ARGOS STORAGE BRUGGE 2

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARGOS STORAGE BRUGGE 2
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 415.879.778

Publication

26/06/2014
ÿþMcd Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111.111111111J1111111

Ondernemingsnr : 0415.879.778.

Benaming

(voluit) : Argos Storage Brugge 2

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Wiedauwkaaï 75, 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstel

Op 11 juni 2014 werd in overeenstemming met artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen, door de bestuursorganen van de hierna vermelde vennootschappen, in gemeen overleg, het voorstel tot fusie door overneming opgesteld, waarvan hierna de tekst volgt.

Dit fusievoorstel zal ter goedkeuring worden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergaderingen van de respectieve vennootschappen gehouden voor een notaris van het notariskantoor Celis, Celis & Liesse, met standplaats te Antwerpen, en zal minstens zes weken voor de datum van deze buitengewone algemene vergadering ter griffie van de rechtbank van koophandel te Gent worden neergelegd en bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, overeenkomstig artikel 671 en 693 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

1. Voorstel

Ingevolge de fusie door overneming, overeenkomstig artikel 671 juncto 693 van het Wetboek van Vennootschappen, zal het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen van (i) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Argos Storage Brugge 2, als gevolg van ontbinding zonder vereffening overgaan op (ii) de naamloze vennootschap Argos Storage Belgium, tegen uitreiking van uitsluitend nieuwe aandelen van de overnemende vennootschap aan de vennoten van de over te nemen vennootschappen.

De bestuursorganen van voornoemde vennootschappen verbinden zich ertoe om alles te doen wat in hun bevoegdheid ligt teneinde de fusie te realiseren met toepassing van artikel 671 juncto 693 van het Wetboek van Vennootschappen, onder de hierna beschreven voorwaarden.

2.Rechtsvorm, de naam, het doel en de zetel van de fuserende vennootschappen (artikel 693, 1° W. Venn.)

2.1.Rechtsvorm, naam en zetel

De aan de voorgestelde fusie deelnemende vennootschappen zijn:

A.De naamloze vennootschap "Argos Storage Belgium", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te Wiedauwkaai 75, 9000 Gent,

Zij is ingeschreven in het rechtspersonen register te Gent en bij de Kruispuntbank van Ondernemingen onder nummer 0450.540.353.

Deze vennootschap werd opgericht als naamloze vennootschap onder de naam "Van Der Sluijs Groep België", bij akte verleden voor notaris Erik Celis te Antwerpen op 2 augustus 1993, bij uittreksel verschenen in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 19 augustus 1993, onder nummer 930619-94, en waarvan de statuten daarna meermaals werden gewijzigd.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt EUR 3.234.997,36 (drie miljoen tweehonderdvierendertigduizend negenhonderdzevenennegentig euro zesendertig cent), is volledig volstort en

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

is vertegenwoordigd door 356.976 (driehonderdzesenvijftigduizend negenhonderdzesenzeventig) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Zij wordt hierna "Argos Storage Belgium" of "de overnemende vennootschap" genoemd.

B.De besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid "Argos Storage Brugge 2" waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te Wiedauwkaai 75, 9000 Gent.

Zij is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent en bij de Kruispuntbank van Ondernemingen onder nummer 0415.879.778.

Deze vennootschap werd opgericht ais personenvennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam "Noordtank", bij akte verleden voor Notaris Louis Vande Putte te Brugge op 3 maart 1976, bij uittreksel verschenen in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 17 maart 1976, onder nummer 767-18, en waarvan de statuten daarna meermaals werden gewijzigd.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt EUR 75.000,00 (vijfenzeventigduizend euro), is volledig volstort en is verdeeld in 3.000 (drieduizend) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Zij wordt hierna "Argos Storage Brugge 2" of "de over te nemen vennootschap" genoemd,

2.2Maatschappelijk doel

Het doel van de voornoemde vennootschappen is het volgende:

A.De naamloze vennootschap Argos Storage Belgium" heeft overeenkomstig artikel 3 van haar statuten het volgende doel;

"De vennootschap heeft tot doel:

Het verlenen van diensten in de ruimste zin des woords, waaronder begrepen het verlenen van administratieve diensten en het verrichten van alle handelingen op commercieel en financieel gebied welke met het vorenstaande in de ruimste zin verband houden, een en ander zowel ten behoeve van maatschappijen waarmede zij in een groep verenigd is als ten behoeve van derden. Dit alles uitgezonderd de activiteiten wettelijk voorbehouden aan deposito- en spaarbanken en aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

De groothandel en de handelsbemiddeling in alle soorten benzine, gasoline, fuels, aardolie- en petroleumproducten, vloeibare en gasvormige brandstoffen, energiebronnen, smeermiddelen, nijverheidsoliën en -vetten, teerproducten, chemische producten, alsmede alle aanverwante derivaten en afgeleide producten, deze opsomming louter exemplatief en niet limitatief zijnde.

De opslag van aardolie en aardolieproducten, zulks in de meest uitgebreide betekenis opgenomen.

De exploitatie van tankschepen voor het vervoer van minerale oliën over water, het bevrachten van tankschepen en het bevrachten van bovengenoemde stoffen zowel nationaal als internationaal.

De exploitatie van een transportbedrijf voor het vervoer van minerale oliën en gassen over de weg, zowel nationaal als internationaal.

De exploitatie en het beleveren van tankstations zowel nationaal als internationaal.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij mag de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen,"

B.De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Argos Storage Brugge 2" heeft overeenkomstig artikel 3 van haar statuten het volgende doel:

"De vennootschap heeft tot doel:

- de uitbating van petroleumraffinaderijen, autonome ondernemingen voor fabricage van diverse

petroleumderivaten, nijverheid voor het verwerken van koolteer;

- de groothandel, invoer en uitvoer, het opslaan en het bewerken van petroleumproducten, smeermiddelen, nijverheidsoliën en vetten, fossiele brandstoffen, onderdelen en toebehoren voor motorvoertuigen, algemene voedingswaren en huishoudelijke artikelen; de kleinhandel in brandstoffen en smeermiddelen, in onderdelen en toebehoren voor motorvoertuigen, in algemene voedingswaren en huishoudelijke artikelen;

- de aan- en verkoop, het onderhoud en herstel en de verhuur van brandstoftanks en aanverwanten;

- de uitbating van ondernemingen voor het goederenvervoer langs de weg, te water of in de lucht; van opslagplaatsen, magazijnen, garages en stallingen voor motorvoertuigen, spijshuizen, drankgelegenheden, hotels en logementhuizen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag alle activiteiten uitvoeren met betrekking tot research en opzoekingwerk van de producten die zij fabriceert of waarin zij handel drijft.

De vennootschap mag eveneens alle handels-, financierings-, roerende en onroerende verrichtingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks met voornoemd doel verband houden of van aard zijn de uitbreiding ervan te bevorderen.

In dit kader kan zij eveneens overgaan tot het financieren, zowel onder de vorm van leningen, verkoop op afbetaling, hypothecaire leningen ais aile andere mogelijke financieringsvormen van installaties die als verkoopspunten van petroleumproducten, petroleumderivaten en/of smeeroliën in aanmerking komen, zoals benzinepompen en servicestations.

Dergelijke activiteiten kunnen enkel uitgeoefend worden in functie van haar handel."

3.De ruilverhouding van de aandelen, en, in voorkomend geval, het bedrag van de opleg (artikel 693, 2° W. Venn.)

De vennoten van de over te nemen vennootschap warden voor de overgang van het gehele vermogen van deze vennootschap, zowel de rechten als de verplichtingen, uitsluitend vergoed door uitreiking van nieuwe aandelen op naam van Argos Storage Belgium in ruil voor de oude aandelen op naam van de over te nemen vennootschap.

De ruilverhouding die gehanteerd wordt bij de uitreiking van de nieuwe aandelen kan als volgt worden weergegeven.

3.000 nieuwe aandelen tegen 3.000 oude aandelen en dit zal als volgt worden afgerond: de ruilverhouding zal per aandeelhouder worden toegepast, waarbij voor elk deel van een aandeel tot en met 0,499 naar beneden zal worden afgerand, en voor elk deel van een aandeel van 0,500 of meer, naar boven zal worden afgerond.

Gelet op het groepsinterne karakter van de fusie betreft de ruilverhouding die gehanteerd wordt bij de uitreiking van de nieuwe aandelen derhalve 1 nieuw aandeel tegen I oud aandeel.

De aandelen zullen bijgevolg worden ingeruild als volgt:

-2.999 aandelen Argos Storage Brugge 2, gehouden door Argos Storage Europe B.V. worden ingeruild voor 2.999 aandelen Argos Storage Belgium;

-1 aandeel Argos Storage Brugge 2, gehouden door Argos Storage B.V. wordt ingeruild voor 1 aandeel Argos Storage Belgium;

De uit te reiken nieuwe aandelen zijn van dezelfde aard, hebben elk dezelfde fractiewaarde en genieten dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen. De nieuwe aandelen zullen volledig volgestort worden uitgereikt.

Er wordt geen oplegsom betaald.

4.De wijze waarop de aandelen in de overnemende vennootschap worden uitgereikt (artikel 693, 3° W. Venn.)

De aandelen van de te fuseren vennootschappen zijn op naam. De aandelen die in vergoeding vcor de overgang van het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, van de over te nemen vennootschap aan haar vennoten worden toegekend, zijn dan ook op naam. Zij zullen ingeschreven worden op naam van de vennoten van de over te nemen vennootschap in het aandelenregister van de overnemende vennootschap, met vermelding van:

-de identiteit van de vennoten van de over te nemen vennootschap;

-het aantal aandelen van de overnemende vennootschap dat aan hen toekomt; en

-de datum van het fusiebesluit.

Deze inschrijving zal door een bestuurder van de overnemende vennootschap en door de respectieve vennoten van de over te nemen vennootschap of door hun gevolmachtigde worden ondertekend. Het aandelenregister van de over te nemen vennootschap wordt vernietigd door de fusie in het aandelenregister te vermelden.

5.De datum vanaf welke deze aandelen recht geven te delen in de winst, alsmede elke bijzondere regeling betreffende dit recht (artikel 693, 4° W. Venn.)

De nieuw uitgegeven aandelen zijn dividendgerechtigd vanaf 1 januari 2014 en vanaf dat moment delen zij

in de resultaten die voorheen zijn opgebouwd.

Er is geen bijzondere regeling betreffende dit recht.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

"

6.De datum vanaf dewelke de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap (artikel 693, 5° W, Venn.)

De fusie wordt verwezenlijkt met uitwerking op boekhoudkundig en fiscaal vlak per 1 januari 2014 om 00u00.

7.De rechten die de overnemende vennootschap toekent aan de vennoten van de over te nemen vennootschap die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen (artikel 693, 6° W. Venn.)

Er zijn geen bijzondere rechten verbonden aan de aandelen van de over te nemen vennootschap en er

werden geen andere effecten dan aandelen uitgegeven in de over te nemen vennootschap.

8.De bijzondere bezoldiging die wordt toegekend aan de commissaris (artikel 693, 7° W. Venn.)

Aan Ernst & Young Bedrijfsrevisoren, met zetel te 1831 Diegem, De Kleetlaan 2 en met ondernemingsnummer 0446.334.711, vertegenwoordigd door de heer Ronald Van den Ecker, is de opdracht gegeven om een verslag op te maken overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen in zijn hoedanigheid van commissaris van de overnemende vennootschap.

De bijzondere bezoldiging voor deze opdracht, vastgelegd in gemeen overleg met de raad van bestuur van de overnemende vennootschap, bedraagt maximaal EUR 3.000 per vennootschap.

9.leder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen (artikel 693, 8° W. Venn.)

Er wordt geen bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de bij de fusie betrokken vennootschappen.

10.Onroerende goederen

De over te nemen vennootschap heeft op datum van onderhavig fusievoorstel zakelijke rechten op onroerende goederen, dewelke in het kader van de fusieverrichting zullen worden overgenomen door de overnemende vennootschap. Meer in het bijzonder betreft het een opstalrecht op grond gelegen te 8000 Brugge, Pathoekeweg 74/76 met volgende kadastrale gegevens

Gemeente Brugge 7e afdeling sectie I nummer 524 T 3.

In overeenstemming met de toepasselijke wettelijke bepalingen dient dit fusievoorstel beschouwd te worden als een overeenkomst betreffende de overdracht van grond en de zakelijke rechten daarop gevestigd, De bij de fusie betrokken vennootschappen zullen dan ook de verplichtingen opgelegd door het Vlaams Decreet van 27 oktober 2006 betreffende de bodemsanering en de bodembescherming naleven.

Gelet op het feit dat op voormelde grond een of meerdere inrichtingen gevestigd zijn en/of activiteiten worden uitgeoefend die opgenomen zijn in de lijst van inrichtingen en activiteiten die bodemverontreiniging kunnen veroorzaken, zoals bedoeld in het Vlaams Decreet van 27 oktober 2006 betreffende de bodemsanering en de bodembescherming, werd een bodemattest aangevraagd bij OVAM, overeenkomstig voornoemd Vlaams Decreet.

Voorts verklaart de overnemende vennootschap haar verzaking aan de nietigheidsvordering ex artikelen 116, §1, 2° en §2, 2° van het hogervermelde Vlaams Decreet te zullen opnemen in de notariële akte inzake de voorgenomen fusie.

De over te nemen vennootschap heeft geen andere zakelijke rechten op onroerende goederen. 11. Vergunningen

De over te nemen vennootschap bezit op datum van onderhavig fusievoorstel vergunningen, dewelke In het kader van de fusieverrichting zullen worden overgenomen door de overnemende vennootschap

De overdracht van deze vergunningen zal pas tegenstelbaàr zijn indien de overnemende vennootschap voldoet aan de vereiste vergunningsvoorwaarden. De fuserende vennootschappen zullen hiervoor in nauw overleg samenwerken om de machtiging van de betrokken vergunningverlenende overheid te bekomen met het oog op de overdracht van voomoemde vergunningen aan de overnemende vennootschap.

Indien om de één of andere reden het akkoord van de vergunningverlenende overheid niet kan worden bekomen en hierdoor voornoemde vergunningsoverdracht niet zou kunnen worden gerealiseerd, dan zullen de fuserende vennootschappen in onderling overleg alles in het werk stellen om de overdracht van de desbetreffende vergunningen) inter partes voor zover als rechtens mogelijk te bewerkstelligen en minstens in economische zin aan de overnemende vennootschap over te dragen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

i 2.Statutenwijziging

Naar aanleiding van de voorgestelde fusieverrichting zullen de statuten van de overnemende vennootschap waar nodig en in het bijzonder de bepalingen inzake het maatschappelijk kapitaal en het maatschappelijk doel worden gewijzigd.

Ten einde de voorgenomen fusie overeenkomstig de wettelijke en statutaire bepalingen door te voeren zullen de ondergetekende raden van bestuur van de aan de fusie deelnemende vennootschappen aan elkaar en aan hun respectieve aandeelhouders alle nuttige informatie overmaken en ter kennis brengen op de wijze zoals voorgeschreven in het Wetboek van Vennootschappen en overeenkomstig hun statutaire bepalingen.

13.Neerlegging en volmacht

De raad van bestuur van de over te nemen vennootschap besluit om een bijzondere volmacht toe te kennen aan meester Vincent Schoeters en meester Frederik Meuwissen, advocaten bij advocatenkantoor Laga, gevestigd te Berkenlaan 8a, 1831 Diegem, alsook aan mevrouw Hilde Tobback, tevens werkzaam bij advocatenkantoor Laga, afzonderlijk bevoegd en met recht van indeplaatsstelling, teneinde het fusievoorstel neer te leggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent namens de raad van bestuur, alsook het fusievoorstel te publiceren in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad die deze neerlegging vermeldt, overeenkomstig artikel 75, laatste lid van het Wetboek van Vennootschappen en de hiervoor benodigde documenten en publicatieformulieren te ondertekenen.

14.Opschortende voorwaarden

De voorgenomen fusie zal maar plaatsvinden onder de opschortende voorwaarden van het bekomen van de nodige bodemattesten en vergunningen in hoofde van de overnemende vennootschap.

De bestuursorganen van de aan deze fusie deelnemende vennootschappen, zullen alle benodigde bevoegdheden hebben om de (niet-)vervulling van deze opschortende voorwaarden vast te stellen en een Belgische notaris de totstandkoming van de fusie te laten vaststellen en erkennen.

De streefdatum voor de goedkeuring van het fusievoorstel door de buitengewone algemene vergaderingen van de over te nemen vennootschap en van de overnemende vennootschap is 31 juli 2014.

Opgemaakt te Gent, op 11 juni 2014.

Het bestuursorgaan van Argos Storage Brugge 2 erkent drie door haar getekende exemplaren te hebben opgemaakt, waarvan er één bestemd is voor de notaris, één om te worden neergelegd op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en één om te worden bewaard op de zetel van de respectieve vennootschappen.

NAMENS HET BESTUURSORGAAN VAN ARGOS STORAGE BRUGGE 2 BVBA

Hilde Tobback

lasthebber

Hierbij neergelegd: fusievoorstel

0

Voor: behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

17/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 29.08.2014, NGL 15.09.2014 14585-0353-029
06/03/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

u ui 1uhI





Ondernemingsnr : 0415.879.778

Benaming

(voluit) : Argos Storage Brugge 2

(verkort)

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Wiedauwkaal 75 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Ontslag en benoeming zaakvoerders - toekenning bijzondere volmacht Uittreksel uit het proces-verbaal van de bijzondere algemene vergadering dd. 6 februari 2014

De vergadering neemt kennis van en bekrachtigt het ontslag van de volgende

zaakvoerder van de vennootschap:

- De heer Jacob van der Kamp, wonende te 3195 VZ Pemis Rt (Nederland), Schout Eeuwoutstraat 48

en dit met ingang vanaf 6 februari 2014.

De vergadering dankt deze zaakvoerder voor de wijze waarop hij zijn opdracht heeft

uitgeoefend, en voor de bijdrage die hij heeft geleverd tot de ontwikkeling van de

vennootschap.

De vergadering zal voomoemde zaakvoerder op de eerstvolgende algemene

vergadering die beraadslaagt en besluit over de goedkeuring van de jaarrekening,

algehele en volledige kwijting verlenen, voor zijn uitgeoefende mandaat, tenzij ernstige

of grove beleidsfouten.

Vervolgens besluit de vergadering, met eenparigheid van stemmen, over te gaan tot bekrachtiging van de benoeming van de volgende nieuwe zaakvoerder, voor een periode ingaand op 6 februari 2014 en eindigend onmiddellijk na de gewone algemene

vergadering van 2020:

" De heer Giuliano Franzi, wonende te 3062 JJ Rotterdam (Nederland), Hoflaan 600. Zijn mandaat als zaakvoerder zal onbezoldigd uitgeoefend worden.

De voornoemde zaakvoerder, alhier tegenwoordig of vertegenwoordigd zoals voormeld, verklaart zijn mandaat te aanvaarden.

Tevens besluit de vergadering een bijzondere volmacht toe te kennen aan mevrouw Lili

Ling, Legal Counsel bij Argos Group B.V., met statutaire zetel te (3089 3H)

Rotterdam, Waalhaven Z.z. 11, Nederland, teneinde de genomen beslissingen van

de vennoten en de bestuurders te publiceren in Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad,

in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en in het rechtspersonenregister, inclusief

alle benodigde documenten en stukken hieromtrent te ondertekenen.

Voor éénsluidend uittreksel

Ling

Lasthebber

Hierbij neergelegd : notulen BAV dd 06 februari 2014

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~~Ë)--iGELEGD 2 N FER. 201it

RECHTBANK

VAN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

18/02/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.11.2013, NGL 06.02.2014 14035-0201-024
25/10/2013
ÿþMal Word 15.1

[u=re,

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111111)11111§111)111111

5*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch _ Staatsblad

---

1 $ 0111, 2013

R~~ `!"i l:.`:i`" :: _ ""f,-'~1i I`%csif~Êfi#A.rJc! . ~ z~Fr" ,i7

Ondernemingsnr : 0415.879.778

Benaming

(voluit) : Argos Storage Brugge 2

(verkort):

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Wiedauwkaai 75 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerders - toekenning bijzondere volmacht UittreKsel uit het proces-verbaal van de bijzondere algemene vergadering dd. 23 september 2013

De vergadering neemt kennis van en bekrachtigt het ontslag van de volgende

zaakvoerders van de vennootschap:

De heer Peter Jacob Goedvolk, wonende te 3161 HM Rhoon (Nederland), Rijsdijk 61

en dit met ingang vanaf 1 juni 2013;

De heer Cees den Ouden, wonende te 4794 ED Willemstad (Nederland),

Comabepark 6 en dit met ingang vanaf 14 juni 2013;

De heer Adrianus Johan Ronald Scheepers, wonende te 4847 AT Teteringen

(Nederland), Vossenberg 8 en dit met ingang vanaf 1 september 2013.

De vergadering dankt deze zaakvoerders voor de wijze waarop zij hun opdracht hebben

uitgeoefend, en voor de bijdrage die zij hebben geleverd tot de ontwikkeling van de

vennootschap.

De vergadering zal voornoemde zaakvoerders op de eerstvolgende algemene

vergadering die beraadslaagt en besluit over de goedkeuring van de jaarrekening,

algehele en volledige kwijting verlenen, voor hun uitgeoefende mandaat, tenzij ernstige

of grove beleidsfouten.

Vervolgens besluit de vergadering, met eenparigheid van stemmen, over te gaan tot bekrachtiging van de benoeming van de volgende nieuwe zaakvoerder, voor een periode ingaand op 1 september 2013 en eindigend onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van 2019:

" De heer Jacob van der Kamp, wonende te 3195 VZ Pernis Rt (Nederland),

Schout Eeuwoutstraat 48;

Zijn mandaat als bestuurder zal onbezoldigd uitgeoefend worden.

De voornoemde bestuurder, aihier tegenwoordig of vertegenwoordigd zoals voormeld,

verklaart zijn mandaat te aanvaarden.

Tevens besluit de vergadering een bijzondere volmacht toe te kennen aan mevrouw Lili Ling,

Legal Counsel bij Argos Group B.V met statutaire zetel te (3089 JH) Rotterdam, Waalhaven Z.z. 11, Nederland, teneinde de genomen beslissingen van de vennoten en de zaakvoerders te publiceren in Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en in het rechtspersonenregister, inclusief alle benodigde documenten en stukken hieromtrent te ondertekenen.

Voor éénsluidend uittreksel

Lili Ling Lasthebb r- t,e".e,,s~s..Qe.~d,'" rs~cA, vele rreltxdeü»3

~~

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

19/07/2013
ÿþmod 11.1

} In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

,

NEERGELEGD

10 JULI 2013

Rt:1C:li 1 lielgyAN uil0l'i't :NI?:;t. Ti:', GENT

~

111

i3nderne;n¬ r:d,srir 0415.879.778

eS" énarrfinq (uaiu'lt) : Van der Sluijs Depot Brugge

{vwl.ort)

Rechtsvorni besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Wiedauwkaai 75

(volledig adres) 9000 Gent

Or ar .,arp err) a : : WIJZIGING NAAM - AANPASSING STATUTEN AAN DE VIGERENDE WETGEVING - BENOEMING COMMISSARIS

Uittreksel afgeleverd velôr registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent.

Uit een akte van een buitengewone algemene vergadering van vennoten verleden voor Frank Liesse, geassocieerd notaris te Antwerpen, op 28 juni 2013, blijkt het volgende:

1. De naam van de vennootschap werd gewijzigd en luidt voortaan "Argos Storage Brugge 2".

Artikel 1 van de statuten werd gewijzigd en luidt voortaan als volgt:

"Arti el 1: Rechtsvorm - Naam

De vennootschap is een handelsvennootschap die de rechtsvorm van een besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid heeft met als naam: "Argos Storage Brugge 2"."

2. Artikel 24 van de statuten aangaande de verdeling van het liquidatiesaldo werd gewijzigd en de laatste alinea van het gewijzigde artikel 24 van de statuten luidt voortaan als volgt

"Elk aandeel geeft een gelijk recht bij de verdeling van het overschot na vereffening rekening houdend met hun volstorting. Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen."

3. De vergadering stelde met eenparigheid van stemmen het aantal commissarissen vast op één (1) en benoemde tot deze functie voor een termijn gelijk aan drie (3) boekjaren, met dien verstande dat het mandaat een einde zal nemen ter gelegenheid van de gewone algemene vergadering die zal besluiten over de jaarrekening betreffende het boekjaar van 2015: de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Ernst & Young Bedrijfsrevisoren", rechtspersonenregister Brussel 0446.334.711, met zetel te 1831 Diegem, De Kleetlaan 2, vertegenwoordigd door de heer Ronald Van den Ecker.

VOOR UITTREKSEL (Ondertekend)

Erik Celis

Een geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte, gecoordineerde statuten.

Op oe l%F,[Sle blz var Lurl, vèrrn$`.d~ii N.aafli Gri f1Ct~+:1,árilgh9lr1 Iflsttument2'rr".fkC(6 (lotarrz, heizij perSo(t7irt(eftj

bb:'ofod oc r~Ch;LLperaoor, ter ti.arFzlen van dorder tC «'crteOrini+'CQrs",ilgÇri

llri;C pria" i, sr~ 11Eldlc':~ïlllli"

07/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 31.07.2012, NGL 30.08.2012 12521-0328-025
24/01/2012
ÿþMOd WOrtf 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0415.879.778

Benaming

(voluit) : Van der Sluijs Depot Brugge

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Wiedauwkaai 75, 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : Bekrachtiging ontslag en benoeming zaakvoerders - rechtzetting benoemingstermijn zaakvoerders - toekenning bijzondere volmacht

Uittreksel uit het proces-verbaal van de bijzondere algemene vergadering dd. 23 december 2011:

De vergadering bekrachtigt het ontslag van de heer Gerrit Lucas Bruinsma, wonende te 3162 TL Rhoon,' Toermalijn 41 (Nederland) ais zaakvoerder van de vennootschap en dit met ingang vanaf 28 november 2011.

De vergadering dankt deze zaakvoerder voor de wijze waarop hij zijn opdracht heeft uitgeoefend, en voor de bijdrage die hij heeft geleverd tot de ontwikkeling van de vennootschap.

De vergadering zal de heer Gerrit Lucas Bruinsma op de eerstvolgende algemene vergadering die beraadslaagt en besluit over de goedkeuring van de jaarrekening, algehele en volledige kwijting verlenen, voor hun uitgeoefende mandaat, tenzij ernstige of grove beleidsfouten.

Vervolgens besluit de vergadering, met eenparigheid van stemmen, over te gaan tot bekrachtiging van de benoeming van de volgende nieuwe zaakvoerders, voor een onbepaalde periode en dit met ingang vanaf 28 november 2011:

" De heer Cees den Ouden, wonende te 4794 ED Willemstad (Nederland), Cornabépark 6;

" De heer Peter Jacob Goedvolk, wonende te 3161 HM Rhoon (Nederland), Rijsdijk 61.

Hun mandaat als zaakvoerder zal onbezoldigd uitgeoefend worden.

De voornoemde zaakvoerders, alhier tegenwoordig of vertegenwoordigd zoals voormeld, verklaren hun

mandaat te aanvaarden.

Tevens besluit de vergadering de benoemingstermijn van de heer Adrianus Johan Ronald Scheepers en de heer Rick Alexander Klop als zaakvoerders van de vennootschap, zoals benoemd door de bijzondere algemene vergadering dd. 16 maart 2011 (en zoals gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad dd. 18 april 2011) recht te zetten waardoor zij vanaf 1 februari 2011 werden benoemd voor een onbepaalde termijn in plaats ven voor een periode eindigend onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van 2016.

Tenslotte besluit de vergadering een bijzondere volmacht toe te kennen aan de heer Tim Baart en mevrouw Ann Peers, advocaten bij advocatenkantoor Lage, met maatschappelijke zetel te 1831 Diegem, Berkenlaan 8A, teneinde de genomen beslissingen van de vennoten te publiceren in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad en in het rechtspersonenregister en de nodige formaliteiten te vervullen ten aanzien van de Kruispuntbank voor Ondernemingen, inclusief alle benodigde documenten en stukken te ondertekenen.

Voor éénsluidend uittreksel

Tim Baart

Advocaat lasthebber

~-U x3 1-11 ict



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

NEERGELEGD

I I JAN. 2012

R1~.Ci1'ri3A \ K VAN

KOOI'H A N IL9ifib(~ GENT

\IIMMU§111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

27/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 20.07.2011 11324-0144-023
27/04/2011
ÿþmod 2.1

Lu t ! In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

14 APR. 2011

Ri Cil Tt ANK VAN

KOOPH . STE GENT

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

IWOOF

Ondememingsnr : 0415.879.778

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Benaming : Van der Sluijs Depot Brugge

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Wiedauwkaai 75

9000 Gent

Onderwerp akte :WIJZIGING EXTERNE VERTEGENWOORDIGING - AANPASSING STATUTEN " AAN VIGERENDE WETGEVING

Uittreksel afgeleverd vóór registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent

Uit een akte van een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders verleden voor Frank, Liesse, geassocieerd notaris te Antwerpen op S april 2011, blijkt dat

1. de externe vertegenwoordiging werd gewijzigd en de eerste alinea van artikel 15 der statuten luidt voortaan als volgt:

"De enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of ais' verweerder. Indien er meerdere zaakvoerders worden aangesteld, dienen zij steeds met twee samen op te' treden voor alle handelingen om de vennootschap te vertegenwoordigen jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder."

2. Er werd aan volgende medewerkers van de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Laga", advocatenkantoor, te Diegem, Berkenlaan 8B:

- mevrouw TOBBACK Hilde Achiel Irma, wonende te Kalmthout-Nieuwmoer, Maalderijstraat 14;

- de heer SCHOETERS Vincent, wonende te 2660 Antwerpen (Hoboken), Parijslaan 31;

elk van hen bevoegd om afzonderlijk op te treden en met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht: gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de "B.T.W.", alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende: ondememingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de Inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de, vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te, doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

VOOR UITTREKSEL (Ondertek.)

Frank Liesse

Een geassocieerd Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift akte,

- gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/04/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Itleewqms

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

NEERGELEGD

- 6 APR. 2011

'RECII'l'iiA\K VAN

KOOPHANDedifff¬ GENT ,



Ondernemingsar: 415.879.778

Benaming

(voluit) : Van der Slalijs Depot Brugge

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Wiedauwkaai 75, 9000 Gent

Onderwerp akte : bekrachtiging ontslag zaakvoerders - bekrachtiging benoeming zaakvoerders

Uittreksel uit het proces-verbaal van de bijzondere algemene vergadering dd. 16 maart 2011:

De vergadering bekrachtigt het ontslag van de volgende zaakvoerders:

" De heer Hans Comelis Wouda, wonende te 5122 KA Rijen, Clara Wichmannstraat 3 (Nederland), met ingang vanaf 1 februari 2011;

" De heer Peter Johannes Francisca Nohlmans, wonende te 1011 SB Amsterdam, Nieuwe Herengracht 117 (Nederland), met ingang vanaf 7 maart 2011.

De vergadering dankt deze zaakvoerders voor de wijze waarop zij hun opdracht hebben uitgeoefend, en voor de bijdrage die zij hebben geleverd tot de ontwikkeling van de vennootschap.

De vergadering zal de heer Hans Cornelis Wouda en de heer Peter Johannes Francisca Nohlmans op de eerstvolgende algemene vergadering die beraadslaagt en besluit over de goedkeuring van de jaarrekening, algehele en volledige kwijting verlenen voor hun uitgeoefende mandaat, tenzij emstige of grove beleidsfouten.

Vervolgens besluit de vergadering, met eenparigheid van stemmen, over te gaan tot de bekrachtiging van ' de benoeming van de volgende nieuwe zaakvoerders, voor een periode ingaand op 1 februari 2011 en eindigend onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van 2016:

" De heer Adrianus Johan Ronald Scheepers, wonende te 4847 AT Teteringen, Vossenberg 8 (Nederland);

" De heer Rick Alexander Klop, wonende te 2652 HL Berkel en Rodenrijs, Anne de Vriessingel 9 (Nederland);

" De heer Gerrit Lucas Bruinsma, wonende te 3162 TL Rhoon, Toermalijn 41 (Nederland).

Hun mandaat als zaakvoerder zal onbezoldigd uitgeoefend worden.

De voornoemde zaakvoerders, alhier tegenwoordig of vertegenwoordigd zoals voormeld, verklaren hun

' mandaat te aanvaarden.

Uittreksel uit de notulen van de zitting van de zaakvoerders dd. 16 maart 2011

De zaakvoerders besluiten een bijzondere volmacht toe te kennen aan de heer Tim Baart, advocaat bij advocatenkantoor Laga, met maatschappelijke zetel te 1831 Diegem, Berkenlaan 8A, teneinde de genomen beslissingen van de vennoten en de zaakvoerders te publiceren in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad en in het rechtspersonenregister, inclusief alle benodigde documenten en stukken te ondertekenen.

Voor eensluidend uittreksel

Tim Baart

advocaat-lasthebber

eAv 4)9(10( I

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

05/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 01.06.2010, NGL 29.06.2010 10238-0418-026
03/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 02.06.2009, NGL 25.06.2009 09313-0258-026
30/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 02.06.2008, NGL 26.06.2008 08291-0257-025
04/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 01.06.2007, NGL 29.06.2007 07324-0018-022
03/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 01.06.2006, NGL 30.06.2006 06376-4751-020
24/01/2006 : ME. - JAARREKENING 30.06.2005, GGK 20.12.2005, NGL 18.01.2006 06021-0486-016
08/08/2005 : BG049086
18/07/2005 : BG049086
28/01/2005 : BG049086
11/08/2015
ÿþ Mod Word 11.1

e; In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden II1IIIIII1I!~~a~mwu~wuu~~

aan het *15 16028*

Belgisch Staatsblac

` NEERGELEGD

3 t RlLi 2015

RECHTBANK VAN

KOOPHAIg7E GENT

Ondernemingsre : 0415.879.778

Benaming

(voluit) : Argos Storage Brugge 2

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Wiedauwkaai 75 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerders - toekenning bijzondere volmacht

Uittreksel uit het proces-verbaal van de bijzondere algemene vergadering dd. 20 juli 2015

De vergadering neemt kennis van en bekrachtigt het ontslag van de volgende

zaakvoerder van de vennootschap:

- De heer Giuliano Franzi, wonende te 3062 JJ Rotterdam aan de Hoflaan 60C, Nederland

en dit met ingang vanaf 20 juli 2015.

De vergadering dankt deze zaakvoerder voor de wijze waarop hij zijn opdracht heeft

uitgeoefend, en voor de bijdrage die hij heeft geleverd tot de ontwikkeling van de

vennootschap.

De vergadering zal voornoemde zaakvoerder op de eerstvolgende algemene

vergadering die beraadslaagt en besluit over de goedkeuring van de jaarrekening,

algehele en volledige kwijting verlenen, voor zijn uitgeoefende mandaat, tenzij ernstige

of grove beleidsfouten.

Vervolgens besluit de vergadering, met eenparigheid van stemmen, over te gaan tot

bekrachtiging van de benoeming van de volgende nieuwe zaakoverder, voor een periode

ingaand op 20 juli 2015 en eindigend onmiddellijk na de gewone algemene

vergadering van 2021:

- De heer Fritz Erwin Ullrich, wonende te 1721 HA Broek op Langedijk aan de Bruggesloot38, Nederland.

Zijn mandaat als zaakvoerder zal onbezoldigd uitgeoefend worden.

De voornoemde zaakvoerder, alhier tegenwoordig of vertegenwoordigd zoals voormeld,

verklaart zijn mandaat te aanvaarden.

Tevens besluit de vergadering een bijzondere volmacht toe te kennen aan mevrouw Lili

Ling, Legal Counsel bij Argos Group B.V., met statutaire zetel te (3089 JF-1)

Rotterdam, Waalhaven Z.z. 11, Nederland, teneinde de genomen beslissingen van

de vennoten en de bestuurders te publiceren in Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad,

in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en in het rechtspersonenregister, inclusief

alle benodigde documenten en stukken hieromtrent te ondertekenen.

Voor éénsluidend uittreksel

Lili Ling

Lasthebber

Hierbij neergelegd : notulen BAV dd 20 juli 2015

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

05/01/2004 : BG049086
17/12/2002 : BG049086
14/10/2002 : BG049086
19/12/2001 : BG049086
10/12/1999 : BG049086
22/12/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.11.2015, NGL 18.12.2015 15694-0059-030
28/12/1988 : BG49086

Coordonnées
ARGOS STORAGE BRUGGE 2

Adresse
WIEDAUWKAAI 75 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande