ARTA INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARTA INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 819.532.709

Publication

13/05/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

V hI

beh

aa

Bel

Staz

Gent

A fdelhig Oudenaarde

3O APR. 2014

Griffie

Ondernemingsnr : 0819.532.709

Benaming

(voluit) : ARTA INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm bvba

Zetel Priestersstraat 2, bus 'I te 9600 Ronse

(volledig adres)

Onderwerp akte: BEVESTIGING ZETELVERPLAATS1NG - WIJZIGING DATUM JAARVERGADERING - ONTSLAG EN BENOEMING - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ARTA INVEST", met maatschappelijke zetel te 9600 Ronse, Priestersstraat 2, bus 1, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Oudenaarde met ondernemingsnummer 0819.532.709, gehouden en afgesloten voor het ambt van Meester Karel Vandeputte, notaris met standplaats te Roeselare, op zeventien april tweeduizend veertien, neergelegd ter registratie, dat met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen werden genomen:

EERSTE BESLISSING: BEVESTIGING ZETELVERPLAATSING

De vergadering neemt kennis van de beslissing van de zaakvoerder de dato twee februari tweeduizend en twaalf, zoals gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van acht maart daarna, onder nummer 12052369, waarbij werd beslist om de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen naar 9600 Ronse, Priestersstraat 2 bus 1.

De vergadering beslist tot aanpassing van de tekst van artikel 2 van de huidige statuten om het in overeenstemming te brengen met deze beslissing, door het vervangen van de eerste zin van artikel 2 van de statuten door de volgende zin:

'De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9600 Ronse, Priestersstraat 2 bus 1.".

TWEEDE BESLISSING: WIJZIGING DATUM JAARVERGADERING

De vergadering beslist tot wijziging van de datum waarop de jaarvergadering zal worden gehouden, zodat deze voortaan zal gehouden worden op de twintigste van de maand juni om negen uur, zelfs als dit een zon- of feestdag is.

De vergadering beslist, in navolging van deze beslissing, tot aanpassing van de tekst van artikel 11 van de huidige statuten, door het schrappen van de volgende zinnen:

"De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste zaterdag van de maand mei om negen uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats op hetzelfde uur."

om deze te vervangen door de volgende zin:

"De jaarvergadering zal gehouden worden op de twintigste van de maand juni om negen uur, zelfs als dit een zon- of feestdag is.".

DERDE BESLISSING: ONTSLAG ZAAKVOERDER  BENOEMING STATUTAIR ZAAKVOERDER - BENOEMING OPVOLGEND STATUTAIR ZAAKVOERDER

1. Ontslag niet-statutaire zaakvoerder

De vergadering beslist om, met onmiddellijke ingang, te ontslaan als niet-statutair zaakvoerder van de

vennootschap:

-De heer POELVOORDE Ronny, voornoemd, wonende te 8020 Oostkamp, Kasteeldreef 62.

De vergadering verleent hem kwijting over het gevoerde beleid tot op heden. De definitieve kwijting zal

desgevallend gegeven worden na afsluiting van het boekjaar en goedkeuring der rekeningen.

2. Benoeming statutaire zaakvoerder

De vergadering beslist om, met onmiddellijke ingang en voor de duur van de vennootschap, te benoemen

tot statutair zaakvoerder:

-De heer POELVOORDE Ronny, voornoemd, wonende te 8020 Oostkamp, Kasteeldreef 62,

Zijn mandaat is bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

De aldus nieuw benoemde statutaire zaakvoerder, hier aanwezig als voormeld, verklaart zijn mandaat te

aanvaarden en verklaart niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van dit mandaat.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

A Y

b" -"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

3. Benoeming opvolgend statutair zaakvoerder

De vergadering beslist te benoemen tot opvolgend statutair zaakvoerder van de vennootschap:

-Mevrouw MAEYENS Nele, voornoemd, wonende te 8020 Oostkamp, Kasteeldreef 62.

Mevrouw MAEYENS Nele, voornoemd, aanwezig als voormeld, verklaart dit mandaat van zaakvoerder-

opvolger te aanvaarden en op heden niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling die zich daartegen

verzet.

4. Aanpassing statuten

De vergadering beslist tot aanpassing van de tekst van de statuten om deze in overeenstemming te brengen

met deze beslissingen, door het toevoegen, in fine van artikel 20 van de statuten, van de volgende tekst:

Niet statutaire zaakvoerder

De benoeming van een niet-statutaire zaakvoerder geschiedt met een gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen.

Behoudens andersluidende overeenkomst is een niet-statutaire zaakvoerder ad nutum afzetbaar en wordt over zijn ontslag beslist met een gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen.

Statutaire zaakvoerder

De heer POELVOORDE Ronny, wonende te 8020 Oostkamp, Kasteeldreef 62, is benoemd tot enige statutaire zaakvoerder voor de duur van de vennootschap.

De duur van het mandaat van een statutaire zaakvoerder is onbeperkt, en zijn afzetting kan slechts plaatshebben hetzij om gewichtige redenen en mits statutenwijziging, hetzij met eenparig goedvinden van aile vennoten, met inbegrip van de stem van de zaakvoerder indien hij vennoot is, en mits statutenwijziging.

Beëindiging mandaat zaakvoerder  gevolgen

Het overlijden of het aftreden van een zaakvoerder, om welke reden ook, brengt, zelfs als hij vennoot is, de ontbinding van de vennootschap niet teweeg.

Deze regel geldt ook ingeval van rechterlijke onbekwaarriverklaring, faillissement of onvermogen van een zaakvoerder; het voorvallen van een van deze gebeurtenissen rechtvaardigt een onmiddellijke beëindiging van de functie van een zaakvoerder.

Zaakvoerder - opvolger

In geval van overlijden of ontslag van de voornoemde statutaire zaakvoerder, of in geval deze niet meer in staat is zijn functie waar te nemen, zal deze van rechtswege als statutair zaakvoerder opgevolgd worden door: -Mevrouw MAEYENS Nele, wonende te 8020 Oostkamp, Kasteeldreef 62.

Wanneer, wegens overlijden of om één of andere reden de statutaire zaakvoerder zijn functie neerlegt, wordt het bestuur verzekerd door de overblijvende zaakvoerder(s), alsmede de zaakvoerder-opvolger.

Wanneer er echter geen zaakvoerder meer is moet, door de vennoot die de meeste aandelen bezit, een algemene vergadering bijeengeroepen worden binnen de maand na het neerleggen van de functie om in zijn vervanging te voorzien

Bezoldiging

Het mandaat van zaakvoerder is bezoldigd in geld en/of in nature, tenzij de algemene vergadering beslist het mandaat niet te bezoldigen.".

VIERDE BESLISSING: VERDUIDELIJKING VAN DE RECHTEN VAN DE VRUCHTGEBRUIKER BIJ OPSPLITSING VAN HET EIGENDOMSRECHT VAN DE AANDELEN

De vergadering beslist tot aanpassing van de tekst van de huidige statuten ter verduidelijking van de rechten van de vruchtgebruiker bij opsplitsing van het eigendomsrecht van de aandelen in blote eigendom en vruchtgebruik, door:

-het schrappen van de volgende zin in artikel 7 van de statuten:

"Wanneer het aandeel toebehoort aan blote eigenaars en vruchtgebruikers worden aile rechten, inbegrepen het stemrecht, uitgeoefend door de vruchtgebruiker(s)."

-het toevoegen van de volgende tekst in fine van artikel 7 van de statuten, inzake de rechten verbonden aan de aandelen in onverdeeldheid of bezwaard met vruchtgebruik:

"Indien aandelen opgesplitst zouden zijn in blote eigendom en vruchtgebruik, komen de rechten, behoudens andersluidende overeenkomst tussen de betrokkenen, in aile gevallen en dus zowel op de gewone, de bijzondere als de buitengewone algemene vergadering toe aan de vruchtgebruiker, met inbegrip van het stemrecht ingeval van fusie of met fusie gelijkgestelde verrichting, splitsing, partiële splitsing, inbreng of verkoop van een algemeenheid, ontbinding, kapitaalverhoging en kapitaalvermindering, tenzij in die gevallen waar deze statuten het anders regelen of er dwingende wetsbepalingen bestaan die hiervan afwijken.

De vruchtgebruiker zal zijn rechten steeds ter goeder trouw uitoefenen, rekening houdend met het belang van de blote eigenaar en met de verplichting de substantie in stand te houden, gelet op de bestemming ervan.

In geval van kapitaalvermindering en vereffening komen, wat de aandelen betreft die met vruchtgebruik bezwaard zijn, de uitgekeerde bedragen in eigendom toe aan de blote eigenaar op last evenwel voor de blote eigenaar om de ontvangen geldsom te plaatsen op een geblokkeerde bankrekening die op naam van de blote eigenaars en de vruchtgebruikers gezamenlijk zal worden geopend met het oog op de uitoefening van het vruchtgebruik door de vruchtgebruiker, die zodoende zijn vruchtgebruik zal uitoefenen op deze geldsom en dit op basis van zaakvervanging.

Gebeurt de kapitaalvermindering of de vereffening in natura, dan komen de activa bij toepassing van het principe van zaakvervanging, in vruchtgebruik toe aan de vruchtgebruiker en het blote eigendomsrecht aan de blote eigenaar. De vruchtgebruiker en de blote eigenaar maken terzake dan de nodige afspraken.

Indien aandelen opgesplitst zouden zijn in blote eigendom en vruchtgebruik, dan worden met de termen "vennoot" en "vennoten" in deze statuten, tenzij uitdrukkelijk anders bepaald, steeds de vruchtgebruiker(s) bedoeld.".

-net tussenvoegen van een nieuwe derde alinea in de tekst van artikel 11 van de statuten, inzake de jaarvergadering of buitengewone algemene vergadering, welke alinea zal luiden als volgt:

"iedere vennoot kan steeds een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van de vennoten bijeenroepen. Indien aandelen zijn opgesplitst in blote eigendom en vruchtgebruik hebben zowel de vmetgebruiker, als de blote eigenaar toegang tot de algemene vegadering, maar wordt het stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker.".

VIJFDE BESLISSING: AANPASSING VAN DE STATUTEN AAN DE GEWIJZIGDE WETGEVING INZAKE ONTBINDING EN VEREFFENING

De vergadering beslist tot wijziging van de huidige statuten om deze in overeenstemming te brengen met de gewijzigde regelgeving aangaande de ontbinding en vereffening van vennootschappen, door het vervangen van de tekst van artikel 27 van de huidige statuten door de volgende tekst

"E3ij ontbinding met vereffening wordt de wijze van vereffening bepaald en worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering.

Zij kunnen pas in functie treden nadat de voorzitter van de bevoegde rechtbank hun benoeming heeft bevestigd. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan.

Het benoemingsbesluit van de vereffenaar kan één of meer alternatieve kandidaat-vereffenaars bevatten, eventueel in volgorde van voorkeur, voor het geval de benoeming van de vereffenaar niet wordt bevestigd of ' gehomologeerd door de voorzitter van de rechtbank. Zo de voorzitter van de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, wijst hij één van deze alternatieve kandidaten aan als vereffenaar.

" Voldoet geen enkele van de kandidaten aan de door de wet gestelde voorwaarden, dan wijst de voorzitter van de rechtbank zelf een vereffenaar aan.

Behoudens ingeval van vereffening en ontbinding in één akte overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen moet(en) de vereffenaar(s) tijdens de zevende en de dertiende maand na de

" invereffeningstelling een omstandige staat van de toestand van de vereffening, opgesteld aan het einde van de zesde en twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar, overmaken aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft. Vanaf het tweede jaar van vereffening volstaat één per jaar.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars, een advocaat, een notaris dan wel een zaakvoerder van de vennootschap bij eenzijdig verzoekschrift overeenkomstig de bepalingen van het Gerechtelijk Wetboek het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende categorieën schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van het arrondissement waarbinnen de vennootschap op het ogenblik van de indiening van dit eenzijdig verzoekschrift haar zetel heeft. Voormeld verzoekschrift mag worden ondertekend door de vereffenaar(s), door een advocaat, door een notaris dan wel door een zaakvoerder van de vennootschap.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaande betalingen te doen.

Na betaling van de schulden, lasten en vereffeningskosten, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.".

ZESDE BESLISSING: OPDRACHT TOT COÖRDINATIE VAN DE STATUTEN EN VOLMACHT VOOR DE ADMINISTRATIEVE FORMALITEITEN

De vergadering besluit om over te gaan tot de coördinatie van de statuten en geeft hiertoe de nodige opdracht,

De vergadering verleent hiertoe aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

ZEVENDE BESLISSING: MACHTIGING BESTUURSORGAAN

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan het bestuursorgaan om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL. Notaris Karel Vandeputte.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie proces-verbaal dd. 17/04/2014 - gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 25.05.2013, NGL 21.06.2013 13202-0419-013
21/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 26.05.2012, NGL 15.06.2012 12178-0114-014
08/03/2012
ÿþM4PDF 11.1

uern,

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

J~.

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Kasteeldreef 62,8020 Hertsberge, België

Ondernemingsnr : 0819.532.709

Benaming (voluit) : Arta Invest (verkort)

Rechtsvorm : Zetel :

(volledig adres)

Onderwerpen) akte :Zetelverplaatsing bij beslissing zaakvoerders Tekst

" M I NITEUR BELGE . R irai) VAN t=+.MP F r4DiZi

9 -02- 2012 BRUCCE (.4fi ^iing BÉvûr.:)

~ ~`~ ç~~" leBEL! ISCH STAATSBLAD Griffie - " ~;

Uittreksel uit het verslag van de zaakvoerder dd 02 februari 2022

De zaakvoerder van de BVBA Arta Invest heeft beslist om de zetel van de vennootschap te verplaatsen naar 9600 Ronse, Priestersstraat 2 bus 1 en dit met ingang van heden.

Poelvoorde Ronny Zaakvoerder

*12052369

Op de laatste blz. van Luik à vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaiis, hetzij van de persë(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

01/02/2012
ÿþI r

,91

\ '1

n:---

beh

aa

Bel Staa

M90 Worp 15 t

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONlTEUc BEL GELEGD ter GRIFFIE der

R }iï'BAt3K VAN KOOPHANDEL TF

2 4 -01_2012 BRUGGE (Afdeling Brugge)

LGlSCH 0 9 JAN. 2012

ST~,n,TSSL,qp Griffle(vitrier

I h1I I I Il Il I1l III I IllI liii II I1I

*iaoae~~s*

Ondernemingsnr : Benaming

(voluil) (verkorl)

0819.532.709 Arta Invest

r

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Kasteeldreef 62, 8020 Oostkamp, België

Uittreksel uit akte benoeming zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Uittreksel uit het verslag van de Bijzondere Algemene Vergadering dd 22 december 2011 : De bijzondere algemene vergadering, beslist met algemeenheid van stemmen

" om volgende persoon te benoemen tot zaakvoerder vanaf 01 januari 2012 : Maeyens Nele

" dat het mandaat van zaakvoerder bezoldigd is

Poelvoorde Ronny

Zaakvoerder

Op de laatste blz van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(er:)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

23/05/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 18.05.2011, NGL 20.05.2011 11115-0437-011
27/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 20.06.2015, NGL 20.07.2015 15325-0445-014
26/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 20.06.2016, NGL 19.07.2016 16335-0241-014

Coordonnées
ARTA INVEST

Adresse
PRIESTERSSTRAAT 2, BUS 1 9600 RONSE

Code postal : 9600
Localité : RENAIX
Commune : RENAIX
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande