ARMOS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARMOS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 847.896.497

Publication

03/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 13.02.2014, NGL 26.02.2014 14051-0257-009
09/08/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*12304192*

Neergelegd

07-08-2012



Griffie

OpOp de de laatselaatse blz.blz. vanvan LuikLuk B Bvermeldenvermelden : : Recto Recto: : NaamNaam en en hoedanigheidhoedanighed vanvan de de instrumenterndeinstrumenterende notaris,notaris, hetzijhetzij vanvan de de perso()n(en)perso(o)n(e bevoegdbevoeg de de rechtspersonrechtspersoon tenten anzienaanzien vanvan derdenderden te e vertegenwordigenvertegenwoordige

Verso Verso: :NaamNaam en en handtekenighandtekenin

Ondernemingsnr : 0847896497

Benaming (voluit): ARMOS

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9500 Geraardsbergen, Pachtersstraat 115

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door het ambt van Meester Joost VANDERLINDEN, Notaris te Brakel, dat er tussen :

1/ De heer VANLIMBURG Hans Georges Odiel (rijksregisternummer 600828-167-18), geboren te Geraardsbergen op 28 augustus 1960, wonende te 9500 Geraardsbergen, Pachtersstraat 115;

2/ Mevrouw SZELECZKY Szilvia (rijksregisternummer 700525-578-80), geboren te Debrecen (Hongarije) op 25 mei 1970, ongehuwd, wonende te 9500 Geraardsbergen, Pachtersstraat 115, van Hongaarse nationaliteit, een BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID werd opgericht onder de naam  ARMOS .

Zetel

(Artikel 2) De zetel is gevestigd te 9500 Geraardsbergen, Pachtersstraat 115.

Doel

(Artikel 3) De vennootschap heeft als doel, zowel in België als in het buitenland :

* Consultancy en dienstverlening inzake algemeen management, bedrijfsvoering en beheer.

* Consultancy en dienstverlening inzake commercieel, strategisch, financieel en administratief management; inzake technisch management en diverse technische aangelegenheden; inzake productmanagement, design en vormgeving; inzake PR, publiciteit en marketing; inzake personeelsmanagement, human resources en personeelsbeleid, milieu- en kwaliteitszorg, beveiliging en veiligheidszorg, corporate governance, strategisch advies, change-management, reorganisaties; inzake de administratieve organisatie en de implementatie van bedrijfsprocessen; Projectmanagement en totaalbegeleiding voor voormelde activiteiten evenals alle ondersteunende en aanverwante dienstverlening.

* Consultancy en dienstverlening inzake informatie en communicatietechnologie (ICT), informatica en automatisering, computers en computersystemen, software, programma s en gebruiksklare systemen, systeembeheer en gegevensverwerking; inzake webdesign en webtoepassingen, domeinnamen, hosting en internetservices; inzake communicatie, telefonie en multimedia; inzake grafisch ontwerp, design en productontwikkeling; inzake integrale kwaliteitszorg en diverse zorg-, kwaliteits- en veiligheidssystemen; het ter beschikking stellen en verhuren van (mobiele) ICT-infrastructuur en -toepassingen.

* Het verlenen van verpleegkundige, medische, paramedische, sociale, pedagogische- en didactische dienst- en zorgverlening en sanitaire en hygiënische zorgen in de meest ruime zin van het woord met inbegrip van alle aanverwante activiteiten.

* Alle diensten inzake revalidatie en re-integratie, het geven van therapieën in de meest ruime zin van het woord aan mensen met het oog op het bevorderen van hun sociale (re-)integratie en hulp en ondersteuning aan validen en mindervaliden.

* Het voorstellen en verzorgen van therapeutische behandelingen en alternatieve therapieën.

Deze zorgverlening onder meer op het gebied van kinesitherapie, pedagogie, ergotherapie, logopedie, psychologie, wordt verleend zowel aan patiënten of zorgbehoevenden, alsook op het kabinet van de verpleegkundige of andere ambulante plaatsen waaronder ziekenhuizen, rust- en verzorgingstehuizen, kinderdagverblijven, enzoverder en dit zowel op voorschrift van een geneesheer of op verzoek van een patiënt.

* Het verlenen van diensten en bijstand aan enerzijds patiënten, alsook aan medici, paramedici, verzorgingsinstellingen, onthaalmoeders, enzovoort.

* De samenwerking met alle beoefenaars van medische en paramedische beroepen.

* Het verstrekken van alle diensten in verband met lichaamsverzorging en het lichamelijk welzijn, zoals onder meer de diensten verleend in inrichtingen voor schoonheidsverzorging, huidverzorging, gelaatsverzorging, maquillage, manicure en pedicure, epilatie, thalassotherapie, kuuroorden, wellness centra, massagesalons, ergotherapie, schoonheidssalons, laserbehandeling, lymfedrainage en solaria.

* Het verlenen van advies, management, consultancy, het maken van expertises, het geven van onderricht, onderwijs, enzoverder met betrekking tot al de voorgaande activiteiten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

* Het inrichten, organiseren en geven van allerhande opleidingen en trainingen bij middel van alle mogelijke voordrachten, cursussen, seminaries, workshops, ontwikkelingsactiviteiten en publicaties.

* Het vervaardigen, ontwikkelen en commercialiseren van diverse toepassingen, diensten en producten in verband met voormelde activiteiten.

* De uitbouw van een of meerdere organisaties inzake verkoop en dienstverlening; verkoop en dienstverlening via internet en via diverse kanalen.

* Het verrichten van alle handelsbemiddeling, het optreden als agent en zelfstandig vertegenwoordiger in diverse sectoren en voor diverse producten en diensten.

* Groot- en kleinhandel en handelsbemiddeling in, de import en export van, alsook de vervaardiging van alle schoonheids- en verzorgingsproducten, manicure- en pedicureartikelen, kappersproducten, reukwaren, toiletartikelen, kleine fantasie- en textielartikelen, postiches en pruiken en alle scheikundige, farmaceutische en para- farmaceutische artikelen, machines en toestellen, alle natuurproducten, kruiden, drogisterij-,dieet- en algemene lichaamsverzorgingsartikelen en aanverwante producten, kortom alle producten, artikelen, materialen en toestellen voor lichaams-, huid- en haarverzorging en hun accessoires, geschenkartikelen en fantasieartikelen met inbegrip van fantasiejuwelen, imitatiesieraden en gadgets, alle sportartikelen, met inbegrip van sportkledij en -schoenwaren.

* Groot- en kleinhandel en handelsbemiddeling in veiligheidsmateriaal, beschermingsmiddelen, brandbeveiliging, hoofd- en gelaatsbescherming, oog- oor en ademhalingsbescherming, hygiëne en milieu.

* Groot- en kleinhandel en handelsbemiddeling in diverse consumentenartikelen, loten van falingen, opkopingen, tweedehandse goederen, menigvuldige goederen.

* Het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheren, in waarde stellen, in licentie nemen of geven van licenties, brevetten, octrooien, know-how en andere intellectuele rechten.

* Het optreden als managementvennootschap; het beheren van vennootschappen, het optreden als holding, het verrichten van alle managementactiviteiten van holdings; het deelnemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen.

* Het verwerven en beheren voor eigen rekening van een onroerend patrimonium; het stellen van alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; het optreden als bouwpromotor; projectontwikkeling en handel in onroerend goed; het ontwerpen en realiseren van diverse vastgoedprojecten; de activiteit van vastgoedmakelaar en bemiddeling in vastgoed voor rekening van derden, op voorwaarde van het bekomen van een inschrijving bij het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars (BIV) of andere bevoegde overheidsinstanties.

* Het verwerven en beheren voor eigen rekening van een roerend patrimonium; het stellen van alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen. De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de reglementering op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies. Aldus zijn uitdrukkelijk uitgesloten alle handelingen en activiteiten onderworpen aan een voorafgaande goedkeuring of vergunning van de Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten (FSMA) of andere bevoegde overheidsinstanties.

De vennootschap kan in het algemeen alle burgerlijke, commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan de functies van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. Zij kan optreden als managementvennootschap en instaan voor het beheren van vennootschappen, optreden als holdingen instaan voor alle managementactiviteiten van holdings; zij kan deelnemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen.

De vennootschap kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht. De vennootschap kan leningen en kredietopeningen toestaan aan rechtspersonen, ondernemingen en particulieren, in eender welke vorm. De vennootschap kan zich, zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden, borg stellen, tevens kan zij hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

Dit alles in de ruimste zin, met inbegrip van aanverwante activiteiten. Deze bepalingen zijn niet beperkend, doch opsommend, zodat de vennootschap alle daden kan stellen, behalve deze verboden door de wetgeving terzake.

Al deze werkzaamheden kunnen worden uitgeoefend, zowel in België als in het buitenland. De vennootschap kan als deze activiteiten uitoefenen voor eigen rekening als voor rekening van derden, alleen of in deelneming en samenwerking met derden.

Duur

(Artikel 4) De vennootschap bestaat met ingang van 2 augustus 2012 voor een onbeperkte duur te rekenen

vanaf de datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel uit de oprichtingsakte.

Bedrag en samenstelling van het maatschappelijk kapitaal

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

(Artikel 5) Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600 EUR).

Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde, die elk een gelijk deel van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Het maatschappelijk kapitaal is volledig gevormd door inbrengen in geld en werd onderschreven als volgt : 1/ De heer VANLIMBURG Hans, voornoemd, heeft in speciën ingeschreven voor een bedrag van

drieduizend zeshonderd euro (¬ 3.600,00), waarvoor hem zesendertig (36) aandelen werden toegekend;

2/ Mevrouw SZELECZKY Szilvia, voornoemd, heeft in speciën ingeschreven voor een bedrag van

vijftienduizend euro (¬ 15.000,00), waarvoor haar honderd vijftig (150) aandelen werden toegekend.

Gestort bedrag : de aandelen werden volstort tot beloop van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00).

Deponering van het gestorte kapitaal

De ondergetekende notaris bevestigt dat, overeenkomstig artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) voorafgaandelijk aan de oprichting werd gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer 652-8244495-62, geopend, op naam van de vennootschap in oprichting, bij RECORD BANK, zoals blijkt uit het door voormelde financiële instelling op 27 juni 2012 afgeleverd bankattest, dat aan ondergetekende notaris werd overhandigd.

Bedrag van de nog niet volgestorte inbrengen :

1/ De heer VANLIMBURG Hans: tweeduizend vierhonderd euro (¬ 2.400,00);

2/ Mevrouw SZELECZKY Szilvia : tienduizend euro (¬ 10.000,00).

Aanwijzing van de personen die gemachtigd zijn om de vennootschap te besturen en te verbinden

Werd benoemd tot zaakvoerder voor de duur van de vennootschap : mevrouw SZELECZKY Szilvia,

voornoemd, die uitdrukkelijk verklaard heeft haar mandaat te aanvaarden.

Haar opdracht is onbezoldigd.

Omvang van de bevoegdheid van de zaakvoerders en wijze waarop zij deze uitoefenen

(Artikel 14) Indien er meer dan één zaakvoerder is, vormen zij een college.

Indien er geen zaakvoerder is benoemd en er slechts één vennoot is, heeft hij van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

(Artikel 17) Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

(Artikel 18) Iedere zaakvoerder individueel vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De zaakvoerders kunnen onder hun eigen verantwoordelijkheid, voor een duur die zij bepalen, geheel of gedeeltelijk hun bevoegdheden van dagelijks bestuur en het uitvoeren van de besluiten opdragen aan een lasthebber die niet noodzakelijk vennoot hoeft te zijn. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap jegens derden binnen de bevoegdheden hen verleend in de volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders voor overdreven volmacht.

Plaats, dag en uur van de jaarvergadering van de vennoten.

(Artikel 21) De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt gehouden op de eerste zaterdag van de maand december om 10 uur.

Indien gezegde dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 25 van de statuten, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden de eerste zaterdag van de maand december tweeduizend dertien om 10 uur.

Voorwaarden voor de uitoefening van het stemrecht

(Artikel 9) Zijn er verschillende eigenaars van één onverdeelbaar aandeel, dan heeft de vennootschap het recht de uitoefening der daaraan gehechte rechten te schorsen totdat een enkele persoon aangewezen zij als eigenaar van het aandeel ten aanzien van de vennootschap.

Is het eigendomsrecht op een aandeel gesplitst in naakte eigendom en vruchtgebruik, dan zullen, behoudens afwijkende overeenkomst, alleen de vruchtgebruikers de aan dit aandeel verbonden rechten mogen uitoefenen.

(Artikel 23) Ieder vennoot brengt zijn stem uit hetzij persoonlijk, hetzij door een lasthebber. Elke vennoot kan op de vergadering vertegenwoordigd worden door een lasthebber mits een geschreven volmacht. Niemand mag als lasthebber een vennoot bij de algemene vergadering vertegenwoordigen, zo hij zelf geen stemgerechtigde vennoot is. Dit laatste geldt niet voor wettelijke vertegenwoordigers, zoals voogden, en voor de echtgenoot die optreedt voor de huwelijksgemeenschap waarin de delen gevallen zijn.

(Artikel 25) Elk aandeel geeft recht op één stem.

Met uitzondering van :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

- de beslissingen te nemen in het kader van de toepassing van artikel 332 van het Wetboek van vennootschappen;

- de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden,

kunnen de vennoten éénparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal het bestuursorgaan een rondschrijven, per brief, fax, e-mail of enig andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit versturen naar alle vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen per aangetekend schrijven naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld. Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle vennoten, zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit, niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen de termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de éénparige goedkeuring hebben gekregen van de vennoten.

(Artikel 26) De algemene vergadering beraadslaagt en beslist op geldige wijze, ongeacht het aantal op de vergadering vertegenwoordigde aandelen. De beslissingen worden met gewone meerderheid van stemmen genomen.

Begin en einde van het boekjaar

(Artikel 28) Het boekjaar begint op één juli en wordt afgesloten op dertig juni van het daaropvolgend jaar. Het eerste boekjaar begint op twee augustus tweeduizend twaalf en zal sluiten op dertig juni tweeduizend dertien.

Bepalingen betreffende het aanleggen van reserves en de verdeling van de winst

(Artikel 29) Het batig saldo van de resultatenrekening, na aftrok van de kosten van alle aard, gebeurlijke interesten aan de schuldeisers-vennoten, bezoldigingen aan de zaakvoerders en commissarissen en noodzakelijke afschrijvingen vormt de zuivere winst van het bedrijfsjaar.

Op deze winst zal er jaarlijks minstens vijf ten honderd voorafgenomen worden tot het vormen van het wettelijk reservefonds. Deze afhouding wordt niet meer vereist zodra dit reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Zij ontstaat opnieuw, om gelijk welke reden, indien het wettelijk reservefonds verminderd wordt.

Het saldo van de winst blijft ter beschikking van de algemene vergadering welke er naar goeddunken kan over beslissen bij gewone meerderheid. Indien zij beslist tot winstverdeling over te gaan, zal het uit te keren bedrag gelijk verdeeld worden over alle aandelen.

Bepalingen betreffende de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo

(Artikel 30) Na het vereffenen van alle schulden, lasten en vereffenings- of inbewaringgevingskosten die te dien einde werden gemaakt, zal het batig saldo in de eerste plaats dienen om het bedrag van het gestorte kapitaal terug te betalen.

Indien de aandelen niet allemaal in dezelfde mate werden gestort, houden de vereffenaars, vooraleer ze tot de verdeling overgaan, rekening met deze verscheidenheid aan situaties en herstellen het evenwicht door alle aandelen terug op voet van gelijkheid te stellen, hetzij door het vragen van bijkomende stortingen ten laste van aandelen die niet voldoende gestort werden, hetzij door voorafgaande contante terugbetalingen, ten gunste van de aandelen die in een hogere mate werden volstort.

Het saldo wordt verdeeld onder alle aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

Overname verbintenissen

De vennootschap neemt alle verbintenissen over die door de oprichters in naam van de vennootschap

werden aangegaan sedert 1 juli 2012.

Volmacht

Volmacht werd gegeven aan de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid AB PARTNERS OUDENAARDE, met zetel te 9700 Oudenaarde, Einestraat 26, gekend met ondernemingsnummer 0473.997.329, evenals aan diens bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten houdende deze oprichting te verzekeren, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, ook qua aansluiting sociale kassen en BTW-administratie, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Opgemaakt en getekend door notaris Joost Vanderlinden te Brakel, houder der minuut.

Samen hierbij neergelegd :

- expeditie van de oprichtingsakte de dato 2 augustus 2012.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ARMOS

Adresse
PACHTERSSTRAAT 115 9500 GERAARDSBERGEN

Code postal : 9500
Localité : GERAARDSBERGEN
Commune : GERAARDSBERGEN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande