ARQUERO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARQUERO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 507.697.109

Publication

29/12/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

23-12-2014

Griffie

*14313309*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0507697109

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

ARQUERO

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

~~Uit een akte, verleden voor ons, meester Mireille BEDERT, notaris te Ternat, op 19 december 2014, nog te registreren, blijkt dat:

de heer HERWEGH Patrick Anna Hedwig, geboren te Sint-Niklaas op 13 december 1968, echtgenoot van mevrouw BURMS Heidi, wonende te 9320 Aalst (Erembodegem), Gaston De Schepperstraat 64,

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder de naam  ARQUERO .

1. KAPITAAL

Het kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600) vertegenwoordigd door honderdzesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/ honderdzesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

De heer HERWEGH Patrick heeft inbreng gedaan van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) waarvoor hem honderdzesentachtig (186) aandelen werden toegekend.

De oprichters verklaren en erkennen dat elk der aandelen volgestort zijn ten belope van twee derde (2/3).

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van TWAALFDUIZEND VIERHONDERD EURO (¬ 12.400) .

Het geheel van de inbreng in speciën werd gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer BE25 3631 4208 0182, geopend namens de vennootschap in oprichting bij ING.

Ondergetekende notaris bevestigt dat deze deponering heeft plaats gevonden overeenkomstig de wet.

2. MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9320 Aalst (Erembodegem), Gaston De Schepperstraat 64.

Hij kan worden overgebracht naar om het even welke plaats in het tweetalig gebied Brussel Hoofdstad of in het Nederlandse taalgebied, door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, die alle machten krijgt teneinde op authentieke wijze de statutenwijziging die eruit voortvloeit, te doen vaststellen en bekend te maken in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan, bij enkel besluit van de zaakvoerder(s), administratieve zetels, agentschappen, werkhuizen, stapelplaatsen en bijkantoren vestigen in België of in het buitenland.

3. DOEL

De vennootschap heeft tot doel in de hoedanigheid van tussenpersoon voor eigen rekening of voor rekening van derden, of bij wijze van deelneming, in België of in het buitenland volgende activiteiten uit te oefenen:

- Diverse consulting- en auditactiviteiten en overige zakelijke dienstverlening.

- Verlenen van advies en praktische hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, public relations en communicatie, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, alsook het berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde

Onderwerp akte :

Gaston De Schepperstraat 64 9320 Aalst

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

maatregelen.

- Activiteiten van hoofdkantoren alsook het op lange termijn aanhouden van aandelen; managementactiviteiten van holdings.

- Alle onroerende verrichtingen, namelijk: huren, verhuren aan- en verkopen van alle onroerende goederen, zowel in binnen- als in buitenland.

In dit kader mag de vennootschap optreden als hypotheekverstrekker.

- Organisatie van evenementen, Dj-activiteiten, workshops, enzovoort.

- Kleinhandel in alcoholische en andere dranken, inclusief de thuisbezorging daarvan.

- Uitbaten van een Bed & Breakfast.

De vennootschap zal rechtstreeks en/of onrechtstreeks mogen deelnemen aan de werking van andere vennootschappen van bedrijven met een zelfde, gelijkaardige of aanverwant voorwerp of die een dergelijke activiteit uitoefenen dat samenwerking met deze vennootschap of onderneming nuttig kan zijn en dit door inbreng, versmelting, samenwerking, participatie of op gelijk welke andere wijze. De vennootschap mag alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houdt. De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De vennootschap kan alle verrichtingen uitoefenen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer en in stand houden van eigen onroerende goederen, onder meer door verhuring en andere overeenkomsten met derden in verband met hun gebruik en genot. De vennootschap mag onder meer onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst. De vennootschap kan tevens alle handelingen stellen met betrekking tot het beheer van alle roerende goederen en waarden.

De vennootschap mag, op welke wijze dan ook, belangen nemen in andere vennootschappen en ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Zij mag alle brevetten, licenties, productierechten en andere verwerven en uitbaten welke rechtstreeks of onrechtstreeks behoren tot haar doelstelling.

Bovenstaande opsommingen zijn in de ruimste zin te interpreteren, zonder dat deze op enigerlei wijze beperkend wezen.

4. DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur, vanaf het verkrijgen van de

rechtspersoonlijkheid.

5. BESTUUR

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen.

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde bevoegdheidsoverdrachten doen.

De algemene vergadering kan een lasthebber ad hoc benoemen in de zin van artikel 259, 260, 261, 264 van het wetboek van vennootschappen. Die lasthebber ad hoc beschikt over dezelfde bevoegdheden als de zaakvoerder(s), in geval van belangenconflict tussen hem en de vennootschap.

6. ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering wordt gehouden in de maand november, op de tweede zaterdag om elf uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

De zaakvoerder(s) mag (mogen) de vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

7. BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van het volgende jaar.

8. VERDELING

De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de

vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds

één/tiende van het kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij

meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

9. ONTBINDING - VEREFFENENING

Buiten de wettelijke bepalingen inzake ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij besluit door de algemene vergadering die beraadslaagt zoals bij een wijziging der statuten. In geval van vereffening wordt deze gedaan door de zaakvoerder(s) in functie op dat ogenblik, of door de zorgen van één of meerdere vereffenaar(s) benoemd door de algemene vergadering, en dit tengevolge van een besluit van de algemene vergadering.

De vereffenaar(s) beschikt (beschikken) te dien einde over de meest uitgebreide bevoegdheden, zoals bepaald in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De algemene vergadering bepaalt, indien nodig, de vergoedingen die toekomen aan de vereffenaar(s).

Na vereffening van het passief tegenover derden of consignatie van deze bedragen, zal het saldo verdeeld worden onder de vennoten in verhouding tot hun aandelen, onder aftrek van de eventueel nog te storten bedragen.

10. OVERGANGSBEPALINGEN

A. Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt, en eindigt het op 30 juni 2016.

B. De eerste jaarvergadering wordt gehouden op de tweede zaterdag van de maand november van het jaar 2016, om elf uur, overeenkomstig de statuten.

C. De vennootschap neemt met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen over die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan binnen de twee jaar voor het verlijden van de akte oprichting. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

11. SLOTBEPALINGEN

- De verschijner heeft bovendien besloten:

A. het aantal zaakvoerders vast te stellen op één.

B. te benoemen tot niet-statutaire zaakvoerder voor een onbepaalde duur: de heer HERWEGH Patrick, voormeld, die verklaart te aanvaarden en bevestigt dat hij niet getroffen is door een besluit dat zich daartegen verzet.

Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

C. geen commissaris te benoemen.

12. VOLMACHT

De verschijner heeft voor onbepaalde tijd bijzondere volmacht verleend aan de burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  H.T.B. Bedrijfsadviseurs met maatschappelijk zetel te 9570 Lierde (Sint-Maria-Lierde), Langemunte 46, ondernemingsnummer BE0460.742.674, vertegenwoordigd door de heer Wendy Leroy, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, teneinde alle formaliteiten te vervullen ter griffie van de rechtbank van koophandel, het rechtspersonenregister en het bevoegd BTW-kantoor, in of in verband met het inschrijven in het rechtspersonenregister, het bekomen van een BTW-nummer, evenals voor het bekomen van de nodige exploitatievergunningen.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

Notaris Mireille BEDERT.

Neergelegd: uitgifte van oprichtingsakte.

19/12/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2016, GGK 12.11.2016, NGL 13.12.2016 16699-0403-008

Coordonnées
ARQUERO

Adresse
GASTON DE SCHEPPERSTRAAT 64 9320 AALST (NIEUWERKERKEN)

Code postal : 9320
Localité : Nieuwerkerken
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande