AROMCO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AROMCO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 840.610.908

Publication

26/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 06.06.2014, NGL 23.08.2014 14451-0581-012
02/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 28.08.2013 13474-0474-011
09/11/2011
ÿþmoà 2.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IIi 9111 CII YIIYIIYIIIIIYII

" iiisssoa"



NEERGELEGD i

26 01(T,2011

J

RECHTBGIvffiWAN

KOOPHANDEL TE GENT

; - - _...--- --~ - "

1; Ondernemingsnr : p-$40 G1')

Benaming : AROMCO

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Ringbaan 30

9991 Maldegem (Adegem)

Onderwerp akte :Oprichting

Er blijkt uit ee nakte verleden voor geassocieerd notaris Christof Gheeraert te Gent, Drongen, op; 25/10/2011 (ter regsitratie neergelegd) dat de heer CRUL Paco, rijksregisternummer 72.06.12 109.18, thans ongehuwd, wonende te 9991 Maldegem (Adegem), Ringbaan 30, een besloten!: vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht met de volgende kenmerken :

NAAM : AROMCO.

; ZETEL : 9991 Maldegem (Adegem), Ringbaan 30,

DOEL : De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, hetzij rechtstreeks, hetzij als tussenpersoon, alle activiteiten als holding, patrimoniumvennootschap, beheermaatschappij, managementvennootschap, syndicus, makelaar, aannemer, handelaar, expert, commissionair, financier, adviseur op alle domeinen waarin zij competent is, en waarin zij actief mag zijn in overeenstemming met de wettelijke reglementeringen, dit alles ter uitsluiting van de activiteiten inzake beleggingsadvies en vermogensbeheer die overeenkomstig de wet van vier december negentienhonderd negentig en latere uitvoeringsbesluiten aan een wettelijke erkennings-

1 en inschrijvingsregime onderworpen zijn en ter uitsluiting van alle andere activiteiten wettelijk voorbehouden aan erkende financiële instellingen en andere tussenpersonen, voor zoverre daartoe geen erkenning en inschrijving werd bekomen. Deze activiteiten kunnen uitgeoefend worden zowel:

:1 voor eigen rekening, als voor rekening van derden, en betreffen onder meer:

Éi 1. Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundige: beheer, uitbreiding, verfraaiing en transformatie van een eigen roerend en onroerend patrimonium,; zoals:

- onroerende goederen aanwerven, laten bouwen en verbouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, verfraaien, in huur geven of nemen, verkavelen, onder-houden, ontwikkelen en uitbaten, urbaniseren, vervreemden en ruilen met het oog op beheer, wederbelegging en opbrengst; i" - beschikbare middelen beleggen in alle roerende goederen en waarden, een porte-feuille van;: i; roerende waarden beheren, en dienaangaande aankopen en verkopen verrichten zonder speculatief'; ' karakter;

2. Advies, bijstand en know-how verlenen in alle domeinen waarin zij competent is, zoals marketing,; í promotie, ontwikkeling, research, design, handel en productie, secretariaat, bedrijfs- en financieel beheer, en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

3. Het nemen van participaties onder eender welke vorm, in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen, evenals het verlenen van alle managementbijstand, het. waarnemen van mandaten als bestuurder of vereffenaar en het ter beschikking stellen van personen gespecialiseerd in het adviseren en / of besturen van ondernemingen, dit alles in de meest ruime zin. ,

4. Land- en tuinbouwgronden verpachten of zelf land- en tuinbouwbedrijven uitbaten.

5. Alle handelsfondsen, met inbegrip van hoteluitbatingen, serviceflats, rusthuizen, winkels horeca, uitbatingen en vakantieoorden, vergunningen, octrooien, licenties en fabrieksmerken aankopen, in huur nemen, verhuren, onderhuren en verhuren, verkopen en ruilen, commercialiseren, exploiteren, in concessie geven en in concessie nemen.

6. Onderneming in roerende en onroerende goederen, en het optreden als makelaar of bouwpromotor in de meest ruime zin, met uitzondering van de activiteiten die vallen onder het toepassingsgebied van de kaderwet van één maart 1976 tot reglementering van de beroepstitel en.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

Bijlagen-bij-het Belgisch St-aatsbiad---09/1112011- Annexes-du-Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

J

het Koninklijk Besluit van 6 september 1993; alle bemiddeling, dienstverlening en service bij verrichtingen van roerende en onroerende aard; agent en/ of makelaar in verzekeringen, eveneens voor Belgische en voor buitenlandse vennootschappen; leasing, financieringen en leningen; verwerven, bouwen, ruilen, laten bouwen, verbouwen, in huur geven of nemen, onderhuren of - verhuren, verkopen en omvormen, verkavelen en uitbaten, beheren van alle onroerende goederen in " de breedste zin, zoals, appartementen, kantoren, winkels, woningen, studentenhomes, gronden, wouden, waters en domeinen.

7. De organisatie van business meetings, handelsmissies, professionele contacten, zowel in binnen-als in buitenland, en alles wat daarmede verband houdt, inbegrepen het zorgen voor maaltijden, overnachtingen, vergaderruimten, logistieke en intellectuele bijstand, met uitzondering van deze activiteiten die overeenkomstig de wet zijn voorbehouden aan vergunninghoudende reisbureau's.

8. Trading in de meest ruime zin.

Dit alles in de meest ruime zin, vermits deze aanduiding louter opsommend en niet limitatief is. De vennootschap kan handelen voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en . die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn. De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng, of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen ; of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen. De vennootschap is bevoegd deel te nemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten; ze kan verder alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratie. De vennootschap mag ten voordele van derden tevens alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren. De vennootschap mag optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen, zich borg stellen voor derden, bestuurders en aandeelhouders, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen terzake. De algemene vergadering van de aandeelhouders kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden, mits zich te schikken naar de wettelijke regels terzake.

DUUR : De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur.

KAPITAAL : Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op acht miljoen zeshonderd negen en zestig duizend driehonderd vier en vijftig euro nul eurocent (E 8.669.354,00), vertegenwoordigd door tweehonderd (200) aandelen, op naam, zonder aanduiding van nominale waarde. Al deze aandelen hebben stemrecht. De inschrijver verklaart dat het voormelde kapitaal volledig wordt volgestort als volgt:

INBRENG IN NATURA De heer Paco Crul, voornoemd, verklaart inbreng te doen van:

- driehonderd vier en zeventig (374) aandelen die hij thans bezit in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Belco", met maatschappelijke zetel te 9031 Gent-Drongen, Koninginnelaan 25, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent, met ondernemingsnummer 0428.915.192 en BTW-nummer 428.915.192;

Van welke vennootschap het maatschappelijk kapitaal thans achttien duizend vijfhonderd twee en negentig euro nul eurocent (¬ 18.592,00) bedraagt, vertegenwoordigd door : zevenhonderd vijftig (750) aandelen.

- driehonderd vier en zeventig (374) aandelen die hij thans bezit in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Pamabo", met maatschappelijke zetel te 9031 Gent , (Drongen), Koninginnelaan 25, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent, met ; ondernemingsnummer 0881.990.415 en BTW-nummer 881.990.415;

Van welke vennootschap het maatschappelijk kapitaal thans achttien duizend zeshonderd euro nul eurocent (¬ 18.600,00) bedraagt, vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) aandelen.

- zevenduizend zeshonderd drie en tachtig (7.683) aandelen die hij thans bezit in de naamloze vennootschap "Gulfcom Europe", met maatschappelijke zetel te 9031 Gent (Drongen), Koninginnelaan 2, bus 3, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent, met ondernemingsnummer 0423.769.640 en BTW-nummer 423.769.640;

Van welke vennootschap het maatschappelijk kapitaal thans één miljoen duizend vierhonderd negentig euro nul eurocent (¬ 1.001.490,00) bedraagt, vertegenwoordigd door zes en dertig duizend honderd vier en veertig (36.144) aandelen.

Op de laatste biz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

'nad 2.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

negen en veertig (49) aandelen die hij thans bezit in de naamloze vennootschap "Natuursteen Crul", met maatschappelijke zetel te 9031 Gent (Drongen), Koninginnelaan 25, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent, met ondernemingsnummer 0431.950.403 en BTW-nummer 431.950.403;

Van welke vennootschap het maatschappelijk kapitaal thans vijfhonderd duizend euro nul

eurocent (¬ 500.000,00) bedraagt, vertegenwoordigd door tweehonderd (200) aandelen. SCHATTING EN VERSLAGEN De algemene vergadering verklaart de ingebrachte goederen voor de geheelheid te schatten op acht miljoen zeshonderd negen en zestig duizend driehonderd vier en vijftig euro nul eurocent (¬ 8.669.354,00). In verband met deze inbreng in natura verklaart de , vergadering bovendien kennis genomen te hebben van het verslag, opgemaakt op 3010912011, door de heer Peter Vandewalle, bedrijfsrevisor, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besioten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Cleppe, Keunen & Partners", met zetel te 8200 Brugge, Lieven Bauwensstraat 19 bus 1, daartoe door de oprichter aangezocht. De besluiten van dit verslag luiden als volgt:

"7. Conclusies

Het onderzoek dat wij in uitvoering van artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen uitvoerden ter gelegenheid van een geplande niet geldelijke inbreng bij de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid AROMCO, Ringbaan 30, 9991 Maldegem laat de volgende conclusies toe:

1. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de toepasselijke normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

2. De oprichter is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en " voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

3. De beschrijving van de activa die ingebracht zullen worden, voldoet aan de normale " vereisten van duidelijkheid en nauwkeurigheid.

4. De voorgestelde waarderingsmethoden zijn bedrijfseconomisch verantwoord in het licht van het maatschappelijk doel, en de waarde waartoe deze methoden van waardering leiden, komen ten minste overeen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te " geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

5. De vergoeding voor de inbreng in natura bestaat uit 200 aandelen.

6. Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te

doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Brugge, 30 september 2011,

BVBA CLEPPE, KEUNEN EN PARTNERS, bedrijfsrevisoren

PETER VANDEWALLE, zaakvoerder."

De vergadering verklaart eveneens kennis te hebben genomen van het bijzonder verslag opgemaakt

door de oprichter op 3010912011.

VOORWAARDEN VOOR DE INBRENG

1. De bij deze opgerichte vennootschap bekomt de eigendom en het genot van de in volle eigendom ingebrachte aandelen vanaf heden en zal tevens vanaf zelfde datum alle rechten dienaangaande uitoefenen, ondermeer door het optrekken van dividenden en het uitoefenen van het stemrecht. Er wordt uitdrukkelijk bepaald dat de inbreng van de aandelen het dividendrecht over het volledige lopende boekjaar, zonder enige pro rata berekening omvat, met inbegrip van de gebeurlijk betaalbaar gestelde interimdividenden.

2. De inbrenger verklaart dat de ingebrachte aandelen niet bezwaard zijn niet enig pandrecht. Bovendien verklaart hij vrij tot de overdracht van deze aandelen te kunnen overgaan en dat er in haren hoofde geen belemmeringen zijn voortspruitende uit eventuele voorkooprechten, goedkeuringen of andere overdrachtsbeperkingen voorzien in de statuten van de vennootschappen , Betco, Pamabo, Gulfcom Europe en Natuursteen Crul, voornoemd, en/of in aandeelhoudersovereenkomsten.

VERGOEDING VOOR DE INBRENG Uit het voorgaande volgt dat de vennootschap uit dien hoofde vanaf heden beschikt over het voormelde bedrag van acht miljoen zeshonderd negen en zestig duizend driehonderd vier en vijftig euro nul eurocent (¬ 8.669.354,00). Als vergoeding voor deze inbreng in natura, wordt aan de inbrenger tweehonderd (200) aandelen van de vennootschap toegekend, hetgeen zij verklaart te aanvaarden. De comparant verklaart aldus dat de aandelen die verkregen werden voor de inbreng in natura volledig volstort zijn.

BESTUUR : De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten. De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Het mandaat van de zaakvoerders is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders beslist. Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het wetboek van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

e

~

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen-bij b$t-Beigissh-Staatsblad-01E11/20U --Annexes-du-Moniteur-belge

mod 2 1

vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. De/Elke zaakvoerder is individueel bevoegd om namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte.

ALGEMENE VERGADERING : De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats in België, op de eerste vrijdag van de maand juni om veertien (14) uur.

BOEKJAAR : Het boekjaar van de vennootschap begint op één januari en sluit op eenendertig december van ieder jaar.

RESERVE  WINSTVERDELING : Op de winst van het boekjaar zal vijf ten honderd voorafgenomen worden voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen besluiten het geheel of een gedeelte van de voor uitkering vatbare winst, na de toekenning van de wettelijke reserve te verdelen of te reserveren. Nochtans mag geen uitkering geschieden, indien op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens het wetboek van vennootschappen of de statuten niet uitgekeerd mogen worden.

OVERGANGSBEPALINGEN : Het eerste boekjaar begint op de datum van neerlegging van het . uittreksel der oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, en sluit op 31112/2012. De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in tweeduizend dertien (2013).: Aanstelling zaakvoerder(s). De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen tot : zaakvoerder aan te stellen en tot die functie te benoemen : de voornoemde heer Paco Crut, die verklaart te aanvaarden, en niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich hiertegen verzet. Zijn mandaat geldt zonder beperking van duur en kan worden bezoldigd.

' VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

Christof Gheeraert,

Geassocieerd notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift, verslagen bedrijfsrevisor en oprichter,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 05.06.2015, NGL 31.08.2015 15503-0571-011
02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 03.06.2016, NGL 31.08.2016 16517-0546-011

Coordonnées
AROMCO

Adresse
RINGBAAN 30 9991 ADEGEM

Code postal : 9991
Localité : Adegem
Commune : MALDEGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande