ARS LAPIDIS NATURA, AFGEKORT : A.L.N.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARS LAPIDIS NATURA, AFGEKORT : A.L.N.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 456.380.743

Publication

24/07/2014
ÿþ mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



il 111,11,1,1111tIli i 8

NEERGELEGD

14 JULI 2014

RECHi BAN&y~AN~~

KaOpl-lAN

Ondernemingsnr: 0456.380.743

Benaming (voluit) : ARS LAPIDIS NATURA

(verkort) : A.L..IV.

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : E3-LAAN 28

9800 Deinze

Onderwerp akte : Geruize fusie - buitengewone algemene vergaderingen van de overnemende vennootschap en overgenomen vennootschappen

Uit het proces-verbaal gesloten voor notaris Jean-François Agneessens, te Nazareth, op

datum van 30 december 2013, geregistreerd, blijkt dat de vennoten van de besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ARS LAPIDIS NATURA, hetzij afgekort;

"A.L.N.", met maatschappelijke zetel te 9800 Deinze, E3-laan 28, ingeschreven in het;

Rechtspersonenregister te Gent met ondernemingsnummer 0456380.743, met eenparigheid;

van stemmen volgende beslissingen hebben genomen:

Onderzoek van het voorstel tot fusie

Verslagen:

De voorzitter van de vergadering wordt ontslagen van het voorlezen van voormelde;

verslagen in de agenda.

De besluiten van het verslag van de externe accountant luidt als volgt:

"BESLUIT

De werkzaamheden door ondergetekende uitgevoerd, laten toe te besluiten dat

a) de door de bestuursorganen toegepaste waarderingsmethode, namelijk de fractiewaarde van de aandelen, geen verantwoorde bedrijfseconomische waarderingsmethode is ;

b) de door de bestuursorganen voorgestelde ruilverhouding, bepaald op basis van de toegepaste waarderingsmethode, vanuit zuiver financieel standpunt niet correct is, doch gezien de familiale aandeelhoudersstructuur aanvaardbaar is

c) dat het betrekkelijk gewicht gehecht aan de waarderingsmethoden bij de vaststelling van de waarden beperkt is tot één waarderingsmethode ;

d) er geen bijzondere moeilijkheden bij de waardering te vermelden zijn.

Lennik 19 december 2013

Roger De Nul

Accountant"

De aanwezige vennoten en aandeelhouders bevestigen voldoende kennis te hebben van de

i inhoud van voormelde verslagen.

De vergaderingen stellen vast dat er op de verslagen geen opmerkingen te formuleren zijn,

en dat zij instemmen met alle gegevens en besluiten erin vervat.

Alle voormelde verslagen worden aan deze akte gehecht, na door notaris "ne varietur" te

zijn getekend.

Besluit tot fusie:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De vergaderingen keuren de aangekondigde fusievoorstellen goed. Zij besluiten aldus dat de BVBA ARS LAPIDIS NATURA, overnemende vennootschap, het gehele vermogen van de CVBA DE ROOPOORTE, met maatschappelijke zetel te 9810 Nazareth, Beenstraat 2, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent met ondernemingsnummer 0460.161.565, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolge van ontbinding zonder vereffening, overgaat overeenkomstig het voornoemde fusievoorstel.

De voorwaarden gesteld in dit fusievoorstel bepalen onder meer:

de overdracht gebeurt door middel van toekenning van zevenhonderd vijftig (750) volledig volgestorte nieuwe aandelen in de overnemende vennootschap, zonder opleg.

De uit te geven nieuwe aandelen zullen identiek zijn aan de bestaande gewone aandelen en zullen deelnemen in het resultaat van de overnemende vennootschap vanaf heden.

Vanuit boekhoudkundig oogpunt worden alle verrichtingen van de overgenomen vennootschap vanaf HEDEN beschouwd als zijnde voltrokken voor rekening van de verkrijgende vennootschap, zodat alle verrichtingen na deze datum ten voordele en op risico van de verkrijgende vennootschap zullen zijn gebeurd

KAPITAALSVERHOGING  OVERGANF VERMOGEN  VOORWAARDEN VAN DE OVERGANG

Kapitaalsverho ging

De vergaderingen besluiten met eenparigheid van stemmen dat het maatschappelijk kapitaal van de besloten vennootschap ARS LAPIDIS NATURA verhoogd wordt met achttienduizend zeshonderd euro (£ 18.600,00) om het aldus te brengen van achttiendzeshonderd euro (¬ 18.600,00) zevenendertigduizend tweehonderd euro (£ 37200,00), door uitgifte van zevenhonderd vijftig (750) nieuwe aandelen zonder nominale waarde.

Deze aandelen zullen dezelfde rechten en voordelen hebben als de bestaande aandelen en zullen delen in de winst als hiervoren gezegd. Zij zullen toegekend worden aan de onderscheiden vennoten van de CVBA DE ROOPOORTE, zoals voormeld.

Overgang van vermogens

Ingevolge voormelde besluiten, gaat het gehele vermogen van de CVBA DE ROOPOORTE ten algemenen titel over op de overnemende vennootschap BVBA ARS LAPIDIS NATURA. Het vermogen van BVBA ARS LAPIDIS NATURA is uitvoerig beschreven in voormeld verslag opgemaakt door de heer DE NUL, zoals voormeld, dat aan deze akte gehecht blijft.

Lasten en voorwaarden van de overgang

De overgang van het vermogen van de CVBA DE ROOPOORTE op de overnemende vennootschap BVBA ARS LAPIDIS NATURA geschiedt onder volgende lasten en voorwaarden:

a) Alle roerende en eventuele onroerende goederen gaan over in de staat waarin zij zich op heden bevinden met alle eraan klevende voordelen en lasten.

De overnemende vennootschap verklaart volledig op de hoogte te zijn van de ingebrachte goederen, en er geen nauwkeuriger beschrijving van te eisen.

b) De overnemende vennootschap zal, met ingang van de datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht wordt te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, als hiervoren bepaald, alle belastingen, taksen, premies er bijdragen voor verzekeringen dragen, evenals in het algemeen om het even welke gewone en buitengewone lasten die de ingebrachte goederen bezwaren of kunnen bezwaren en die inherent zijn aan de eigendom of de uitbating ervan.

c) De schuldvorderingen en rechten die kunnen afhangen van de overgedragen vermogens, gaan over op de overnemende vennootschap met de zakelijke en persoonlijke waarborgen die eraan verbonden zijn.

De overnemende vennootschap wordt gesubrogeerd, zonder dat daaruit schuldvernieuwing kan voortvloeien, in alle rechten, zowel zakelijke als persoonlijke van de overgenomen

_yennontsnhap, _op _al1t _go ederen.en tegenQmhet_everwelke_debiteuren._

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

aan het Belgisch ' Staatsblad

t

Voor-

behouden

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

d) Het personeel tot op heden in dienst bij de overgenomen vennootschap zal volledig overgenomen worden, met behoud van rechten en anciënniteit, door de overnemende vennootschap.

e) De inbreng omvat eveneens de archieven en de boekhoudkundige documenten van de overgenomen vennootschap, op last van de overnemende vennootschap deze te bewaren.

I) Alle kosten, honoraria en welke lasten ook, die uit huidige overgang voortvloeit, zal ten laste zijn van de overnemende vennootschap.

UITBREIDING DOEL OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

De vergaderingen beslissen om het doel van de overgenomen vennootschap over te nemen toe te voegen aan het doel van de overnemende vennootschap door aanvulling door volgende letterlijke tekst:

"Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden, prestatie te verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op

Alle verwerkingen, afwerkingen, plaatsingen en leveringen van natuursteen, in al zijn vormen en voorkomen, de handel in alle soorten natuursteen, deze te verwerken voor de bouwnijverheid of als grafmonumenten, het verhandelen van alle bijhorende kerkhofartikelen en alles te doen wat daar rechtstreeks of onrechtstreek mee verband houdt. Binnenhuisarchitectuur en omgevingswerken, het beheer, het verwerven, de instandhouding en valorisatie van een onroerend vermogen, de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, alsmede alle handelingen die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen ; alsmede zich borgstellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

Het bevorderen van de ontwikkeling van technologische innovaties tot aan hun industrialisering en commercialisering, opsporen van geschikte partners voor realisaties ; de uitvoering van algemene technologische en economische studies inzake industrialisering en investering, productie-diversificatie , nieuwe producten en/of procédés ; het verwerven, hetzij door inschrijving of aankoop, van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse bestaande of nog op te richten vennootschappen alsook het beheer van deze roerende waarden, dit alles enkel voor eigen rekening of in deelneming met derden ; het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie en investering ; het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen voor gehele of gedeeltelijke overname van aandelen, in de meest ruime betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborgplaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichtingen inzake portefeuille- of kapitaalsbestuur ; het waarnemen van alle bestuursopdrachten in vennootschappen, het uitoefenen van mandaten en functies in ondernemingen ; het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheer, in waarde stellen, in licentie nemen of geven van brevetten, octrooien, know-how en andere intellectuele rechten ; de aan- en verkoop ; in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in het kort tussenpersoon in de handel ; alle verrichtingen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Weven (ambachtelijk handwever) ;

Keramiek (pottenbakken) :

Meubelstofferen en restauratie ;

Glas in lood, tiffanyglas ;

Verkoop elektrische apparaten ;

Verkoop op beurzen en markten ;

De in- en export, aankoop en verkoop van antiek in de meest ruime zijn van het woord en

alle_aanv_e wante producten

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

,

mod 11.1

mod 11.1

Alsook het organiseren van seminaties, workshops, reizen in de meest uitgebreide zin.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten"

De voorzitter en ondergetekende Notaris merken op dat het doel in casu kan en mag worden aangepast gezien in het fusievoorstel alle voorwaarden van een doelwijziging werden vervat, te weten een omstandig verslag waarom het doel wordt uitgebreid en een staat van actief en passief. Hiermee is dadelijk voldaan aan de bepalingen van artikel 413 van het Wetboek van Vennootschappen.

WIJZIGING VAN DE STATUTEN

De vergaderingen besluiten, in aansluiting met onderhavige fusie, de statuten van de overnemen vennootschap als volgt te wijzigen:

"Artikel drie  doel.

Het doel wordt uitgebreid als in voormelde beslissing uitvoerig uitééngezet.

"Artikel vijf kapitaal.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt zevenendertigduizend tweehonderd euro (¬ 37.200,00) en wordt vertegenwoordigd door duizend vijfhonderd (1.500,00) aandelen zonder nominale waarde, ieder met een fractiewaarde van één/duizend vijfhonderdste (111.500st`) deel van het kapitaal."

ONTSLAG

De vergaderingen aanvaarden het ontslag van Mevrouw Vierstraete Evelyne, Rita Astrid, geboren te Kortrijk op 10 april 1980, ongehuwd, (Nationaal nummer 80.04.10 250.91), wonende te 9810 Nazareth, Beenstraat 2.

De vergaderingen beslissen om geen nieuwe zaakvoerders te benoemen.

COORDINATIE

De algemene vergaderingen geven volmacht aan ondergetekende notaris ter coördinatie van de statuten van de overnemende vennootschap.

Bevestigin ' door de notaris

De voorzitter van de algemene vergadering stelt vast dat alle punten van de agenda afgehandeld zijn.

Ondergetekende notaris stelt bijgevolg vast dat de fusie door overneming van de CVBA DE ROOPOORTE door de BVBA ARS LAPIDIS NATURA, verwezenlijkt is en dat de CVBA DE ROOPOORTE opgehouden heeft te bestaan.

De notaris stelt vast dat alle formaliteiten werden nageleefd zoals die door de wet zijn voorgeschreven. Hij bevestigt derhalve het bestaan en zowel de interne en externa wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschappen gehouden zijn, met het oog op een fusie door overneming.

DIVERSE VERKLARINGEN Keuze van woonplaats

Voor de uitvoering van deze akte wordt keuze gedaan van woonplaats:

Voor wat de voormelde vennootschappen betreft op de zetel van de overnemende vennootschap.

- Voor wat de fysieke personen betreft op hun respectievelijke bovenvermelde adressen. Fiscale verklaringen

Deze fusie geschiedt met toepassing van de voordelen van artikel 117 paragraaf 1 en 120 van het Wetboek van Registratierechten, artikel 211 van het Wetboek van inkomstenbelastingen en van de artikelen 11 en 18 paragraaf 3 van het Wetboek van Belastingen over de toegevoegde waarde.

De overnemende vennootschap is ingeschreven als BTW plichtige onder nummer BTW BE0.456.380.743.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voor analytisch uittreksel,

Jean-François Agneessens

Notaris

Tegelijkertijd hiermee neergelegd:

w uitgifte proces-verbaal dd. 30 december 2013 met bijzonder verslag van de bestuursorganen en controleverslag naar aanleiding van de fusie door overneming met balans.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/02/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 25.02.2014, NGL 26.02.2014 14050-0197-017
22/11/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~~.~~~) Î

1 ~ L+i r. L[d(~

~-. ;rY'`t ; ~aiiT

IVIIIII IIIIVIIIII

" 13175373*

IIA

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0456.380.743

Benaming

(voluit) : ARS LAPIDIS NATURA

(verkort) : ALN

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel . E3-Laan 28 - B-9800 DEINZE

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusievoorstel ARS Lapidis Natura BVBA - De Roopoorte CVBA

BVBA ARS LAPIDIS NATURA

E3-Laan 28

B-9800 DEINZE

Ondernemingsnummer : 0456.380.743

BTW-nummer : BE 0456.380.743

FUSIEVOORSTEL

Ondergetekende :

-Dhr Vierstraete Johan, wonende te Beenstraat 2, 9810 Nazareth ;

Zaakvoerder van de B.V.B.A. ARS LAPIDIS NATURA, met zetel te E3-Laan 28 , 9800 Deinze, stelt hierbij het voorstel tot fusie door overneming, waarbij het gehele vermogen van de C.V.B.A. DE ROOPOORTE, met zetel te Beenstraat 2, B-9810 Nazareth, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat op de B.V.B.A. ARS LAPIDIS NATURA, met zetel te E3-Laan 28 -- B-9800 Deinze, tegen uitreiking van 750 aandelen.

Om te voldoen aan Artikel 693 Wetboek van Vennootschappen stelt de zaakvoeder het fusievoorstel op in volgende zin :

1.Rechtsvorm, naam , doel en zetel van de te fuseren vennootschappen :

1.1 De C.V.B.A. DE ROOPOORTE met zetel te B-9810 Nazareth -- Beenstraat 2 heeft ais doel :

"Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden, prestaties te verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op :

Aile verwerkingen, afwerkingen, plaatsingen en leveringen van natuursteen, in al zijn vormen en voorkomen, de handel in aile soorten natuursteen, deze te verwerken voor de bouwnijverheid of als grafmonumenten, het verhandelen van alle bijhorende kerkhofartikeien en alles te doen wat daar rechtstreeks of onrechtstreek mee verband houdt.

Binnenhuisarchitectuur en omgevingswerken, het beheer, het verwerven, de instandhouding en valorisatie van een onroerend vermogen, de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, alsmede alle handelingen die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen ; alsmede zich borgstellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze ' onroerende goederen.

Op de laatste blz. van Luik 13 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

hevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het bevorderen van de ontwikkeling van technologische innovaties tot aan hun industrialisering en commercialisering, opsporen van geschikte partners voor realisaties ; de uitvoering van algemene technologische en economische studies inzake industrialisering en investering, productie-diversificatie , nieuwe producten en/of procédés ; het verwerven, hetzij door inschrijving of aankoop, van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgisohe of buitenlandse bestaande of nog op te richten vennootschappen alsook het beheer van deze roerende waarden, dit alles enkel voor eigen rekening of in deelneming met derden ; het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie en investering ; het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen voor gehele of gedeeltelijke overname van aandelen, in de meest ruime betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborgplaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichtingen inzake portefeuille- of kapitaalsbestuur ; het waarnemen van alle bestuursopdrachten in vennootschappen, het uitoefenen van mandaten en functies in ondernemingen ; het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheer, in waarde stellen, in licentie nemen of geven van brevetten, octrooien, know-how en andere intellectuele rechten ; de aan- en verkoop ; in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in het kort tussenpersoon in de handel ; alle verrichtingen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Weven (ambachtelijk handweven) ;

Keramiek (pottenbakken) :

Meubelstofferen en restauratie ;

Glas in lood, tiffanyglas ;

Verkoop elektrische apparaten ;

Verkoop op beurzen en markten ;

De in- en export, aankoop en verkoop van antiek in de meest ruime zijn van het woord en alle aanverwante producten.

Alsook het organiseren van seminaties, workshops, reizen in de meest uitgebreide zin.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten."

Het doel van de vennootschap mag worden uitgebreid of beperkt door middel van een wijziging van de statuten, overeenkomstig de voorwaarden voorzien door artikel 413 van het Wetboek van Vennootschappen

Hierna ook genoemd "over te nemen vennootschap"

1.2De B.V.B.A. ARS LAPIDIS NATURA met zetel te B-9800 Deinze  E3-laan 28 heeft als doel :

Zo voor haar eigen rekening als voor rekening van derden, in België en/of in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden om het even welke industriële, handels-, financiële, roerende of onroerende handelingen te stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op :

Alle verwerkingen, afwerkingen, plaatsingen en leveringen van natuursteen in al zijn vormen en voorkomen, de handel in alle soorten natuursteen deze te verwerken voor de bouwnijverheid of als grafmonumenten, het verhandelen van alle bijhorende kerkhofartikelen en alles te doen wat daar rechtstreeks of onrechtstreeks mee verband houdt.

Zij kan door middel van inschrijving, fusie, inbreng, opslorping, samenwerking, financiële tussenkomst of afspraak deelnemen in alle andere Belgische of buitenlandse vennootschappen, instellingen of ondernemingen zonder onderscheid, ongeacht of ze opgericht zijn of nog moeten opgericht worden, waarvan het maatschappelijk doel gelijk is, verwant, verknocht of analoog aan het hare of waarvan de deelname of samenwerking kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

De opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

Hierna ook genoemd "de overnemende vennootschap"

2.De ruilverhouding van de aandelen en de eventuele opleg

Zevenhonderd vijftig (750) volstortte nieuwe aandelen van de B.V.B.A. ARS LAPIDIS NATURA worden uitgereikt aan de aandeelhouders van de C.V.B.A. DE ROOPOORTE, hetzij zevenhonderd vijftig (750) aandelen van de B.V.B.A. ARS LAPIDIS NATURA tegen zevenhonderd vijftig (750) aandelen van de C.V.B.A. DE ROOPOORTE, zonder opleggingsgeld.

3.De wijze waarop de aandelen in de overnemende vennootschap worden uitgereikt

De aandelen die door de overnemende vennootschap in ruil voor het overgenomen vermogen worden uitgegeven, zullen onder de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap verdeeld worden door en onder de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder van de overnemende vennootschap, nl. de B.V.B.A. ARS LAPIDIS NATURA.

De nieuwe uitgereikte aandelen zullen vermeld worden in een aandelenregister dat zal gehouden worden overeenkomstig Artikel 463, al 1 van het Wetboek van vennootschappen. Van de inschrijving in dit register worden certificaten afgegeven aan de aandeelhouders die erom verzoeken.

4.De datum vanaf welke deze aandelen recht geven te delen in de winst

De datum vanaf dewelke de uitgereikte aandelen recht geven te delen in de winst, is bepaald op 1 juli 2013, zijnde de datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, zoals hierna bepaald.

5.De datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap

De datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap,

De B.V,B,A. ARS LAPIDIS NATURA, wordt vastgesteld op 1 juli 2013, wetende dat de over te nemen vennootschap, de C.V.B.A. DE ROOPOORTE, haar laatste jaarrekening zijnde een tussentijdse staat heeft afgesloten op 30 juni 2013 (periode 1 januari 2013 tot en met 30 juni 2013).

Alle verrichtingen sinds gemelde tijdstippen door de over te nemen vennootschap gedaan, komen voor rekening van de overnemende vennootschap en de sindsdien verworven resultaten zullen in de rekeningen van de overnemende vennootschap geboekt worden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

TE FUSEREN MET

Nettowaarde Nettowaarde Nettowaarde

per 30 juni Nettowaarde per 30 juni per 30 juni

2013 ARS per 30 Juni 2013 ARS 2013 ARS

LAPIDIS 2013 DE LAPIDIS LAPIRIS

NATURA ROOPOORTE NATURA NATURA

BVBA CVBA BVBA BVBA

VOOR FUSIE VOOR FUSIE NA FUSIE NA FUSIE

ACTIVA

Immateriële vaste activa

Materiële vaste activa

Terreinen en gebouwen 2.490,66 2.490,66 2.490,66

221000 Showroom en werkplaats

Installaties, machines en uitrusting

230000 Installaties - Aanschaffingswaarde

231000 Machines en gereedschap 8.144,91 8.144,91 8.144,91

231010 Klein Materieel 712,63 712,63 712,63

Meubilair en rollend materieel

241000 Bureelmateriaal 614,90 614,90 614,90

241010 Software

242010 Rollend materieel

Financiële vaste activa

288000 Borgtochten - huurwaarborg 3.770,41 3.770,41 3.770,41

288100 Waarborg : borgstelling en consignatiekas

Vorderingen op meer dan 1 jaar

Voorraden en bestellingen in uitvoering

Voorraden en bestellingen in uitvoering

300000 Grondstoffen - Aanschaffingswaarde 70.682,72 70.682,72 70.682,72

330000 Gereed product - Aanschaffingswaarde 12.938,83 12.938,83 12.938,83

340000 Handelsgoederen - Aanschaffingswaarde 13.200,00 13.200,00 13.200,00

340100 Voorraad marge antiek 4.841,00 4.841,00 4.841,00

Vorderingen op ten hoogste 1 Jaar

Handelsvorderingen

400000 Klanten 42.774,44 3,500,00 46.274,44 46.274,44

407000 Dubieuze vorderingen 3.029,34 4.386,48 7.415,82 7.415,82

409000 Geboekte waardeverminderingen op handelvorderingen -1.000,00 -1.000,00 -1.000,00

Overige vorderingen

411000 Terug te vorderen BTW 462,09 435,79 897,88 897,88

416900 R/C ALN BVBA 34.780,29 34.780,29

Liquide middelen

550000 Bank Fortis 001-2656259-87 -8.405,22 -8.405,22 -8.405,22

550120 Bank Dexia 068-2219591-64 334,76 334,76 334,76

550000 Dexia zicht 068-2286818-70 15,22 15,22 15,22

550200 Fortis tocht 001-3012694-47 313,53 313,53 313,53

136.222,94 61.799,84 198.022,78 163.242,49

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

TE FUSEREN MET

Nettowaarde per 30 juni Nettowaarde per 30 juni Nettowaarde per 30 Juni 2013 ARS LAPIDIS NATURA BVBA Nettowaarde per 30 juni 2013 ARS LAPIDIS NATURA BVBA

2013 ARS 2013 DE ROOPOORTE CVBA NA FUSIE NA FUSIE

LAPIDIS NATURA BVBA VOOR FUSIE

VOOR FUSIE

PASSIVA 18.592,02 18.592,02 37.184,04 37.184,04

Kapitaal 7,98 7,98 15,96 15,96

Geplaatst kapitaal 1.859,20 1.859,20 3.718,40 3.718,40

100000 Geplaatst kapitaal 2.800,00 600,00 3.400,00 3.400,00

100100 Kapitaal : Incorporatie reserves " 22.554,25 58.536,59 " 8.753,70 -31.307,95 -31.307.95

Reserves 8.600,00 13.579,95 1.564,38 2.460,89 7.626,94 66.163,53 66.163,53

Wettelijke reserves 15.995,89 41.867,40 8.600,00 13.579,95 1.564,38 2.460,89 8.600,00 13.579,95 1.564,38 2.460,89

130000 Wettelijke reserves 34.780,29 41.867,40 41.867,40

Belastingvrije reserves 15.995,89 15.995,89

132040 Belastingvrije investeringsreserve 34.780,29

Overgedragen winst of verlies

140000 Overgedragen winst 1 Overgedragen verlies (-)

Schulden

Schulden op meer dan 1 jaar

Schulden op ten hoogste 1 jaar

Schulden op meer dan 1 Jaar die binnen het jaar vervallen

Financiële schulden

Handelsschulden

440000 Leveanciers

Schulden met betrekking tot belastingen, bezoldigingen en sociale lasten

455000 Bezoldigingen zaakvoeder Vlerstraete Johan

455100 Bezoldigingen bediende : Callewaert Rika

455200 Bezoldiging arbeider

456000 Vakantiegeld

Overige schulden

483000 R/C Vierstraete - Caliewaert

483200 Rekening der vennoten

483900 R/C De Roopoorte CVBA

483310 Rekening Courant : Beautymarkt BVBA

483330 i!R JDS BVBA

Overlopende rekeningen

492000 Kosten : toe te rekenen

136.222,94 61.799,84 198.022,78 163.242,49

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

6.Diverse bepalingen

6.1Er zijn in de over te nemen vennootschap geen aandeelhouders die bijzondere rechten hebben, en evenmin houders van andere effecten dan aandelen, zodat uit dien hoofde geen bijzondere rechten moeten toegekend worden.

6.2De bezoldiging toegekend aan de accountant die belast is met het opstellen van de in artikels 694, 695, 696, 708 van het Wetboek van vennootschappen bedoelde verslag bedraagt 1.250,00 ¬ .

6.3Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen.

7.Slotverklaring :

7.1 Dit fusievoorstel zal door de zorgen van de zaakvoerder de heer Vierstraete Johan, uiterlijk zes weken voor de Algemene Vergadering die over de fusie moet besluiten, ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent worden neergelegd.

7.2De akte fusie door overneming, waarbij het gehele vermogen van de over te nemen vennootschap, zowel de rechten als verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat op de overnemende vennootschap zal verleden worden voor notaris Agneessens Jean-François te Nazareth.

Opgesteld te Deinze, 19 september 2013.

De zaakvoerder

Dhr Vierstraete Johan

Hierbij neergelegd : fusievoorstel

Voor-4 behouden aan hot Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(ojn(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

21/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 14.06.2013, NGL 18.06.2013 13188-0287-014
08/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 02.06.2012, NGL 04.06.2012 12148-0094-014
13/02/2015
ÿþ mod 11.1

ile

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ç

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

..

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

NEERGELEGD

0 3,702- 2015

REellifikNK VAN l~

~ ~ -~

~~~

1 l

1

1,

1

Ondergetekende notaris Jean-François Agneessens te Nazareth, verklaart dat er een, materiële vergissing is geslopen inzake datum overdracht in het proces-verbaal gesloten op datum van 30 december 2013, geregistreerd, van de vennoten van de besloten vennootschap; met beperkte aansprakelijkheid ARS LAPIDIS NATURA, hetzij afgekort "A.L.N.", met; maatschappelijke zetel te 9800 Deinze, E3-laan 28, ingeschreven in het; Rechtspersonenregister te Gent met ondernemingsnummer 0456.380.743, namelijk dat del paragraaf met betrekking tot het besluit tot fusie dient gewijzigd te worden als volgt:

1i "Besluit tot fusie

De vergaderingen keuren de aangekondigde fusievoorstellen goed. Zij besluiten. aldus dat de BVBA ARS LAPIDIS NATURA, overnemende vennootschap, het gehele; vermogen van de CVBA DE ROOPOORTE, zowel de rechten als de verplichtingen,

ii als gevolge van ontbinding zonder vereffening, overgaat overeenkomstig het;

voornoemde fusievoorstel.

De voorwaarden gesteld in dit fusievoorstel bepalen ondermeer:

- de overdracht gebeurt door middel van toekenning van zevenhonderd vijftig (750);

volledig volgestorte nieuwe aandelen in de overnemende vennootschap, zonder;

opleg. ,

De uit te geven nieuwe aandelen zullen identiek zijn aan de bestaande gewone;

aandelen en zullen deelnemen in het resultaat van de overnemende vennootschap vanaf heden.

Vanuit boekhoudkundig oogpunt worden alle verrichtingen van de overgenomen vennootschap vanaf 1 juli 2013 beschouwd als zijnde voltrokken voor rekening van

ii de verkrijgende vennootschap, zodat alle verrichtingen na deze datum ten voordele;

en op risico van de verkrijgende vennootschap zullen zijn gebeurd. "

1

1

i

111111 II I IN III III~~@IVI019~

*15029962*

I

;

É Ondernemingsnr : 0456380743

1,

Benaming (voluit) :ARS LAP1DIS NATURA

1,

(verkort) : A.L.N.

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : E3-laan 28

9800 Deinze

Onderwerp akte : Rechtzetting

Jean-François Agneessens Notaris

1,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/03/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 10.03.2011, NGL 16.03.2011 11061-0585-013
26/03/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 10.03.2010, NGL 17.03.2010 10071-0109-013
15/04/2015
ÿþ Wei word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

CII ii~udu~u~uud

*150 4 94*





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0456380743

Benaming

(voluit) : ARS Lapidis Natura

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : E3-laan 28 - 9800 Deinze

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder I ontslag zaakvoerder

In de bijzondere algemene vergadering van 20 maart 2015 werd met éénparigheid van stemmen beslist:

" Het ontslag ais zaakvoerder van Dhr. Vlerstraete Johan, wonende te Beenstraat 2 te 9810 Nazareth te aanvaarden en dit vanaf 31 maart 2015;

" De benoeming als zaakvoerder van Mevr. Vierstraete Evelyne, wonende te Beenstraat 2 te 9810 Nazareth te aanvaarden en dit vanaf 31 maart 2015;

Johan Vierstraete

zaakvoerder

eekeeleeteelk" mlite" v«çp3 leeep:: eitaw eget1eeSIlystp cep ifiteù4nïiteiteeffledl4ttes.14legjJeffl IikeeesCe Émue' de reft4tgmeisdRep efflio erdenttemtegtemrsen

1~.1stge9.:: ligemi iiterïtSl:seketiiftiu

08/05/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.03.2009, NGL 29.04.2009 09128-0358-013
05/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 28.08.2008, NGL 28.08.2008 08665-0193-013
19/04/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 10.03.2007, NGL 10.04.2007 07117-0346-015
11/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 15.06.2006, NGL 10.07.2006 06442-2327-015
28/11/2005 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2004, GGK 15.11.2005, NGL 24.11.2005 05870-2785-014
05/10/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 29.09.2005, NGL 30.09.2005 05786-4635-015
30/11/2004 : ME. - JAARREKENING 31.12.2003, GGK 10.03.2004, NGL 23.11.2004 04805-0774-016
26/01/2004 : KO136679
26/02/2003 : KO136679
19/12/2001 : KO136679
27/10/2000 : KO136679
02/12/1995 : KO136679

Coordonnées
ARS LAPIDIS NATURA, AFGEKORT : A.L.N.

Adresse
E3-LAAN 28 9800 DEINZE

Code postal : 9800
Localité : DEINZE
Commune : DEINZE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande