ARIANE HOLDING

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ARIANE HOLDING
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 442.393.937

Publication

19/02/2014
ÿþ Mod Word 71.5

s# 1n de bijlagen bijhet Belgisch ~~,,, j g g'sch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

[-7:*7j*

fcLe

BE EiiTEERGELEGD

20'4

2 2 JAN. 2014

AAISBLAD Griffie

RECHTBANK VAN

(Ftfli

DEI, TE GEN ------

Ondernemingsnr : 0442.393.937

Benaming

(voluit): ARIANE HOLDING

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 9830 Sint-Martens-Latem, Valerius De Saedeleerlaan 14 (volledig adres)

Onderwerp akte: BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING - KAPITAALVERHOGING  WIJZIGING STATUTEN

f~ iTEUR

2 -02-

xi CH ST

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Michel Willems te Gent op 17 januari 2014, die eerstdaags zal worden geregistreerd, dat:

De Buitengewone Algemene Vergadering van de Naamloze Vennootschap "ARIANE HOLDING", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9830 Sint-Martens-Latem, Valerius De Saedeleerlaan 14, RPR Gent, ondernemingsnummer 0442.393.937, met eenparigheid van stemmen van de aandeelhouders de volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLUIT: INLASSING NIEUWE MAATSCHAPPELIJKE ZETEL IN DE STATUTEN

De vergadering bevestigt de eerdere beslissing van de raad van bestuur de dato 01 maart 2011, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 11 mei 2011, onder het nummer 11071028, om de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen van 9070 Destelbergen (Neusden), Mareldongen 8 naar 9830 Sint-Martens-Latem, Valerius De Saedeleerlaan 14, en beslist dienvolgens artikel 2, lid 1 der statuten op te heffen en te vervangen door de volgende tekst :

"De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9830 Sint-Martens-Latem, Valerius De Saedeleerlaan 14,"

TWEEDE BESLUIT AFSCHAFFING AANDELEN AAN TOONDER

In navolging van de omzetting van de aandelen aan toonder in aandelen op naam op 21 april 2010, zoals blijkt uit het register der aandelen, waarvan het bestaan werd vastgesteld op 27 december 2010 door gerechtsdeurwaarder Philippe HELDERWEIRT, met standplaats te Gent en kantoor aldaar aan het Gewad nummer 36, zoals blijkt uit het proces-verbaal van vaststelling de dato 27 december 2010 opgemaakt door voornoemde gerechtsdeurwaarder Philippe HELDERWEIRT, besluit de vergadering in de statuten al de bepalingen die betrekking hebben op aandelen aan toonder te schrappen.

De vergadering beslist bijgevolg de artikelen 9 en 23 van de statuten aan te passen, als volgt:

'Artikel 9

De volgestorte aandelen zijn op naam, of gedematerialiseerd, naargelang de keuze van de aandeelhouder en dit binnen de beperkingen van de wet. De niet volgestorte aandelen zijn op naam.

De aandelen op naam worden vertegenwoordigd door een inschrijving, op naam van de eigenaar of de houder, in het register van aandelen op naam.

De gedematerialiseerde aandelen worden vertegenwoordigd door een boeking op rekening, op naam van de erkende rekeninghouder of de vereffeningsinstelling.

Artikel 23

Om tot de vergaderingen toegelaten te worden, moeten de houders van effecten op naam of hun vertegenwoordigers kennis geven van hun voornemen om aan de vergadering deel te nemen bij een gewone brief, te richten aan de zetel van de vennootschap, uiterlijk drie dagen voor de datum van de voorgenomen

pijp ' vergadering.

et ' De eigenaars van gedemateriaiiseerde effecten, moeten binnen dezelfde termijn, bij de instellingen die de raad

van bestuur aanduidt, een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest neerleggen waarbij de onbeschikbaarheid van deze aandelen tot de algemene vergadering wordt vastgesteld. De vervulling van deze formaliteit is niet vereist indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping fat vergadering.

Onverminderd de regels van de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke aandeelhouder op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet aandeelhouder, mits hijzelf of de gevolmachtigde de bij de statuten bepaalde formaliteiten heeft vervuld om tot de vergadering te worden toegelaten."

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

DERDE BESLUIT: AANPASSING STATUTEN AAN RECENTE VENNOOTSCHAPSWETGEVING

De vergadering beslist de statuten aan te passen aan het Wetboek van Vennootschappen: artikel 32 der statuten wordt gewijzigd, als volgt:

"Artikel 32

De vennootschap blijft na haar ontbinding ongeacht of deze van rechtswege door een uitspraak van de rechter, of bij besluit van de algemene vergadering plaatsheeft, als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot aan de sluiting ervan.

Bij de ontbinding van de vennootschap zal de vereffening geschieden door de zorg van één of meer vereffenaars al dan niet vennoten, die worden aangesteld door de algemene vergadering die hun vergoeding vaststelt.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering, overeenkomstig de terzake geldende bepalingen van het wetboek van vennootschappen.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen dewelke hen door het Wetboek van Vennootschappen worden toegekend, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit. In afwijking van het bepaalde hiervoor is een ontbinding en vereffening in één akte mogelijk mits naleving van de voorwaarden voorzien in het Wetboek van vennootschappen."

VIERDE BESLUIT: KAPITAALVERHOGING

a. De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal thans bepaald op vierhonderd vijfennegentig duizend zevenhonderd zevenentachtig euro vijf cent (¬ 495.787,05) onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 Wetboek Inkomstenbetastingen te verhogen met een bedrag van negentig procent (90%) van het (tussentijds) dividend beslist door de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op 10 januari 2014, hetzij twee miljoen negenhonderd zevenennegentig duizend vierhonderd vijfennegentig euro (¬ 2.997,495,00) tot drie miljoen vierhonderd drieënnegentig duizend tweehonderd tweeëntachtig euro vijf cent (¬ 3.493.282,05), met creatie van zevenenvijftig duizend zevenhonderd zevenentwintig (57.727) nieuwe aandelen zonder nominale waarde, van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en in de winsten zullen delen vanaf de onderschrijving, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen, in de mate dat dit wettelijk vereist is, prioritair zullen worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelastingen.

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng door de Burgerlijke Maatschap "YANNICK ANAF", van negentig procent (90%) van het haar toegekende tussentijds dividend ten belope van twee miljoen negenhonderd zevenennegentig duizend vierhonderd vijfennegentig euro (¬ 2.997.495,00).

b. De vergadering komt tot de bevinding dat het wettelijk recht van voorkeur bij kapitaalverhoging hier gerespecteerd wordt aangezien de Burgerlijke Maatschap "YANNICK ANAF", als houder van alle aandelen inschrijft.

c. Wijziging artikel 5 der statuten.

De vergadering beslist artikel 5 der statuten op te heffen en te vervangen door de volgende tekst

"Artikel 5

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op drie miljoen vierhonderd drieënnegentig duizend tweehonderd tweeëntachtig euro vijf cent (¬ 3.493.282,05), vertegenwoordigd door zevenenzestig duizend tweehonderd vijfenzeventig (67.275,00) aandelen zonder vermelding van nominale waarde." d, Inschrijving - Afbetaling

Is hier tussenbeide gekomen, de voornoemde Burgerlijke Maatschap "YANNICK ANAF", die na voorlezing te hebben aanhoord van al het bovenstaande, verklaart volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap.

Na deze uiteenzetting verklaart de voornoemde Burgerlijke Maatschap "YANNICK ANAF", inbreng te doen van negentig procent (90%) van het haar toegekende tussentijds dividend ten belope van twee miljoen negenhonderd zevenennegentig duizend vierhonderd vijfennegentig euro (¬ 2.997.495,00).

De inschrijver verklaart en al de leden van de vergadering erkennen dat ieder aandeel waarop aldus werd ingeschreven volledig afbetaald is door een storting in geld, dat zij gedaan heeft op rekening nummer 8E04 3631 2951 3531 op naam van de vennootschap bij ING Bank, te Sint-Niklaas, Grote Markt 31, zodat de vennootschap uit dien hoofde van heden af over een bedrag van twee miljoen negenhonderd zevenennegentig duizend vierhonderd vijfennegentig euro (¬ 2.997.495,00) beschikt.

Een attest van deponering in datum van 16 januari 2014 wordt aan ons notaris overhandigd om in ons dossier te bewaren.

De inschrijver verklaart de roerende voorheffing te hebben ingehouden en te zullen doorstorten conform de wettelijke regels terzake.

Als vergoeding voor deze inbreng waarvan aile aanwezigen op de vergadering erkennen volledig op de hoogte te zijn, zal aan de voornoemde Burgerlijke Maatschap "YANNICK ANAF", die aanvaardt, zevenenvijftig duizend zevenhonderd zevenentwintig (57.727) nieuwe volledig afbetaalde aandelen worden verstrekt;

De vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte en de gevolgen van het regime zoals voorzien in artikel 537 Wetboek inkomstenbelastingen en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de vijf (5) voorbije jaren.

e. Vaststelling dat de kapitaalverhoging is verwezenlijkt

De voorzitter stelt vast en verzocht ons Notaris bij akte vast te leggen dat de kapitaalverhoging volledig werd ingeschreven en dat het maatschappelijk kapitaal werd verhoogd tot drie miljoen vierhonderd drieénnegentig duizend tweehonderd tweeëntachtig euro vijf cent (¬ 3.493.282,05) gesplitst in zevenenzestig duizend

$.

.1 4

~

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

tweehonderd vijfenzeventig (67.275) aandelen zonder vermelding van nominale waarde die elk één zevenenzestig duizend tweehonderd vijfenzeventigste (1I67.275ste) van het kapitaal vertegenwoordigen. Bijgevolg stelt de vergadering vast dat de wijziging van het artikel 5 der statuten definitief is geworden.

VIJFDE BESLUIT: MACHTIGINGEN

De vergadering verleent elke machtiging aan de raad van bestuur om de voorgaande beslissingen uit te voeren en aan de notaris om te statuten te coördineren.



VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS MICHEL WILLEMS

Wordt tegelijk hiermee neergelegd

- afschrift proces-verbaal Buitengewone Algemene Vergadering d& 17 januari 2014

- de gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

28/11/2013
ÿþOndernemingsnr : Benaming (voluit) (verkort) : 0442.393.937

ARIANE HOLDING

ModworC 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I

1~

Nlr>tRüELEGD

18 NOV, 2013

RECHTBANK VAN KOOPHAND,rT.gENT

u

A

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Valerius De Saedeleerlaan 14, 9830 Sint Martens-Latem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming gedelegeerd bestuurder en bestuurders Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur dd. 4 juli 2013:

"De raad van bestuur heeft vastgesteld dat het mandaat van de heer Nicolas Libbrecht ais gedelegeerd bestuurder, een einde neemt.

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen, de heer Nicolas Libbrecht, wonende te 9000 Gent, Edward Pynaertkaai 100, met ingang van 1 augustus 2013 te herbenoemen als gedelegeerd bestuurder. Zijn mandaat zal automatisch een einde nemen bij het verstrijken van zijn mandaat als bestuurder van de vennootschap. Zijn mandaat ais gedelegeerd bestuurder zal onbezoldigd uitgeoefend worden."

Uittreksel uit de notulen van de gewone algemene vergadering van aandeelhouders dd. 1 augustus 2013:

"De algemene vergadering heeft vastgesteld dat het mandaat van de heer Nicolas Libbrecht, mevrouw Caroline Libbrecht en mevrouw Yannick Anaf een einde neemt onmiddellijk na huidige algemene vergadering.

De algemene vergadering beslist de heer Nicolas Libbrecht, wonende te 9000 Gent, Edward Pynaertkaai 100, met ingang van I augustus 2013 te herbenoemen als bestuurder voor een periode van 6 jaar. Behoudens herbenoeming, zal zijn mandaat een einde nemen onmiddellijk na de jaarvergadering te houden in 2019. Zijn mandaat zal onbezoldigd uitgeoefend worden.

De algemene vergadering beslist mevrouw Caroline Libbrecht, wonende te 9000 Gent, Edward Pynaertkaai 99, met ingang van 1 augustus 2013 te herbenoemen als bestuurder voor een periode van 6 jaar. Behoudens herbenoeming, zal haar mandaat een einde nemen onmiddellijk na de jaarvergadering te houden in 2019. Haar mandaat zal onbezoldigd uitgeoefend worden.

De algemene vergadering beslist mevrouw Yannick Anaf, wonende te 9830 Sint-Martens-Latem, Valerius De Saedeleerlaan 14, met ingang van I augustus 2013 te herbenoemen als bestuurder voor een periode van 6 jaar. Behoudens herbenoeming, zal haar mandaat een einde nemen onmiddellijk na de jaarvergadering te houden in 2019. Haar mandaat zal onbezoldigd uitgeoefend worden."

Nicolas Libbrecht

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

05/11/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 11.09.2012, NGL 30.10.2012 12623-0071-021
27/02/2012
ÿþ MMWw4 f7.}

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

lt1ItllltIt lIt 1111111111111111111 I~ql~

" iao4e~si"

NEERGELEGD

1 FEB. 2012

R>" 'CHTBA.ffleAN

KO TE.GEN^r

---1

Ondernemingsnr : 0442,393.937

Benaming

(valwit) : Ariane Holding

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Valerius de Saedeleerlaan 14, 9830 Sint-Martens-Latem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming bestuurder - Ontslag commissaris

Uittreksel uit de notulen van de gewone algemene vergadering van aandeelhouders van 13 september 2011:

"De algemene vergadering heeft vastgesteld dat het mandaat van de heer Bruno Libbrecht een einde neemt: onmiddellijk na huidige algemene vergadering.

De algemene vergadering beslist de heer Bruno Libbrecht, wonende te 9830 Sint-Martens-Latem, Valerius De Saedeleerlaan 14 met ingang van 13 september 2011 te herbenoemen als bestuurder voor een periode van 6 jaar, Behoudens herbenoeming, zal zijn mandaat een einde nemen onmiddellijk na de jaarvergadering te houden in 2017. Zijn mandaat zat onbezoldigd uitgeoefend worden."

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders van 31 oktober 2011:

"De vergadering neemt akte van het onslag van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een; cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Mazars Bedrijfsrevisoren -- Réviseurs d'entreprises", met maatschappelijke zetel te 1200 Brussel, Marcel Thirylaan 77, bus 4, ingeschreven in het: RPR te Brussel, onder het nummer 0428.837.889, vertegenwoordigd door de heer Lieven Acke, met ingang van, heden."

Nicolas Libbrecht

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste biz. van Luicc 8 vernielden :Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(enj

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

02/12/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 31.10.2011, NGL 30.11.2011 11622-0155-033
11/05/2011 : GE175029
06/12/2010 : GE175029
23/11/2009 : GE175029
04/11/2009 : GE175029
02/10/2009 : GE175029
02/10/2009 : GE175029
03/12/2008 : GE175029
18/01/2008 : GE175029
03/12/2007 : GE175029
13/11/2006 : GE175029
16/10/2006 : GE175029
20/02/2006 : GE175029
20/10/2005 : GE175029
13/10/2004 : GE175029
11/10/2004 : GE175029
27/04/2004 : GE175029
02/02/2004 : GE175029
23/12/2003 : GE175029
28/11/2003 : GE175029
24/11/2003 : GE175029
21/10/2003 : GE175029
07/04/2003 : GE175029
24/10/2001 : GE175029
31/10/2000 : GE175029
05/12/2016 : ME. - JAARREKENING 31.03.2016, GGK 13.09.2016, NGL 29.11.2016 16687-0267-022

Coordonnées
ARIANE HOLDING

Adresse
VALERIUS DE SAEDELEERLAAN 14 9830 SINT-MARTENS-LATEM

Code postal : 9830
Localité : SINT-MARTENS-LATEM
Commune : SINT-MARTENS-LATEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande