ARIJS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ARIJS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 441.078.103

Publication

28/05/2014
ÿþ1131303 hIJ

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

(31-(11-1-It KbGi-1 ttrANR 0%N

KOOPHANDEL GENT

9 MEI 2014

AFDELING DENDERMONDE

te

mod11.1

Ondernemingsnr : 0441.078.103

Benaming (voluit) Arijs

(verkort)

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel: Houtmarkt 6

9300 Aalst

Onderwerp akte :KAPITAALVERMINDERING AANPASSING STATUTEN COORDINATIE -

ONTSLAG EN HERBENOEMING BESTUURDERS - VOLMACHT

:; Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Notaris N. Moyersoen te Aalst op 29 april 2014, geregistreerd, dat navolgende beslissingen werden genomen door de buitengewone algemene vergadering vanr aandeelhouders:

Eerste besluit- Kapitaalvermindering.

a) De vergadering beslist unaniem tot een vermindering van het maatschappelijk kapitaal met een bedrag van één miljoen driehonderdduizend euro (¬ 1.300.000,00) om het kapitaal te brengen van een miljoen driehonderddrieënzestigduizend vierhonderdveertien euro negenendertig cent (¬ 1.363.414,39) op drieënzestigduizend vierhonderdveertien euro negenendertig cent (¬ 63.414,39).

De vergadering besluit dat voorgaande kapitaalvermindering geschiedt zonder vernietiging van aandelen maar met vermindering naar evenredigheid van de fractiewaarde van aile aandelen in het maatschappelijk kapitaal. De vergadering besluit dat de kapitaalvermindering zal gebeuren door terugbetaling aan de aandeelhouders in evenredigheid met hun huidig aandelenbezit van een bedrag geiijk aan het bedrag van de kapitaalvermindering.

De aandeelhouders verklaren dat, in toepassing van artikel 613 van het Wetboek van Vennootschappen inzake reële kapitaalvermindering, de schuldeisers, wier vordering ontstaan is voor de bekendmaking in de bijlagen bij , het Belgisch Staatsblad van de bij dit proces verbaal besliste kapitaalvermindering, het recht hebben om binnen ' ! de twee maanden na gezegde bekendmaking een zekerheid te eisen voor de vorderingen die op het tijdstip van die bekendmaking nog niet zijn vervallen, en dat aan de aandeelhouders bijgevolg geen terugbetaling in het kader van de hierboven besliste kapitaalvermindering kan gebeuren, zolang de schuldeisers die binnen de hierboven bedoelde termijn van twee maanden hun recht hebben doen gelden, geen voldoening hebben gekregen.

De kapitaalvermindering van één miljoen driehonderdduizend euro (¬ 1.300.000,00) zal uitsluitend aangerekend worden op het fiscaal werkeiijk gestort kapitaal.

b) De vergadering beslist unaniem tot aanpassing van artikel vijf van de statuten aan de nieuwe kapitaaltoestand zodat dit artikel voortaan ais volgt zal luiden:

, Artikel vijf:

"Het geplaatste maatschappelijk kapitaal bedraagt drieënzestigduizend vierhonderdveertien euro negenendertig cent (¬ 63.414,39), verdeeld in vijfhonderd zesenveertig (546) aandelen zonder nominale waarde, elk met een fractiewaarde van één/vijfhonderd zesenveertigste (1/546 ste) van het kapitaal en dezelfde rechten en voordelen verlenend."

Tweede besluit- Ontslag bestuurder en kwilting/Herbenoeming bestuurders.

a) De vergadering aanvaardt unaniem het aangeboden ontslag door de bestuurder, de heer D'haese Jozef, wonende te 9300 Aalst, Houtmarkt 6, dit met ingang van heden en verleent hem volledige kwijting voor het door : hem uitgeoefende mandaat tot op heden.

b) De vergadering beslist unaniem tot herbenoeming van navolgende bestuurders, die aanvaarden, voor een

periode van zes jaar met ingang van heden:

- Mevrouw Arijs Cecile, wonende te 9300 Aalst, Houtmarkt 6,

Mevrouw D'haese Christel, wonende te 9300 Aalst, Houtmarkt 6,

- De heer D'haese Wim, wonende te 9300 Aalst, Van Langenhovestraat 13 bus 2

Raad van bestuur.

Onmiddellijk komen gemelde bestuuders in raad bijeen en beslissen unaniem te benoemen tot:

*voorzitter van de raad van bestuur: Mevr. D'haese Christel voornoemd

* gedelegeerd-bestuurder; Mevr. Arijs Cecile voornoemd,

-

------- -

Op de laatste blz. Van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden . aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

D. rde besluit: Coördinatie statuterfflachtioinoNolmacht.

a) De vergadering gelast ondergetekende notaris met het opmaken en neerleggen van de gecoördineerde tekst van de statuten op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

I b) De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de raad van bestuur om de voorgaande beslissingen uit te voeren, meer bepaald om alle nodige maatregelen te treffen voor de terugbetaling waartoe huidige vergadering heeft besloten;

c) De vergadering geeft hierbij, voor zoveel als nodig, bijzondere volmacht aan de Burg. CVBA "Moore Stephens Verscheiden, accountants & belastingconsulenten", met maatschappelijke zetel te 1020 Brussel, Esplande 1 bus 96 (RPR nr. 0451.657.041), evenals aan haar bedienden of aangestelden, met het recht van ; indeplaatsstelling om aile noodzakelijke formaliteiten te vervullen bij om het even welke administratieve diensten, banken en overheden (waaronder de Ondememingsloketten) ingevolge huidige wijziging der statuten.

Voor ontledend uittreksel

Notaris N. Moyersoen

' Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte dd. 29.04.2014; coördinatie statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recta: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en tiandtekening

08/08/2014
ÿþ mod 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

30 JULI 2014

AFDELING Dffl@MONDE



Voor-

behouder aan het Belgisch

Staatsbia(

Ondernemingsnr : 0441.0781 03

Benaming (voluit) : Arijs

(verkort) :

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel: Houtmarkt 6

9300 Aalst

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Onderwerp akte ;KENNISNAME DIVIDENDUITKERING - KAPITAALVERHOGING door inbreng in natura (conform nieuw art.537 WIB92) AANPASSING STATUTEN - VOLMACHT

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door ondergetekende Notaris N. Moyersoen te Aalst op 20 juni 2014,1 geregistreerd, dat de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders navolgende beslissingen heeft genomen:

Eerste besluit: Kennisname dividenduitkering.

De vergadering neemt kennis van de notulen van de bijzondere algemene vergadering van vennoten dd, 31 mei 2014 waarbij:

* besloten werd over te gaan tot de uitkering aan de aandeelhouders van een tussentijds bruto-dividend ten bedrage van één miljoen euro (¬ 1.000.000,00), voortkomende uit uitkeerbare belast,e reserves (overgedragen winst), zoals die ten laatste op 31/03/2013 zijn goedgekeurd door de algemene vergadering van de vennootschap; zoals blijkt uit de goedgekeurde jaarrekening per 30/06/2012, goedgekeurd door de algemene vergadering op 9/11/2012;

* de aandeelhouders besloten hebben het netto-dividend, bedragende negenhonderdduizend euro (¬ 900.000,00), niet in speciën te ontvangen;

* de aandeelhouders de intentie uitdrukten om het door hen respectievelijk ontvangen netto-dividend onmiddellijk (lees: "zonder verwijI") in te brengen in het kapitaal via een kapitaalverhoging door middel van inbreng in natura van de schuldvordering die de aandeelhouders ingevolge de dividenduitkering op de vennootschap hebben, hetzij:

-In hoofde van D'haese Christel, wonende te 9300 Aalst, Houtmarkt 6: een bedrag van zeshonderdnegenendertigduizend vijfhonderdzestig euro vierenveertig cent (¬ 639.560,44) zijnde het brutodividend verminderd met de ingehouden en doorgestorte roerende voorheffing van 10%;

-in hoofde van D'haese Wim, wonende te 9300 Aalst, Van Langenhovestraat 13 bus 2 : een bedrag van tweehonderdzestigduizend vierhonderdnegenendertig euro zesenvijftig cent (¬ 260.439,56) zijnde het brutodividend verminderd met de ingehouden en doorgestorte roerende voorheffing van 10%;

Tweede besluit: Voorafgaande verslagen inzake de voorgenomen kapitaalverhoging door inbreng in natura.

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van de verslagen opgemaakt in het kader van de hierna beschreven inbreng in natura overeenkomstig artikel 601 e.v. W Venn., te weten:

a) het bijzonder verslag van het bestuursorgaan dd. 2 juni 2014;

b) het controleverslag opgesteld door de bedrijfsrevisor, de Burgerlijke CVBA "Vandelanotte Bedrijfsrevisoren", met zetel te 8500 Kortrijk, President Kennedyparkla, vertegenwoordigd door de heer Nikolas Vandelanotte, de dato 12 juni 2014;

Derde besluit: Kapitaalverhoging door inbreng in nature.

a) Kapitaalverhoging conform art. 537 W1B92

De vergadering beslist unaniem, ingevolge het voorgaande en onder de voolwaanien en bepalingen van (nieuw) artikel 537 WIB92, tot verhoging van het maatschappelijk kapitaal met een bedrag van negenhonderdduizend euro 900.000,00) overeenstemmend met het eerder uitgekeerde tussentijds nettodividend (na aftrek van 10% roerende voorheffing), om het kapitaal te brengen van drieënzestigduizend vierhonderdveertien euro negenendertig cent (¬ 63.414,39) op negenhonderd drieënzestigduizend vierhonderdveertien euro negenendertig cent (¬ 963.414,39).

Deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door een inbreng in nature nl. door inbreng door de aandeelhouders, met name D'haese Christel en D' haese Wim, voornoemd, van de schuldvordering die zij elk op de vennootschap bezitten n.a.v. voormelde tussentijdse dividenduitkering.

Op de laatste blz. van Luik vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

mod 11.1

b) Verwezenlijking van de inbreng.

De vergadering beslist vervolgens tot de onmiddellijke verwezenlijking van deze inbreng over te gaan en te dien einde verklaren de aanwezige aandeelhouders, met name D'haese Christel en D'haese Wim voornoemd, na voorlezing van het voorafgaande, en nadat zij hebben verklaard volledig op de hoogte te zijn zowel van de statuten als van de financiële toestand van de vennootschap, hun respectievelijke schuldvordering op de vennootschap ingevolge voormelde tussentijdse dividenduitkering, in te brengen in deze vennootschap, zoals deze schuldvordering beschreven staat in gemeld revisoraal verslag en op heden nog openstaat voor tenminste hetzelfde bedrag, hetzij:

-in hoofde van D'haese Christel: een netto-bedrag van zeshonderdnegenendertigduizend vijfhonderdzestig euro vierenveertig cent (¬ 639.560,44)

-in hoofde van D'haese Wim: een (netto)-bedrag van tweehonderdzestigduizend vierhonderdnegenendertig euro zesenvijftig cent (¬ 260.439,56)

Totale inbreng: negenhonderdduizend euro (¬ 900.000,00)

Vergoeding

Op voorstel van het bestuursorgaan, beslist de vergadering geen nieuwe aandelen uit te geven doch de fractiewaarde van de bestaande aandelen evenredig te verhogen, dit gelet op intekening door de bestaande aandeelhouders in dezelfde verhouding als hun aandelenbezit vc56r de kapitaalverhoging.

c) Vaststelling van de verwezenlijking van de kapitaalverhoging.

De vergadering stelt vervolgens unaniem vast en verzocht mij, notaris, bij akte vast te leggen dat gemelde kapitaalverhoging definitief en volledig werd onderschreven, dat het maatschappelijk kapitaal daadwerkelijk gebracht werd van drieënzestigduizend vierhonderdveertien euro negenendertig cent (¬ 63.414,39) op negenhonderd drieënzestigduizend vierhonderdveertien euro negenendertig cent (¬ 963.414,39), vertegenwoordigd door vijfhonderd zesenveertig (546) aandelen zonder nominale waarde, elk met een fractiewaarde van één/vijfhonderdzesenveerigste (1/546 ste) van het kapitaal.,

d) Aanpassing va artikel 5 van de statuten.

De vergadering beslist unaniem om de statuten aan te passen aan de nieuwe kapitaaltoestand en aldus de

enige alinea van artikel 5 te vervangen door navolgende, nieuwe tekst:

"Artikel 5:

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt negenhonderd drieënzestigduizend vierhonderdveertien

euro negenendertig cent (¬ 963.414,39), verdeeld in vijfhonderd zesenveertig (546) aandelen zonder

nominale waarde, elk met een fractiewaarde van één/Vijfhonderd zesenveertigste (1/546 ste) van het kapitaal

en dezelfde rechten en voordelen verlenend."

Vierde besluit- Cördinatie statuten/Machti " in

a) De vergadering gelast ondergetekende notaris met het opmaken en neerleggen van de gecoördineerde tekst van de stétuten op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, rekeninghoudende met het voorgaande. .

b) De Vergadering verleent een bijzondere machtiging aan het bestuursorgaan om de voorgaande beslissingen

uit te voeren.

Vijfde besluit- Volmacht (administratieve formaliteiten)

De vergadering geeft hierbij bijzondere volmacht aan Burg. CVBA "Moore Stephens Verscheiden, accountants

& belastingconsulenten", met maatschappelijke zetel te 1020 Brussel, Esplanade 1 bus 96 (RPR nr.

0451.657.041), evenals aan haar bedienden of aangestelden, met het recht van indeplaatsstelling pm aile

; noodzakelijke formaliteiten te vervullen bij om het even welke administratieve diensten en overheden

(waaronder de Ondernemingsloketten en de diensten van de BTVV) ingevolge huidige wijziging der statuten.

Voor ontledend uittreksel

Voor ontledend uittreksel

Notaris N. Moyersoen

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte dd. 20.06.2014; verslag bestuursorgaan; verslag bedrijfsrevisor; coördinatie statuten.



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

f

___ --a " ." S'y_ y ^

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

29/11/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 25.10.2013, NGL 22.11.2013 13666-0513-014
28/11/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 09.11.2012, NGL 23.11.2012 12645-0090-014
07/02/2012
ÿþVoorbehouder

aan het

Belgisch Staatsblat

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

el

na neerlegging ter griffie van de akte

GRIt t-I~ Ki=l:f-i I t9/rtfi

VAN KOOPHANDEL

2 5 JAN 2012

DE6VC~E1N1O1~DE

ri ic

1111111A111jR11111

Ondernemingsnr : 0441.078.103

Benaming (voluit) : AR1JS

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Houtmarkt 6

9300 Aalst

Onderwerp akte : OMZETTING AANDELEN  AANPASSING STATUTEN EN COORDINATIE

j`: Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door ondergetekende notaris Nicolas Moyersoen te Aalst op 28; december 2011, geregistreerd, dat de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders nagemelde, beslissingen heeft genomen:

Eerste besluit Omzetting aandelen

ji a) De vergadering beslist unaniem tot wijziging van de aard van de aandelen, met name onmiddellijke;; '; afschaffing van de aandelen aan toonder en omzetting in aandelen op naam.

b) De vergadering stelt unaniem vast dat alle vijfhonderd zesenveertig (546) aandelen aan toonder van de vennootschap werden ingeleverd. Zij stelt vast dat de materiële omzetting in aandelen op naam wordt: verwezenlijkt door de inschrijving in een aandelenregister.

De vergadering besluit verder, na de inschrijving in het aandelenregister, om de nog bestaande gedrukte aandelen aan toonder van de vennootschap te vernietigen.

;' c) De vergadering beslist unaniem machtiging te verlenen aan de raad van bestuur met het oog op de;: praktische realisatie van de hierboven besloten omzetting van de aandelen aan toonder in aandelen op naam; ;; en de vernietiging van de aandelen aan toonder. Het bestuursorgaan zal daartoe alle verklaringen kunnen j: afleggen, alle nuttige stukken kunnen opstellen en de handtekening kunnen plaatsen in het aandelenregister en_ afgeleverde certificaten, rekening houdende met alle wettelijke voorschriften ter zake.

d) De vergadering beslist vervolgens tot aanpassing van de statuten aan het voorgaande, nl. ártikel 5' (kapitaal), artikel 7 (aandelen), .artikel 21 (bijeenroeping van de algemene vergadering) en artikel 22: (toelating-depotclausule) als volgt:

artikel 5: schrapping in de enige alinea van de woorden "aan toonder";

" artikel 7: schrapping van de eerste en tweede alinea en vervanging door navolgende, nieuwe tekst: Alle aandelen (en andere effecten) van de vennootschap zijn op naam.

Zij worden ingeschreven in het register van aandelen op naam dat wordt bijgehouden in de zetel var: de vennootschap.

Dit register wordt opgemaakt zoals voorzien in het Wetboek van vennootschappen en vermeldt per aandeelhouder onder meer het aantal aandelen, met hun volgnummers, de gedane stortingen, de; overdrachten en overgangen met hun datum en ondertekening door overdrager eh ovememer of hun'; gevolmachtigden en de eventuele nietigheid van de aandelen.

Indien het eigendomsrecht van een aandeel opgesplitst is in naakte eigendom en vruchtgebruik, dan;; worden de vruchtgebruiker en de naakte eigenaar afzonderlijk ingeschreven in het register van' aandelen op naam met vermelding van hun respectievelijke rechten.

Naar aanleiding van de inschrijving in het register, wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs?; hiervan overhandigd.

" artikel 21: schrapping van de vijfde tot en met zevende alinea en vervanging door navolgende, nieuwe tekst:

~s

De oproepingen tot een algemene vergadering worden gedaan overeenkomstig de bepalingen ven het' Wetboek van Vennootschappen.

Aan de houders van aandelen, obligaties of warrants op naam, aan de houders van certificaten op;' naam, die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, alsook aan de bestuurders en de eventuele commissaris worden de oproepingen vijftien dagen voor de vergadering meegedeeld; deze mededeling geschiedt door middel van een met de post aangetekende brief, tenzij de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanig held van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

i

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

" artikel 22: schrapping van de eerste en tweede alinea en vervanging door navolgende, nieuwe tekst: "De raad van bestuur kan eisen dat teneinde aan de algemene vergadering te kunnen deelnemen de eigenaars van aandelen op naam, ten minste vijf werkdagen v 5ôr de datum van de algemene' vergadering, de raad van bestuur schriftelijk dienen in te lichten van hun intentie aan de vergadering deel te nemen, alsook van het aantal aandelen waarmee z1 aan de stemming wensen deel te nemen. Bestuurders en commissarissen zijn vrijgesteld van deze formaliteit.

Tweede besluit- Overdrachtsregeling aandelen.

De vergadering beslist unaniem tot toevoeging van en nieuw artikel Ibis in verband met de overdrachtsregeling

van de aandelen, luidende ais volgt:

"Artikel 7bis : Overdracht van aandelen.

De aandelen kunnen vrij overgedragen worden aan of overgaan bij overlijden op een vennoot, de echtgenoot, del

ouders, de grootouders, de kinderen en de kleinkinderen.

ln aile andere gevallen mogen de aandelen enkel worden overgedragen of overgaan bij overlijden, wanneer de helft

van de vennoten die ten minste drie/vierden van het kapitaal bezitten, daarmee instemmen."

Derde besluit  Aanpassing statuten-Coördinatie.

a) De vergadering beslist unaniem tot volgende aanpassing van de statuten aan de thans geldende vennootschapswetgeving:

- Artikel 37: toevoeging na de tweede alinea van een nieuwe alinea met navolgende tekst:

"De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging of

° homologatie van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering; verder dient gehandeld te worden overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake"

b) De vergadering gelast vervolgens ondergetekende notaris met de coördinatie van de statuten rekening

houdende met voorgaande wijzigingen en de neerlegging ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank van

koophandel.

Voor ontledend uittreksel

Notaris Nicolas Moyersoen

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte dd. 28.12.2011; coördinatie statuten;

bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De oproeping bevat een opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen.

De houders van aandelen op naam, de bestuurders en de eventuele commissarissen bekomen samen' met de oproeping, de stukken die hen krachtens de wet ter beschikking moeten worden gesteld."

"

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/12/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 04.11.2011, NGL 01.12.2011 11626-0037-014
12/03/2015
ÿþia Mod Word 11.1

flet- 0 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voorbehouden J11111uo15038 9ii~u~An~AR

aan het *

Belgisch Staatsblad

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL GENT

0 2 MAART 2015

AFDELING DENDFff1e

PMONDE

Ondernemingsnr : 0441.078.103

Benaming

(voluit) ; ARMS

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Houtmarkt 6, 9300 Aalst

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Neerlegging - uittreksel splitsingsvoorstel

Er blijkt uit het splitsingsvoorstel van de deelname van de NV ARIJS aan een splitsing door oprichting van een nieuwe vennootschap en met splitsing gelijkgestelde verrichtingen op datum van 25 februari 2015 onder meer hetgeen volgt:

1. Dat het bestuursorgaan van de NV ARIJS en de oprichters van NV SAMDAM RETAIL, vennootschap in oprichting, voorstellen om, in toepassing van artikel 742 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen en met verwijzing naar artikel 677 van het Wetboek van Vennootschappen over te gaan tot een partiële splitsing waarbij een deel van het maatschappelijk vermogen van de splitsende vennootschap overgaat naar de verkrijgende vennootschap en waarbij de aandeelhouders van de partieel splitsende vennootschap eveneens aandeelhouders worden van de verkrijgende vennootschap.

2. Identificatie van de betrokken partijen:

- de splitsende vennootschap NV ARIJS met maatschappelijke zetel te 9300 Aalst, Houtmarkt 6, en met ais

ondememingsnummer 0441.078.103

- de verkrijgende vennootschap NV SAMDAM RETAIL (vennootschap in oprichting)

3. De ruilverhouding van de aandelen: de 546 aandelen van de nog op te richten verkrijgende vennootschap NV SAMDAM RETAIL worden uitgereikt aan de aandeelhouders van de partieel te splitsen vennootschap NV ARIJS en worden toegekend als volgt:1 aandeel voor 1 aandeel van de partieel splitsende vennootschap. Er is geen opleg in geld voorzien. De aandeelhouders behouden hun 546 aandelen in de partieel splitsende vennootschap.

4. De wijze waarop de aandelen worden uitgereikt: de aandelen die in vergoeding van de overgang van een deel van het vermogen aan de aandeelhouders worden toegekend, worden aan de aandeelhouders uitgereikt door het bestuursorgaan van de verkrijgende vennootschap door inschrijving van de aandeelhouders in het aandeelhoudersregister van de verkrijgende vennootschap.

5. Datum van de deelname in de winst: de aandelen van de uit de partiële splitsing te verkrijgende vennootschap nemen deel in het bedrijfsresultaat en zijn dividendgerechtigd vanaf de datum van de notariële akte van de splitsing en de oprichting van nieuwe vennootschap.

6. De boekhoudkundige datum: de verrichtingen van de partieel te splitsen vennootschap zullen boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap vanaf 01101/2015, in de mate dat deze handelingen betrekking hebben op het gedeelte van het vermogen van de partieel te splitsen vennootschap dat in de verkrijgende vennootschap is ingebracht.

7. Bijzondere rechten van de vennoten: in de betrokken vennootschappen zijn geen aandeelhouders die bijzondere rechten hebben en evenmin houders van andere effecten dan aandelen aan wie bijzondere rechten moeten worden toegekend. Deze aandelen zullen bijgevolg dezelfde rechten hebben als de bestaande gewone aandelen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

4re' Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

8. De bezoldiging die wordt toegekend aan de commissarissen, de bedrijfsrevisoren of externe accountants' voor het opstellen van het in artikel 746 bedoelde verslag: alle vennoten en alle houders van effecten waaraan stemrecht in de algemene vergadering is verbonden zowel van de partieel te splitsen vennootschap als van de verkrijgende vennootschap zien af van toepassing van artikel 746 van het Wetboek van Vennootschappen, zoals ook voorzien in het laatste lid van dit artikel.

Deze afstand zal voor de beide betrokken vennootschappen worden vastgesteld bij een uitdrukkelijke stemming in de algemene vergadering die over de deelneming aan de splitsing moet besluiten.

De voorgenomen partiële splitsing gaat echter gepaard met de inbreng van bepaalde activa in de op te richten vennootschap NV SAMDAM RETAIL. Deze inbreng in natura vereist wel een verslag van de bedrijfsrevisor.

9. Bijzondere voordelen voor de leden van de bestuursorganen van de vennootschappen die aan de partiële splitsing deelnemen: er zullen geen bijzondere voordelen worden toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de vennootschappen die bij de partiële splitsing betrokken zijn.

10. Verdeling van de activa en passiva: de volgende activa en passiva van de NV ARIJS zullen ten gevolge van de partiële splitsing overgaan naar de nog op te richten vennootschap NV SAMDAM RETAIL

ACTIVA

VASTE ACTIVA

Immateriële vaste activa 87.550,00

Materiel vaste activa 390.256,09

Financiële vaste activa 1.522,38

VLOTTENDE ACTIVA

Vorderingen op meer dan één jaar 1.034.738,63

Voorraden 691.236,00

TOTAAL ACTIVA 2.205.303,10

PASSIVA

SCHULDEN

Schulden op ten hoogste één jaar 1.262.898,41

TOTAAL PASSIVA 1.262.898,41

NETTO INBRENG 942.404,69

11. Verdeling van de aandelen: na de splitsing behouden de aandeelhouders hun aandelen in NV ARIJS en verkrijgen ze 546 aandelen van de nieuw verkrijgende vennootschap NV SAMDAM RETAIL volgens de volgende verdeelsleutel: 1 aandeel van de NV SAMDAM RETAIL, vennootschap in oprichting, voor 1 aandeel van de NV ARIJS.

12. De kosten: de kosten van de splitsingsverrichting zullen worden gedragen door de partieel splitsende vennootschap NV ARIJS.

Getekend

NV ARIJS, vertegenwoordigd door :

Gedelegeerd Bestuurder Mevr. Cecile ARIJS

en

de op te richten NV SAMDAM RETAIL, vertegenwoordigd door :

haar oprichters Dhr. Wim D'HAESE en bij sterkmaking voor Mevr. Christel D'HAESE

en door haar toekomstig Bestuurder en Voorzitter van de Raad van Bestuur Mevr. Cecile ARIJS

Tegelijk hierbij neergelegd, splitsingsvoorstel dd, 25/02/2015

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/11/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 29.10.2010, NGL 09.11.2010 10603-0139-014
24/11/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 30.10.2009, NGL 23.11.2009 09856-0293-014
07/11/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 24.10.2008, NGL 06.11.2008 08808-0044-014
31/10/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 26.10.2007, NGL 29.10.2007 07783-0145-013
10/06/2015
ÿþe mod 11.1



~--- ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

- I jUt11 2015

AFDELING DiIJMONDE

;---------- ------ -----------------------____-_ .__-._.__.__... _____ ______________ r__._____.,______ _____ --,.__r__.... ; Ondernemingsnr : 0441.078.103

Benaming (voluit) : Arijs

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Houtmarkt 6

9300 Aalst

Onderwerp akte :PARTIELE SPLITSING DOOR OPRICHTING VAN EEN NIEUWE

VENNOOTSCHAP - GOEDKEURING ONTWERPSTATUTEN - KAPITAALVERMINDERING EN STATUTENWIJZIGING-VOLMACHT

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Notaris N, Moyersoen te Aalst dd. 13 mei 2015, dat de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders navolgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLUIT : afstand verslaggeving  splitsingsvoorstel -- inbreng in natura verslag.

.; 1.1. Aile aandeelhouders verklaren zich bij een uitdrukkelijke stemming en met eenparigheid van stemmen allen akkoord met de vereenvoudigde procedure en doen bijgevolg afstand van de verslaggeving zoals voorzien door de artikelen 745 en 746 W. Venn (zodat bedoelde verslagen niet zullen worden opgesteld) en van de toepassing van artikel 748 W. Venn,

1.2. Aangezien de aanwezige aandeelhouders erkennen dat zij overeenkomstig artikel 748 W. Venn. volledig in iî kennis werden gesteld van de in de agenda aangekondigde verslagen en splitsingsvoorstel (alsmede van ;; de andere door de wet beoogde documenten), ontslaat de vergadering met eenparigheid, de voorzitter van het voorlezen van het splitsingsvoorstel en de verslagen. 'r Het betreft :

a) het splitsingsvoorstel de dato 25 februari 2015;

b) aangezien geen splitsingsverslag werd opgesteld door de bedrijfsrevisor, neemt de vergadering kennis van het controleverslag opgesteld overeenkomstig art. 444 W. Venn. (onder toepassing van artikel 742§1 W.Venn.) door de aangestelde bedrijfsrevisor, de burgerlijke BVBA Van Cauter-Saeys & Co, bedrijfsrevisorenkantoor, met zetel te 9300 Aalst, Gentse Steenweg 55, vertegenwoordigd door Willem Van Cauter, opgemaakt op 11 mei 2015 met betrekking tot de inbreng in natura in de verkrijgende, nieuw op te richten vennootschap "NV SAMDAM RETAIL" n.a.v. de partiële splitsing van onderhavige vennootschap. <_ De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor met betrekking tot de inbreng in natura luiden als volgt

j "Vl, CONCLUSIES

rj Ingevolge toepassing van artikel 444 van het Wetboek van Vennootschappen onder toepassing van artikel 742,

§1 van het Wetboek van Vennootschappen werd ondergetekende door de oprichters van de vennootschap NV

SAMDAM RETAIL aangesteld een verslag op te maken naar aanleiding van de inbreng in natura bij oprichting.

i Het betreft de inbreng van een bedrijfstak bestaande uit een deel van de activa en passiva van de

vennootschap NV ARIJS in de vennootschap NV SAMDAM RETAIL naar aanleiding van een partiële splitsing.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel dat:

a. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de;. Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de oprichters van de verkrijgende vennootschap;, verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het, aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

;4 b. de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid enk,' duidelijkheid;

C de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden waarderingsmethoden bedrijfseconomisch.`

verantwoord zijn door het beginsel van boekhoudkundige continuiteit, van toepassing op onderhavige: verrichting, en dat deze leiden tot inbrengwaarden die tenminste overeenkomen met het aantal en de:' fractiewaarde van de als tegenprestatie van de inbrengen uit te geven aandelen vermeerderd met de', andere elementen toegevoegd aan het eigen vermogen ter gelegenheid van onderhavige verrichting,

° zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

4 De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit de toekenning van 546 nieuwe aandelen zonder vermelding van nominale waarde van de vennootschap NV SAMDAM RETAIL aan de aandeelhouders van NV ARIJS, mevrouw Christel D'haese (388 aandelen) en de heer Wim D'haese (158 aandelen).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

We willen u er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet uit bestaat een uitspraak te doen betreffende

de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Gedaan te Aalst,

Op 11 mei 2015

Burg, BVBA Van Cauter-Saeys & Co Bedrijfsrevisorenkantoor

Vertegenwoordigd door de heer Willem Van Cauter, zaakvoerder"

De algemene vergadering neemt kennis van dit verslag en van de erin opgenomen bepalingen en besluit

uitdrukkelijk en unaniem haar akkoord te bevestigen met de gegevens en besluiten vervat in dit verslag.

1,3. Uit de verklaring van heden gedaan door de raad van bestuur overeenkomstig artikel 747 W.Venn. blijkt dat "

er zich tussen de datum van opstelling van het splitsingsvoorstel en de datum van huidige algemene

vergadering geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan in de activa en passiva van het vermogen van

de vennootschap.

TWEEDE BESLUIT: Beslissing tot partiële splitsing/Overgang van een deel van het vermogen van de

gesplitste vennootschap.

A. Splitsingsbesluit.

a) De vergadering keurt het splitsingsvoorstel goed zoals het werd neergelegd ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel op 2 maart 2015 en betuigt haar instemming met de partiële splitsing (zonder vereffening) van de N.V. "ARIJS" door overgang van een deel van het maatschappelijk vermogen (activa en passiva) van deze laatste vennootschap in de nieuw op te richten vennootschap, NV "SAMDAM RETAIL", volgens de modaliteiten en tegen de voorwaarden als bepaald in voormeld splitsingsvoorstel.

Hierbij wordt gespecifieerd dat

- de overdracht van het gedeelte van het vermogen van de te splitsen vennootschap gebeurt op basis van een boekhoudkundige staat van actief en passief afgesloten op 31 december 2014;

- vanuit boekhoudkundig oogpunt (en vanuit het oogpunt van de directe belastingen), alle verrichtingen gesteld door de te splitsen vennootschap, voor wat betreft het afgesplitste vermogen, vanaf 1 januari 2015 worden geacht te zijn verricht voor rekening van de nieuwe, verkrijgende vennootschap, zodat alle verrichtingen vanaf deze datum ten voordele en op risico van de verkrijgende vennootschap zullen zijn geschied; - de vergoeding van de overgang van een deel van het vermogen gebeurt door toekenning aan de aandeelhouders van de te splitsen vennootschap van vijfhonderd zesenveertig (546) volledig volstorte, nieuwe aandelen van de verkrijgende, nieuw op te richten vennootschap, waarbij de ruilverhouding ais volgt wordt vastgesteld:

*in ruil voor één (1) aandeel van de NV "ARIJS" zal één (1) aandeel van de verkrijgende, op te richten vennootschap NV "SAMDAM RETAIL" worden toegekend;

bijgevolg bekomt Mevrouw D'haese Christel driehonderd achtentachtig (388) aandelen en de Heer D'haese Wim honderdachtenvijftig (158) aandelen van de op te richten vennootschap "SAMDAM RETAIL".

*er wordt geen opleg in geld toegekend aan de aandeelhouders van de te splitsen vennootschap,

*deze nieuwe uit te reiken aandelen zijn op naam en hebben dezelfde rechten en plichten als de bestaande aandelen en zullen deelnemen in de winst vanaf heden.

* de aandeelhouders van de te splitsen vennootschap behouden hun vijfhonderd zesenveertig (546) aandelen van de NV ARIJS;

b) De vergadering beslist dat het bestuursorgaan van de verkrijgende, op te richten vennootschap NV "SAMDAM RETAIL" belast wordt met de toekenning van de nieuwe aandelen aan de aandeelhouders van de te splitsen vennootschap volgens gezegde ruilverhouding, Deze aandelen zullen worden toegekend door een inschrijving in het aandelenregister van de nieuw op te richten vennootschap ten laatste binnen de 4 weken na de publicatie van het splitsingsbesluit in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

c) De vergadering beslist dat alle kosten betreffende de splitsingsverrichting zullen gedragen worden door de splitsende vennootschap NV "ARLIS",

d) De vergadering stelt tevens vast overeenkomstig artikel 743, 6° 7° en 8° W. Venn. en het splitsingsvoorstel dat:

- er in de bij de splitsing betrokken vennootschappen geen bevoorrechte aandelen zijn of effecten waaraan bijzondere rechten werden toegekend;

- er geen bijzondere bezoldiging naar verslagen toe bestaat, gezien er verzaakt werd aan het opstellen van de splitsingsverslagen; er wel een bezoldiging is voor de aangestelde bedrijfsrevisor in het kader van de verslaggeving van artikel 444 W. Ven, welke bezoldiging niet kan worden beschouwd als een bezoldiging in de zin van artikel 743,7° W. Venn.

- aan de bestuurders van de betrokken vennootschappen geen bijzondere voordelen worden toegekend.

B. Beschriivinq van het overgedragen vermogen - Vaststelling van de eigendomsovergang van het afgesplitste vermogen op de verkrijgende vennootschap.

De vergadering verzoekt mij, notaris, de eigendomsovergang ten algemene titel van het afgesplitste vermogen van de gesplitste vennootschap, de NV "ARIJS", op de verkrijgende, nieuw op te richten vennootschap, de NV "SAMDAM RETAIL" (overeenkomstig het goedgekeurde splitsingsvoorstel) vast te stellen en akte te verlenen van de samenvattende omschrijving van het overgedragen vermogen, en van de wijze waarop het overgaat.

1 Algemene omschrijving van het over te dragen vermogen.

Voor wat de beschrijving betreft van de over te dragen vermogensbestanddelen aan de nieuw op te richten vennootschap wordt uitdrukkelijk en integraal verwezen naar de actief-en passiefbestanddelen zoals beschreven en geschat in het voormeld splitsingsvoorstel en het controleverslag van de bedrijfsrevisor opgemaakt overeenkomstig art. 444 W. Venn., waarvan hierboven sprake. De vergadering ontslaat uitdrukkelijk ondergetekende notaris er hier een uitvoerige en gedetailleerde beschrijving van op te nemen.









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2015 - Annexes du Moniteur belge





















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

v

" mod 11.1

J

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

De inbreng in natura behelst een bedrijfstak bestaande uit een deel van de activa en passiva van de vennootschap NV "ARIJS" waarbij gespecifieerd wordt dat de verrichtingen van de te splitsen vennootschap NV "AF2IJS" boekhoudkundig zullen geacht te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap NV "SAMDAM RETAIL" vanaf 1 januari 2015, in de mate dat deze handelingen betrekking hebben op het gedeelte van het vermogen van de NV "ARLIS" dat in de NV "SAMDAM RETAIL" is ingebracht.

De totale netto-inbreng van het afgesplitste vermogen bedraagt op basis van de op 31.12.2014 afgesloten boekhoudkundige staat van actief en passief; negenhonderdtweeënveertigduizend vierhonderdenvier euro negenenzestig cent (¬ 942.404,69)

2. Onroerende goederen.

In het aan de verkrijgende, nieuw op te richten vennootschap overgedragen vermogen zijn de onroerende goederen begrepen waarvan de beschrijving, oorsprong van eigendom, de voorwaarden van overdracht en eventuele bijzondere voorwaarden hierna worden beschreven en die een aan bijzondere publiciteit onderworpen bestanddeel van gezegd vermogen uitmaakt.

Beschrijving onroerende goederen

STAD AALST eerste afdeling

In een appartementsgebouw op en met grond gelegen aan de Houtmarkt 6-8 en Van Langenhovestraat 1 en 3, gekend volgens recent uittreksel uit de kadastrale legger sectie B nummer 0423G2, voor een oppervlakte van tien are vierennegentig centiare (10a 94 ca.), volgens titel gelegen Houtmarkt 6, 7 en 8 en Van Langenhovestraat 1 en 3 en gekend onder sectie B, nummers 423/C/2, 423/F/2 en 426/H/3, voor een oppervlakte van 10a 94ca

Het commercieel gelijkvloers bestaande volgens de basisakte uit hetgeen volgt:

a) in privatieve en uitsluitende eigendom:

in de ondergrond: twee stapelplaatsen en twee voorraadkelders, en verder gans de ondergrond, met uitzondering van de goederen en/of delen van goederen die gemeenschappelijk zijn en die als dusdanig vermeld zijn onder letter b) der gemeenschappelijke delen in de basisakte hiervoor vermeld; Het gelijkvloers: het ganse commercieel complex omvattende garage, winkel, ingangen, wc, sas, kantoor, magazijn, werkplaats en koer, met uitzondering van de goederen en/of delen van goederen die gemeenschappelijk zijn en die als dusdanig vermeld zijn onder letter c) d) e) en f) der. gemeenschappelijke delen in zelfde basisakte, en van de privatieve kelders, nummer één, twee, drie, vier, vijf, zes, zeven en acht, waarvan sprake in de basisakte;

b) In mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:

Vijftig/honderdsten (50/100sten) in de gemeenschappelijke delen van het gebouw en in de grond. Volgens recente kadastrale legger gekend als Houtmarkt 6 (HA.GV/K.B.G)

De volgende acht (8) appartementen die ieder de hierna beschreven privatieve en uitsluitende eigendom omvatten:

1)

Het appartement genummerd "1" gelegen kant Van Langenhovestraat (huisnummer 1) eerste verdieping, links, omvattende: inkom, vestiaire, woonkamer, keuken, wc, badkamer en twee slaapkamers, terras en in de ondergrond de kelder nummer 1.

2) Het appartement genummerd "2" gelegen kant Van Langenhovestraat (huisnummer 1) eerste verdieping, rechts, omvattende: inkom, vestiaire, woonkamer, keuken, wc, badkamer en twee slaapkamers, terras en in de ondergrond de kelder nummer 2.

3) Het appartement genummerd "3" gelegen kant Van Langenhovestraat (huisnummer 1) tweede verdieping, links, omvattende: inkom, vestiaire, woonkamer, keuken, wc, badkamer en twee slaapkamers, terras en in de ondergrond de kelder nummer 3.

4) Het appartement genummerd "4" gelegen kant Van Langenhovestraat (huisnummer 1) tweede verdieping, rechts, omvattende: inkom, vestiaire, woonkamer, keuken, wc, badkamer en twee slaapkamers, terras en in de ondergrond de kelder nummer 4.

5) Het appartement genummerd "5", gelegen kant Van Langenhovestraat (huisnummer 3) eerste verdieping, links, omvattende: inkom, vestiaire, woonkamer, keuken, wc, badkamer en twee slaapkamers, terras en in de ondergrond de kelder nummer 5.

6) Het appartement genummerd "6", gelegen kant Van Langenhovestraat (huisnummer 3) eerste verdieping, rechts, omvattende: inkom, vestiaire, woonkamer, keuken, wc, badkamer, en twee slaapkamers, terras en in de ondergrond de kelder nummer 6.

7) Het appartement genummerd "7", gelegen kant Van Langenhovestraat (huisnummer 3) tweede verdieping, links, omvattende: inkom, vestiaire, woonkamer, keuken, wc, badkamer, en twee slaapkamers, terras en in de ondergrond de kelder nummer 7.

8) Het appartement genummerd "8", gelegen kant Van Langenhovestraat (huisnummer 3) tweede verdieping, rechts, omvattende: inkom, vestiaire, woonkamer, keuken, wc, badkamer, en twee slaapkamers, terras en in de ondergrond de kelder nummer 8.

In mede-eigendom en gedwongen verdeeldheid:

Vijf/honderdsten (5/100sten) van de gemeenschappelijke delen waaronder de grond, voor elk van de acht bovenstaande appartementen.

DERDE BESLUIT: VaststellinQvan de boekhoudkundige toewiizing van de uit de splitsing

voortvloeiende vermogensovergang - Kapitaalvermindering in uitvoering van het besluit tot partiële splitsing onder opschortende voorwaarde.

a) De vergadering verzoekt de ondergetekende notaris te notuleren dat de netto boekhoudkundige waarde van

het afgesplitste en overgedragen vermogen van de gesplitste vennootschap, ?

negenhonderdtweeënveertigduizend vierhonderdenvier euro negenenzestig cent (E 942.404,69) bedragende, boekhoudkundig zal verwerkt worden in de verkrijgende, nieuw op te richten vennootschap volgens het principe van de continuïteit.

Op de laatste blz. van L uik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De verdeling van het eigen vermogen van NV "ARIJS" en de nieuw op te richten NV "SAMDAM RETAIL" per 31 december 2014 gebeurt overeenkomstig hetgeen opgenomen in het splitsingsvoorstel en het bovenvermelde verslag van de revisor opgesteld conform artikel 444 W. Venn.

b) In uitvoering van het hoger gemeld besluit tot partiële splitsing van de NV "ARIJS" -waarbij het kapitaal ten belope van een bedrag van tweehonderdtachtigduizend achthonderdtweeëntachtig euro negen cent (¬ 280.882,09) wordt toebedeeld aan de nieuwe, verkrijgende vennootschap NV "SAMDAM RETAIL" in oprichting' besluit de algemene vergadering tot vermindering van het maatschappelijk kapitaal met een bedrag van tweehonderdtachtigduizend achthanderdtweeëntachtig cure negen cent (¬ 284.882,09) om het kapitaal te ; brengen van negenhonderddrieënzeventigduizend driehonderddertig euro dertien cent (¬ 973.330,13) op zeshonderdtweeënnegentigduizend vierhonderdachtenveertig euro vier cent (¬ 692.448,04), zonder

vermindering van het aantal aandelen, onder de opschortende voorwaarde van de oprichting van de nieuwe vennootschap.

VIERDE BESLUIT: Goedkeuring van de oprichtingsakte en de statuten van de op te richten, nieuwe vennootschap NV "SAMDAM RETAIL".

A. Goedkeuring van de oprichtingsakte en statuten.

De vergadering neemt kennis van het ontwerp van de oprichtingsakte en van de statuten van de nieuw op te

richten, verkrijgende vennootschap, de NV "SAMDAM RETAIL" met zetel te 9300 Aalst, Houtmarkt 6..

De vergadering stelt vast dat voormeld ontwerp met de statuten geen aanleiding geeft tot enige opmerking

vanwege de aandeelhouders en beslist, overeenkomstig artikel 753 W. Venn. deze goed te keuren.

B. Oprichting nieuwe vennootschap

De akte oprichting van de nieuwe vennootschap (met inbreng van de afgesplitste bedrijfstak), de statuten en de benoeming van de bestuurders werd opgenomen in zelfde akte doch zal het voorwerp uitmaken van een afzonderlijk (doch samen met huidig uittreksel) neer te leggen uittreksel met het oog op de publicatie in het B.S. VIJFDE BESLUIT: Vaststelling van de verwezenlijking van de splitsing en de kapitaalvermindering en dienovereenkomstig statutenwijziging binnen de gesplitste vennootschap.

a) Gelet op het voorgaande en de oprichting van de nieuwe vennootschap stelt de vergadering overeenkomstig artikel 754 W.Venn. vast dat de partiële splitsing is VERWEZENLIJKT.

De algemene vergadering stelt vervolgens vast dat hoger gemelde kapitaalvermindering binnen de gesplitste vennootschap ook effectief is verwezenlijkt en dat het kapitaal daadwerkelijk gebracht werd op zeshonderdtweeënnegentigduizend vierhonderdachtenveertig euro vier cent (¬ 692.448,04), vertegenwoordigd door vijfhonderd zesenveertig (546) aandelen.

Tengevolge daarvan besluit de algemene vergadering over te gaan tot wijziging van artikel 5 van de statuten Ivan de gesplitste vennootschap om de tekst in overeenstemming te brengen met de nieuwe kapitaaltoestand ingevolge de uit de splitsing voortvloeiende kapitaalvermindering (waarbij rekening werd gehouden met het juiste bedrag van het aanvangskapitaal(*), zodat de huidige tekst van dit artikel vervangen wordt door navolgende, nieuwe tekst

"Artikel vijf: Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt zeshonderdtweeennegentigduizend vierhonderdachtenveertig euro vier cent (¬ 692.448,04), verdeeld in vijfhonderd zesenveertig (546) aandelen zonder nominale waarde, elk met een fractiewaarde van één/vijfhonderdzesenveertigste van het kapitaal en dezelfde rechten en voordelen verlenend."

(*) De vergadering verklaart hierbij ook de rechtzetting van de materiële vergissing met betrekking tot het bedrag van het maatschappelijk kapitaal (zoals hierboven aangekondigd) te hebben doorgevoerd zodat sedert gemelde akte van Notaris Johan De Ridder dd. 30.11.1993 het bedrag van het maatschappelijk kapitaal in wenselijkheid 55.400.000,00 BEF bedroeg i.p.v. 55.000.000,00 BEF, zodat in de navolgende akte statatenwijziging van ondergetekende notaris dd. 27.09.2005 -waarbij het kapitaal werd omgezet in euro-, het toenmalig bedrag van het maatschappelijk kapitaal in euro in werkelijkheid ¬ 1.373.330,13 diende te bedragen i.p.v. ¬ 1.363,414,39, zodat het bedrag van zelfde kapitaal na de akte kapitaalvermindering van ondergetekende notaris dd. 9.04.2014 in werkelijkheid ¬ 73.330,13 diende te bedragen i.p.v. ¬ 63.414,39 en zelfde kapitaal na de akte kapitaalverhoging van ondergetekende notaris dd. 20.06.2014 finaal ¬ 973.330,13 diende te bedragen ' i.p.v. ¬ 963.414,39.

b) De vergadering beslist de instrumenterende notaris te machtigen voor het opmaken en neerleggen van de gecoördineerde tekst van de statuten van de splitsende vennootschap ingevolge voorgaande wijziging ZESDE BESLUIT: Machtiging.

De vergadering beslist unaniem, voor zoveel als nodig, machtiging te verlenen aan de bestuurders van tegenwoordige vennootschap, met de mogelijkheid van subdelegatie, om over te gaan tot de uitvoering van voorgaande besluiten.

ZEVENDE BESLUIT: Volmacht administratieve formaliteiten.

De vergadering geeft hierbij bijzondere volmacht aan:

1) Mevrouw D'haese Christel en/ of Moore Stephens, alleen handelend en met het recht van indeplaatsstelling, om alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen bij om het even welke administratieve diensten en overheden (waaronder de Ondernemingsloketten, de diensten van de BTW, de directe belastingen, enz.) ingevolge huidige partiële splitsing en statutenwijziging

en

2) aan Vandelanotte Accountants, alleen handelend en met het recht van indeplaatsstelling om in het kader van de oprichting van de nieuwe vennootschap, alle nodige formaliteiten te vervullen en ten dien einde alle akten en stukken te tekenen tot

inschrijvingen en alle latere wijzigingen en schrappingen van deze vennootschap in het rechtspersonenregister ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel

- inschrijvingen en alle latere wijzigingen en schrappingen van deze vennootschap bij het Ondernemingsloket

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

r « I. M , r

~

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

mod 1 t.1

inschrijvingen Jen aile latere wijzigingen en schrappingen van de vennootschap als belastingplichtige bij het

beheer van de Belastingen op de Toegevoegde Waarde

aanvragen tot het bekomen van attesten en/of vergunningen dewelke dienstig zijn voor de diverse

administratie van de rechtbanken, kamers van ambachten en neringen en financiën.

Voor ontledend uittreksel

Notaris Nicolas Moyersoen

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte dd.13.052015; controleverslag revisor (inbreng in natura); coördinatie statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blo. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso{o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/10/2006 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 26.10.2006, NGL 27.10.2006 06850-3709-015
18/11/2005 : ME. - JAARREKENING 30.06.2005, GGK 28.10.2005, NGL 09.11.2005 05860-0847-015
29/11/2004 : AA058913
09/03/2004 : AA058913
24/11/2003 : AA058913
25/11/2002 : AA058913
08/11/2002 : AA058913
07/11/2001 : AA058913
22/11/2000 : AA058913
29/12/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 30.10.2015, NGL 18.12.2015 15699-0271-017
12/02/1997 : AA58913
29/12/1993 : AA58913
29/12/1993 : AA58913
30/01/1991 : AA58913
18/01/1991 : AA58913

Coordonnées
ARIJS

Adresse
HOUTMARKT 6 9300 AALST

Code postal : 9300
Localité : AALST
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande