ARTIKLIMA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARTIKLIMA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 443.050.270

Publication

25/06/2014 : DE045644
13/11/2014
ÿþmal 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van r- akte

GRIFFIE RECHTBAN KOOPHANDEL GENT

0 3 NOV. 2014

AFDELING DENDERMONDE

1111111 lHhlIlHI li 111H

*19206963*

ICI

ICI

Griffie

Ondememingsnr : 0443.050.270

Benaming (voluit) : Artikiima

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Zwaarveld 9 A

9220 Hamme

Onderwerp akte :WIJZIGING MAAATSCHAPPELIJKE NAAM -- WIJZIGING MAATSCHAPPELIJK DOEL  KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN SPECIËN MET UITGIFTE VAN NIEUWE AANDELEN -AANPASSING AAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN -STATUTENWIJZIGINGEN

Uittreksel uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de bvba, ARTIKLIMA, met maatschappelijke zetel te 9220 Hamme, Zwaarveld 9 A, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent met ondernemirigsnummer 0443.050.270, opgemaakt door notaris Sophie VAN dER BIEST te Dendermonde op 31 oktober 2014, te registreren,; waaruit blijkt dat de vergadering onder meer beslist heeft:

1. de naam van de vennootschap met ingang vanaf heden te wijziging van "ARTIKLIMA" naar "EXCECON".

2. de activiteiten van de vennootschap te wijzigen en dienovereenkomstig de tekst van? artikel 3 van de statuten te vervangen door de volgende:

"De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor; rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon:

De aan- en verkoop, in- en uitvoer, groot- en kleinhandel van: - luchtbehandelings-, luchtverversings- en ventilatietoestellen, zowel stekkerklare toestellen als; eenheden passend in een totaal-installatie, zowel voor wat betreft de toestellen zelf als ook; luchtkanalen, roosters, materialen en toebehoren.

- de elektrische installatie en het regeltechnisch gedeelte, inclusief de bijbehorende toestellen en :;

materialen.

- koelinstallaties, inclusief de bijhorende toestellen en materialen.

"

- van alle goederen en materialen welke verband houden met koel-, klimatisatie-, verwarmings- en elektrische installaties.

- toestellen voor waterbehandeling in de meest uitgebreide zin van het woord, luchtbevochtigers en i luchtontvochtigers, toestellen voor de productie van warm water door accumulatie, warmteterugwinning, ontkalking, waterverwarmers en alle andere toestellen of gedeelten van; installaties die daarmee verband houden.

geothermische warmtepompen,

alle bij voornoemde werkzaamheden aanvullende leveringen van toestellen en materialen, zelfs al zouden die niet rechtstreeks verband houden met het voornoemde, in de mate dat zij bijkomstig zijn en de vennootschap aan de wettelijke verplichtingen voldoet om deze activiteiten te mogen uitvoeren. - Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle; verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijk rechten, zoals de aan-i

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hekzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, de ruil, de verkaveling, de onroerende Ieasing en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

- Het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen, alle verrichtingen niet betrekking tot roerende goederen en rechten van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, huur-en verhuur, ruil, beheer en valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, obligaties, aandelen en staatsfondsen.

- Het verwerven en aanhouden van participaties in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliën-vennootschappen of  ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

- Het waarnemen van alle bestuursopdrachten in andere rechtspersonen, het uitoefenen van opdrachten en functies die rechtstreeks of onrechtstreeks met het maatschappelijk doel verband houden, de functie van vereffenaar van vennootschappen;

- Het verlenen van adviezen en dienstprestaties van financiële, technische, commerciële, juridische of administratieve aard, onder meer met betrekking tot analyse en onderzoek, adviesverstrekking, initiatief en organisatie, beheer, controle en toezicht; audit , consulting- en managementprestaties, marketing, dit alles in de ruimste zin, met uitzondering van adviesverschaffing inzake beleggingen en geldplaatsingen; het verlenen van bijstand, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, marketing, productie, personeelszaken en algemeen bestuur; het verlenen van alle dienstprestaties en het uitvoeren van alle opdrachten onder de vorm van organisatiestudies, expertises, technische handelingen en raadgevingen of andere op eender welk vlak;

- Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatie-ondernemingen;

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen in pand geven en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, voor haarzelf en zelfs voor alle andere derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet."

3. het maatschappelijk kapitaal met een bedrag van vijftigduizend euro (50 000,00 E) te verhogen, door middel van inbreng in speciën, om het te brengen van vijfendertigduizend

euro (35 000,00 E) naar vijfentachtigduizend euro (85 000,00 E), met uitgifte van vijftig (50) nieuwe aandelen met een uitgifteprijs van duizend euro (1 000,00 EUR) per aandeel, die negenhonderd drieënvijftig euro drieëndertig cent (953,33 E) hoger ligt dan de

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, heizij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

4 mod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



fractiewaarde van de bestaande aandelen, bedragende zesenveertig komma zevenenzestig euro (46,67 E), doch overeenstemt met de intrinsieke waarde.

De uitgifteprijs van de nieuwe aandelen zal geheel bestemd worden naar de rekening "kapitaal".

De vijftig (50) nieuwe aandelen zullen dezelfde fractiewaarde bezitten als de oude en hieraan volledig gelijk zijn wat de rechten en verplichtingen betreft. Zij zullen deelnemen in de winst van het lopende boekjaar pro rata temporis.

4. de statuten aan te passen aan de hierboven genomen beslissingen en aan de vigerende wetgeving en in het bijzonder aan het Wetboek van Vennootschappen en over te gaan tot volledige herwerking, herschrijving en hernummering van de statuten en vaststelling van een nieuwe tekst der statuten, met behoud van de essentiële kenmerken van de vennootschap.

5. volmacht te verlenen aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een bvba A.D.P. Accountants, te Dendermonde, J. Van Bogaertstraat 19, aan haar zaakvoerder(s) en medewerker(s), elk met de mogelijkheid om alleen op te treden en met recht van indeplaatsstelling, om in naam en voor rekening van de vennootschap, over te gaan tot de wijzigingen bij de B.T.W. en in het ondernemingsloket.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2014 - Annexes du Moniteur belge VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL "

NOTARIS SOPHIE VAN DER BIEST,'

Tegelijk neergelegd: afschrift van de akte - bijzonder verslag" , .e zaakvoerder de dato

19 oktober 2014 met staat van activa en passiva 'per_ ,30 september 2014



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/07/2013 : DE045644
21/06/2012 : DE045644
07/07/2011 : DE045644
15/06/2010 : DE045644
15/07/2009 : DE045644
27/06/2008 : DE045644
27/07/2007 : DE045644
27/07/2006 : DE045644
07/07/2005 : DE045644
15/06/2004 : DE045644
03/07/2003 : DE045644
04/07/2001 : DE045644
17/06/2000 : DE045644
13/02/1991 : DE45644

Coordonnées
ARTIKLIMA

Adresse
ZWAARVELD 9A 9220 HAMME (O.-VL.)

Code postal : 9220
Localité : HAMME
Commune : HAMME
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande