ARIADNE ENERGY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARIADNE ENERGY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.775.259

Publication

07/04/2014
ÿþFaite]

11111

I11111111*1,1.111111j1t111

Mott Mal 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

NEERGELEGD

26 MMRT 2014

REClepleNK VAN KOOPF-1A-7ffli. TE GENT

bel stS

Ondernerningsnr 0835.776.269

Benaming

(voluit) Ariadne Energy

(verkort):

Rechtsvorm Besloten vennootschap met beperket aansprakelijkheid

Zetel Beukenlaan 82 - 9051 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte Mededeling - Adreswijziging maatschappelijke zetel -

Notulen uit de Buitengewone Algemene Vergadering gehouden op 16 oktober 2013 op de maatschappelijke zetel,

Ariadne Energy erkent alla documenten in hun naam en voor hun Tekening, getekend door de Mer Vermeulen Philippe Dominique en neemt aile daaruit volgende engagementen onvoorwaardelijk over. Bij de volgende gewone algemene vergadering zal de kwijting voor Vermeulen Philippe Dominique verleend worden.

Er wordt tevens beslist om de maatschappelijke zetel te verplaatsen van Beukenlaan 82 te 9051 Gent naar Ottergemsesteenweg 439 bus Ste 9000 Gent en dit vanaf 1 januari 2014.

Scholz Michael Bestuurder

BijragtirbirtiUtBagigêrSthâlklitàtr--07/04720t4"-- 'Annexes du Nronifeur Wête

15/09/2014
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Il

*14169662*

bol

B( Sta

NEERGELEGD

O1 SEP, 201/1

REcuTuNK VAN

KOOPI4MU-11 TE GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernerningsnr : 0835.775.259

Benaming

(voluit) : ARIADNE ENERGY

(verkort) :

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 9000 Gent, Ottergemsesteenweg 439 bus 8

(volledig adres)

Onderwerp akte: statutenwijziging benoeming zaakvoerders

Ingevolge proces-verbaal opgemaakt en gesloten door het ambt van geassocieerd notaris iris De Brakeleer, te Ninove, op 29 augustus 2014, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de BVBA ARIADNE ENERGY de volgende beslissingen heeft genomen:

Eerste besluit:

De vergadering bekrachtigt de beslissing van de algemene vergadering van 14 april 2014 om de naamloze vennootschap "Enervest Project 1", met als vaste vertegenwoordiger de heer Scholz Michael Werner, geboren te Munchen op 17 juli 1968, wonende te 85748 Munchen, Allescherstrasse 25 (Duitsland), benoemd tot niet-statutair zaakvoerder bij voormelde oprichting van de vennootschap, te ontslaan met ingang van 14 april 2014.

De vergadering beslist de naamloze vennootschap "Enervest Project I", met voornoemde vaste vertegenwoordiger, volledige kwijting te geven voor zijn bestuurstaken.

Tweede besluit:

De vergadering bekrachtigt de beslissing van de algemene vergadering van 14 april 2014 om 1/ de heer Huber Walter Maria, geboren te Innsbruck (Oostenrijk) op 15 augustus 1966, wonende te 1760 Roosdaal, Omloopstraat 15 en 2/ mevrouw Moeremans Leentje Wilhelmine Petra Linde, geboren te Edingen op 23 februari 1977, wonende te 1760 Roosdaal, Omloopstraat 15, allebei te benoemen tot niet-statutair zaakvoerder, voor onbepaalde duur, met ingang van 14 april 2014.

De vergadering beslist dat deze opdracht onbezoldigd is, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Derde besluit:

De vergadering beslist de zetel van de vennootschap te verplaatsen naar 1760 Roosdaal, Omloopstraat 15 en artikel 2 van de statuten aan te passen.

Vierde besluit:

De vergadering ontslaat eenparig de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerders, houdende een omstandige verantwoording van de voorgestelde wijziging van het maatschappelijk doel, daar de aanwezige vennoot erkent een afschrift van dit verslag ontvangen te hebben en er kennis van te hebben genomen.

De vergadering beslist artikel 3 van de statuten uit te breiden met volgende tekst:

"-

Inkoop en verkoop van goederen.

- Verhuur van goederen.

- Elektrotechniek voor industriële projecten.

- Elektromonteur voor industriële projecten.

Elektrotechniek in het algemeen.

Planning, bouw, montage, commissionering, en onderhoudswerken van instrumentatie, meetering, analyseer, meet- en regeltechnische installaties en machines

- Werknemer onder het werkgeversgezag tewerk stellen bij een opdrachtgever en dit contractueel geregeld via een arbeidsovereenkomst tussen werknemer en de vennootschap (detachering).

- De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of als tussenpersoon, aile verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op: opstellen van bouwkundige plannen, opmeten en uittekenen van bestaande toestanden van gebouwen / terreinen /verbouwingen; informatiseren van archieven / bestaande plannen; opstellen van een bouwvergunningsdossier / sloopvergunningsdossier; samenstellen van meetstaten en lastenboeken; vervaardigen van maquette; vervaardigen van prestatietekeningen; adviseren / informeren / aanvragen en vergelijken van prijsoffertes en dit in opdracht van personen die zich beroepshalve bezighouden in de bouwsector (architecten,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

e

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

-binnenhuisarchitecten, tuinarchitecten, aannemers, standenbouwers (deze opsomming is niet limitatief)), of in opdracht van particulieren daar waar de wet geen noodzakelijke tussenkomst van een architect voorziet bij het opstellen van bilvoorbeeld een bouwvergunningsdossier of sloopvergunningsdossier.

De vennootschap kan overgaan tot alle handelsverrichtingen, nijverheidsverrichtingen, financiële en onroerende verrichtingen, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel onrechtstreeks of rechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland.

- Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen. Deze deelneming kan geschieden door inschrijving op of overname van de aandelen, inbreng, fusie, opkoping, splitsing of op welke wijze ook.

- De vennootschap mag ten voordele van derden met wie enige juridische band bestaat, zowel in België als in het buitenland tevens alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren."

Vijfde besluit:

De vergadering beslist de naam van de vennootschap te wijzigen naar "ARIADNE' en artikel 1 van de statuten aan te passen.

Zesde besluit

De vergadering beslist het huidige boekjaar te verlengen tot 31 december 2014.

De vergadering beslist het boekjaar te wijzigen zodat zij een aanvang neemt op 1 januari en een einde neemt op 31 december van elk jaar en artikel 11 van de statuten aan te passen.

Zevende besluit:

Als gevolg van deze wijzigingen, beslist de vergadering dat de statuten zullen worden aangepast aan de genomen beslissingen en dat een volledige coördinatie zal worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Voor beknopt uittreksel.

Iris De Brakeleer,

Geassocieerd notaris te Ninove.

Samen neergelegd met dit uittreksel:

- de expeditie van de akte, bevattende het verslag van de zaakvoerder, houdende een omstandige

verantwoording van de voorgestelde wijziging van het maatschappelijk doel, waarbij een samenvattende staat

gevoegd is over de actieve en passieve toestand van de vennootschap, afgesloten per 30 juni 2014;

- de gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

06/06/2013 : ME. - JAARREKENING 30.11.2012, GGK 03.05.2013, NGL 31.05.2013 13143-0513-008
29/04/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*11302890*

Neergelegd

26-04-2011

Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit): Ariadne Energy

0835775259

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 9051 Gent, Beukenlaan 82

Onderwerp akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Michel Wegge te Borsbeek op twintig april tweeduizend elf, in zijn kantoor, blijkt dat een vennootschap werd opgericht met volgende kenmerken:

1/ rechtsvorm en naam: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de naam  Ariadne Energy .

2/ zetel: 9051 Gent, Beukenlaan 82; RPR Gent.

3/ duur: De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur.

4/ oprichters:

1/ De Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  EnerVest Belgium , met zetel te 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem), Beukenlaan 82, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent met ondernemingsnummer 0808.782.733.

2/ De Naamloze vennootschap  EnerVest Project I , met zetel te 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem), Beukenlaan 82, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent met ondernemingsnummer 0821.126.081.

5/ kapitaal: achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR), volstort tot beloop van 6.200 euro op een bijzondere rekening bij Delta Lloyd.

6/ samenstelling kapitaal: vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, waarop werd ingetekend door :

-de oprichter sub 1/ tot beloop van tot beloop van 186 euro, waarvan nog twee/derde te volstorten, hetzij op 1 aandeel.

- de oprichter sub 2/, tot beloop van 18.414 euro, waarvan nog twee/derde te volstorten, hetzij op 99 aandelen. De naleving van de wettelijke vereisten voor plaatsing en storting van het kapitaal werden door ondergetekende notaris bevestigd.

7/ boekjaar: vangt aan op één december en eindigt op dertig november; eerste boekjaar eindigt op dertig november tweeduizend twaalf.

8/ aanleg reserves/winstverdeling:

De opbrengsten van de vennootschap door de jaarlijkse inventaris vastgesteld, na aftrek van de algemene onkosten, lasten, afschrijvingen alsmede van een provisie voldoende geacht tot het dekken van de belastingen op de winsten ten laste van de vennootschap, maakt de nettowinst van de vennootschap uit. Op deze winst wordt er vijf ten honderd vooraf genomen ten bate van het wettelijke reservefonds. Deze voorafneming is niet meer vereist wanneer het wettelijke reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt. De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder over de bestemming van het saldo der nettowinst.

Bestemming liquidatiesaldo: Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen, en de kosten van de vereffening te dekken; het plan van deze verdeling moet vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel worden goedgekeurd. Het batig saldo van de vereffening zal tussen al de vennoten verdeeld worden, volgens het aantal aandelen dat zij ieder zullen bezitten, met dien verstande dat elk aandeel hetzelfde recht geniet. Nochtans zo al de aandelen niet in gelijke verhouding afbetaald zijn, zullen de vereffenaars alvorens tot de hoger voorziene verdeling over te gaan, met de verscheidenheid van deze toestand rekening houden en het evenwicht herstellen, hetzij door geldoproepingen ten laste van de in mindere mate afbetaalde aandelen, hetzij door voorafgaande terugbetalingen ten bate van de in grotere mate afbetaalde aandelen. 9/ bestuur/bevoegdheid: De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, vennoten of niet. De duur van hun mandaat is onbeperkt.

Iedere zaakvoerder kan zoals bepaald in artikel 257 van het Wetboek van vennootschappen alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behoudens die welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Tot niet statutaire zaakvoerder werd benoemd: de Naamloze vennootschap  EnerVest Project I , voormeld, met als vaste vertegenwoordiger de heer SCHOLZ MICHAEL Werner, geboren te MUNCHEN op zeventien juli duizend

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

negenhonderdachtenzestig, wonende te 85748 MUNCHEN, ALLESCHERSTRASSE 25, DUITSLAND, van Duitse nationaliteit. Zijn mandaat is onbezoldigd tot zolang de algemene vergadering hierover niet anders beslist. 10/ commissaris: Bij toepassing van artikel 141 van het Wetboek van vennootschappen, wordt beslist geen commissaris te benoemen.

11/ doel: De vennootschap heeft tot doel:

De planning, ontwikkeling en exploitatie van hernieuwbare energieprojecten, waaronder in het bijzonder de ontwikkeling van windenergieprojecten.

De vennootschap mag alle handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of van die aard zijn, de verwezenlijking ervan te begunstigen, zo kan zij onder meer een belang nemen in iedere onderneming waarvan het doel gelijkaardig, overeenkomstig of verwant is met het hare.

Zij kan zich ten gunste van dezelfde vennootschappen borgstellen of haar aval verlenen, optreden als haar agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken. Zij mag het mandaat van zaakvoerder, bestuurder, en dergelijke waarnemen in andere vennootschappen, in voorkomend geval mits aanstelling van een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, daartoe.

12/ gewone algemene vergadering: de eerste vrijdag van de maand mei om twaalf uur dertig minuten; indien deze dag een wettelijke feestdag is zal de vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag om hetzelfde uur; de gewone algemene vergadering zal gehouden worden in de zetel of een in de oproepingsbrief aan te duiden plaats gelegen in de gemeente waar de zetel van de vennootschap is gevestigd. Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de wettelijke beperkingen.

13/ Bijzondere volmachtverlening: Machtiging van ondergetekende notaris om zorg te dragen voor de formaliteiten van openbaarmaking en inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister. Bijzondere volmacht wordt voorts verleend aan Bacca Accountants, te 9400 Ninove, Mallaardstraat 3-7, vertegenwoordigd door de heer Peter Trog, om gemelde vennootschap te vertegenwoordigen en alle formaliteiten in naam en voor rekening van deze vennootschap te vervullen bij de ondernemingsloketten, BTW-administratie, en alle overige fiscale en administratieve besturen, en daartoe alle vereiste documenten te ondertekenen.

14/ Vertegenwoordiging bij volmacht: De beide oprichters werden krachtens onderhandse volmacht vertegenwoordigd door de heer VERMEULEN Philippe, geboren in Sint-Amandsberg op 10 december 1973, wonende te 9000 Gent, Wolterslaan 14.

Voor ontledend uittreksel Notaris Michel Wegge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/08/2017 : ME. - JAARREKENING 30.11.2013, GGK 02.05.2015, NGL 16.08.2017 17439-0483-010

Coordonnées
ARIADNE ENERGY

Adresse
GRAANMARKT 42 A 9400 NINOVE

Code postal : 9400
Localité : NINOVE
Commune : NINOVE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande