ARGINA TECHNICS

NV


Dénomination : ARGINA TECHNICS
Forme juridique : NV
N° entreprise : 867.414.778

Publication

07/04/2014
ÿþmod.11.1

r7"----21e-7-In de- bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

t...GRIFFIE

26 IMART 201/

DENDegeONDE

III1 Ili II1 11 II 1I1 II I1I III II

*14074924*

bel ar Be Sta

------------ --------------------------- ------

Ondernemingsnr : 0867.414.778

Benaming (voluit) : Argina Technics

(verkort)

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel Anthonis De Jonghestraat 50

9100 Sint-Niklaas

Onderwerp akte :UITKERING TUSSENTIJDS DIVIDEND - ONMIDDELLIJK GEVOLGD DOOR KAPITAALVERHOGING IN SPECIEN - STATUTENWIJZIGINGEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Niek Van der Straeten, geassocieerd notaris, te Destelbergen,;i op twintig maart tweeduizend veertien, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeeihouders van de naamloze vennootschap 'Argina Technics" volgende beslissingen heeft genomen:

A. Kapitaalverhoging door storting in speciën

Beslissing

[n aansluiting met de bijzondere algemene vergadering van 29 december 2013, beslist de vergadering, onder de t voorwaarden en bepalingen van art 537 WIB, het kapitaal van de Vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90%) van het tussentijdse dividend, zijnde een miljoen driehonderdvijfennegentigduizend euro (E 1.395.000,00) om het te brengen van tweeënzestigduizend euro (¬ 62.000,00), op een miljoen vierhonderdzevenenvietigduizend euro ;j 1.457.000,00) zonder uitgifte van nieuwe aandelen, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zullen worden aangerekend op kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 WIB.

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door storting in speciën door de aandeelhouders van negentig procent (90%) van het hen toegekende tussentijds dividend.

De inbrengen in geld werden gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer BE03 7370 1517 4984 bij de KBC Bank, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 19-3-2014 afgeleverd bankattest

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van een miljoen driehonderdvijfennegentigduizend euro (E:: 1.395.000,00).

Voormeld bankattest wordt aan ondergetekende notaris overhandigd dewelke bevestigt dat de inhoud overeenstemt met; ;I het bovenstaande.

De leden van de algemene vergadering besluiten dat de gelden, die bij voornoemde bank werden geplaatst, beschikbaari zijn.

B. Verwezenlijking van de kapitaalverhoging

Tussenkomst Inschrijving op en volstorting van de kapitaalverhoging:

Zijn vervolgens ussen" ekomen:

il aile vennoten; die verklaren volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de:l vennootschap.

i; De vergadering bevestigt dat de negentig procent (90%) van het aan de vennoten toegekende tussentijds dividend, tenj belope van een miljoen driehonderdvijfennegentigduizend euro (E 1.395.000,00) euro, werd gestort op een geblokkeerde ;l rekening, en in de vennootschap werd ingebracht, wetende dat de resterende tien procent (10%) als roerende voorheffing ingehouden en zal worden cloorgestort

C. VASTSTELLING DAT DE KAPITAALVERHOGING iS VERWEZENLIJKT

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, Notaris, bij akte vast te leggen dat de kapitaalverhoging volledig geplaatst en::

volgstort is.

D. WIJZIGING VAN DE STATUTEN

De vergadering besluit de statuten van de vennootschap te wijzigen om ze in overeenstemming te brengen met de hogerl

vermelde besluiten, als volgt

Artikel vijf van de statuten wordt volledig vervangen door volgende tekst:

"Artikel 5. MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL.

Net kapitaal bedraagt een miljoen vierhonderdzevenen vijftigduizend euro (¬ 1.457.000,00).

Het wordt vertegenwoordigd door tweeënzestig aandelen (62) aandelen, zonder nominale waarde, die iedeil

één/tweeënzestigste (1/62.) van het kapitaal vertegenwoordigen."

E. MACHTIGING AAN DE RAAD VAN BESTUUR/ZAAKVOERDER

De vergadering verleent elke machtiging aan de raad van bestuur om de voorgaande besluiten uit te voeren.

F.De vergadering keurt de gecoördineerde tekst van de statuten goed.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

t. X

V9prz

 behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Niek Van der Strasten

Notaris

Tegeilik hiermede neergelegd: expeditie proces-verbaal volmacht

coördinatie der statuten.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)r(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 09.05.2014, NGL 31.07.2014 14369-0218-019
09/12/2013
ÿþli

*13183795*

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

27 NOV 2013

DENESegiMaNDE

mod 11.1

Ondernemingsnr : 0867.414.778

Benaming (voluit) : Angina Technics

r3

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Anthonis De Jonghestraat 50

9100 Sint-Niklaas

Onderwerp akte :BEVESTIGING OMZETTING AANDELEN - STATUTENWIJZIGINGEN

;, Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Niek Van der Straeten, geassocieerd notaris, te Destelbergen,

op twintig november tweeduizend dertien, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "Angina Technics" volgende beslissingen heeft genomen:

A. om de beslissing van de Raad van Bestuur, zoals vastgesteld bij verslag van de Raad van Bestuur de dato 26 december 2012 (geregistreerd op het registratiekantoor te Sint-Niklaas op 28 december 2012, boek 61101 blad 100 vak 21) : om de aandelen aan toonder om te zetten in aandelen op naam, bij deze te bekrachtigen.

Door de zorgen van de" Raad van Bestuur werden de omgevormde aandelen op naam ingetekend àn een nieuw register;, É van aandelen, en werden de aandelen aan toonder tezelfdertijd vernietigd.

B. ingevolge de vroegere gedane verplaatsingen der zetel, artikel twee der statuten, met betrekking tot de zetel der; vennootschap, te vervangen door volgende tekst:

De vennootschapszetel is gevestigd te 9100 Sint-Niklaas, Anthonis De Jonghestraat 50.

De vennootschapszetel wordt in om het even welke plaats binnen het Vlaams en/of Brussels Gewest, gevestigd door een; besluit van de raad van bestuur.

De overbrenging van de zetel buiten de grenzen van het Vlaams en/of Brussels Gewest, heeft een wijziging van de, taalaanhorigheid van de vennootschap tot gevolg en vereist de goedkeuring door de buitengewone algemene vergadering,, van de omzetting van de statuten in de Franse of Duitse taal, vastgesteld bij authentieke akte en genomen met inachtneming:; van de quorum- en meerderheidsvereisten opgelegd voor een wijziging van de statuten.

De definitieve overbrenging van de zetel buiten de landsgrenzen heeft verlies van de Belgische nationaliteit tot gevolg enj, vereist een besluit genomen bij eenparigheid door de voltallige algemene vergadering en wordt vastgesteld bij authentieke akte.

De zetel van de vennootschap moet in alle bekendmakingen nauwkeurig aangeduid worden met opgave van het volledig;; adres, te weten de gemeente, de straatnaam en het huisnummer.

De vennootschap mag in België of in het buitenland bijhuizen of agentschappen oprichten door eenvoudige beslissing van, de raad van bestuur.

C. de statuten aan te passen aan de genomen beslissingen als volgt:

# Artikel 9 der statuten wordt volledig vervangen door volgende tekst:

"Artikel 9. AARD VAN DE AANDELEN.

Alle aandelen zijn en blijven op naam.

De eigendom van de aandelen blijkt uitsluitend uit de inschnjving in het register van aandelen op naam. Van die=, inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van aandelen op naam. Elke aandelenoverdracht zal slechts effect,; ressorteren na de inschnjving in het register van aandelen van de verklaring van overdracht, gedateerd en getekend door de: overdrager en de ovememer, of hun vertegenwoordigers, of na het vervullen van de formaliteiten door de wet vereist voor de, :; overdracht van schuldvorderingen.

Ten opzichte van de vennootschap zijn de aandelen ondeelbaar. De onverdeelde eigenaars, moeten zich ten opzichte;, von de vennootschap door één enkel persoon laten vertegenwoordigen; zolang dit niet gebeurd is worden de rechten die aan: deze aandelen verbonden zijn, opgeschort.

Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de= gezamenlijke gerechtigden.

Wanneer het aandeel toebehoort aan blote eigenaars en vruchtgebruikers worden alle rechten, inbegrepen het stemrecht, uitgeoefend door de vruchtgebruiker(s).

D.de vergadering keurt de gecoördineerde tekst der statuten goed.

Tecieliik hiermede neergelegd:

expeditie proces-verbaal

volmacht Niek Van der Straeten

coordinatie der statuten. Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ONTLEDEND UITTREKSELi,

02/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 10.05.2013, NGL 31.07.2013 13370-0200-017
24/06/2013
ÿþMpd Woud 1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van ,mie akte

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

1 3 JUNI 2013

DENDERMONDE

Griffie



Luik B



IV~NI~IRW~NI~~~I

*13095901*

Ondernemingsnr : 0867414778

Benaming

(voluit) : ARGINA TECHNICS

(verkort) :

Rechtsvorm : NV

Zetel : NIEUWE MOLENSTRAAT 208 - 9100 SINT-NIKLAAS

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De Raad van Bestuur van 22 april 2013 heeft beslist de maatschappelijke zetel over te brengen naar Anthonis De Jonghestraat 50 - 9100 Sint-Niklaas.

Sint-Niklaas, 22 april 2013

De Ridder Christine

gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

02/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 26.09.2012, NGL 30.09.2012 12586-0577-017
06/09/2011
ÿþ Me 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I1Iuu INIIIII IIVVNVIIVIi

*11135026*

Ondernemingsnr : 0867.414.778

Benaming

(voiutt) : ARGINA TECHNICS

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Nieuwe Molenstraat 208 - 9100 Sint-Niklaas

Onderwerp akte : benoeming commissaris

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders dd. 8 juni 2011

Met algemeenheid van de uitgebrachte stemmen en met een bijzondere stemming per bestuurder wordt, aangesteld voor de functie van commissaris voor een duur van drie jaar, de burgerlijke vennootschap J. Vande Moortel & C° Bedrijfsrevisoren, die de rechtsvorm heeft aangenomen van een BVBA. Deze vennootschap heeft de heer Bert De Clercq, bedrijfsrevisor, aangeduid als vertegenwoordiger. Het mandaat vangt aan op 1 januari 2012 en tot de algemene vergadering der aandeelhouders van 2015.

BVBA CHRISTINE DE RIDDER

Gedelegeerd bestuurder

De Ridder Christine

Vaste vertegenwoordiger

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij iretiteigisci Staatsblad =`06/01/20tt Annexes du Mnnitenr bseige

24/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 13.05.2011, NGL 23.08.2011 11419-0081-017
06/01/2011
ÿþMoa 2. 1

LL 1OC3 ~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

" iioo3oaa"

Ondernemingsnr : 0867.414.778

Benaming

(voluit) : ARGINA TECHNICS NV

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : NIEUWE MOLENSTRAAT 208 TE 9100 SINT-NIKLAAS

Onderwerp akte : ONTSLAG

Uit het verslag van de raad van bestuurders en het verslag van de buitengewone algemene vergadering gehouden op de maatschappelijke zetel op 18 november 2010, blijkt het ontslag als gedelegeerd bestuurder en als bestuurder van de GCV Lambrechts Pierre & C°, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer Lambrechts Pierre en dit met ingang van 18 november 2010. Er wordt kwijting verleend voor het uitgeoefend mandaat tot en met deze datum.

Sint-Niklaas, 21 december 2010

De Gedelegeerd Bestuurder

De Ridder Christine

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

26/05/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 08.05.2009, NGL 20.05.2009 09152-0193-015
26/05/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 09.05.2008, NGL 23.05.2008 08152-0130-015
02/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 20.07.2007, NGL 31.07.2007 07499-0272-014
11/08/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 16.06.2006, NGL 07.08.2006 06598-0292-016

Coordonnées
ARGINA TECHNICS

Adresse
ANTHONIS DE JONGHESTRAAT 50 9100 SINT-NIKLAAS

Code postal : 9100
Localité : SINT-NIKLAAS
Commune : SINT-NIKLAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande