ARSEC

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARSEC
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 892.793.740

Publication

10/04/2014
ÿþMoel Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie varxdeeakt

RECHTBANK I VAN KnnPH,ANDFL

,

111101M11

31 MARI 2014

DENDERMONDE

G riff ie

Ondernemingsnr : 0892.793.740

Benaming

(voluit) : ARSEC

(verkort) :

RechtsvorM : BVBA

Zetel: 9120 BEVEREN (Haasdonk), DENNENLAAN 35

(volledig adres)

Onderwerp akte: KAPITAALVERHOGING

Uit een akte verleden voor Meester Frank BUYSSENS, geasso-icieerd notaris te Zwijndrecht, provincie Antwerpen op 20 maart 2014, ter registratie aangeboden, blijkt;

Dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ARSEC volgende beslissingen genomen heeft:

1.Aangezien de enige aandeelhouder erkent kennis te hebben genomen van de verslagen van de zaakvoerder en van de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een coiiperatieve vennootschap met, beperkte aansprakelijkheid Grand Thornton Bedrijfsrevisoren met zetel te 2600 Antwerpen, Potvlietlaan 6, vertegenwoordigd door de Heer Danny De Jonge, bedrijfsrevisor, dit alles overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen nopens de kapitaalverhoging door inbreng in nature, ontslaat de vergadering de, voorzitter ervan lezing te geven van deze verslagen.

Het verslag van bedrijfsrevisor Danny De Jonge de dato 28 februari 2014, waarvan één exemplaar samen met het bijzondere verslag van het bestuursorgaan en met een uitgifte van deze akte zal worden neergelegd ter griffie van de bevoegde rechtbank van koop-handel, besluit als volgt:

"Besluit

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, verricht overeenkomstig de controlenormen van het, Instituut van de Bedrijfsrevisoren, zijn wij, Grant Thornton Bedrijfsrevisoren CVBA, potvlietlaan 6 te 2600. Berchem, vertegenwoordigd door haar vennoot de heer Danny De Jonge, van oordeel dat:

het de intentie is om een kapitaalverhoging door te voeren bij de BVBA ARSEC (0.N. 0892.793.740) met maatschappelijke zetel te 9120 Haasdonk, Dennenlaan 35, middels een inbreng in natura van een vordering van de enige vennoot uit de tussentijdse dividenduitkering ten bedrage van EUR 1,000.000,00 onder afhouding van 10% roerende voorheffing conform artikel 537 van het Wetboek van de Inkomstenbelastingen._ Het totale. netto dividendbedrag bedraagt EUR 900.000,00;

het bestuursorgaan verantwoordelijk is voor de beschrijving en de waardering van de ingebracht. bestanddelen en voor het bepalen van de vergoeding voor de inbreng in nature;

de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

de voor de inbreng in natura door het bestuursorgaan weerhouden methode van waardering in de gegeven omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt tenminste overeenkomt met de vergoeding voor een bedrag van EUR 900.000,00 zodat de inbreng niet overgewaardeerd is;

indien de enige vennoot besluit om de geplande netto dividenduitkering in het kapitaal te incorporeren, zullen ais vergoeding voor deze inbreng 22 nieuwe aandelen van de BVBA ARSEC, zonder nominale waarde, gelijk aan de bestaande aandelen voor een totale waarde van EUR 900.000,00 worden uitgegeven.

Tot slot wensen wij te verduidelijken en te onderstrepen dat ons oordeel over de waarderingsmethode en het aantal nieuw uit te geven aandelen strikt afhankelijk is van de intekening op de kapitaalverhoging door de enige vennoot conform omschreven in punt 4 en 5. indien aan deze voorwaarde niet is voldaan, dient ons 'verslag als ongeschreven en niet-afgeleverd te worden beschouwd.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende. de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen 'fairnes& opinion' is.

Antwerpen, 28 februari 2014

Grant Thornton bedrijfsrevisoren CVBA

vertegenwoordigd door (getekend) Danny De Jonge, Bedrijfsrevisor"

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behoude

aan het

Staatsbla

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Vervolgens beslist de vergadering met een-rparigheid van stemmen om in het kader van de bepalingen van artikel 637 WIB92 het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van negenhonderdduizend euro door inimeng in natura om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro op negenhonderd achttienduizend zeshonderd euro, mits creatie en uitgifte van tweeëntwintig nieuwe aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, genummerd 101 tot en met 122, die in de winst zullen delen, pro rata temporis. Tevens beslist de vergadering tot omzetting van de bestaande honderd aandelen in aandelen met nummers 1 tot en met 100.

En onmiddellijk verklaart de Heer Danny DE KERF, in te tekenen op deze kapitaalverhoging voor het totale bedrag van negenhonderdduizend euro en dit onmiddellijk en volledig af te betalen door de inbreng van de hiernabeschroven schuldvordering, als volgt:

a) Beschrijving van de inbreng:

Een rekening-courant schuld aan de Heer Danny DE KERF voor een waarde van negenhonderdduizend euro. Dit alles zoals beschreven in het verslag van de bedrijfsrevisor,

Oorsprong ingebrachte gelden  voorafgaande beslissing tot uitkering van belaste reserves door middel van een tussentijds dividend  onmiddellijke en integrale inbreng netto-bedrag uitgekeerde belaste reserves in kapitaal overeenkomstig artikel 537 VVIB 1992

De bijzondere algemene vergadering van de vennootschap, gehouden op 24 februari 2014, heeft met eenparigheid van stemmen besloten om de belaste reserves van de vennootschap, die op datum van 31 maart 2013 vier miljoen vijfhonderd éénendertigduizend achthonderd éénenvijftig euro en negentig cent bedroegen (conform de jaarrekening van de vennootschap afgesloten op 30 juni 2012), uit te keren aan de vennoten ten belope van bruto één miljoen euro door middel van een tussentijds dividend.

Na afhouding van de roerende voorheffing van tien procent beloopt het netto-bedrag van dit tussentijds dividend negenhonderdduizend euro, toekomende aan de Heer Danny DE KERF. Ingevolge voormelde beslissing werd de uitkering van het netto-dividend geboekt op een individuele rekening '471XXX dividend van het boekjaar' op naam van de heer Danny DE KERF,

b) Voorwaarden van de inbreng:

1/ De waardebepaling en vergoeding van voormelde inbreng onder de gemelde modaliteiten gebeurt,

overeenkomstig nage-rnoemd revisoraal verslag.

2/ Alle rechten, kosten en lasten voortvloeiende uit onderhavige inbreng in nature zijn ten leste van de

ven-'noot-'schap.

c) Waardering van de inbreng in nature:

De totale inbreng in natura wordt gewaardeerd op negenhonderdduizend euro.

d) Vergoeding voor de inbrengen:

Als vergoeding voor de inbreng in natura worden aan de comparant-inbrenger, de Heer Danny DE KERF, tweeëntwintig volle-rdig vol-rstorte aandelen toegekend zonder aanduiding van nominale waarde, genummerd 101 tot en met 122,welke overeenstemmen met het voormelde bedrag van negenhonderdduizend euro, vertegenwoordigende de kapitaalverhoging, Elk aandeel vertegenwoordigende één/honderdtweeëntwintigste van het kapitaal, De nieuwe aandelen zullen in de winst delen pro rata temporis, 0e comparant verklaart en erkent dat de aandelen verkre-rgen in ruil voor de inbreng in natura volledig volstort zijn.

e) Aanvaarding:

De hierboven beschreven inbreng welke ter beschikking is van de vennootschap, wordt uitdrukkelijk

aanvaard door de comparant.

f) Verslagen:

1) Verslag van de bedrijfsrevisor

Omtrent deze inbreng in nature werd door bedrijfsrevisor Danny De Jonge op 28 februari 2014 het verslag opgemaakt, voorzien door artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen. De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor werden hoger reeds vermeld.

2) Verslag van de zaakvoerder

Omtrent de hiervoor omschreven inbreng heeft de zaakvoerder op 28 februari 2014 een vererag opgesteld, waarin hij uiteen-rzet waarom deze inbreng voor de ven'noot'schap van belang is en waarin hij zich aansluit bij het verslag ven de bedrijfs-rrevisor.

2.De vergadering stelt de verwezenlijking van de voor-'ge-'stelde kapitaalverhoging vast, zodat het kapitaal thans gebracht is op negenhonderdachttienduizend zeshonderd euro, vertegen-rwoordigd door hondereweentwintig gelijke aandelen zonder nominale waarde. De comparanten verklaren dat ingevolge de bij onderhavige akte vastgestelde kapitaalverhoging door inbreng in nature, het door de vennoten verkregen netto-bedrag van het tussentijds dividend waarbij belaste reserves werden uitgekeerd, onmiddellijk en integraal wordt opgenomen in het kapitaal, zodat is voldaan aan de voorwaarde van artikel 537 WIB 1992 voor toepassing van het tarief van tien procent op de uitkering van de belaste reserves.

.3.0e vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om artikel 5 van de statuten aan te passen aan de genomen beslissin-rgen, zodat dit voorlaan zal luiden als volgt:

"Artikel 5: Kapitaal.

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennoot-rschap bedraagt NEGENHONDERD ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO en is verdeeld in honderd tweeëntwintig gelijke aandelen, zonder ver-'melding van waarde, genummerd 1 tot 122."

4.0e vergadering verleent met eenparigheid van stemmen alle volmachten aan de zaakvoerder voor de uitvoering van wat voorafgaat. De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen  en de zaakvoerder bekrachtigt dit om aile volmachten te verlenen aan 1/ de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een

de' Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Lilik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CED1PEC", te 2990 Wuustwezel, Kleine Beekstraat 24,

vertegenwoordigd door de Heer Peter Declercq, en 2/ de besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid "OUTCOME", Dorpsplein 2, 1830 Machelen, alsook de aangestelden of lasthebbers van voormelde vennootschap, teneinde  met macht voor iedere lasthebber om afzonderlijk op te treden en met recht van indeplaatsstelling - voor de uitvoering van wat voorafgaat, ook eventuele regularisaties van het verleden, aile nodige formaliteiten te vervullen bij het ondememingsloket, cle kruispuntbank ondernemingen, aile administratieve overheden en aile belastingadministraties, alsook de rechtbank van koophandel.

De lastgever verklaart uitdrukkelijk op de hoogte te zijn van de kostprijs van deze dienstverlening.

VOOR UITTREKSEL

De Notaris Frank Buyssens

Tegelijk hiermee neergelegd expeditie van de akte bijzonder verslag van cie zaakvoerder verslag inzake inbreng in natura notulen van de bijzonder de algemene vergadering.

08/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 27.12.2013, NGL 30.12.2013 13704-0497-011
07/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 26.12.2014, NGL 30.12.2014 14711-0200-011
05/07/2013
ÿþOndernemingsnr : 0892.793.740

Benaming

(voluit) : ARSEC

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : 9120 BEVEREN (Haasdonk), DENNENLAAN 35

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERMINDERING

Uit een akte verleden voor Meester Frank BUYSSENS, geassocieerd notaris te Zwijndrecht, provincie Antwerpen, op 24 juni 2013, ter registratie aangeboden, blijkt.

Dat de buitengewone atgemene vergadering van de aandeelhouders van de besloten vennootschap met, beperkte aansprakelijkheid "ARSEC" volgende beslissingen genomen heeft:

1.De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om het maatschappelijk kapitaal te verminderen met een bedrag van vierhonderdduizend euro om het van vierhonderd achttienduizend zeshonderd euro te ' herleiden tot achttienduizend zeshonderd euro. Deze kapitaalvermindering geschiedt door opneming op het fiscaal werkelijk gestort kapitaal en zal worden verwezenlijkt om de aandeelhouders naar evenredigheid van hun deelneming in het kapitaal terug te betalen. De kapitaalvermindering zal plaatshebben zonder vernietiging van aandelen doch met evenredige vermindering van de fractiewaarde van de aandelen. Als gevolg van deze vermindering zal het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigd zijn door honderd aandelen. Overeenkomstig artikel 317 van het Wetboek van Vennootschappen mag deze terugbetaling niet plaatshebben, zo binnen de twee maanden na bekendmaking van dit besluit de schuldeisers, wier vordering ontstaan is voor de bekendmaking van dit besluit, een zekerheid hebben geëist voor vorderingen die op het tijdstip van bekendmaking nog niet zijn vervallen. Zolang de aandeelhouders niet zijn terugbetaald, zullen de vrijgekomen bedragen op een afzonderlijke rekening worden geboekt.

2,De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om artikel 5 van de statuten aan te passen aan de genomen beslissingen, zodat dit voor-'taan zal luiden als volgt:

"Artikel 5: Kapitaal.

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro en is verdeeld in honderd gelijke aandelen, zonder vermelding van waarde."

3.De vergadering verleent met eenparigheid van stemmen alle volmachten aan de zaakvoerder voor de uitvoering van wat voorafgaat.

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen  en de zaakvoerder bekrachtigt dit - om allee volmachten te verlenen aan 1/ de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CEDIPEC", te 2990 Wuustwezel, Kleine Beekstraat 24, vertegenwoordigd door de Heer Peter Declercq, en 2/ de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "OUTCOME", Dorpsplein 2, 1830 Machelen, alsook de aangestelden of lasthebbers van voormelde vennootschap, teneinde  met macht voor iedere lasthebber om afzonderlijk op te treden en niet recht van indeplaatsstelling - voor de uitvoering van wat voorafgaat, ook eventuele regularisaties van het verleden, alle nodige formaliteiten te vervullen bij het ondernemingsloket, de kruispuntbank ondernemingen, alle administratieve overheden en alle belastingadministraties, alsook de rechtbank van koophandel.

VOOR UITTREKSEL

De Notaris FRANK BUYSSENS

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

liiii31 i~i~iiii ii076*i

*1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van akte

RECHTBANK

VA{'!-K-0 HANDEL

Mai Word 1 1.1

Griffie

2 G JUNI 2013

DENDERMONDE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

23/01/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 28.12.2012, NGL 16.01.2013 13010-0303-011
13/01/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 30.12.2011, NGL 09.01.2012 12007-0032-013
06/09/2011
ÿþ Mid 2.6

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

11iI 1111111! III 1111111 II1I I II 1l AI

*11135035"

Ondernemingsnr : 0892.793.740 Benaming

(voluit) : ARSEC

1/A#`, " ...~`L

2 5. 08. 2011

DENDERtvtG:rhffid,w

Rechtsvorm : bvba

Zetel : 9120 HAASDONK, DENNENLAAN 35

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING

Uit een akte verleden voor Meester Frank BUYSSENS, geassocieerd notaris te Zwijndrecht, provincie Antwerpen, op 22 augustus 2011, ter registratie aangeboden, blijkt:

Dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ARSEC" volgende beslissingen genomen heeft:

1.De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om het maatschappelijk kapitaal te verhogen met een bedrag van vierhonderdduizend euro door inbreng in speciën om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro op vierhonderd achttienduizend zeshonderd euro, zonder creatie van nieuwe aandelen, doch mits verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

En vervolgens verklaart voornoemde Heer Danny Kamiel Irma DE KERF in te tekenen op het volledige bedrag van de kapitaalverhoging. Hij betaalde hierop vierhonderdduizend euro. Als vergoeding van voormelde inschrijving worden aan de intekenaar geen nieuwe aandelen toegekend.

2.De vergadering stelt de verwezenlijking van de voor'ge'stelde kapitaalverhoging vast, zodat het kapitaal thans gebracht is op vierhonderd achttienduizend zeshonderd euro, vertegen-woordigd door honderd gelijke aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde.

3.De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om artikel 5 van de statuten aan te passen aan de genomen beslissin-gen, zodat dit voortaan zal luiden als volgt:

"Artikel 5: Kapitaal.

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt vierhonderd achttienduizend zeshonderd euro en is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen, zonder vermelding van waarde."

4.De vergadering verleent met eenparigheid van stemmen alle volmachten aan de zaakvoerder voor de uitvoering van wat voorafgaat. De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen  en de zaakvoerder bekrachtigt dit - om alle volmachten te verlenen aan 1/ de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CEDIPEC", te 2990 Wuustwezel, Kleine Beekstraat 24,

vertegenwoordigd door de Heer Peter Declercq, en 2/ de besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid "OUTCOME", Dorpsplein 2, 1830 Machelen, alsook de aangestelden of lasthebbers van voormelde vennootschap, teneinde  met macht voor iedere lasthebber om afzonderlijk op te treden en met recht van indeplaatsstelling - voor de uitvoering van wat voorafgaat, ook eventuele regularisaties van het verleden, alle nodige formaliteiten te vervullen bij het ondernemingsloket, de kruispuntbank ondernemingen, alle administratieve overheden en alle belastingadministraties, alsook de rechtbank van koophandel.

VOOR UTTREKSEL

De Notaris FRANK BUYSSENS

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

17/01/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 31.12.2010, NGL 06.01.2011 11006-0117-012
20/01/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 24.12.2009, NGL 28.12.2009 09913-0359-011

Coordonnées
ARSEC

Adresse
DENNENLAAN 35 9120 HAASDONK

Code postal : 9120
Localité : Haasdonk
Commune : BEVEREN-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande