AROKANA

Divers


Dénomination : AROKANA
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 464.161.034

Publication

14/02/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.06.2013, NGL 07.02.2014 14031-0090-011
14/11/2014
ÿþMod Word 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : 0464.161.034

Benaming (voluit) : Arokana

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Kattegaver 8 - 9031 Drongen (Gent)

Onderwerp(en) akte :ONTBINDING - BENOEMING VEREFFENAAR.

Er blijkt uit de notulen verleden voor geassocieerd notaris Lieven Demolder te Eeklo op 30 september 2014, Geregistreerd: 4 bladen geen renvooien te Iste reg Gent Il op 06.10.2014 boek 457 blad 10 vak 7. Ontvangen: vijftig euro (¬ 50,00). (get) i.o, De eerstaanwezend inspecteur a.i. N. Nowotavski van de Buitengewone Algemene Vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AROKANA", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9031 Gent (Drongen), Kattegaver 8.

Ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0464.161.034 en onderworpen aan de B.T.W. onder nummer BE 0464.161.034.

Opgericht bij akte verleden voor Meester Christof Gheeraert, Notaris te Drongen, op 15 september 1998, bij uittreksel bekendgemaakt in de bijlage van het Belgisch Staatsblad van 30 september daarna, onder nummer 980930-179, waarvan de statuten voor het laatst gewijzigd werden bij beslissing van de zaakvoerder op 1 juli 2007, bekendgemaakt alsvoren op 21 september daarna,: onder nummer 07138080, houdende de verplaatsing van de maatschappelijke zetel naar huidig' adres

Dat na vaststelling dat de vergadering geldig is samengesteld de enige vennoot telkens bij afzonderlijke stemming volgende beslissingen heeft genomen.

EERSTE BESLUIT ONTBINDING.

a) voorafgaande verklaring.

De vergadering verklaarde dat een afschrift van de verslagen en van de staat van activa en passiva van de vennootschap, zoals bepaald hierna, ter beschikking van de vennoot werd gesteld,' overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen:

- verslag van de zaakvoerder opgesteld de dato 25 september 2014;

- verslag van bedrijfsrevisorenkantoor BVBA "AUDITAS DBW", wettelijk vertegenwoordigd door bedrijfsrevisor Sven VANSTEELANT, gevestigd te 9300 Aalst, Keizersplein 40A;

- staat van activa en passiva, die niet meer dan drie (3) maanden voordien is vastgesteld.

b) bevestiging externe wettigheid.

De optredende notaris bevestigde, na onderzoek, het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen gehouden is.

c) besluit.

Na kennisname en bespreking van de voornoemde verslagen, besloot de vergadering de vennootschap te ontbinden en dit met ingang van 30 september 2014, met het oog op haar invereffeningstelling.

De vennootschap zou dus enkel nog bestaan voor de behoeften van haar vereffening.

De besluiten van het verslag van de aangestelde bedrijfsrevisorenkantoor BVBA "AUDITAS DBW", wettelijk vertegenwoordigd door bedrijfsrevisor Sven VANSTEELANT, gevestigd te 9300 Aalst, Keizersplein 40A, luiden als volgti

"Besluit

ln het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht heeft het bestuursorgaan van de vennootschap BVBA AROKANA, met zetel te 9031 Drongen, Kattegaver, een boekhoudkundige staat opgesteld, afgesloten op 15 september 2014 (financiële verrichtingen bijgeboekt tot en met 26 september 2014).

Rekening houdend met de vooruitzichten van cie vereffening van de vennootschap, geeft deze staat een balanstotaal op van 154.679,26 EUR en een netto-actief van 91.548,37 EUR.

In de bijlagen bij het Belgisch taatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van

111111111J1111 1111111

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

ln toepassing van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen werd de boekhoudkundige staat opgesteld in discontinuïteit.

Bij onze controlewerkzaamheden, die w( hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, konden volgende posten onvoldoende worden gecontroleerd of is de volledige inbaarheid, respectievelijk de verschuldigdheid ervan onzeker:

Q' de terug te vorderen BTW ten belope van 1.51 1,36 EUR;

Q' de te betalen BTW ten belope van 4.437,21 EUR;

Q' de mogelijke solidaire schulden ten opzichte van de sociale verzekeringen ten belope van ± 14.000,00 EUR waarvoor geen voorziening werd aangelegd.

Op grond van de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen en onder voorbehoud van hetgeen vermeld in voorgaande paragraaf, kunnen wij bevestigen dat de boekhoudkundige staat afgesloten op 15 september 2014 de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar(s). Wij kunnen ons niet uitspreken over eventuele latente nakomende schulden.

Aalst, 29 september 2014.

BVBA AUDITAS - DBW

vertegenwoordigd door Sven VANSTEELANT, Bedrijfsrevisor

TWEEDE BESLUIT BENOEMING VAN VEREFFENAARS  BEPALING BEVOEGDHEID. Benoeming;

De vergadering benoemde met éénparigheid van stemmen als vereffenaar van de vennootschap te benoemen:

De Heer Dirk Hemelsoet, wonende te 9031 Gent (Drongen), Kattegaver 8.

De opdracht van vereffenaar is onbezoldigd.

Bevoegdheid:

De vereffenaar is bevoegd om zelfstandig alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de vereffening van de vennootschap, met inbegrip van, maar niet beperkt tot, de handelingen bedoeld in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Hij mag de daden voorzien in artikel 187 van het Wetboek van vennootschappen verrichten, zonder beroep te moeten doen op de machtiging van de Algemene Vergadering in de gevallen waar zij is vereist.

De vereffenaar werd ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten, die hij zal bepalen, overdragen aan één of meer lasthebbers voor een duur die hij vaststelt.

Hij zal beroep mogen doen op deskundigen (juridische, fiscale, boekhoudkundige raadgevers) met macht hen te bezoldigen.

De vereffenaar wordt gemachtigd door de Algemene Vergadering om een verzoekschrift in te dienen bij de Rechtbank van Koophandel teneinde bevestiging van zijn benoeming te bekomen.

De vereffenaar treedt pas in functie na deze bevestiging,

Evenwel wordt de vereffenaar gemachtigd reeds nu een voorschot op vereffening toe te staan vóór 1 oktober 2014 en hierbij de liquidatiebonus te vereffenen, waarbij in het verzoekschrift tevens zal vermeld worden dat deze handelingen dienen bekrachtigd te worden door de rechtbank.

Alternatieve vereffenaar

De vergadering besliste met éénparigheid van stemmen, zo de rechtbank de benoeming van de vorig benoemde vereffenaar weigert te bevestigen, als alternatieve vereffenaar, overeenkomstig artikel 184, §2, 4de lid van het Wetboek van Vennootschappen:

- Mevrouw Marianne Vanheule, wonende te 9031 Gent (Drongen), Kattegaver 8;

Deze vereffenaar zal dezelfde machten hebben ais voormeld en met mogelijkheid tot bekrachtiging van voormelde handelingen.

Na vereffening:

De vergadering besliste met éénparigheid van stemmen dat zij opnieuw in Bijzondere Algemene Vergadering zef bijeenkomen van zodra de vereffening kan gesloten worden.

DERDE BESLUIT BEEINDIGING MANDAAT.

Ingevolge de ontbinding van de vennootschap werd een einde gesteld aan de mandaten van de huidige zaakvoerder.

De vergadering besloot met éénparigheid van stemmen om over de kwijting van de zaakvoerder te beraadslagen en te besluiten ter gelegenheid van de eerst volgende jaarvergadering die zal samengeroepen worden door de vereffenaar of bij de sluiting van de vereffening.

VIERDE BESLUIT VOLMACHTEN.

De vergadering gaf opdracht- en volmacht aan de vereffenaar(s) tot uitvoering van de genomen besluiten en stelde de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondememingsloket en de

ti

L

Voor

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de heer Erwin De Meyer, voornoemd, of één van haar aangestelden

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(getekend)

Geassocieerd notaris Lieven Demolder

Bij beschikking van de Rechtbank van Koophandlel Gent dd 08 oktober 2014werd de Heer Dirk Hemelsoet geweigerd als vereffenaar, maar werd de alternatieve vereffenaar Mevrouw Marianne Van Heule benoemd als vereffenaar met dezelfde machten.

Tegelijk hiermee neergelegd voor de rechtbank.

- Een expeditie van het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering 30 september

2014.

- Het verslag van de zaakvoerder / raad van bestuurder;

- Het revisoraal verslag;

- De staat van actief en passief

- De aanstelling van de vereffenaar.

Luik g - Vervnln

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 28.09.2012 12594-0343-011
01/02/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.05.2011, NGL 25.01.2012 12017-0063-013
26/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 15.10.2010 10583-0097-014
11/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 01.09.2009 09741-0122-014
21/09/2007 : GE195819
05/10/2005 : GE195819
09/08/2004 : GE195819
13/08/2003 : GE195819
28/02/2003 : GE195819

Coordonnées
AROKANA

Adresse
Zetel (volledig adres) : Kattegaver 8 - 9031 Drongen (Gent)

Code postal : 9031
Localité : Drongen
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande