ARGI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARGI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 458.084.775

Publication

16/12/2011
ÿþfi

mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

1111111111111111111 ll

*11189054*

VAN K:3CiF'F.Ast!DEL

Q 6. 12. 2011

DENGEGrii~fipNDE

Ondernemingsnr : 0458.084.775

Benaming : "Argi" in vereffening

(voluit)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Lippeveld 48

9220 Hamme

Onderwerp akte :Sluiting vereffening - Toebedeling onroerend goed

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door Sven HEYVAERT, notaris-plaatsvervanger, vervangende wijlen notaris Maurice Ide met standplaats te Hamme hiertoe aangesteld ingevolge beschikking van de voorzitter van de Rechtbank van Eerste Aanleg te Dendermonde van 11 juli 2011, op 29 november 2011, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ARGI", in vereffening, met zetel gevestigd i; te 9220 Hamme, Lippeveld 48, ondernemingsnummer 0458.084.775, RPR Dendermonde, de volgende beslissingen heeft genomen :

EERSTE BESLUIT : Voorlegging verslap vereffenaar :

Voorlegging aan de vergadering van het verslag opgemaakt door de vereffenaar omtrent de vereffening van de waarden van de vennootschap. Inzage door de vennoten in gemeld verslag en ontslag aan de voorzitter van de voorlezing ervan.

TWEEDE BESLUIT : Afgifte van de maatschappelijke goederen :

;. De vennoten zijn voor de uitoefening van hun rechten verbonden aan de eigendom van de aandelen,,; gemachtigd het gehele vermogen, zowel actief en passief van deze vennootschap te ontvangen, hetgeen zij verklaarden te aanvaarden. Verklaring door de vennoten en verbintenis de niet-aangezuiverde schulden persoonlijk te nemen, in evenredigheid met hun aandelenbezit.

Evenwel, werd overeenkomstig het bepaalde in het verslag van de vereffenaar, het actief van de vennootschap volledig tegeldegemaakt en het passief aangezuiverd. Eventuele schuldvorderingen nog te ontstaan in hoofde van de vereffende vennootschap worden overgedragen aan de vennoten, de heer Peter Bogaert en mevrouw Ann TSeyen, beiden nagenoemd, hetgeen zij erkenden. Overpang Onroerend goed :

Beslissing om het onroerend goed te 9220 Hamme, Lippeveld 48 toe te bedelen aan 1) de heer VAN BOGAERT Peter Benoit Ivonne, geboren te Hamme op 3 februari 1969, rijksregisternummer

69.02.03-073.39, en zijn echtgenote Mevrouw T'SEYEN Ann. geboren te Bonheiden op 18 juli ic

1969, rijksregisternummer 69.07.18-094.88, wonende te 9220 Hamme, Lippeveld 48, die aanvaardden voor rekening van het tussen hen bestaand gemeenschappelijk vermogen. Voornoemde echtgenoten Bogaert-T'Seyen zijn gehuwd onder het beheer der wettelijk stelsel

blijkens huwelijkscontract verleden voor notaris Georges Janssens te Hamme op 4 oktober 1990, !;

niet gewijzigd, zo verklaard.

Voorwaarden:

il 1. Het goed werd overgedragen onder de gewone waarborg, als naar recht, en voor vrij, zuiver en

i onbelast van alle voorrechten, hypothecaire inschrijvingen en bezwarende overschrijvingen.

2. De huwgemeenschap bestaande tussen de heer Peter Bogaert en mevrouw Ann T'Seyen,

voornoemd, bekwam vanaf 19 november 2011 de eigendom en het genot van het voorschreven

goed.

Stedenbouwkundige en andere verklaringen.

Bodemtoestand.

Fiskale verklaringen.

DERDE BESLUIT : Beslissing geen commissaris te benoemen

Beslissing om geen commissaris te benoemen voor de vereffening.

VIERDE BESLUIT - Kwiitinc

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

fi

moi 2.1

Voor-

behouden

aan het

f& Belgisch Staatsblad

Bijtreding van de besluiten van het verslag van de vereffenaar, goedkeuring van de rekeningen pan '

de vereffening en verlening zonder enig voorbehoud van algehele kwijting aan de heer Peter

Bogaert, voornoemd, voor zijn beheer als vereffenaar van de vennootschap.

VIJFDE BESLUIT - Sluiting van de vereffening

Gezien de afgifte van de goederen zowel actief en passief aan de vennoten en gezien hun

verbintenis tot persoonlijke tenlasteneming van de niet-aangezuiverde schulden in evenredigheid

met hun aandelenbezit, verklaring door de vergadering van de aandeelhouders van de afrekening

voor gesloten en vaststelling dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Argi", in

vereffening, definitief opgehouden heeft te bestaan.

ZESDE BESLUIT - Bewaarplaats van de boeken van de vennootschap

Beslissing dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en

gedurende vijf jaar zullen bewaard worden in de woning van de heer Peter Bogaert en mevrouw Ann

T'Seyen, voornoemd.

VOLMACHTEN:

1. Onverminderd de rechten van derden tegen de vereffenaar zoals bepaald in artikel 198, §1 van het Wetboek van Vennootschappen, verklaring door de comparanten om als bijzondere lasthebber aan te stellen, met recht van indeplaatsstelling : voornoemde heer Peter Bogaert.

Die zij betreffende de goederen en rechten die aan de ontbonden vennootschap toebehoren op de dag van de afsluiting van de vereffening en om welke reden ook niet in de vereffening zouden begrepen zijn, gelasten om voor hen en uit hun naam :

- alle maatregelen te nemen tot vrijwaring van de rechten van de comparanten in deze goederen;

- op te treden in rechte als eiser of als verweerder met betrekking tot deze goederen en rechten.

2. Verlening bij deze van bijzondere volmacht, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan accountantskantoor Joseph Hofman BVBA, met zetel te 9200 Dendermonde, Noordlaan 158 en dit voor zoveel als nodig om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van de bij deze vergadering genomen beslissingen, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren voor het actualiseren van de in de Kruispuntbank van Ondernemingen geregistreerde identificatiegegevens, alsook bij alle andere fiscale en administratieve diensten.









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor ontledende uittreksel.

Sven Heyvaert, plaatsvervangend notaris



Tegelijk hiermee neergelegd :

- Uitgifte akte





















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/09/2011
ÿþmod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

VAN

*11133259* iA

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

A

Ondernemingsnr : 0458084775

22. 08, 2011

DENDERMONDE

G1 if fie--

Benaming : ARG!

(voluit)

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Lippeveld 48

9220 Hamme

Onderwerp akte : Invereffeningstelling - ontslag en kwijting aan de zaakvoerders - aanstelling van een vereffenaar - omschrijving van de machten van de vereffenaar - aanpassing van en/of wijziging aan de statuten van de vennootschap, om ze in overeenstemming te brengen met de genomen beslissing(en) en rekening houdend met de nieuwe toestand van de vennootschap - coördinatie - volmacht:

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door Jan MULLER, geassocieerd notaris te Waasmunster, op 12 juli 2011, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ARGI", met zetel gevestigd te 9220 Hamme, ' Lippeveld 48, ondernemingsnummer 0458.084.775, RPR Dendermonde (Opgericht blijkens akte ; verleden voor notaris Georges Janssens, te Hamme, op 30 mei 1996, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad op 20 juni daarna, onder nummer 960620-280, en waarvan de statuten gewijzigd zijn (verandering van rechtsvorm) blijkens akte verleden voor notaris Maurice lde, te Hamme, op 28 mei 2009, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad op 16 juni daarna, onder nummer 09083888) de volgende beslissingen heeft genomen :

Punt 1: Voorstel tot ontbinding van de vennootschap - verslap van het bestuursorgaan bevattende toelichting omtrent het voorstel tot ontbinding - staat van actief en passief afgesloten per 30 april 2011 - verslag van de aangewezen bedriifsrevisor over gemelde staat van actief en passief - ontbinding en invereffeningstelling:

-Kennisname van het verslag van het bestuursorgaan van de vennootschap waarin het voorstel tot ' ontbinding en invereffeningstelling van de vennootschap wordt toegelicht, samen met een staat van actief en passief van de vennootschap, afgesloten per 30 april 2011.

. -Vervolgens voorlezing van het verslag van de Burgerlijke Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, De Neef & Partners, bedrijfsrevisoren, Parklaan 71 te 9100 Sint-Niklaas, vertegenwoordigd door de heer Willy De Neef, bedrijfsrevisor, aangewezen door het bestuursorgaan ' van de vennootschap, met navolgende besluitvorming over de staat van activa en passiva, toestand per 30 april 2011, opgesteld op 4 juli 2011 en dit conform de bepalingen van artikel 181 paragraaf 1 van het Wetboek van Vennootschappen:

"5. Besluit

Ondergetekende, de Burgerlijke Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, De Neef & Partners, bedrijfsrevisoren, Parklaan 71 te 9100 Sint-Niklaas, vertegenwoordigd door de heer Willy De Neef, bedrijfsrevisor, aangesteld om het verslag op te stellen overeenkomstig art. 181, § 1 W. Venn., verklaart dat :

- in het kader van de procedure van ontbinding, voorzien door het vennootschapsrecht, de zaakvoerder van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Argi" een staat van activa en passiva per 30 april 2011 heeft opgesteld, die rekening houdend met de vooruitzichten van de ontbinding van de vennootschap:

* een balanstotaal heeft van vierhonderd vijfenvijftigduizend vierhonderd vierenvijftig euro en zevenendertig cent (455.454,37 ¬ ).

* een netto-actief vermeldt van driehonderd negentienduizend zevenhonderd drieënnegentig euro tweeëntwintig cent (319.793,22 ¬ ).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/09/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/09/2011- Annexes du Moniteur belge

- uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat van actief en passief de toestand van de vennootschap behoudens de latente meerwaarden mbt het gebouw en de aanhorige grond en de belastingen van . het boekjaar, getrouw en juist weergeeft, dit in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar.

- er geen verdere inlichtingen zijn welke onontbeerlijk zijn ter voorlichting van vennoten en/of derden. Sint-Niklaas, 4 juli 2011

(getekend)

W. DE NEEF"

-Erkenning door de leden van de vergadering hierbij elkeen een afschrift van voormelde verslagen met voormelde staat van activa en passiva ontvangen te hebben, bijgevolg volledig kennis te hebben van hun inhoud en hierover geen opmerkingen te hebben. Voormelde verslagen en staat van activa en passiva zullen tezamen met een uitgifte van deze akte neergelegd worden ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

-Nà grondig onderzoek van de aan de vergadering voorgelegde verslagen en staat van actief en passief, bevestiging en vaststelling door de instrumenterende notaris dat de vennootschap alle wettelijke formaliteiten en rechtshandelingen heeft vervuld opgelegd in artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen.

-Beslissing door de vergadering, nà kennisname van voornoemde verslagen van het bestuursorgaan en de aangewezen bedrijfsrevisor en voorzegde verklaring van de notaris, om de vennootschap te ontbinden en in vereffening te stellen.

Punt 2: Ontslag en kwijting aan de zaakvoerders van de vennootschap:

-Ontslag aan de beide zaakvoerders en verlening van kwijting voor het door hen tot op 12 juli 2011 gevoerde bestuur.

-Voor zoveel als nodig verduidelijking door vergadering dat de beide zaakvoerders actief het bestuur van de vennootschap blijven waarnemen, en dat hun ontslag slechts zal ingaan op het ogenblik van de homologatie van de benoeming van de vereffenaar van de vennootschap.

-De eerste algemene vergadering nà het definitief worden van het ontslag van de beide

zaakvoerders zal zich uitspreken over het verlenen van kwijting aan zelfde zaakvoerders voor de uitoefening van hun mandaat voor wat betreft de periode tussen 12 juli 2011 en het definitief worden van hun ontslag.

Punt 3: Aanstelling van een vereffenaar - omschrijving van de machten van de vereffenaar: -Beslissing om de hiernavolgende persoon als enige vereffenaar van de vennootschap aan te stellen, met name:

De heer VAN BOGAERT, Peter Benoit Ivonne, geboren te Hamme op 3 februari 1969, rijksregisternummer 69.02.03-073.39, identiteitskaartnummer 590-7355414-27, echtgenoot van ' mevrouw Ann T'Seyen, wonende te 9220 Hamme, Lippeveld 48.

-Zo de bevoegde Rechtbank van Koophandel weigert over te gaan tot de bevestiging van de benoeming of homologatie van voormelde aangestelde vereffenaar, voorstel door de vergadering om , de hiernavermelde persoon als vereffenaar te benoemen, met name:

Mevrouw T'SEYEN, Ann, geboren te Bonheiden op 18 juli 1969, rijksregisternummer 69.07.18094.88, identiteitskaartnummer 590-7377081-63, echtgenote van de heer Peter Van Bogaert, wonende te 9220 Hamme, Lippeveld 48.

-Aan de vereffenaar wordt de volledige individuele bevoegdheid verleend om alteen handelend namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden.

" -Aan de vereffenaar zijn derhalve alle bevoegdheden toegekend omschreven in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat hij voorafgaandelijk de goedkeuring van de algemene vergadering behoeft.

-De vereffenaar treedt in functie vanaf de bevestiging van zijn benoeming of homologatie door de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

-De in functie getreden vereffenaar dient zich te schikken naar de bepalingen van de artikelen 189bis van het Wetboek van Vennootschappen en bijgevolg in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening moeten

overzenden aan de bevoegde rechtbank van koophandel.

" Deze omstandige staat dient onder andere de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen te vermelden en dient aan te geven wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening dient deze omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden te worden. De vereffenaar zal zich eveneens dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 190 Wetboek , van Vennootschappen en bijgevolg vooraleer de vereffening af te sluiten aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord moeten voorleggen.

-Beslissing dat de vereffenaar zijn mandaat onbezoldigd zal uitoefenen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

Punt 4: Aanpassing van en/of wijziging aan de statuten van de vennootschap om ze in overeenstemming te brengen met de penomen beslissing(en) en rekening houdend met de

" nieuwe toestand van de vennootschap - coördinatie statuten:

Ingevolge voormelde genomen beslissingen, waaronder de invereffeningstelling van de vennootschap, beslissing om de statuten van de vennootschap als volgt aan te passen en/of te wijzigen, rekening houdend met de nieuwe toestand van de vennootschap, en over te gaan tot de coördinatie ervan:

A) De bestaande tekst van artikel 1 van de statuten wordt integraal afgeschaft en vervangen door de volgende, nieuwe tekst:

"De vennootschap heeft de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid en is in vereffening. Zij draagt de naam "ARGI". Iedere wijziging van de naam van een vennootschap in vereffening is verboden."

B) De bestaande tekst van artikel 4 van de statuten wordt integraal afgeschaft en vervangen door de volgende, nieuwe tekst:

"De vennootschap bestaat met ingang van 12 juli 2011 enkel nog voor haar vereffening."

Punt 5: Volmacht:

Verlening van bijzondere volmacht, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan accountantskantoor Joseph Hofman BVBA, met zetel te 9200 Dendermonde, Noordlaan 158, en dit voor zoveel als nodig om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van de bij deze vergadering genomen beslissingen, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, aile noodzakelijke en wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren voor het actualiseren van de in de Kruispuntbank van Ondernemingen geregistreerde identificatiegegevens, alsook voor zoveel als nodig al het nodige te doen bij alle Federale Overheidsdiensten.

Voor ontledend uittreksel

Jan Muller, geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd :

- Uitgifte PV van invereffeningstelling

- Verslag bestuursorgaan en bedrijfsrevisor

- Coordinatie van de statuten

- Bevestiging benoeming vereffenaar Rechtbank van Koophandel te Dendermonde

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 12.06.2011, NGL 12.07.2011 11288-0291-011
24/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 01.06.2010, NGL 18.06.2010 10199-0588-012
09/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 03.06.2009, NGL 01.07.2009 09360-0267-012
02/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 03.06.2008, NGL 27.06.2008 08312-0119-011
05/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 05.06.2007, NGL 02.07.2007 07335-0265-012
03/08/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 30.06.2005, NGL 29.07.2005 05613-2424-013
06/07/2004 : ME. - JAARREKENING 31.12.2003, GGK 01.06.2004, NGL 30.06.2004 04373-2936-013
23/06/2003 : SN063226
21/03/2002 : SN063226
16/06/2001 : DE052705
24/12/1996 : DE52705

Coordonnées
ARGI

Adresse
LIPPEVELD 48 9220 HAMME (O.-VL.)

Code postal : 9220
Localité : HAMME
Commune : HAMME
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande