ARTEC ONTWERP TECHNIEK

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARTEC ONTWERP TECHNIEK
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 542.805.664

Publication

11/12/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13307526*

Neergelegd

09-12-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0542805664

Benaming (voluit): Artec ontwerp + techniek

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9120 Beveren, Grote Kouterstraat(VRA) 111

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Cédric ROEGIERS, geassocieerd notaris, te Vrasene, gemeente Beveren, op 06 december 2013, dat er een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht, waarvan het uittreksel luidt als volgt:

1. Oprichters: 1) de Heer DE MEURICHY Didier, wonende te 9120 Vrasene, gemeente Beveren, Grote Kouterstraat 111 en 2) Mevrouw DE WILDE Tess, wonende te 9120 Vrasene, gemeente Beveren, Grote Kouterstraat 111.

2. Naam en rechtsvorm:  Artec ontwerp + techniek , Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

3. Zetel: 9120 Vrasene, gemeente Beveren, Grote Kouterstraat 111.

4. Doel: De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of

voor rekening van derden, of door deelname van dezen:

- het uitoefenen van de activiteiten van ingenieurs en aanverwante technische adviseurs, exclusief

landmeters;

- het uitoefenen van de activiteiten van bouwarchitecten;

- het uitoefenen van de activiteiten van interieurarchitecten;

- Overige technische testen en toetsen;

- Overige gespecialiseerde wetenschappelijke en technische activiteiten;

- Overige zakelijke dienstverlening, n.e.g.;

- Elektrotechnische installatiewerken aan gebouwen;

- Elektrotechnische installatiewerken, uitgezonderd aan gebouwen;

- Reparatie van machines;

- Detailhandel in computers, randapparatuur en software in gespecialiseerde winkels;

- Detailhandel in elektrische huishoudapparaten in gespecialiseerde winkels;

- Groothandel in elektrische huishoudelijke apparaten en audio- en videoapparatuur;

- Groothandel in elektrisch materiaal, inclusief installatiemateriaal

- Bouw van gebouwen; ontwikkeling van bouwprojecten;

- Exploitatie van en handel in onroerend goed

Zij heeft in het algemeen de volle rechtsbekwaamheid om alle industriële, commerciële, financiële,

burgerlijke, roerende en onroerende handelingen en verrichtingen te voltrekken die een rechtstreeks

of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn

dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele

vergemakkelijken.

Zij kan belangen nemen door associatie, inbreng, fusie, inschrijving, participaties en financiële

tussenkomst of op gelijk welke andere wijze, in alle vennootschappen, verenigingen of

ondernemingen met een identiek, gelijklopend of samenhangend doel met het hare, of die van aard

kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen of een bron van afzetten te

vormen.

De vennootschap mag gelden lenen en ontlenen aan en van derden, alsmede aan of door één of

meerdere vennoten of zaakvoerders van de vennootschap.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurders, volmachthouder, mandataris of

vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan zich borgstellen of zakelijke zekerheden verstrekken ten voordele van derden,

ondernemingen of vennootschappen waarin zij een belang bezit als mede  eigenaar, vennoot,

schuldeiser of anderszins.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

5. Kapitaal: Bij de oprichting, is het maatschappelijk kapitaal vastgesteld achttienduizend

zeshonderd euro (18.600 EUR).

Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen met stemrecht, zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van een honderd zesentachtigste van het maatschappelijk kapitaal.

Alle aandelen werden onderschreven door inbreng in speciën en volgestort ten belope van zevenduizend euro (7.000,00 ¬ ).

6. Boekjaar: Gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde kalenderjaar. Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt afgesloten op éénendertig december tweeduizend veertien.

7. Jaarvergadering, voorwaarden van toelating en van stemuitoefening: Ieder jaar op de derde vrijdag van de maand juni om tien uur en voor de eerste maal in tweeduizend vijftien.

Op de algemene vergadering geeft ieder aandeel recht op één stem, onder voorbehoud van de wettelijke en statutaire bepalingen betreffende de aandelen zonder stemrecht.

8. Bepalingen voor het aanleggen van reserves, winstverdeling en toekenning van het vereffeningsresultaat: Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de te bestemmen winst van het boekjaar Van de jaarlijkse nettowinst wordt minstens vijf ten honderd (5%) voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen; totdat deze één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van het bestuursorgaan.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoende volstorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volstort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

9. Bestuur: Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering.

Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben. Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders, leden van de directieraad of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn tot aan de herroeping van het mandaat door de vennoten..De aftredende zaakvoerders zijn herkiesbaar. Het mandaat van de uittredende zaakvoerder verstrijkt onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van vennoten, die tot de nieuwe benoeming is overgegaan.

De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding. Een statutaire zaakvoerder kan slechts ontslagen worden bij eenparigheid van stemmen van de vennoten, met inbegrip van de stem van de zaakvoerder indien hij vennoot is, of wegens ernstige redenen wanneer de algemene vergadering hiertoe besluit met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging, onverminderd een mogelijk rechterlijke toetsing.

Indien er meer dan twee zaakvoerder benoemd zijn, vormen deze het college van zaakvoerders. Indien er een college van zaakvoerders is, benoemt dit college van zaakvoerders onder haar leden een voorzitter. Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter, wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren van de aanwezige zaakvoerders

Als er slechts één zaakvoerder is, heeft deze de meest uitgebreide macht om alle daden van beschikking en van bestuur te stellen, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren, die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van alle handelingen waarvoor volgens de statuten en het Wetboek van Vennootschappen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting

Luik B - Vervolg

door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die door het Wetboek van Vennootschappen of de statuten van de vennootschap aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

Het bestuursorgaan mag welbepaalde bevoegdheden in een bijzondere volmacht overdragen aan elke persoon die zij bekwaam zou achten.

De algemene vergadering kan een zaakvoerder ad hoc benoemen in de zin van het Wetboek van vennootschappen. Die zaakvoerder ad hoc beschikt over dezelfde bevoegdheden als een zaakvoerder, in geval van belangenconflict tussen hem en de vennootschap

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt rechtsgeldig de vennootschap, in en buiten rechte, in alle rechtshandelingen en akten, met inbegrip van die akten die de tussenkomst vereisen van een openbaar ambtenaar.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door een zaakvoerder worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn. Bekendmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

Binnen het kader van hun mandaat is de vennootschap geldig vertegenwoordigd door bijzondere gevolmachtigden.

De vennootschap wordt in het buitenland vertegenwoordigd door iedere persoon daartoe uitdrukkelijk aangesteld door het bestuursorgaan.

Wanneer één of meer zaakvoerders rechtstreeks of onrechtstreeks een belang hebben van vermogensrechterlijke aard dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid behoort van het bestuursorgaan, zullen zij zich gedragen naar de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

Het mandaat van zaakvoerder is principieel onbezoldigd. De algemene vergadering kan echter beslissen om hiervan af te wijken en beslissen over het al dan niet vergoeden van de opdracht van zaakvoerder door het toekennen van een vaste of variabele bezoldiging. In voorkomend geval wordt het bedrag ervan door de algemene vergadering vastgesteld en komt ten laste van de algemene kosten van de vennootschap.

Normale en gerechtvaardigde uitgaven en kosten, welke de zaakvoerder(s) doen gelden als gedaan in de uitoefening van hun mandaat, zullen worden vergoed en onder de algemene kosten in rekening worden gebracht.

10. Benoemingen: Werden tot zaakvoerder benoemd:

1) de Heer De Meurichy Didier, voornoemd;

2) Mevrouw De Wilde Tess, voornoemd;

Hun mandaat is bezoldigd tenzij de algemene vergadering hierover anders beslist.

11. Overname verbintenissen: Alle verbintenissen en alle daaruit voortvloeiende rechten en verplichtingen die door de comparanten in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting werden gesteld, worden overgenomen door de bij deze akte opgerichte vennootschap op voorwaarde dat de vennootschap binnen de twee jaar na het ontstaan van deze verbintenissen het in artikel 68 van het Wetboek van Vennootschappen bedoelde uittreksel heeft neergelegd en deze verbintenissen bij beslissing van de zaakvoerder(s) door de vennootschap worden overgenomen binnen de twee (2) maanden nadat de vennootschap het in artikel 68 van het Wetboek van Vennootschappen bedoelde uittreksel heeft neergelegd.

12. Volmacht: De Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met beperkte Aansprakelijkheid  ALASKA Antwerpen - Waasland , met maatschappelijke zetel te 9220 Hamme, Zwaarveld 41 D, vertegenwoordigd door de heren David Franssens, Cedric Claes en/of mevrouw Carine Dhaen, elk met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, of elke andere door hem aangewezen persoon, is aangewezen als lasthebber ad hoc van de vennootschap, alle documenten te ondertekenen en alle nodige formaliteiten te vervullen bij de administratie van de B.T.W. en met het oog op de inschrijving bij de Kruispunt Bank van Ondernemingen. Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om alle verbintenissen in naam van de vennootschap aan te gaan, alle nuttige verklaringen af te leggen en alle documenten te ondertekenen en in het algemeen alles te doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van het mandaat waarmee hij belast is.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL, ENKEL DIENEND TER PUBLICATIE IN DE BIJLAGE TOT HET BELGISCH STAATSBLAD.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

03/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 30.07.2015 15361-0253-014

Coordonnées
ARTEC ONTWERP TECHNIEK

Adresse
GROTE KOUTERSTRAAT 111 9120 VRASENE

Code postal : 9120
Localité : Vrasene
Commune : BEVEREN-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande