ARLETTE MAES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARLETTE MAES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 867.154.264

Publication

10/04/2014
ÿþ Mod 11.1

ingel In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1111111!),11,11,111;1111111111111

%14 HTBANK

DEL

3 t MRT 20%

DENDEMQNDE

Ondernemingsnr :0867.154.264

Benaming (voluit) :ARLETTE MAES

(verkort):

Rechtsvorm BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel :VRASENESTRAAT 32 9120 BEVEREN

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :statutenwiiziginct

Dit een akte verleden voor notaris Vicky Duymelinck te Beveren, op vijfentwintig maart tweeduizend veertien, te registreren, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering met eenparigheid van stemmen heeft beslist :

1. Vaststelling van de belaste reserves zoals die ten laatste op 31 maart 2013 zijn goedgekeurd door de algemene vergadering van de vennootschap, zoals blijkt uit de goedgekeurde jaarrekening van 31/07/2012 op 20 februari 2013

2. vaststelling dat het uitkeerbaar bedrag rekening houdende met de bepalingen van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen afgerond honderd dertien duizend zevenhonderdzeventig euro eenenvijftig cent (£ 113.770,51) bedraagt.

3. over te gaan tot de onmiddellijke uitkering van een tussentijds dividend voor een bedrag van honderd en twee duizend euro (102.000,00). De vergadering stelt vast dat ingevolge deze beslissing de aandeelhouders een schuldvordering hebben op de vennootschap ten belope van hun deel in het tussentijdse dividend.

Elk van de aandeelhouders afzonderlijk verklaart deze schuldvordering overeenkomstig artikel 537 WIB onmiddellijk te willen inbrengen in het kapitaal van de vennootschap mits inhouding en doorstorting van een roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10%) van het tussentijdse dividend.

4. vaststelling en kennisname van het besluit van de zaakvoerder van 6 maart 2014 met betrekking tot de voorgenomen dividenduitkering en de kapitaalsverhoging.

5.kennisname van het verslag opgesteld door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Elswinde De Deyne te 9920 Lovendegem, Kort Eindeken 27, vertegenwoordigd

door mevrouw Elswinde De Deyne, bedrijfsrevisor, bevattende een

beschrijving van de voorgestelde inbreng in natura, de toegepaste waarderingsmethoden en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

De aandeelhouders, aanwezig of vertegenwoordigd zoals voormeld, verklaren voorafgaand aan deze beslissing een exemplaar van dit verslag te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Ze verklaren er geen

opmerkingen op te formuleren.

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor de dato 5 maart 2014,

opgesteld door de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een besloten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Lufl B - vervolg

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Elswinde De Deyne, te 9920 Lovendegem, Kort Eindeken 27, vertegenwoordigd door mevrouw Elswinde De Deyne luiden letterlijk :

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zi jn wij het volgende

van oordeel;

-In eerste instantie werd de verrichting nagezien overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

-In tweede instantie beantwoordt de beschrijving van de vermogensbestanddelen die netto uit de uitkering van art. 537 W.I.B. 1992 volgen, aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

-In derde instantie zijn wij van oordeel dat de voor de inbreng in natura weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de hierboven beschreven inbreng in natura van de schuldvordering van 91.800,00 EUR ontstaan uit= de netto uitkering in het kader van art. 537 W.I.B. 1992 zonder toekenning van nieuwe aandelen niet overgewaardeerd is en logisch is in het kader van de financiële reorganisatie en herstructurering van de onderneming, doorgevoerd door partijen.

Het besluit van dit revisoriaal verslag is, zoals reeds hoger is aangegeven, opgemaakt onder opschortende voorwaarde zoals bedoeld in art. 1181 B.W. Dit besluit is enkel geldig en kan enkel gebruikt worden indien enerzijds de algemene vergadering van de vennootschap tot een uitkering besluit op 25.03.2014 van in totaal 102.000,00 EUR en anderzijds vervolgens het aandeelhouderschap van de vennootschap intekent op een bedrag van 91.800,00 EUR tot verhoging van het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap op dezelfde datum, in de zin zoals uiteengezet in dit verslag en in het kader van art. 537 W.I.B. 1992. Aldus kan dit besluit enkel gebruikt worden dan nadat deze beide gebeurtenissen hebben plaatsgehad.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting of met andere woorden gezegd, dat ons verslag geen "fairness opinion" uitmaakt.

Lovendegem, 5 maart 2014.

BV ovv BVBA ELSWINDE DE DEYNE, vertegenwoordigd door Elswinde DE DEYNE, Bedrijfsrevisor, getekend.".

Het verslag van de zaakvoerder en het verslag van de bedrijfsrevisor zullen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal worden neergelegd op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

6. om, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB/92 het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig

procent (90%) van het tussentijds dividend, zijnde eenennegentig duizend achthonderd euro (e 91.800,00) om het kapitaal te brengen van

achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (£ 18.550,00) op honderd en tien

duizend driehonderd vijftig euro (£ 110.350,00), zonder de uitgifte van

nieuwe aandelen, met verhoging van de fractiewaarde van de bestaande

aandelen, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zullen worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het

regime van artikel 537 WIE' 92.

De algemene vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng door de aandeelhouders van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde negentig procent (90%) van de vordering tot uitkering van het tussentijds dividend, die zij hebben ten laste van de vennootschap en welke uitvoerig beschreven staat in het verslag van de bedrijfsrevisor.

7.Zijn vervolgens tussengekomen,

- mevrouw Arlette Maes, voornoemd

a

Voorbehouden aan het

-1;

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B vervolg

- de heer Paul Muysers, voornoemd

die verklaren volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap en die uiteenzetten dat zij een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering hebben ten laste van de vennootschap die uitvoerig beschreven staat in het voormelde verslag van de bedrijfsrevisor.

Na deze uiteenzetting verklaren mevrouw Arlette Maes en de heer Paul

Muysers beiden voornoemd, negentig procent (90%) van deze schuldvordering ten belope van negentig duizend achthonderd tweeentachtig euro (e 90.882,00) voor wat mevrouw Maes betreft en ten belope van negenhonderd achttien euro (E 918,00) voor wat de heer Muysers betreft in de vennootschap in te brengen, wetende dat de resterende tien procent (10%) als roerende voorheffing worden ingehouden en doorgestort.

Vergoeding voor de inbreng

Als vergoeding voor deze inbreng waarvan de vergadering erkent volledig op de hoogte te zijn, worden aan mevrouw Arlette Maes en de heer Paul Muysers, beiden voornoemd, die aanvaarden, geen nieuwe aandelen toegekend doch wordt de fractiewaarde van de bestaande aandelen verhoogd.

De algemene vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de

draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 WIB192, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de vijf voorbije boekjaren.

8. De algemene vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging ten bedrage van eenennegentig duizend achthonderd euro (E 91.800,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op honderd en tien duizend driehonderd vijftig euro (e 110.350,00), vertegenwoordigd door honderd aandelen (100) zonder nominale waarde.

9. om het artikel vijf van de statuten aan te passen aan de genomen beslissingen.

Dit artikel zal voortaan luiden als volgt :

ARTIKEL VIJF KAPITAAL EN AANDELEN-OBLIGATIES

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op MONDERD EN TIEN DUIZEND DRIEHONDERD VIJFTIG EURO (e 110.350,00) vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder vermelding van de nominale waarde. Ieder aandeel vertegenwoordigt één/honderdste van het maatschappelijk kapitaal ieder. De vennootschap kan een lening aangaan door de uitgifte van obligaties op naam, door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), met -inachtneming van de wettelijke verplichtingen dienaangaande.

10. om aan ondergetekende notaris alle machten te verlenen om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te eggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake. Tevens wordt beslist bijzondere volmacht te verlenen voor het bij voortduring vervullen van elle formaliteiten (zowel het aanvragen, het wijzigen als het schrappen) inzake het rechtspersonenregister bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, voor VERHOEYE Jan en/of DE WIT Sven, beiden kantoor houdend te 9920 LOVENDEGEM, Kort Eindeken 25.

11.om elle machten te verlenen aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen, waaronder de betaling van de roerende voorheffing ten belope van tien procent (10%) van het dividend_waarvan hiervoor sprake. VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, AFGELEVERD VOOR REGISTRATIE OVEREENKOMSTIG ARTIKEL 173, I° W, Reg.

De notaris,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

17/02/2014 : ME. - JAARREKENING 31.07.2013, GGK 23.01.2014, NGL 10.02.2014 14033-0329-012
27/02/2013 : ME. - JAARREKENING 31.07.2012, GGK 20.02.2013, NGL 22.02.2013 13046-0047-014
02/03/2012 : ME. - JAARREKENING 31.07.2011, GGK 21.02.2012, NGL 27.02.2012 12047-0118-015
02/03/2011 : ME. - JAARREKENING 31.07.2010, GGK 30.01.2011, NGL 25.02.2011 11045-0212-015
04/03/2010 : ME. - JAARREKENING 31.07.2009, GGK 31.01.2010, NGL 26.02.2010 10055-0416-016
10/03/2009 : ME. - JAARREKENING 31.07.2008, GGK 31.01.2009, NGL 03.03.2009 09067-0006-016
07/02/2008 : ME. - JAARREKENING 31.07.2007, GGK 25.01.2008, NGL 30.01.2008 08033-0354-016
13/03/2007 : ME. - JAARREKENING 31.07.2006, GGK 11.02.2007, NGL 06.03.2007 07067-2126-015
15/02/2006 : ME. - JAARREKENING 31.07.2005, GGK 30.01.2006, NGL 08.02.2006 06045-4832-015
03/02/2016 : ME. - JAARREKENING 31.07.2015, GGK 02.01.2016, NGL 28.01.2016 16030-0525-011

Coordonnées
ARLETTE MAES

Adresse
VRASENESTRAAT 32 9120 BEVEREN-WAAS

Code postal : 9120
Localité : Vrasene
Commune : BEVEREN-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande