ARNOU INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARNOU INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 507.718.190

Publication

07/01/2015
ÿþMod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

OMM

- -- -- -- ----- - ---

Ondernemingsnr : ô 4 g

Benaming

(voluit) : ARNOU INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9800 Deinze, Gentstraat 68 bus 1

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING ingevolge partiële splitsing

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Xavier Van den Weghe te Zulte op 18 december 2014, neergelegd ter registratie, dat de vennoten van de NV BOUWKANTOOR ARNOU, met ondememingsnummer 0414.238.696, samengekomen zijn en onder meer volgende beslissingen hebben genomen, met eenparigheid van stemmen:

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Xavier Van den Weghe te Zulte op 18 december 2014, neergelegd ter registratie, dat de NV "BOUWKANTOOR ARNOU", met zetel te 9800 Deinze, Gentstraat 68 bus 1, met ondernemingsnummer 0414.238.696, de volgende beslissingen heeft genomen met eenparigheid van stemmen:

Eerste beslissing -- ontslag voorlezing verslagen  goedkeuring procedure artikel 749 Wetboek van Vennootschappen- mededeling door de raad van bestuur van eventuele gebeurlijke belangrijke wijzigingen.

A. De voorzitter van de vergadering wordt ontslagen van het voorlezen van het verslag en splitsingsvoorstel vermeld ln de agenda.

De vergadering verklaart met eenparigheid kennis genomen te hebben van de inhoud van deze documenten.

Het besluit van het verslag opgemaakt door bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Van Kerkhove & C°, vertegenwoordigd door de heer Paul Van Kerkhove, bedrijfsrevisor te Sint-Martens-Latem, Driesmeers 20, op datum van 10 december 2014 met betrekking tot de inbreng in natura in de nieuw op te richten vennootschap "ARNOU INVEST', luidt als volgt:

"7.BESLUIT VAN DE BEDRIJFSREVISOR

Ondergetekende, de BVBA Van Kerkhove & C°, vertegenwoordigd door de heer Paul Van Kerkhove, bedrijfsrevisor, met maatschappelijke zetel te 9830 Sint-Martens-Latem, Driesmeers 20, werd aangesteld door de oprichters van BVBA Amou Invest (in oprichting), waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd zal zijn te 9800 Deinze, Gentstraat 68 bus 1, om verslag uitte brengen overeenkomstig art. 677 juncto 742 en artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen over de inbreng in natura van vermogensbestanddelen toebehorend aan de NV Bouwkantoor Amou in een nieuw op te richten vennootschap BVBA Arnou Invest, in het kader van een partiële splitsing, dit alles onder de opschortende voorwaarde van de realisatie van de voorgenomen partiële splitsing.

Hij bevestigt bij deze op basis van de door hem uitgevoerde en in onderhavig rapport beschreven controlewerkzaamheden, dat naar zijn mening:

-de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering vastgesteld op basis van de netto-boekhoudwaarde zoals blijkt uit de staat per 31.05.2014 van de NV Bouwkantoor Amou, is verantwoord door het beginsel van de boekhoudkundige continuiteit, van toepassing op onderhavige verrichting, en leiden tot inbrengwaarden die tenminste overeenstemmen met het aantal en met de fractiewaarde van de tegen de inbrengen uit te geven aandelen, vermeerderd met de andere elementen toegevoegd aan het eigen vermogen ter gelegenheid van onderhavige verrichting, zodat de inbreng In natura niet overgewaardeerd is.

-de inbrengwaarde van de activa - en passivabestanddelen wordt overeenkomstig de wettelijke bepalingen in artikel 80, verwijzend naar art 78 en 79, van het KB van 30 januari 2001 aangaande de verwerking van splitsingen vastgesteld tegen de waarde waarvoor zij op het tijdstip van de inbreng in de boekhouding van de inbrengende vennootschap voorkwamen en bedraagt ¬ 3.440.163,05 . Ondergetekende maakt melding dat de hiervoor vermelde boekwaarde niet noodzakelijk overeenstemt met de bedrijfseconomische waarde. Er dient echter gesteld te worden dat in het kader van de splitsingsoperatie deze waardering beantwoordt aan de vennootschapsrechtelijke en boekhoudkundige reglementeringen terzake.

-de beschrijving van de inbreng, met name activa- en passiva bestanddelen die de BVBA Arnou Invest worden toegewezen uit de partiële splitsing van de NV Bouwkantoor Arnou aan de normale vereisten van nauw'keurig'heid en duidelijkheid beantwoordt;

-de als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng in natura van de activa- en passivabestanddelen voortvloeiende uit de partiële splitsing van de NV Bouwkantoor Amou, betreft de toekenning van 400 aandelen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

NEERGELEGD

2 Li BEC. 2014

RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL TE GENT

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, heizij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

aan de huidige aandeelhouders van de NV Arnou Bouwkantoor, met name de toekenning van 1 aandeel in de

BVBA Arnou Invest tegen voorlegging van 1 aandeel van de NV Bouwkantoor Amou.

Dit verslag werd, overeenkomstig de bepalingen van artikel 219 van het Wetboek van vennootschappen,

opgesteld teneinde aan de buitengewone algemene vergadering de nodige informatie te verstrekken met

betrekking tot de inbreng in natura van de in dit verslag beschreven activa- en passiva bestanddelen. Dit verslag

mag dan ook niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Tenslotte wil ik er tevens op wijzen dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de

rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Sint-Martens-Latem, 10 december2014

BVBA Van Kerkhove & C°

Vertegenwoordigd door

Paul Van Kerkhove

Vennoot - Bedrijfsrevisor"

(" " )

B. De vergadering beslist met eenparigheid, in toepassing van artikel 749 van het Wetboek van Vennootschappen, om af te zien van het opmaken van de verslagen aangaande de partiële splitsing zoals vermeld in artikels 745, 746 en 748 van zelfde wetboek.

C. Uit de verklaring op heden gedaan door de raad van bestuur overeenkomstig artikel 747 van het Wetboek van Vennootschappen blijkt dat er zich tussen de datum van opstelling van het splitsingsvoorstel en de datum van huidige algemene vergadering geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan in de activa en passiva van het vermogen van de vennootschap, met uitzondering van het volgende:

Tweede beslissing  Verrichtingen met splitsing gelijkgesteld

A. Goedkeuring van de splitsing zonder vereffening

De vergadering beslist met eenparigheid tot partiële splitsing van de vennootschap door overgang van de bedrijfstak bestaande uit "investeringen in gronden en ander onroerend goed" en "verhuuractiviteiten" van de vennootschap in een nieuw op te richten vennootschap,

De hiervoor genoemde bedrijfstak zal overgaan naar de nieuwe vennootschap volgens de opdeling en de modaliteiten voorzien in het splitsingsvoorstel.

B. Beschrijving van het overgedragen vermogen

(" " )

1.A. de verkoopsopbrengsten van volgende onroerende goederen, verkocht na 1 juni 2014:

Zoals hiervoor uiteengezet, werd door de Raad van bestuur te kennen gegeven dat sedert de samenstelling

van het vermogen die de basis vormt voor de afsplitsing van de bedrijfstak "investeringen in gronden en ander

onroerend goed", opgemaakt per 31 mei 2014, verscheidene verkopen hebben plaats gevonden. De

verkoopsopbrengsten hiervan komen toe aan de nieuw op te richten vennootschap "ARNOU INVEST" en zullen

worden verwerkt in de boekhouding van laatstgenoemde vennootschap. Te weten:

(...)

1,B. volgende onroerende goederen, op heden nog eigendom van de gesplitste vennootschap

BOUWKANTOOR ARNOU:

(" .)

Kosten

De vergadering beslist met eenparigheid dat aile kosten betreffende de met splitsing gelijkgestelde verrichting

ten faste zijn van de vennootschap BOUWKANTOOR ARNOU en van de BVBA ARNOU INVEST, elk voor de

helft.

C. Toekenning van nieuwe aandelen in de op te richten vennootschap ruilverhouding

De vergadering beslist met eenparigheid dat elk aandeel van de vennootschap recht heeft op een nieuw aandeel in de op te richten vennootschap. De aandelen van de nieuw op, te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ARNOU INVEST die zullen worden uitgereikt naar aanleiding van de partiële splitsing, zullen uitgereikt worden aan de aandeelhouders van de naamloze vennootschap BOUWKANTOOR ARNOU, in verhouding tot hun aandelenbezit in deze laatste vennootschap. Deze aandelen zullen op hun naam worden ingeschreven in het register van aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ARNOU INVEST door toedoen van het bestuursorgaan.

Deelname in de winst

De vergadering beslist met eenparigheid dat de aandelen van de op te richten vennootschap onmiddellijk in de winst deelnemen, met inbegrip van de winst uit verrichtingen die de vennootschap verondersteld wordt te hebben gedaan, op boekhoudkundig vlak, vanaf 1 juni 2014 voor rekening van de op te richten vennootschap.

Boekhoudkundige datum

Alle verrichtingen vanaf 1 juni 2014 uitgevoerd door de vennootschap voor wat betreft het afgesplitste vermogen zoals hierboven beschreven, worden vanuit boekhoudkundig oogpunt geacht te zijn verricht voor rekening van de op te richten vennootschap.

Rechten verbonden aan de nieuwe aandelen

in de naamloze vennootschap BOUWKANTOOR ARNOU zijn er geen bijzondere rechten toegekend aan aandeelhouders, noch zijn er houders van andere effecten dan aandelen.

Er worden geen bijzondere rechten toegekend naar aanleiding van de partiële splitsing.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Derde beslissing  oprichting van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid ARNOU INVEST

A, Vaststelling eigen vermogen van de vennootschap die wordt opgericht als gevolg van de partiële splitsing De vergadering stelt vast dat het eigen vermogen van de vennootschap die wordt opgericht als gevolg van de partiële splitsing, ais volgt is samengesteld:

- 406.657,31 ¬ kapitaal;

(" )

B. Financieel plan

(...)

C. Goedkeuring van de oprichtingsakte en de statuten van de op te richten vennootschap en vaststelling van

de afsluitingsdatum van het eerste boekjaar en de datum van de eerste algemene vergadering

De vergadering beslist met eenparigheid de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid ARNOU

INVEST, met maatschappelijke zetel te 9800 Deinze, Gentstraat 68 bus 1, op te richten, de statuten ervan

artikelsgewijs vast te leggen als volgt:

TITEL 1. NAAM - ZETEL - DUUR - DOEL

Artikel 1. NAAM

De vennootschap wordt opgericht als besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam

"ARNOU INVEST".

Artikel 2. ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9800 Deinze, Gentstraat 68 bus 1.

(" )

Artikel 3. DOEL

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening als voor rekening van derden:

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de aan- en verkoop, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling, en in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten, met inbegrip van het geheel of gedeeltelijk ter beschikking stellen, al dan niet tegen betaling, van een onroerend goed aan haar bestuurders, bedrijfsleiders en werknemers in het kader van een verloningspolitiek.

- Activiteiten als bemiddelaar met het oog op de verkoop, de aankoop, de ruil, de verhuur of de overdracht van onroerende goederen, onroerende rechten of handelsfondsen.

- Activiteiten als beheerder van goederen waarbij hetzij het beheer wordt verzekerd van onroerende goederen of onroerende rechten hetzij de functie wordt uitgeoefend van syndicus van onroerende goederen in medeeigendom.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen.

-Advies- en/of dienstverlening aan bedrijven, privépersonen en instellingen in de ruimste marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

- Het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen als dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi-)publiekrechtelijk statuut.

- Het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, directie, controle of vereffening, het verlenen van advies, management en andere diensten. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan.

- Het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan al dan niet verbonden ondernemingen, alsmede het waarborgen van verbintenissen van derden.

- Het geven van advies inzake de organisatie en het beheer van ondernemingen,

De activiteiten van "vermogensbeheer" zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van 6 april 1995

inzake het statuut van en het toezicht op beleggingsondernemingen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of

onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van

derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen

handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in

andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende

handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doe of die van aard

zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Artikel 4. DUUR

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, (...)

TITEL II. KAPITAAL EN AANDELEN

Artikel 5. KAPITAAL

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Het kapitaal wordt vastgesteld op vierhonderd en zesduizend zeshonderd zevenenvijftig euro eenendertig cent (¬ 406.657,31), vertegenwoordigd door vierhonderd (400) maatschappelijke aandelen op naam zonder nominale waarde. Al deze aandelen zijn bij de oprichting volstort ten belope van het geheel

Artikel 6. WIJZIGING KAPITAAL

(..)

Artikel 7, AARD VAN DE EFFECTEN  REGISTER VAN AANDELEN

De aandelen zijn steeds op naam.

(" " )

TITEL III. BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING

Artikel 13. ZAAKVOERDER

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, die worden benoemd door de algemene vergadering, en ten allen tijde door haar herroepbaar zijn.

De algemene vergadering van vennoten bepaalt het aantal zaakvoerders, in voorkomend geval hun statutaire hoedanigheid, bepaalt de duur van hun mandaat en de uitgebreidheid van hun machten, daarin begrepen de vertegenwoordigings-'macht.

Indien zij meer dan twee zijn, vormen de zaakvoerders een college. Dit beraadslaagt geldig wanneer de meerderheid van de zaakvoerders aanwezig is. De besluiten worden genomen bij meerderheid der stemmen.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van het bestuursorgaan worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de zaakvoerders, Zij worden gedateerd op de dag dat de laatste zaakvoerder voormeld document ondertekent. Deze procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening of de aanwending van het toegestaan kapitaal. De afschriften aan derden worden ondertekend door één of meerdere zaakvoerders, van zodra de wet dit toelaat.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht, onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon,

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Artikel 14, MACHTEN VAN DE ZAAKVOERDER(S)

leder zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of nuttig zijn tot verwezenlijking van het maatschappelijk doel van de vennootschap. Hij heeft binnen zijn bevoegdheid alle handelingen die door de wet of door de statuten niet voorbehouden zijn aan de algemene vergadering, De zaakvoerder of zaakvoerders kunnen hetzij, de directie van de maatschappelij-'ke zaken opdragen aan één of meer directeurs. De zaakvoerders kunnen ook volmachten verlenen voor bepaalde doeleinden aan een zaakvoerder of aan derden. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigde verbindt de vennootschap slechts als gewone lasthebber, binnen de perken van de verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de volmachtgever in geval van overdreven volmacht.

De zaakvoerder(s) bepaalt/bepalen de vergoedingen verbonden aan de machtsafvaardigingen, Elke zaakvoerder wordt belast met het dagelijks bestuur van de vennootschap. Hij kan dit dagelijks bestuur delegeren. Artikel 15. VERTEGENWOORDIGING - AKTEN EN RECHTSHANDELIN-'GEN

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De vennootschap wordt tevens vertegenwoordigd binnen de perken van een delegatie tot het dagelijks bestuur, door de gedelegeerde of gedele-+geerden tot dit bestuur die samen of afzonder-'lijk optreden. Zij is bovendien geldig verlegen-woordigd onder zelfde beperkingen door bijzondere mandatarissen binnen de perken van hun mandaten, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht,

Ten aanzien van de handelingen buiten de perken van het statutair doel of gesteld in tegenstrijd tot de bevoegdheidsbeperkingen kan de vennootschap de onbevoegdheid van haar organen slechts inroepen tegen derden ter kwader trouw, die op het tijdstip waarop gehandeld is, wisten of behoorden te weten dat het doel overschreden is.

Bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe echter geen voldoende bewijs.

Artikel 16. VERGOEDINGEN

De algemene vergadering beslist of het mandaat van zaakvoerder al dan niet kosteloos zal worden uitgeoefend. Indien het mandaat van zaakvoerder wordt vergoed, zal de algemene vergadering bij eenvoudige meerderheid der stemmen het bedrag van de vaste en/of evenredige vergoedingen bepalen die zullen worden toegekend aan de zaakvoerder(s) en die zullen geboekt worden in de algemene kosten, dit alles onafhankelijk van alle eventuele vertegenwoordigings-, reis- en verplaatsingskosten,

Artikel 17, TEGENSTRIJDIG BELANG,

(" " )

Artikel 18. CONTROLE

Voor zover de vennootschap overeenkomstig artikel 141 van het Wetboek van vennootschappen hiertoe gehouden is zal het toezicht van de vennootschap toevertrouwd worden aan één of meerdere commissarissen, benoemd door de algemene vergadering onder de leden van het Instituut voor Bedrijfsrevisoren, voor een hemieuwbare termijn van drie jaar,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Wordt geen commissaris benoemd dan heeft ieder vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan, zonder verplaatsing, inzage nemen In de boeken, briefwisseling en alle geschriften van de vennootschap.

TITEL IV. ALGEMENE VERGADERING

Artikel 19. JAARVERGADERING

De jaarvergadering van de vennootschap wordt ieder jaar op de eerste woensdag van de maand juni om 19.00 uur gehouden in de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats in de oproeping vermeld. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering uitgesteld worden tot de eerste daaropvolgende werkdag.

(...)

Artikel 22, VERTEGENWOORDIGING

Elke aandeelhouder, houder van een obligatie of met medewerking van de vennootschap uitgegeven certificaat kan zich laten vertegenwoordigen op de algemene vergaderingen door een mandataris, die al dan niet zelf vennoot, houder van een obligatie of met medewerking van de vennootschap uitgegeven certificaat is. De zaakvoerder(s) kan de formulering van de volmachten vastleggen en eisen dat deze zouden worden neergelegd op de plaats aangeduid door haar, vijf voile dagen voor de vergade-ring.

Artikel 23. VERDAGING

Elke algemene vergadering met betrekking tot de jaarrekening, kan tijdens de zitting met drie weken verdaagd worden door het bestuursorgaan samenge-+steld zoals hierboven werd gezegd, zelfs indien men er niet over de jaarrekening beraadslaagt. Deze verdaging annuleert elk genomen besluit. De tweede vergade-iring zal geldig over de agenda beraadslagen. Formaliter-ten vervuld om de eerste vergadering bij te wonen, (brieven of volmachten), blijven geldig voor de tweede. Deze beslist op definitieve wijze.

Artikel 24, BESLUITVORMING

De gewone en de bijzondere algemene vergadering beraadslaagt en besluit op geldige wijze ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde aandelen en de besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

(" " " )

TITEL V, BOEKJAAR - WINSTVERDELING - VEREFFENING

Artikel 26. MAATSCHAPPELIJK BOEKJAAR

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar. Op deze laatste datum worden de maatschappelijke geschriften afgesloten en de zaakvoerders) stelt de inventaris op en zet de jaarrekening uiteen overeen-kom-istig de wet.

De bepalingen van artikel 283 en volgende van het Wetboek van vennootschappen zijn van toepassing. Artikel 27. VERDELING VAN DE WINSTEN

De jaarlijkse nettowinst van de vennootschap wordt vastgesteld overeen-kom-stig de wettelijke bepalingen. Op deze winst wordt vooreerst vijf procent vooraf genomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze voorafneming houdt op verplichtend te zijn wanneer de reserve één tiende van het kapitaal heeft bereikt. Het overige staat ter beschikking van de algemene vergadering, die een dividend kan uitkeren, bijkomende vergoedingen voor de zaakvoerders kan toekennen, of die ook de winst kan overdragen naar een vol-gend boekjaar of aanwenden tot het spijzen van reservefondsen van algemene of bijzondere aard.

De betaling van dividenden gebeurt op de tijdstippen en op plaatsen aangeduid door de zaakvoerder(s). Artikel 28. VERLIEZEN

Artikel 29. ONTBINDING

Het in één hand verenigd zijn van alle aandelen heeft niet tot gevolg dat de vennootschap van rechtswege of gerechtelijk ontbonden wordt.

In geval van ontbinding van de vennootschap voor welke reden en op welk ogenblik ook, met uitzondering van de ontbinding en vereffening in één akte, gebeurt de vereffening door de zorgen van de vereffenaar of vereffenaars, benoemd door de algemene vergadering. Overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen zullen de benoemde vereffenaars slechts in functie treden nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming.

De vereffenaar(s) beschikt/beschikken ten dien einde over de meest uitge-brei-de machten voorzien door het artikel 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

De algemene vergadering bepaalt in voorkomend geval de vergoedingen van de vereffenaars.

Artikel 30. VERDELING

Na betaling van alle schulden, lasten en vereffeningskosten of consignatie der sommen daartoe gemaakt, zal het netto-actief vooreerst dienen om het volstort niet afgelost bedrag van de maatschappelijk aandelen terug te betalen. Indien de maatschappelijke aandelen niet allen volstort zijn in een gelijke verhouding zullen de vereffenaars vooraleer tot verdeling over te gaan het evenwicht herstellen tussen alle aandelen hetzij door bijkomende opvragingen van fondsen ten laste van maatschappelijke aandelen die onvoldoende werden volstort, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen in geld ten voordele van de aandelen die in een hogere verhouding werden volstort Het saldo wordt evenredig onder alle maatschappelijke aandelen verdeeld.

( " )

Vierde beslissing - overgangsbepalingen van de opgerichte vennootschap

Daar de vennootschap op dit ogenblik opgericht is, wordt beslist om de eerste algemene vergadering te

houden om:

- de eerste jaarvergadering vast te stellen,

- het eerste maatschappelijk boekjaar te bepalen,

- de eventuele vergoeding te bepalen van de statutaire zaakvoerder

Met eenparigheid van stemmen beslist de vergadering

- dat de eerste jaarvergadering vastgesteld wordt op de eerste woensdag van de maand juni 2016 om 19.00

uur.

- dat het eerste maatschappelijk boekjaar dat op heden is begonnen zal afsluiten op 31 december 2015.

- dat ais zaakvoerder benoemd wordt:

De heer Dany Amou, voornoemd.

-dat het mandaat van de zaakvoerder kosteloos zal uitgeoefend worden, behoudens andersluidende

beslissing van de algemene vergadering

-Dat als commissaris benoemd wordt:

De BV BVBA VAN KERKHOVE & C°, voornoemd.

Dat de commissaris benoemd wordt voor drie jaar.

( )

Vijfde beslissing  Statutenwijziging  wijziging jaarvergadering BOUWKANTOOR ARNOU

(.. )

Zevende beslissing  Bijzondere volmacht

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de Burgerlijke Coöperatieve vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid BakerTilly Belgium Accountants & Belastingconsulenten, gevestigd te 9300 Aalst, Kareelstraat

' 122, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om , met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de

vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Xavier Van den Weghe

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte met verslagen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

"

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Coordonnées
ARNOU INVEST

Adresse
GENTSTRAAT 68, BUS 1 9800 DEINZE

Code postal : 9800
Localité : DEINZE
Commune : DEINZE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande