ARGON INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARGON INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 441.381.375

Publication

23/07/2014
ÿþ Mod words 1.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ClePIE RECHTIjAIVk VAN _ KOOPHANDEL GENT

J t JULI 20%







AFDELING DENDERMONDE

Griffie





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste

Ondernemingsnr : 0441.381.375

Benaming

(voluit) : ADMINISTRATION and TAX CONSULTANTS

(verkort) : A.T.C.

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9200 Schoonaarde, Klinkaertstraat 24

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging - Kapitaalsverhoging - Doeiswijziging

Br blijkt uit een akte verleden op 30 juni 2014, voor mij, Nathalie Stadsbader, geassocieerd notaris te Sint-Kwintens-Lennik, dat is gehouden de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de' Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennoobschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Administration and Tax Consultants", afgekort 'A.T.C.', met maatschappelijke zetel te 9200 Schoonaarde, KlinKaertstreat 24, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0441.381.375.

Na beraadslaging worden de volgende besluiten genomen.

1. Vaststelling aantal aandelen

gij beslissing van de Bijzondere Algemene Vergadering gehouden op 28 december 2011 op de maatschappelijke zetel werden er tien (10) eigen aandelen ingekocht door de vennootschap en onmiddellijk; vernietigd. Hierdoor bedraagt het aantal aandelen actueel vijfenzestig (65). De notulen van deze Bijzondere Algemene Vergadering van 28 december 2011 werden geregistreerd op het registratiekantoor Dendermonde 1 op CO december 2011 boek 45 blad 77 vak 18 (ontvangen vijfentwintig euro (25E) getek. E.a. Inspecteur, L.Verbeke)

2. Wijziging naam

0e vergadering beslist tot wijziging van de maatschappelijke benaming van de vennootschap in "ARGON

INVEST".

3. Wijziging aard

Oe algemene vergadering beslist de burgerlijke vennootschap om te zetten in een handelsvennootschap

4. Aanpassing van artikel 1 aan voorgaande besluiten

Artikel één van de statuten luidt voortaan als volgt:

"De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt

de naam ARGON INVEST

Oe naam zal steeds voorafgegaan of gevolgd worden door de vermelding "besloten vennootschap met'

beperkte aansprakelijkheid" of door "B.V.B.A."

5. Wijziging doel

a) In verband met de voorgenomen doelwijziging geeft de voorzitter de vergadering kennis van hogervermeld verslag van de zaakvoerder de dato 30 juni 2014 met eraan toegevoegd de staat van actief en passief van de vennootschap. De hier aanwezige (enige) vennoot erkent kennis genomen te hebben van dit verslag. De vergadering ontslaat de voorzitter ervan hiervan lezing te geven.

Het verslag zal neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van Koophandel.

b) De vergadering beslist om het doel uit te breiden met de tekst zoals hiervoor en derhalve luidt artikel vier van de statuten voortaan luidt als volgt:

"Het doel van de vennootschap bestaat uit de informatieverwerking van boekhoudingen van, handelsondememingen, verenigingen, particuliere ondernemingen, openbare besturen en vrije beroepen.

Zij kan eveneens diensten van tekstverwerking, facturatie, voorraad- en leveranciersbeheer aanbieden,, alsmede specifieke toepassingsprogramma's voor de verwerking van bedrijfseconomische en fiscale informatie.

Zij zal ook advies verstrekken inzake administratieve organisatie, beheer, fiscaliteit, boekhouding en accountancy.

Ze kan voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid:

a) De samenstelling en het beheer van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het verwerven door aankoop of anderszins, het verkopen het ruilen, het bouwen, het`.

blz,

van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

T

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

verbouwen, het verbeteren, het uitrusten, het aanpassen, het verfraaien, het onderhouden, het verhuren, het huren, het verkavelen, het prospecteren en het uitbaten van onroerende goederen, alsmede handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de uitbreiding en de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen. Ze mag alle welkdanige onroerende handelingen verrichten in de meest brede zin, met inbegrip van vruchtgebruik, onroerende leasing of enig ander recht, op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, zelfs als loutere investering. Ze mag zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

b) Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investering,

c)De vennootschap mag alle roerende goederen en financiële producten verwerven, zelfs als loutere investering.

d) Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels-en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

e) Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviesverschaffing inzake beleggingen en geldplaatsingen, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur; het verlenen van alle dienstprestaties en het uitvoeren van alle opdrachten onder de vorm van organisatiestudies, expertises, technische handelingen en raadgevingen of andere op eender welk vlak binnen het maatschappelijk doel.

f) Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies die rechtstreeks of onrechtstreeks met het maatschappelijk doel verband houden.

g)Het aangaan van fusie met andere ondernemingen, zelfs met een ander doel.

h)Het vereffenen van vennootschappen en optreden als vereffenaar.

Zij mag eveneens aile handelingen van commerciële, industriële roerende en onroerende of financiële aarduitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het doel van de vennootschap of welke de uitbreiding of de ontwikkeling ervan in de hand werken.

De vennootschap zal door middel van inbreng, versmelting, inschrijving of om op het even welke andere wijze mogen deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen, vennootschappen, die een gelijksoortig of bijbehorend doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

In het algemeen zal de vennootschap alle commerciële financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten, in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel, of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

13e vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen dat zij het best geschikt acht.'

6. Wijziging kapitaal.

a) De vergadering beslist de bestaande vijfenzestig (65) aandelen met een nominale waarde per aandeel, om te zetten in vijfenzestig (65) aandelen zonder nominale waarde, doch met een fractiewaarde van elk een vijfenzestigste deel van het kapitaal.

b) Kapitaalsverhoging

De algemene vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verhogen met zevenhonderdvijftigduizend euro (750.000,00 EUR) om het van achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro (18.592,00 EUR) te brengen op zevenhonderd achtenzestigduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro (768.592,00 EUR).

De vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in geld. Er worden geen nieuwe aandelen gecreëerd.

c) Inschrijving op de kapitaalverhoging en volstorting van de nieuwe kapitaalaandelen

Vervolgens heeft de heer Roger De Nul, enige vennoot, verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand, en voor de totaliteit in te schrijven op het kapitaal.

De voorzitter verklaart en alle aanwezigen op de vergadering erkennen dat op de kapitaalverhoging aldus werd ingeschreven en volledig volstort is.

De inbrengen in geld werden overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen gestort op een bijzondere rekening met nummer BE25 0017 3061 4382 op naam van de vennootschap bij Bnp Panbas Fortis Bank zoals blijkt uit een attest afgeleverd door deze financiële instelling op 25 juni 2014, dat aan dit proces-verbaal zal gehecht blijven.

d) Vaststelling van de verwezenlijking van de kapitaalsverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalsverhoging van zevenhonderdvijftigduizend euro (750.000,00 EUR) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op zevenhonderd achtenzestigduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro (768.592,00 EUR), vertegenwoordigd door vijfenzestig (65) kapitaalaandelen zonder nominale waarde

e) Wijziging van artikel vijf van de statuten overeenkomstig voorgaande besluiten.

In overeenstemming met de hierboven geacteerde besluiten beslist de vergadering om artikel vijf van de

statuten te wijzigen door vervanging van de tekst van dit artikel als volgt

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt zevenhonderd achtenzestigduizend

vijfhonderd tweeënnegentig euro (768.592,00 EUR).

w

Het is verdeeld in vijfenzestig aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/vijfenzestigste van

het kapitaal vertegenwoordigen

Het maatschappelijk kapitaal is volledig volstort."

7Y Aanpassing aan de invoering van de euro en het Wetboek van Vennootschappen

a) De vergadering beslist om de statuten aan te passen aan de invoering van de euro en derhalve alle

(overige) verwijzingen naar bedragen in oude Belgische frank om te zetten naar euro, te weten:

- in artikel 5 'Maatschappelijk kapitaal' : zoals bepaald in voorgaande besluit

- in artikel 24 'Verlies van kapitaal' : 'tweehonderd vijftig duizend frank' wordt vervangen door 'zesduizend

honderd zevenennegentig euro vierendertig cent'

b) De vergadering beslist om over te gaan tot vervanging van de verwijzing naar de gecoördineerde wetten op de handelsvennootschappen (vennootschappenwet), door een verwijzing naar het Wetboek van Vennootschappen en dit door volgende wijzigingen aan te brengen aan de statuten :

- in artikel 6'Verhogiing van het kapitaal'

- de verwijzing naar artikel 120 van de vennootschappenwet wordt vervangen door 'artikel 218 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen'

- de verwijzing naar artikel 122,4 van de vennootschappenwet wordt vervangen door 'artikel 311 van het Wetboek van Vennootschappen'

- de verwijzing naar artikel 122bis van de vennootschappenwet wordt vervangen door 'artikel 309-310 van het Wetboek van Vennootschappen`

- de verwijzing naar artikel 122,3 van de vennootschappenwet wordt vervangen door 'artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen'

- in artikel 7 `Vermindering van het kapitaal': de verwijzing naar artikel 122ter van de vennootschappenwet wordt vervangen door 'artikel 316 tot en met 318 van het Wetboek van Vennootschappen'

- in artikel 8 'Overdracht van aandelen onder de levenden': de verwijzing naar artikel 127 van de vennootschappenwet wordt vervangen door 'artikel 251 van het Wetboek van Vennootschappen'

- in artikel 11 'Inkoop van eigen aandelen' wordt de verwijzing naar artikel 128bis van de vennootschappenwet vervangen door `artikel 321 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen'

- in artikel 22 'Boekjaar  Jaarrekening  Jaarverslag' wordt de verwijzing naar artikel 137 en 77 van de vennootschappenwet vervangen door 'artikel 92 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen'

- in artikel 27 'Bevoegdheid van de vereffenaars' wordt de verwijzing naar de artikelen 181, 182 en 183 van , de vennootschappenwet vervangen door 'de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van Vennootschappen'

- in artikel 30 `Overlijden van de enige vennoot zonder overgang van aandelen' wordt de verwijzing naar artikel 140ter derde lid van de vennootschappenwet vervangen door 'artikel 344 van het Wetboek van , Vennootschappen'

- in artikel 31 `Overgang van aandelen wegens overlijden' en in artikel 32 'Vruchtgebruik op aandelen' worden de verwijzing naar artikel 126 van de vennootschappenwet vervangen door 'artikel 249 van het Wetboek van Vennootschappen'

8.. De algemene vergadering kent de zaakvoerder alle bevoegdheden toe voor de uitvoering van voorgaande besluiten, inclusief de bevoegdheid tot indeplaatsstelling, de bevoegdheden om de noodzakelijke wijzigingen door te voeren bij de Administraties, in het bijzonder het ondernemingsloket.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Nathalie Stadsbader

Geassocieerd notaris

Tegelijk neergelegd: uitgiften, uittreksel, coördinatie van statuten

íi

, Vo,pr-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/02/2014 : DET000101
20/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 20.12.2014, NGL 14.01.2015 15012-0095-011
18/02/2013 : DET000101
05/03/2012 : DET000101
03/02/2011 : DET000101
19/02/2010 : DET000101
05/03/2009 : DET000101
08/10/2008 : DET000101
13/02/2008 : DET000101
22/01/2007 : DET000101
04/05/2006 : DET000101
04/02/2005 : AAT000101
29/01/2004 : AAT000101
04/02/2003 : AAT000101
04/02/2003 : AAT000101
11/01/2000 : DET000331
12/01/1999 : AAT000101
01/01/1997 : AAT101
01/01/1996 : AAT101
01/01/1995 : AAT101
26/01/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 19.12.2015, NGL 21.01.2016 16023-0241-010
01/01/1993 : AAT101
01/01/1992 : AAT101

Coordonnées
ARGON INVEST

Adresse
KLINKAERTSTRAAT 24 9200 SCHOONAARDE

Code postal : 9200
Localité : Schoonaarde
Commune : DENDERMONDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande