ARTEFACTO

Association sans but lucratif


Dénomination : ARTEFACTO
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 820.444.905

Publication

27/12/2013
ÿþ-re MOD 2.2

F0d`, i 3 ; In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



Ondememingsnr : 820 ..444.905

Benaming

(voluit) : ArteFacto vzw

(verkort) :

Rechtsvorm : Vereniging zonder Winstoogmerk

Zetel : Hollebeekpark 6 A 9820 Merelbeke

Onderwerp akte : Vrijwillige vereffening - sluiting vereffening

Op 30 november 2013 is de Bijzondere Algemene Vergadering bijeengekomen en heeft de volgende beslissingen genomen:

" Overeenkomstig Art. 35 van de statuten wordt beslist om de vereniging te ontbinden. De doelen van de vereniging blijken in de huidige economische omstandigheden moeilijk te bereiken. De Raad Van Bestuur heeft al haar verplichtingen nagegaan en vastgesteld dat er geen schulden zijn, nog openstaande verplichtingen. Met unanimiteit van stemmen wordt daarom besloten om tot ontbinding van de vzw over te gaan.

" Alle bestuurders, met name Tessa De Buysere, Koenraad Goris en Marleen Coppens worden ontslagen en Koenraad Goris wordt aangeduid als vereffenaar. Hij krijgt de toestemming om alle activa te verzilveren en de passiva af te lossen. Zijn mandaat is onbezoldigd.

" De Raad van Bestuur beslist over de bestemming van het resterend vermogen dat wordt toegekend aan een andere vereniging zonder winstoogmerk met een gelijkaardig of verwant doel, werkzaam in Belgie. Deze vereniging zonder winstoogmerk betreft Klein Duimpje vzw, Berkenrodelei 74, 2660 Antwerpen.

" Op de algemene Vergadering van 30 november 2013 werd met unanimiteit van stemmen besloten tot ontbinding van de vzw ArteFacto over te gaan. De algemene vergadering duidt ook de vereniging Klein Duimje vzw aan als vereniging waaraan het netto-actief wordt overgemaakt.

" De vereffenaar heeft nagegaan en verzekert dat alle rekeningen betaald zijn en dat er geen schulden meer openstaan of geen tegoeden meer zijn. Het netto-actief bedraagt 5.400 EUR.

" Er wordt tevens beslist om de vereffening als beëindigd te verklaren. De sluiting van de vereffening wordt uitgesproken en er wordt verklaard dat de vereniging zonder winstoogmerk ArteFacto heeft opgehouden te bestaan, zelfs vocr de behoefte van de vereffening. Er wordt volledige décharge geleverd aan de vereffenaar voor de uitoefening van zijn mandaat. Het mandaat neemt daartoe een einde.

" De boeken en de documenten van de ontbonden en de vereffende vereniging zullen toevertrouwd worden aan Koenraad Goris, Berkenrodelei 78, 2660 Antwerpen, die de bewaring ervan gedurende een periode van vijf jaar op zich zal nemen.

" De vereffenaar zal deze beslissingen laten publiceren en neerleggen via de griffie van de rechtbank van koophandel.

Koenraad Goris

Vereffenaar

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

I i IIA





NE ER G E If E G D

1 3 -12- 2013

I2ECHTÛAN~AN

~ KOt7PHA.~D , ~rxxENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
ARTEFACTO

Adresse
HOLLEBEEKPARK 6A 9820 MERELBEKE

Code postal : 9820
Localité : MERELBEKE
Commune : MERELBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande