ART-CATERING/EVENT WYNENDAELE XAVIER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ART-CATERING/EVENT WYNENDAELE XAVIER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 501.817.919

Publication

18/12/2012
ÿþ Mod Word 11.1

G..~IX.B1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Oudenaarde

D 7 DEL 2012

Griffie







1220 389



Ondernemingsnr: ©' cD " `t -Çk:z\-k°

Benaming

(voluit) : ART-CATERING/EVENT WYNENDAELE XAVIER

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9620 Zottegem, Sint-Amandusweg 12.

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Bernard De Lafonteyne, geassocieerd notaris, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Bracke Hildegard & De Lafonteyne Bernard, geassocieerde notarissen", met zetel te 9260 Wichelen, Margote 75/001 -- RPR Dendermonde 0812.317.491, op 5 december 2012, neergelegd ter Registratiekantoor Wetteren, dat er door:

1. De heer WYNENDAELE Xavier, N.N. 790405-387-83, geboren te Gent op vijf april negentienhonderd negenenzeventig, ongehuwd, wonende te 9620 Zottegem, Sint-Amandusweg 12.

2. Mevrouw DE WINNE Marlène Georgette, N.N. 550326-240-59, geboren te Zottegem op zesentwintig maart negentienhonderd vijfenvijftig, echtgenote van de heer Wynendaele Erwin Ivan, wonende te 9570 Lierde, Struntel, 17. Gehuwd onder het stelsel der wettelijke gemeenschap van goederen bij gebreke aan huwelijkscontract, inmiddels niet gewijzigd; een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam " ART-CATERING/EVENT WYNENDAELE XAVIER" , waarvan de zetel gevestigd is te 9620 Zottegem, Sint Amandusweg 12.

Doel:

De vennootschap heeft tot doel:

- alle bewerkingen welke zowel rechtstreeks als onrechtstreeks betrekking hebben op de uitbating van zowel traiteurdienst als restaurantltaverne/horecazaak.

- traiteurdienst zowel thuislevering als afhaaldienst, klaarmaken en leveren van bereide schotels, koken aan huis

- de bereiding (ook ter plaatse), de groot- en kleinhandel, de aankoop en de verdeling van koude en warme maaltijden

- aan- en verkoop, de in- en uitvoer van wijnen en alle andere dranken ivm de horeca

- het organiseren en inrichten van evenementen in de ruimste zin van het woord (eventorganisatie van bedrijfsfeesten, seminaries,... tot grote events) en alle daarbij horende randactiviteiten zoals catering, veiligheidcodrdinatie,... zonder dat deze lijst van beperkende aard. is.

- de bereiding, de groot- en kleinhandel van vlees, vleesbereidingen, wild en gevogelte , kaas en andere zuivelproducten, fruit, groenten en conserven.

- de aankoop, verkoop, verhuren van alle keuken- en tafelmateriaal

- het aankopen, verkopen, verhuren, de fabricage, het ter beschikking stellen, het herstellen van :tenten, podia, mobiele gelegenheden (wc wagens, douche,...), klank- en lichtinstallaties voor het inrichten van vergaderingen, huwelijksfeesten, vertoningen, sport- en culturele manifestaties, evenementen in de ruimste zijn van het woord.

hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden of bij deelneming , hetzij op gelijk

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aL~n het Belgisch

Staatsblad,

welke andere wijze, in België of in het buitenland :

- alle bezit en beheer van onroerende en roerende goederen, alsmede de beschikking erover zoals ondermeer het verwerven, vervreemden, verhuren, huren, aankopen, in leasing nemen en geven, in vruchtgebruik nemen en geven, verpanden en hypothekeren ervan, zonder de activiteiten te voeren van vastgoedhandelaar.

- het uitvoeren van alle werken dienaangaande zoals het onderhoud, herstellen en veranderen van de imichtirig

- het laten uitvoeren van voormelde werken evenals van afbraak, verbouwing, opbouw en afwerking van gebouwen.

- het verwerven en/of aanhouden onder eender welke vorm van participaties in bestaande en nog op te richten vennootschappen, deze participaties beheren, ten gelde maken en valoriseren

- Het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname

van aandelen; in de meest ruime betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrente waarden door intekening, waarborg, plaatsing, verhandeling, of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichtingen inzake portefeuille- of kapitaalsbestuur.

- Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies in andere vennootschappen.

- in het raam van haar thesauriebeheer, het verwerven en verkopen van fmanciële vaste activa, aandelen,en obligaties

- Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering.

- Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren onder om het even welke vorm, in dit kader kan zij zich ook borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten, behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan banken, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

- Het verlenen van adviezen van fmanciële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin, met uitzondering van beleggingsadviezen; activiteiten in verband met secretariaat, bijstand en diensten verlenen, rechtsreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

- Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in. licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

- Alle activiteiten als tussenpersoon en alle handelingen in de vastgoedsector alsmede het beheer van onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, alsmede alle handelingen die rechtsreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen zoals het bouwen, verbouwen, onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen, alsmede zich borgstellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen. De vennootschap mag dus en zonder dat deze opsomming beperkend weze alle onroerende goederen, gebouwen en gronden, aankopen, verkopen, ruilen, huren en verhuren, in vruchtgebruik nemen en geven, verkavelen, uitbaten, in waarde brengen, besturen, toezicht uitoefenen, alle studies ontwerpen en plannen opvatten, laten maken en laten uitwerken, optreden als verhuring- en verkoopagent, als bestuurder of gerant, van flatgebouwen of alle vastgoedcomplexen, alle hoegenaamde gebouwen of bouwwerken laten bouwen, afwerken, veranderen, omvormen, onderhouden, herstellen, versieren, opschikken, afbreken. Dit alles ter uitsluiting van alle activiteiten die aan een wettelijke erkennings- en inschrijvingsregime onderworpen zijn.

- De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort als tussenpersoon in de handel

In het algemeen zal de vennootschap alle handelingen mogen verrichten van commerciële, industriële, roerende en onroerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn, de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen of de uitbreiding ervan te vergemakkelijken, zowel voor eigen rekening of voor rekening van derden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

ro

Op de laatste blz. van Luik B versnelden ; Recto : Naam en hoedanigheid-van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam,en handtekening

1 a



Voor-

behouden en het Belgisch

Staatsblad





De vennootschap heeft tevens, de studie, de research en liet wetenschappelijk onderzoek in verband met de constructie, ontwikkeling en verbetering van het bovenvermelde tot doel.

De vennootschap zal alle roerende en onroerende goederen, materieel en inrichtingen mogen aankopen en verkopen, in pacht nemen en geven, in vruchtgebruik nemen en geven, huren, verhuren, bouwen, verkopen en ruilen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt acht.

De vennootschap zal door middel van inbreng, fusie, inschrijving of van om het even welke andere wijze mogen deelnemen aan alle ondernemingen, vérenigingen en vennootschappen, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in enig verband met het hare staat of die kunnen bijdragen tot haar ontwikkeling of deze in de band werken.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

Kapitaal. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro. Het wordt vertegenwoordigd door vierhonderd aandelen op naam zonder nominale waarde, die ieder 1/40e van het kapitaal vertegenwoordigen. Het kapitaal is gevormd door inbreng in geld en volstort tot beloop van 6.200 euro, zoals blijkt uit een attest van deponering van het gestorte kapitaal, afgeleverd door Delta Lloyd Bankte Brussel op 28.11.2012.

Overdracht of overgang van de aandelen

§ 1. Behoudens hetgeen bepaald is in de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de volgende regels :

De aandelen mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder levenden noch overgaan wegens overlijden dan met de goedkeuring van ten minste de helft van de vennoten, in het bezit van minstens drie vierden van het kapitaal, na aftrek van de rechten waarvan de afstand is voorgesteld.

Deze toestemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen worden overgedragen of overgaan :

1) aan een vennoot;

2) aan de echtgenoot van de overdrager of erflater;

3) aan de bloedverwanten in de rechte opgaande of in de rechte neerdalende lijn van de overdrager of erflater.









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

§ 2. Indien de overdracht onder levenden of de overgang ingevolge overlijden van aandelen onderworpen is aan de goedkeuring van de vennoten overeenkomstig § I van dit artikel, dan zal de zaakvoerder, op verzoek van de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen of, in geval van overgang ingevolge overlijden, op verzoek van de erfgena(a)m(en) of rechtverkrijgende(n), de vennoten in algemene vergadering samenroepen om zich over de voorgedragen overdracht te beraden. Het voorstel tot overdracht onder levenden zal de voorwaarden en de prijs waartegen deze zal gebeuren dienen te omvatten.

In geval van weigering van de goedkeuring dienen de vennoten die zich verzet hebben binnen de drie maanden de aandelen waarvan de overdracht of overgang is geweigerd zelf in te kopen in verhouding tot het aantal aandelen dat zij reeds bezitten behoudens onderling akkoord over een andere verdeling. De afkoopprijs wordt vastgesteld op basis van het eigen vermogen van de vennootschap zoals dit blijkt uit de laatste balans door de vennoten goedgekeurd, behoudens andere overeenkomst tussen de partijen. Bij gebrek aan overeenstemming tussen partijen over de afkoopprijs, dan zal deze vastgesteld worden door de bevoegde rechtbank op verzoek van de meest gerede partij.

De aandelen die binnen de drie maanden van de weigering tot goedkeuring niet door de bedoelde vennoten zouden zijn afgekocht overeenkomstig de alinea die voorafgaat worden geldig overgedragen aan de door de overdragende vennoot voorgestelde overnemer tegen de voorwaarden en de prijs die in het voorstel tot overdracht waren opgenomen of gaan geldig over op de erfgenamen of rechthebbenden van de overleden vennoot.

Bestuur en vertegenwoordiging.









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid" van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam,en handtekening



Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad





De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid. Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Algemene vergadering.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de tweede maandag van de maand juni om 19.00 u. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

Boekjaar.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Winstverdeling

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Ontbinding en vereffening

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke benoeming geschiedt de vereffening door de zaakvoerders, handelend in de hoedanigheid van een vereffeningscomité. Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen de zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/12/2012 - Annexes du Moniteur belge









Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanlghetd" van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naamen handtekening

Voor-

behouden

en het

elgisch

Staatsblad

arrondissement waar de vennoptschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan. De rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars alle waarborgen van rechtschapenheid bieden. De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Zij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. Een akte houdende benoeming van een vereffenaar kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van Vennootschappen wanneer er een

afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de rechtbank van koophandel wordt bijgevoegd.

Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot de homologatie of de bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De rechtbank doet uitspraak uiterlijk binnen vierentwintig uur nadat het verzoekschrift tot homologatie of bevestiging is ingediend.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide machten overeenkomstig de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering.

De vereffenaars zijn gehouden de algemene vergadering bijeen te roepen wanneer de aandeelhouders die één vijfde van de in omloop zijnde effecten vertegenwoordigen het vragen. De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het nettoactief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

OVERGANGS -en SLOTBEPALINGEN :

EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar begint vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte en eindigt op éénendertig december tweeduizend en dertien, met dien verstande dat het alle verrichtingen zal omvatten die sinds één oktober tweeduizend en twaalf voor rekening van de vennootschap in oprichting werden gedaan.

Eerste jaarvergadering.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden de tweede maandag van de maand juni 2014 om 19.00 u. Benoeming van een zaakvoerder - indien geen zaakvoerder in de statuten benoemd is - Bezoldiging .

De eerste algemene vergadering, waarop het gehele geplaatste maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigd is, verklaarde als niet-statutaire zaakvoerder te benoemen: de heer WYNENDAELE Xavier, N.N. 790405-387-83, voornoemd, wonende te 9620 Zottegem, Sint Amandusweg 12.

De zaakvoerder oefent zijn ambt onbezoldigd uit.

Volmacht.

De oprichters hebben bijzondere volmacht gegeven aan Caenepeel Accountantskantoor BVBA te 9260 Wichelen, Paepestraat 81, vertegenwoordigd door de heer Caenepeel Yvan, Accountant, evenals aan diens bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen bij het ondernemingsloket voor de inschrijving van de vennootschap bij de KBO en voor de inschrijving bij de BTW-administratie en tevens voor het bekomen van alle vergunningen en attesten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL. '

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid-van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam,en handtekening

t. f

Voor-

behouden

abn het

Belgisch

Staatsblad

Tegelijk hiermede neergelegd:

- uitgifte akte-oprichting dd 05.12.2012

Notaris BERNARD DE LAFONTEYNE, geassocieerd notaris, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Bracke Hildegard & De Lafonteyne Bernard, geassocieerde notarissen", met zetel te 9260 Wichelen, Margote 751001 RPR Dendermonde 0812.317.491.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid" van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam,en handtekening

01/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 28.09.2015 15608-0156-009

Coordonnées
ART-CATERING/EVENT WYNENDAELE XAVIER

Adresse
SINT-AMANDUSWEG 12 9620 ZOTTEGEM

Code postal : 9620
Localité : ZOTTEGEM
Commune : ZOTTEGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande