ARTA BUILDING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARTA BUILDING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 833.511.694

Publication

26/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 25.05.2013, NGL 21.06.2013 13202-0417-014
08/03/2012
ÿþ. eL a Mod pDF 11.1

~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

tez

Voorbehoudt

aan he

Belgisc Staatsba

II~p~1y~y~IIIIII~p~~pIy1ONIfrI1R

IIlI!III~IINYIIImI~I1W~N~MIYu

*12052392" scHr

BELGE -  f\GcI..EGUll'.. vfr4n` l:: ~vl

2012 -C>-§TI3AiUK '/"O?1"' 11JCG1= (AIUP.lilg jg ~iS.1i e~

AATSBLAD ~ i, 2041/

Griffie ,

7 =~~TOÎe.Í



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : Benaming (voluit) : 0833.511.694

(verkort) : Arta Building

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kasteeldreef 62, 8020 Hertsberge, België

(volledig adres)

Onderwerpen) akte ;Zetelverplaatsing bij beslissing zaakvoerders

Tekst:

Uittreksel uit het verslag van de zaakvoerder dd 02 februari 2012

De zaakvoerder van de BVBA Arta Building heeft beslist om de zetel van de vennootschap te verplaatsen naar 9600 Ronse, Priestersstraat 2 bus 1 en dit met ingang van heden,

BVBA Arta Invest

Zaakvoerder

Alhier vertegenwoordigd door haar vaste

vertegenwoordiger dhr. Poelvoorde Ronny

Op de laatste blz. van Luik i3 vermelden : -Recto : Naam enhoedanigüeirf van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en}

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

17/02/2011
ÿþpead 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



U1;



V' beh.

aai Bel Staa

1G'ONfTE~R

DIR-IR ONL Cf,REERGELEGD ter GRiFF1E der

E#fTBANK VAN KOOPHANDEL TE

0 9 -02- ?01; BR GGE (Afdeling Brugge)

_álSChi STAATS t_Ar~ 2 8 JAN, 20J1

BE r

uL R e griffer,

Griffie

Ondernemingsar :

0833 1 1 6 9 4

Benaming

(voluit) : ARTA BUILDING

Rechtsvorm : bvba

Zetel : Kasteeldreef 62, 8020 Hertsberge

Onderwerp akte : oprichting

Uit de akte verleden voor notaris Karel Vandeputte te Roeselare op 25 januari 2011, neergelegd ter; registratie, blijkt dat "ARTA INVEST' Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, gevestigd te! 8020 Hertsberge (Oostkamp), Kasteeldreef 62, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brugge met; ondernemingsnummer 0819.532.709, opgericht bij akte verleden voor ondergetekende notaris op zes oktober; tweeduizend en negen, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van éénentwintig oktober daarna, onder nummer 09148869, hier vertegenwoordigd door haar zaakvoerder de heer POELVOORDE! Ronny Gerard Carlo, geboren te Tielt op dertien januari negentienhonderd negenenzestig, nationaal nummer: 69.01.13 249-41, hier vermeld met zijn uitdrukkelijke instemming, wonende te 8020 Hertsberge (Oostkamp),! Kasteeldreef 62, in die hoedanigheid benoemd bij de oprichting, bekendgemaakt als voormeld, is overgegaan: tot de oprichting van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en met de naam "ARTA; BUILDING".

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt HONDERDDUIZEND EURO (¬ 100.000,00). Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, op naam, zonder nominale waarde, die ieder' één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op de kapitaalaandelen wordt als volgt in geld ingeschreven:

door bvba ARTA INVEST, voornoemd, ten belope van honderd (100) aandelen

totaal: honderd (100) aandelen

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het: Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer 731-0154772-32 bij de KBC! Bank, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling afgeleverd bankattest.

De inschrijver verklaart en erkent dat ieder aandeel waarop door hem werd ingeschreven, volledig volgestort! is. De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van honderdduizend euro (¬ 100.000,00).

Het kapitaal is volledig volgestort.

RECHTSVORM NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij! draagt de benaming "ARTA BUILDING".

ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8020 Hertsberge (Oostkamp), Kasteeldreef 62.

Deze mag warden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van het bestuursorgaan, mits inachtneming van de taalwetgeving. De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuursorgaan,: exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

DOEL.

De vennootschap heeft tot doel:

- de onroerende promotie in de ruimste zin van het woord, begrijpende onder meer het ontwerpen,; programmeren, organiseren, laten uitvoeren, en coördineren van alle onroerende bouwwerken en van! bijhorende als aanverwante verrichtingen, de promotie van gebouwen bij middel van aankoop, verkoop, ruiling,, oprichting, verhuring, uitbating en beheer van onroerende goederen, evenals van alle vastgoedoperaties die; hiermede verband houden.

- het beheer van een onroerend vermogen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met; dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van haar onroerende goederen te bevorderen, zoals; het onderhoud, de ontwikkeling, het ombouwen en het huren en verhuren van deze goederen, de aan- en= verkoop ervan, het valoriseren, het makelen, verkavelen, in leasing geven en nemen, uitrusten, verwerven en; vervreemden van alle onroerende goederen, gebouwde en onbebouwde; het optreden als vastgoedmakelaar.

- in leasing geven van octrooien, brevetten en fabricatiemethoden in verband met het bouwbedrijf.

- het beheer, aan- en verkopen, alsook het huren en verhuren van roerende goederen, rollend en vast, materieel van machines en outillage, rechtstreeks of on-rechtstreeks bestemd voor de bouwbedrijvigheid. _ Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

- de binnenhuisinrichting ontwerpen, coördineren en laten uitvoeren, alsook de handel, nijverheid en vertegenwoordiging betreffende meubels, mobilair en uitrusting die in verband staat met de binnenhuisinrichting.

- het aannemen, zo privaat als openbaar, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, zo geheel als gedeeltelijk, hetzij rechtstreeks hetzij als tussenpersoon, van bouwwerken in het algemeen, metsel- en betonwerken, ruwbouw en onder dak zetten, alsmede het aannemen of onderaannemen van algemene bouwwerkzaamheden, slopings-, funderings- en grondwerken, het plaatsen van afsluitingen en het aanleggen van terreinen, voegwerken, draineringswerken, onderaannemen en uitvoeren van alle werken behorende tot het bouwbedrijf, zowel rechtstreeks als onrechtstreeks, de fabricatie, de constructie en het plaatsen van geprefabriceerde constructies in de ruimste zin van het woord alsook van de onderdelen en de elementen daarvan.

- het aan- en verkopen van bouwmaterialen en het uitvoeren van afbraak-werken, dit alles alleen of in participatie voor eigen rekening of voor rekening van derden.

- het verlenen van adviezen en diensten aan ondernemingen.

- het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm en voor elke duur aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarmee een participatieverhouding bestaat, evenals het verlenen van aval voor diezelfde ondernemingen.

- het waarnemen van mandaten als bestuurder of vereffenaar van vennootschappen, al dan niet verbonden ondernemingen of waarmee een participatieverhouding bestaat.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of op elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, syndicaten of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar ondernemingen te bevorderen, of de afzet van haar producten te vergemakkelijken, en voor zover de wet dit niet verbiedt. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zo in België als in het buitenland, door alle middelen en op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zal achten, en die niet in strijd zijn met de vigerende wetgeving. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

DUUR.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt HONDERDDUIZEND EURO (¬ 100.000,00).

Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

JAARVERGADERING BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste zaterdag van de maand mei om acht uur dertig.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats op hetzelfde uur. Een bijzondere of buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist. Deze aandeelhoudersvergaderingen mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die éénvijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De aandeelhoudersvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

BESTUURSORGAAN.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

BESTUURSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee (2) zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie (3) of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

BOEKJAAR JAARREKENING JAARVERSLAG.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een zaakvoerder.

Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek van vennootschappen. Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid 1 van het Wetboek van vennootschappen.

WINSTVERDELING.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf procent (5%) afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve ééntiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder netto-actief moet worden verstaan: het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

1.het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

2.behoudens in uitzonderingsgevallen, te vernielden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

ONTBINDING EN VEREFFENING

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Zij kunnen pas in functie treden nadat de rechtbank van koophandel hun benoeming heeft bevestigd. Als de rechter de benoeming van een vereffenaar niet wil bevestigen of homologeren, stelt hij zelf een vereffenaar aan, eventueel op voordracht van de algemene vergadering. De vereffenaar(s) moet(en) tijdens de zesde en de twaalfde maand van het eerste jaar van vereffening verslag uitbrengen bij de rechter door middel van een vereffeningsstaat. Vanaf het tweede jaar van vereffening volstaat één per jaar. Voor zij de vereffening afsluiten, moet(en) de vereffenaar(s) een plan met de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voorleggen aan de rechtbank die uitdrukkelijk zijn instemming moet betuigen met dit plan.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

SLOT EN OVERGANGSBEPALINGEN

VERKRIJGING VAN RECHTSPERSOONLIJKHEID

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, paragraaf 4 van het Wetboek van vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffe van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van vennootschappen.

BENOEMING VAN EEN NIET STATUTAIR ZAAKVOERDER

Onmiddellijk heeft de oprichter beslist te benoemen tot eerste, niet statutaire, zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur: de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid ARTA INVEST, gevestigd te 8020 Hertsberge (Oostkamp), Kasteeldreef 62, ingeschreven in het rechtspersonenregister met ondernemingsnummer 0819.532.709 en met als vaste vertegenwoordiger de heer POELVOORDE Ronny, wonende te 8020 Hertsberge (Oostkamp), Kasteeldreef 62.

Haar mandaat is bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Ondergetekende Notaris wijst erop dat de zaakvoerder mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zal zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, overneemt. In toepassing van zelfde artikel kan de vennootschap overgaan tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld %rée de ondertekening van de oprichtingsakte.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op éénendertig december tweeduizend en twaalf.

EERSTE JAARVERGADERING

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en dertien.

VOLMACHT FORMALITEITEN KBO - BTW

De oprichter geeft bij deze bijzondere volmacht aan Martens Marc, Geerwijnstraat 12 - 8000 Brugge, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen, en voor de aanvraag van een BTW nummer.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL. Notaris Karel Vandeputte.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
ARTA BUILDING

Adresse
PRIESTERSSTRAAT 2, BUS 1 9600 RONSE

Code postal : 9600
Localité : RENAIX
Commune : RENAIX
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande