ARGENTUM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARGENTUM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.829.346

Publication

07/01/2013
ÿþMod Word 11.1

in de bijlagen bij het Beigiscb Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

:i~IFFIE RECllil3l\NK

VAN KOOPHANDEL

ICI

Voor-behoude

aan het

Belgisc Staatsbk

11111111111111~~~VINIV~N~VII

i3 o eeo*

lit DEC. 2012

DENDERMONDE

Griffe

--------------

Ondernemingsnr : 0841.829.346.

Benaming

(voluit) : ARGENTUM

(verkort)

Rechtsvorrn : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kleine Kouterrede 30 - 9340 Lede

(volledig adres)

Onderwerp akte : vereffening - sluiting vereffening

Het blijkt uit een proces-verbaal verleden voor notaris Jean Claude BUYS te Lede, op 20 december 2012, ter registratie aangeboden, dat er een buitengewone algemene vergadering werd gehouden door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'ARGENTUM', met maatschappelijke zetel te 9340 Lede, Kleine Kouterrede 30, opgericht bij atke verleden voor ondergetekende notaris BUYS op datum van 5 december 2011, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad onder nummer 2011-12-28/0195302.

Het maatschappelijk kapitaal is gans vertegenwoordigd zodat de vergadering geldig kan beslissen.

De volgende belissingen worden met eenparigheid van stemmen genomen:

Eerste besluit: De vergadering beslist de vennootschap vroegtijdig te ontbinden zodat ze vanaf 20 december 2012 nog enkel zal bestaan voor de noodwendigheden van haar vereffening.

Ingevolge artikel 184 §5 Wetboek Vennootschappen wordt thans overgegaan tot onmiddellijke ontbinding en vereffening.

De ontbinding stelt van rechtswege een einde aan het mandaat van de voorzitter in functie.

Tweede besluit: Vaststelling dat aan artikel 181 § 1 van het wetboek van de Vennootschappen werd voldaan:

- overeenkomstig artikel 181 § 1 van het Wetboek van Vennootschappen werd een verslag opgemaakt door de zaakvoerder de heer Peter Van Der Snickt, inzake de ontbinding van de vennootschap gedateerd van 18 december 2012, omvattende toelichting omtrent het voorstel tot ontbinding;

- overeenkomstig artikel 181 § 1 van het wetboek van de Vennootschappen werd een verslag opgemaakt door de bedrijfsrevisor Burg. BVBA I. Saeys, met als vaste vertegenwoordiger mevrouw Inge Saeys, aangesteld als zaakvoerder van de Burg. BVBA Van Cauter  Saeys & Co te Aalst, Gentse Steenweg 55; - bij dit verslag werd een boekhoudkundige staat van activa en passiva gevoegd die niet ouder is dan drie maanden voor de ondertekening van onderhavige akte, te weten per 19 december 2012, betreffende de vereffening-ontbinding;

Het besluit luidt als volgt

"In overeenstemming met de bepalingen van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen, werden de activa- en passivabestanddelen van de BVBA ARGENTUM afgesloten per 18 december 2012 aan een nazicht onderworpen, teneinde verslag uit te brengen over de financiële toestand van de onderneming.

Wij hebben kennis genomen van het verslag van de zaakvoerder zoals voorgeschreven volgens artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen.

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht heeft de zaakvoerder van BVBA ARGENTUM een boekhoudkundige staat, afgesloten op 18 december 2012, opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van ¬ 11.808,90 en een netto actief van ¬ 11.808,90,

Uit de controlewerkzaamheden die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder met succes gerealiseerd zullen worden.

Gedaan te Aalst, op 19 december 2012'

- dat alle aandeelhouders verklaren van voormelde verslagen een afschrift te hebben ontvangen en de notaris te ontslaan van de voorlezing van deze verslagen.

Gemelde stukken zullen aan onderhavige akte gehecht blijven.

Derde besluit: De vergadering beslist ingevolge artikel 184§5 Wetboek Vennootschappen wordt hierbij geen vereffenaar aangesteld.

Ingevolge artikel 185 Wetboek Vennootschappen wordt de vennoot-zaakvoerder, te weten de heer Peter Van Der Snickt, voornoemd, ten aanzien van derden als vereffenaar beschouwd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden 4 ae! het Belgisch Staatsblad

-Bijlageu-hij-het-Belgiseb-fitaalsblad--07f01/2413 = Annexes du Moniteur belge

De vergadering verleent aan de heer Peter Van Der Snickt, zonodig voor de uitoefening van zijn opdracht de meest uitgebreide bevoegdheden, namelijk deze vermeld in artikelen 181 tot en met 185 Wetboek van vennootschappen, zonder de machtiging vaar de handelingen bedoeld in artikelen 182 en 185, tweede lid; Hij is ervan ontslagen boedelbeschrijving op te maken en zal kunnen refereren naar de maatschappelijke boeken en bescheiden.

Vierde besluit: De algemene vergadering verleent ontlasting aan de zaakvoerder betreffende de uitoefening van zijn mandaat. Na beraadslaging wordt het besluit aangenomen met eenparigheid van stemmen.

Vijfde besluit: De vergadering keurt al de rekeningen van de vereffening goed, stelt vast dat er geen passiva zijn luidens de staat van activa en passiva als bedoeld in artikel 181 en ontheft de heer Van Der Snickt Peter voornoemd van zijn functie als vereffenaar en verleent hem volledige kwijting.

De terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf.

De vereffenaar verklaart uitdrukkelijk dat de vennootschap inmiddels `de facto' werd vereffend, onder voorbehoud van de eventueel nog uit te voeren fiscale controles en de gevolgen daarvan.

Na beraadslaging wordt het besluit aangenomen met eenparigheid van stemmen.

Zesde besluit: De vergadering beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende vijf jaar bewaard zullen warden door de heer Van Der Snickt Peter, voornoemd, op zijn hoger vermelde adres.

Na beraadslaging worden de besluiten aangenomen met eenparigheid van stemmen.

Voor ontledend uittreksel

Telijk hiermede neergelegd

- uitgifte PV Vereffening-Sluiting vereffening dd 20/12)2012

- bijzonder verslag van de zaakvoerder dd 18/12/2012

- bijzonder verslag van de bedrijfsrevisor Burg, BVBA I. Saeys, met als vaste vertegenwoordiger mevrouw

Inge Saeys, aangesteld als zaakvoerder van de Burg. BVBA Van Cauter -- Saeys & Co te Aalst, Gentse

Steenweg 55, gedateerd van 19/12/2012, aangaande de boekhoudkundige staat van activa en passiva per 19

december 2012

Notaris Jean Claude BUYS te Lede

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/12/2011
ÿþLAM 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

nr-fârR= " rr=l:rih

VAN KOOPH :=',NOEL

1 5. 12, 2011

DENDERMONDE

Griffie

III NI







" 11195302*

Ondernemingsnr : z4.-1 829 3"/

Benaming

(voluit) : ARGENTUM

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9340 Lede, Kleine Kouterrede 30

Onderwerp akte : oprichting

"

Het blijkt uit een proces-verbaal verleden voor notaris Jean Claude BUYS te Lede op 5 december 2011, dat; 1)De heer VAN DER SNICKT, Peter Désiré Jean, geboren te Aalst op 14 juli 1978, in huwelijk met mevrouw; Gupta Richa, wonende te 9340 Lede, Kleine Kouterrede nr. 30, en 2) Mevrouw GUPTA, Richa, geboren te Agra (Indië) op 19 juni 1978, in huwelijk met de heer Van Der Snickt Peter, wonende te 9340 Lede, Kleine; Kouterrede nr. 30 - oprichters - een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht; onder de benaming : "ARGENTUM'. De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9340 LEDE, Kleine Kouterrede! 30.

De vennootschap heeft tot doel :" Het ontwerpen, vervaardigen, bewerken, het onderhoud en de handel in al haar vormen, waaronder aan -en verkoop, detailhandel, groothandel, import en export, huur en verhuur, van :

-Goud  en zilverwerk en juwelen: omvattende gouden en zilveren artikelen, echte parels, edelstenen, alsmede medailles, juwelen en linten voor eretekens.

-Fantasiejuwelen

-Uurwerken: omvattende uurwerken, pendules, wekkers, horloges, klokken en toebehoren

- Lederwaren

-Optische artikelen: omvatten thermometers, barometers, hydrometers, en hygrometers

Voor eigen rekening de verwerving door onderschrijving of door aankoop en het beheer van aandelen,; obligaties, kasbons en andere roerende waarden, van welke aard ook, van Belgische of buitenlandse: vennootschappen, bestaande of op te richten alsmede het beheer van roerend vermogen.

Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in participatie met derden, bijdragen tot de: oprichting en uitbreiding van ondernemingen en in het bijzonder:

a)Bijdragen tot het oprichten van vennootschap bij wijze van inbreng, participatie of investeringen van welke aard ook;

"

b)de oprichting en het beheer van onroerend patrimonium en de huur-financiering van onroerende goederen; aan derden, de verwerving door aankoop of anderszins, de verkoop, de ruiling, de uitbouwingi veranderingswerken en verbetering van uitrustingen, de inrichting, de versiering, onderhoud, verhuring, in huur; nemen, de verkaveling, de prospectie en de exploitatie van onroerende goederen, alsmede alle andere; operaties die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel en die van aard zijn de uitbreiding en de opbrengst van onroerend patrimonium te bewerkstelligen, alsmede zich borg stellen voor verbintenissen aangegaan door de derden die het genot van onroerende goederen zouden bezitten;

c)het toekennen van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen en particulieren onder welke vorm ook, in dit kader mag de vennootschap zich borg stellen of aval verlenen in de meest brede betekenis van het woord, alle commerciële en financiële operaties realiseren ter uitzondering van deze welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarbanken, hypothecaire vennootschappen en kapitalisatievennootschappen;

d)verlenen van financieel, technisch, commercieel of administratief advies in de meest brede betekenis van het woord, ter uitzondering van advies inzake plaatsen van geld en andere, en dienstverlening rechtstreeks of onrechtstreeks inzake administratie en financiën, verkoop, productie en beheer in het algemeen, dienstverlening en uitvoering van mandaten onder de vorm van organisatiestudies, expertises, technische adviezen en' tussenkomsten of andere in verband met het maatschappelijk doel;

e)het ontwerpen, de studie, de promotie en de realisatie van alle informatica  en buroticaprojecten en alle; aanverwanten,

f)Outsourcing van informatie  en andere diensten . g)Consultancy en professionele dienstverlening in het algemeen

h)Productie en distributie van goederen in het algemeen en hiermee samenhangend ook het voeren; buitenlandse handel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/12/2011- Annexes du Moniteur belge

i)het uitvoeren van studies, het programmeren en het in werking stellen van organisatiesystemen, verkoop van publiciteit, marketing, het in werking stellen van alle systemen voor behandeling van gegevens en alle technieken in verband niet het technisch, administratief en economisch beheer in het algemeen van ondernemingen;

j)het uitvoeren van alle bestuurdersmandaten en in het algemeen, alle mandaten en functies die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel

k)de uitbreiding, aankoop, verkoop, nemen van licenties en octrooien, de brevetten, de know-how en aanverwant onroerend actief;

I)het verlenen van informatica en administratieve diensten;

m)de aankoop en de verkoop, import en export, het handelen als commissionair en tussenpersoon en de vertegenwoordiging van alle goederen van welke aard ook, in het kort commercieel tussenpersoon;

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf 5 december 2011.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt TWINTIG DUIZEND EURO (20.000,00 ¬ ). Het is verdeeld in HONDERD (100) gelijke aandelen, zonder nominale waarde.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten door de algemene vergadering te benoemen en die hun machten mogen delegeren.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide macht om alleen en in alle omstandigheden alle handelingen en verrichtingen uit te voeren of toe te laten die nodig zijn voor de realisatie van het maatschappelijk doel, behoudens die welke door de wet zijn voorbehouden aan de algemene vergadering.

Derhalve worden alle akten, die de vennootschap verbinden alsmede alle volmachten betreffende deze akten geldig ondertekend door een zaakvoerder. ln het bijzonder geldt de naamtekening van een zaakvoerder voor alle verrichtingen van bank, post en postcheque.

De akten van dagelijks bestuur worden geldig door een zaakvoerder ondertekend of door één door hem en onder zijn verantwoordelijkheid daartoe aangestelde gevolmachtigde.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap tegenover derden en in rechte als eisers zoals als verweerder.

Een zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten van statutenwijziging.

Een zaakvoerder is bevoegd alle handelingen van intern bestuur te verrichten nodig of dienstig ter verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is en onverminderd de wettelijke bepalingen betreffende de tegenstrijdigheid van belangen.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen de zaakvoerders de bestuurstaken onder elkaar verdelen; zodanige regeling kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

De vennootschap verbinden tegenover derden kan enkel mits handtekening van alle zaakvoerders, tenzij voor het dagelijks bestuur kan één zaakvoerder door het college der zaakvoerders worden aangeduid.

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

De zaakvoerders behoeven de machtiging of goedkeuring van de algemene vergadering der aandeelhouders voor besluiten strekkende tot :

a) het verkrijgen, vervreemden, huren en verhuren, pachten en verpachten of bezwaren van onroerende goederen, alsmede het verpanden of fiduciair in eigendom overdragen van roerende goederen; b) het sluiten

of wijzigen van kredietovereenkomsten; c) het ten laste van de vennootschap aangaan van geldleningen,

waaronder niet is begrepen het gebruik maken van een aan de vennootschap verleend bankkrediet; d)

het ter leen verstrekken van gelden; e) het verbinden van de vennootschap voor schulden, hetzij door borgtocht hetzij op andere wijze; f) het aangaan van dadingen en het voeren van processen, met uitzondering van maatregelen van dringende aard;

De opdracht van de zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Zo wel bezoldigd zal de bezoldiging voor ieder afzonderlijk eveneens worden bepaald door de algemene vergadering en komt ten laste van de algemene onkosten van de vennootschap.

Het toezicht over de vennootschap wordt opgedragen aan de vennoten. Iedere vennoot bezit het recht van onderzoek en toezicht van de maatschappelijke verrichtingen. Hij mag zonder verplaatsing inzage nemen van de boeken, de briefwisseling, de processen-verbaal, over het algemeen van al de geschriften van de vennootschap.

De vennoten kunnen zich laten bijstaan of vertegenwoordigen door een accountant en dit volgens de wettelijke bepalingen daaromtrent. Voor zover dit door de wet vereist is, zal de algemene vergadering één of meer commissarissen benoemen onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren en hun vergoedingen vaststellen. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar.

Van zodra de vennootschap behoort tot de categorie van de grote ondernemingen, zoals bepaald in de boekhoudwet, of zodra de algemene vergadering hiertoe besluit, moet de algemene vergadering een commissaris aanstellen zoals voorzien in de vennootschapswet.

De algemene vergadering is samengesteld uit al de vennoten en is bevoegd om de beslissingen te nemen haar door deze statuten voorbehouden evenals deze waarvoor de zaakvoerders niet bevoegd zijn.

De gewone algemene vergadering zal elk jaar gehouden worden op de tweede zondag van de maand mei om 13 uur in de maatschappelijke zetel of op een andere plaats in de bijeenroepingsberichten aangeduid.

Voc r-

behcpden Valt de hierboven bepaalde datum opeen wettelijke feestdagdan wordt de algemene ver aderin

aan hei verschoven naar de eerstvolgende werkdag. 1 g g g

Belgisch 9"

Staatsblad De oproeping geschiedt zoals voorzien bij de wet; er kan verzaakt worden aan de pleegvormen van oproeping zo alle vennoten vrijwillig tegenwoordig zijn.

Iedere aandeelhouder kan volmacht geven zich te laten vertegenwoordigen op de algemene vergadering doch enkel door een aandeelhouder. Stemmen mogen niet per brief worden uitgebracht.

De vergadering wordt voorgezeten door de zaakvoerder.

De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen, tenzij het gaat om verandering van de statuten, waarbij de wettelijke voorschriften dienen vervuld te worden.

De algemene vergadering kan niet rechtsgeldig beraadslagen of besluiten over punten die niet in de aangekondigde agenda zijn opgenomen of die daarin niet impliciet zijn vervat.

Over de in de agenda niet opgenomen punten kan slechts beraadslaagd worden in een vergadering waarin alle aandelen aanwezig zijn en mits daartegen op de vergadering geen verzet wordt aangetekend.

De algemene vergadering zal beraadslagen volgens de regels voorzien bij het Wetboek van ; Vennootschappen.

leder aandeel heeft recht op één stem in de vergaderingen, onder voorbehoud van de wettelijke en statutaire bepalingen voortvloeiend uit de aandelen zonder stemrecht.

Buitengewone algemene vergadering

Alleen een buitengewone algemene vergadering is bevoegd wijzigingen aan te brengen in de statuten. Zij moet worden gehouden ten overstaan van een notaris en kan over een voorgestelde statutenwijziging slechts dan geldig beraadslagen en besluiten, wanneer zij die aan de vergadering deelnemen ten minste de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen; de wijziging is pas aangenomen, wanneer zij drie/vierden van de stemmen verbonden aan de aanwezige aandelen heeft verkregen. Voor de wijziging van het doel wordt verwezen naar artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen.

Bovendien moet(en) de zaakvoerder(s) een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen telkenmale het belang van de vennootschap het vereist of op aanvraag der vennoten die minstens één vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen. In dit laatste geval, zullen de vennoten hun verzoek en de agendapunten aangeven. De zaakvoerders zullen de algemene vergadering bijeenroepen ten minste vijftien dagen na de ° aanvraag.

j De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda. Ze worden ten minste vijftien dagen voor de algemene vergadering verstuurd per aangetekend schrijven gericht aan de vennoten, aan de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, aan de titularissen van certificaten of obligaties en aan de ; commissarissen.

Iedere persoon kan verzaken aan de oproeping en zal in ieder geval ais regelmatig opgeroepen worden beschouwd als hij aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering.

Het maatschappelijk boekjaar van de vennootschap vangt aan op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

Bij het eindigen van elk maatschappelijk boekjaar maakt de zaakvoerder overeenkomstig het wetboek van Vennootschappen, een inventaris op alsmede de jaarrekening.

Die jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt een geheel.

De jaarrekening moet, na goedkeuring door de algemene vergadering, bekendgemaakt worden overeenkomstig de wet.

SLOT der AKTE EN OVERGANGSBEPALINGEN

De algemene vergadering heeft 'de volgende beslissingen genomen die slechts uitwerking hebben vanaf de

neerlegging ter griffie van een uittreksel van de oprichtingsakte, in overeenstemming met de wet. j

1. Eerste boekjaar en eerste algemene vergadering : Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in vanaf

heden en wordt afgesloten op 31 december 2012.

De eerste algemene vergadering heeft plaats op de 2 zondag van de maand mei om 13 u, in het jaar 2013.

2. De vergadering beslist het aantal zaakvoerders te bepalen op één : Tot niet-statutair zaakvoerder wordt ; voor de duur van de vennootschap benoemd : de heer VAN DER SNICKT Peter, voornoemd, die verklaard heeft deze opdracht te aanvaarden onder de bevestiging niet getroffen te zijn door een maatregel die zich hiertegen verzet.

j 3. Commissaris : Daar de vennootschap er niet toe verplicht is ingevolge de wettelijke criteria, beslissen de comparanten op dit moment geen commissaris te benoemen.

' 4. Overneming van de verbintenissen namens de vennootschap in oprichting : Alle handelingen, ; verbintenissen en alle verplichtingen die eruit voortvloeien, en alle activiteiten ondernomen door de comparant in naam en voor rekening van de vennootschap-in-oprichting, worden overgenomen door de bij deze akte opgerichte vennootschap 'ARGENTUM, bij beslissing van de zaakvoerder(s).

Deze verbintenissen en overeenkomsten worden derhalve geacht oorspronkelijk door de vennootschap te zijn aangegaan. Deze onderneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

5. Vaste vertegenwoordiger Onmiddellijk verklaren de oprichters in algemene vergadering bijeen te komen. De heer VAN DER SNICKT, Peter, voornoemd, wordt hierbij- aangesteld als vaste vertegenwoordiger voor de duur van de vennootschap.

Met eenparigheid van stemmen wordt gemelde beslissing aanvaard.

voor ontledend uittreksel

Notaris Buys te Lede.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
ARGENTUM

Adresse
KLEINE KOUTERREDE 30 9340 LEDE

Code postal : 9340
Localité : LEDE
Commune : LEDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande