder in hoofde van de voornoemde vennootschap "ALYCHLO" in onderhavige vennootschap "ARE2", die heeft aanvaard.

Het mandaat van de gedelegeerd bestuurder is onbezoldigd.

9.B. Omvang van hun bevoegdheid en wijze waarop zij deze uitoefenen : Benoeming - Ontslag van bestuurders.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad samengesteld uit tenminste drie leden, al dan niet aandeelhouders, benoemd door de algemene vergadering, die hen steeds kan ontslaan.

Evenwel, indien de vennootschap werd opgericht door twee personen of wanneer op een algemene vergadering van aandeelhouders, is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de samenstelling van de raad van bestuur worden beperkt tot twee leden, dit tot op de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

Uittredende bestuurders zijn herbenoembaar.

Buiten het geval van herbenoeming en zolang dit in het Wetboek van vennootschappen niet gewijzigd is, mag de duur van hun opdracht zes jaren niet te boven gaan. Het mandaat van de uittredende bestuurders die niet herbenoemd zijn, houdt onmiddellijk op na de algemene vergadering die heeft beraadslaagd over de herverkiezing.

Bevoegdheden van de raad van bestuur.

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet of de statuten, alleen de algemene vergadering bevoegd is.

D irectiecomité.

De raad van bestuur kan zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

Wanneer een directiecomité wordt ingesteld is de raad van bestuur belast met het toezicht op dat comité.

Het directiecomité bestaat uit meerdere personen, die al dan niet bestuurder zijn.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur.

Dagelijks bestuur.

De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur van de vennootschap opdragen aan één of meer van zijn leden genaamd, gedelegeerd bestuurder of aan één of meer directeurs.

De raad van bestuur beslist omtrent hun benoeming, ontslag, bezoldiging en bevoegdheid.

Bijzondere volmachten.

De vennootschap, vertegenwoordigd zoals hierna gezegd, kan bijzondere volmachten verlenen aan één of meer lasthebbers en stelt de vergoedingen vast voor de perso(o)n(en) aan wie zij bevoegdheden heeft toevertrouwd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de volmachtgever(s) in geval van overdreven volmacht.







liijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/04/2015 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden dan het Belgisch Staatsblad



Vertegenwoordiging van de vennootschap bij haar handelingen en in rechte. De vennootschap wordt in haar handelingen en in rechte vertegenwoordigd ofwel door de raad van bestuur als college, ofwel door twee bestuurders die gezamenlijk optreden ofwel door de voorzitter van de raad van bestuur, die alleen optreedt.

Binnen de grenzen van de bevoegdheden die overgedragen worden aan het directiecomité, wordt de vennootschap rechtsgeldig vertegenwoordigd door twee leden van het directiecomité, gezamenlijk optredend.

Binnen de grenzen van het dagelijks bestuur wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden door de gedelegeerde voor dit bestuur indien er slechts één benoemd werd en door ieder gedelegeerde indien er meerdere zijn.

Zij wordt bovendien geldig vertegenwoordigd door de bijzondere gevolmachtigden binnen de grenzen van hun volmacht.

Controle.

De controle op de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer commissarissen, indien de wet de vennootschap daartoe verplicht of indien de algemene vergadering vrijwillig tot de benoeming van één of meer commissarissen besluit.

Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft ieder aandeelhouder individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant.

10. Aanwijzing van de commissarissen : geen.

11. Doel : de vennootschap heeft tot doel:

- het aanleggen, het oordeelkundig beheer en het uitbreiden van een roerend en onroerend vermogen;

- alle studiën en operaties met betrekking tot alle onroerende goederen en rechten en met betrekking tot alle roerende goederen en rechten welke daaruit voortvloeien, zoals de aankoop, de bouw, de verbouwing, de aanpassing, de huur en onderhuur, de ruiling, de verkoop en, in het algemeen, alle operaties die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, voor zichzelf of voor anderen van alle bebouwde of onbebouwde onroerende eigendommen;

- de aankoop, verkoop en ruiling, het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen en van alle roerende goederen en rechten;

- het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiële

handelingen verrichten die, rechtstreeks of onrechtstreeks, in verband staan met haar doel, met inbegrip van onderaanneming in het algemeen, en de

uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

Zij mag alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/04/2015 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11,1

Zij kan ook participeren in of op enige andere wijze deelnemen in of samenwerken met andere vennootschappen of ondernemingen die kunnen bijdragen tot haar ontwikkeling of deze bevorderen.

Zij kan ook opdrachten uitoefenen in andere vennootschappen, zoals opdrachten van bestuurder of vereffenaar.

De vennootschap mag zich borgstellen of zakelijke zekerheden verlenen ten voordele van vennootschappen of particulieren, in de meest ruime zin.

De vennootschap mag al deze verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, in de meest uitgebreide zin.

12.A. Plaats, dag en uur van de jaarvergadering : de gewone algemene vergadering der aandeelhouders, ook jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar bijeengeroepen worden de eerste woensdag van de maand mei, om 11.00 uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden, op hetzelfde uur.

De gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats vermeld in de oproeping.

12.B. Voorwaarden van toelating : de raad van bestuur kan in de oproepingen eisen dat teneinde aan de algemene vergadering te kunnen deelnemen:

- de houders van aandelen op naam, tenminste vijf (5) werkdagen vóór de datum van de algemene vergadering, de raad van bestuur schriftelijk moeten inlichten van hun intentie aan de algemene vergadering deel te nemen, alsook het aantal aandelen meedelen waarmee zij aan de stemming wensen deel te nemen.

- de houders van gedematerialiseerde aandelen, tenminste vijf (5) werkdagen vóór de datum van de algemene vergadering, op de zetel van de vennootschap of op de plaatsen aangegeven in de oproeping een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest waarbij de onbeschikbaarheid van de gedematerialiseerde aandelen tot op de datum van de algemene vergadering wordt vastgesteld, moeten neerleggen.

Zaterdagen, zondagen en/of wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

De houders van obligaties, warrants of certificaten die niet medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, mogen de algemene vergadering bijwonen, doch slechts met raadgevende stem, indien zij de formaliteiten hebben vervuld zoals voormeld.

12.C. Voorwaarden uitoefening stemrecht : zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst.

Indien één of meer aandelen aan verscheidene eigenaars toebehoren, dan heeft de vennootschap het recht de uitoefening van de eraan verbonden rechten te schorsen totdat één enkele persoon aangewezen is om ten aanzien van de vennootschap als eigenaar op te treden.

13. De essentiële persoonsgegevens en de door het Wetboek van vennootschappen bepaalde gegevens alsmede de relevante bepalingen uit de

onderhandse of authentieke volmacht(en): de voornoemde vennootschap "ALYCHLO" was bij de akte oprichting vertegenwoordigd door de voornoemde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CRESCEMUS", ingevolge onderhandse volmacht die aan de akte werd

-gehecht, en schreef in op vierhonderdnegen,ennegentigdn zend_

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

1 t " º%

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

negenhonderdnegenennegentig (499.999) aandelen, hetzij voor een bedrag van in totaal negenenveertig miljoen negenhonderdnegenennegentigduizend negenhonderd euro (E 49.999.900,00), volledig volgestort.

De naamloze vennootschap "MYLECKE MANAGEMENT, ART & INVEST" met zetel te 9820 Merelbeke, Lembergsesteenweg 19, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent, afdeling Gent, met ondernemingsnummer 0839.876.577 en met btw-nummer BE 0839.876.577, was bij de akte oprichting eveneens vertegenwoordigd door voornoemde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CRESCEMUS" ingevolge onderhandse volmacht die aan de akte werd gehecht en schreef in op één (1) aandeel, hetzij voor een bedrag van honderd euro (E 100,00), volledig volgestort.

14. Deponering van het gestorte kapitaal : de ondergetekende notaris bevestigt dat, overeenkomstig artikel 449 van het Wetboek van vennootschappen, een bedrag van vijftig miljoen euro (E 50.000.000,00), voorafgaandelijk aan de oprichting werd gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer IBAN BE89 0017 5436 9985, geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij de naamloze vennootschap "BNP Paribas Fortis", zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 14 april 2015 afgeleverd bankattest, dat haar werd overhandigd.

15. Bijzondere volmacht :

Bijzondere volmacht werd verleend aan de heer Pieter BOURGEOIS, voornoemd, bevoegd om alleen te handelen en met recht van in de plaatsstelling, teneinde alle administratieve formaliteiten te vervullen naar aanleiding van de oprichting van de vennootschap, bij één of meer erkende ondernemingsloketten alsook bij alle administraties.

Voor gelijkvormig ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd :

- een expeditie van de akte oprichting, en,

- 2 volmachten, aangehecht.

Liesbet Degroote

Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

26/05/2015
ÿþ mod 11.1



ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

101111

Ondernemingsnr : 0628.649.377 Benaming (voluit) : ARE2

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : LEMBERGSESTEENWEG 29

9820 MERELBEKE

Onderwerp akte :WIJZIGING VASTE VERTEGENWOORDIGING - BENOEMING VOORZITTER VAN DE RAAD VAN BESTUUR.

Tekst : Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur de dato 23 april;

O. De raad van bestuur heeft kennis genomen van de notulen van de :vergadering van de raad van bestuur van de naamloze vennootschap;

"ALYCHLO", met zetel te 9820 Merelbeke, Lembergsesteenweg 19,; ;ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent, afdeling Gent, met!

ondernemingsnummer 0895.140.645 en met btw-nummer BE 0895.140.645, ;;voorafgaandelijk gehouden op 23 april 2015, waarbij mevrouw Barbara DE i SAEDELEER met ingang van 23 april 2015 ontslag heeft genomen:

=a) als vaste vertegenwoordiger van de vennootschap voor de uitoefening van; ;;haar bestuursmandaat binnen de naamloze vennootschap "ARE2".

b) als vaste vertegenwoordiger van de vennootschap voor de uitoefening van! haar mandaat van gedelegeerd bestuurder binnen de naamloze vennootschap i "ARE2".

De raad van bestuur heeft vervolgens kennis genomen van de beslissing van;

de raad van bestuur van de voornoemde bestuurder-vennootschap i "ALYCHLO" de dato 23 april 2015, waarbij de besloten vennootschap met; ;beperkte aansprakelijkheid "BDS Management", met zetel te 9000 Gent, Ferdinand Lousbergskaai 106 bus 9, ingeschreven in het; ;rechtspersonenregister te Gent, afdeling Gent, met ondernemingsnummer! 0889.988.460 en met btw-nummer BE 0889.988.460, op haar beurt! vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, mevrouw DE ;;SAEDELEER Barbara, geboren te Aalst op 17 januari 1970, in; overeenstemming met artikel 61 § 2 van het Wetboek van vennootschappen,; Timet ingang van 23 april 2015, werd aangeduid:

a) als nieuwe vaste vertegenwoordiger van de vennootschap voor de: ;uitoefening van haar bestuursmandaat binnen de naamloze vennootschap; "ARE2".

b) als nieuwe vaste vertegenwoordiger van de vennootschap voor dej uitoefening van haar mandaat van gedelegeerd bestuurder binnen de; naamloze vennootschap "ARE2".

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

2015.

u mod 11.1



Overeenkomstig artikel 19 van de statuten wordt de vennootschap in haar handelingen en in rechte vertegenwoordigd ofwel door de raad van bestuur als college, ofwel door twee bestuurders die gezamenlijk optreden ofwel door de voorzitter van de raad van bestuur, die alleen optreedt.

Binnen de grenzen van het dagelijks bestuur wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden door de gedelegeerde voor dit bestuur indien er slechts één benoemd werd en door ieder gedelegeerde indien er meerdere zijn.

2. De raad van bestuur heeft besloten te benoemen tot voorzitter van de raad van bestuur: de naamloze vennootschap "ALYCHLO", voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger de voornoemde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BDS Management", op haar beurt vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, mevrouw Barbara DE SAEDELEER, voornoemd, die heeft aanvaard.

In haar hoedanigheid van gedelegeerd bestuurder zal zij het dagelijks bestuur en de vertegenwoordiging betreffende dat bestuur waarnemen.

Overeenkomstig artikel 19 van de statuten wordt de vennootschap, zoals voormeld, in haar handelingen en in rechte vertegenwoordigd ofwel door de raad van bestuur als college, ofwel door twee bestuurders die gezamenlijk optreden ofwel door de voorzitter van de raad van bestuur, die alleen optreedt.

Voor de gedelegeerd bestuurder:

"ALYCHLO" naamloze vennootschap, vertegenwoordigd door:

"BDS Management" besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid,

vaste vertegenwoordiger, vertegenwoordigd door:

Barbara DE SAEDELEER, vaste vertegenwoordiger.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : telaam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

1{

Staatsbïad - 26/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

29/05/2015
ÿþMoa wurg l i.l

i, l~Ir" ~_ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Onderrtemingsnr : 0628.649.377

Benaming

(voluit) : ARE2

(verkort)

l-

3~~Iuiw~wiuni~n

*1507 069*

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Lembergsesteenweg 19, 9820 Merelbeke

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming bestuurder en gedelegeerd bestuurder

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op 27 april 2015:

1. De algemene vergadering benoemt Marc Coucke, wonende te Lembergsesteenweg 19, 9820 Merelbeke ais bestuurder van de vennootschap, met ingang van 27 april 2015, voor een periode van 6 jaar. Het mandaat wordt aanvaard.

De vennootschap wordt in haar handelingen en in rechte vertegenwoordigd ofwel door de raad van bestuur als college ofwel door 2 bestuurders, die gezamenlijk optreden ofwel door de voorzitter van de raad van bestuur, die alleen optreedt.

Binnen de grenzen van de bevoegdheden die overgedragen worden aan het directiecomité wordt de vennootschap rechtsgeldig vertegenwoordigd door twee leden van het directiecomité gezamenlijk optredend.

Binnen de grenzen van het dagelijks bestuur wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig vertegenwoordigd door de gedelegeerde voor dit bestuur indien er slechts één benoemd werd en door ieder gedelegeerde indien er meerdere zijn.

Zij wordt bovendien geldig vertegenwoordigd door de bijzondere gevolmachtigden binnen de grenzen van hun volmacht.

Uittreksel uit de notulen van de Raad van Bestuur gehouden op 27 april 2015:

1. De raad van bestuur beslist om Marc Coucke te benoemen tot gedelegeerd bestuurder, met ingang van 27 april 2015, voor een periode van 6 jaar.

Marc Coucke

Gedelegeerd Bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz van Lrpk B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoto)nten) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening,

Coordonnées
ARE²

Adresse
LEMBERGSESTEENWEG 29 9820 MERELBEKE

Code postal : 9820
Localité : MERELBEKE
Commune : MERELBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande