ARTITEX

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARTITEX
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 545.748.526

Publication

13/02/2014
ÿþmod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffue van de akte



e

1111111t 11.111 IIl

GRIFFIE RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

- 1,1 FER. 2014

DENDEaeNDE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

4- ----

- - ----- 

Ondernemingsnr ; StÇ. Sà4

Benaming (voluit) : artitex

(verkort) :

Rechtsvorm coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Arnhoutstraat 20

9111 Belsele

Onderwerp akte :Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Jan Boeykeris te Antwerpen op 30 januari 2014, blijkt dat eeni vennootschap werd opgericht met volgende kenmerken:

-RECHTSVORM + NAAM: coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de naam! 'artItex".

-ZETEL: 9111 Belsele, Arnhoutstraat 20; RPR Dendermonde.

-DOEL: De vennootschap heeft tot doel:

Het ontwerpen van materiële en immateriële objecten, het specificeren van de structurele eigenschappen van te produceren objecten in het algemeen en van textiel, behang, goederen bedoeld voor in- en exterieur decoratie en aanverwanten in het bijzonder;

Studie, opvolging en advies omtrent trends inzake materiaal gebruik en verkoop, kleuren, productieprocessen van goederen bedoeld voor in- en exterieur decoratie en aanverwanten en van promotie-en ander koop bevorderende materialen;

Het ontwikkelen, coördineren, plannen en (laten) produceren van objecten op grond van eigen ontwerpen of' eigen fotografie en van (aangepaste) ontwerpen of fotografie aangekocht door of voor derden;

Het opvolgen van de productie en van de kwaliteit van de geproduceerde goederen hieronder tevens, : begrepen het voeren of beheren, plannen coördineren van laboratorium tests als ook het opvolgen en beantwoorden van mogelijke klachten omtrent de kwaliteit van de geproduceerde goederen;

Het plannen, coördineren, organiseren en realiseren van de aankoop van materialen die nodig of nuttig zijn' voor de ontwikkeling van, productie van, promotie van of handel in textiel, behang, goederen bedoeld voor in-en exterieur decoratie en aanverwanten.

Het adviseren, ontwikkelen, coördineren, plannen, produceren van verkoop bevorderende materialen waaronder o.a. begrepen fotografie.. Het voeren of tussenkomen in het marketing proces;

Het voeren van iedere mogelijke activiteit die tot doel heeft om goederen of diensten te verkopen. Dit houdt onder andere in het leggen van commerciële contacten, zowel voor eigen rekening als voor rekening van: derden, zowel op nationaal ais op internationaal gebied;

Het verstrekken van advies in de gebieden management - waaronder tevens begrepen het uitoefenen van: 1 bestuursmandaten in derde vennootschappen, marketing, sales, public relations en aanverwante technische: vakgebieden. Het verstrekken van opleiding binnen deze gebieden.

Het verwerven van participaties in gelijk welke bestaande of op te richten vennootschap of onderneming, in: België en in het buitenland, met een doel dat identiek, gelijkwaardig, verwant of complementair is met dat van: de vennootschap, of dat nuttig is voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap.

De participatie kan genomen worden bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of gelijk welke andere vorm;

De vennootschap mag zowel in België als in het buitenland aile industriële, handels-, roerende-, onroerende- en financiële verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks dienstig zijn om haar: activiteiten uit te breiden.

Deze opsomming is beperkend.

De vennootschap mag haar doel zowel rechtstreeks als door bemiddeling van derden verwezenlijken.

De vennootschap kan door middel van inbreng, inschrijving, fusie of gelijk welke andere manier belangen verwerven in elke onderneming, vereniging, bestaande of op te richten vennootschap, waarvan het doel gelijkaardig, analoog, aansluitend of gewoon nuttig is tot de verwezenlijking van het geheel of een deel van haar maatschappelijk doel.

Damennootschap mag);le functies van bestuurder of yereffenaar waarnemen in alle rechtspersonen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

mod11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Zij mag aile roerende en onroerende goederen als investeringen verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

De vennootschap mag zekerheden stellen voor alle rechtspersonen waarbij zij rechtstreeks of onrechtstreeks belangen heeft,

De vennootschap mag aile industriële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen, die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van het maatschappelijk doel, met inbegrip van het deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in nauw verband met het hare staat, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan tevens het mandaat van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen waarnemen

-DUUR: De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd.

-KAPITAAL: Het maatschappelijk kapitaal is onbeperkt en is deels vast en deels veranderlijk.

Het vast gedeelte van het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00), gesplitst in honderdtwintig (120) aandelen.

Op het volledige maatschappelijk kapitaal werd ingeschreven door inbreng in geld, als volgt:

1. door mevrouw Gyselinck Brigitte, wonende te 9111 Belsele, Arnhoutstraat 20, tot beloop van zesduizend tweehonderd euro (E 6.200,00,00)  waarvan nog twee/derden te volstorten - ter vergoeding waarvan veertig (40) aandelen worden toegekend, genummerd van 1 tot en met 40.

2. doormevrouw Claessens Nancy, wonende te 9000 Gent, Désiré Fiévéstraat 64, tot beloop van zesduizend tweehonderd euro (E 6.200,00)  waarvan nog twee/derden te volstorten - ter vergoeding waarvan veertig (40) aandelen worden toegekend, genummerd van 41 tot en met 80.

3. door de heer Pické Didier, wonende te 1860 Meise, Beiaardlaan 14, tot beloop van zesduizend tweehonderd euro (E 6.200,00)  waarvan ncg twee/derden te volstorten - ter vergoeding waarvan veertig (40) aandelen worden toegekend, genummerd van 81 tot en met 120.

Elk aandeel werd voor één derde volstortDoor ondergetekende notaris is bevestigd dat gemeld bedrag van E 6.200 werd gestort op een bijzondere rekening bij BNP Paribas Fortis, en dat de wettelijk voorschriften van plaatsing en volstorting van het kapitaal werden nageleefd.

-BESTUUR: Het bestuur van de vennootschap wordt uitgeoefend door twee of meerdere bestuurders, Indien er twee bestuurders zijn besturen zij samen de vennootschap. Indien er meerdere bestuurders zijn vormen zij een college. De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering voor een door haar bepaalde termijn die verstrijkt met de afsluiting van de gewone algemene vergadering.

De uittredende bestuurders zijn herbenoembaar.

De raad van bestuur van de vennootschap is bevoegd om alle handelingen te verrichten in naam van de vennootschap en tot verwezenlijking van haar doel, behalve die welke door de wet of door onderhavige statuten worden voorbehouden aan de algemene vergadering

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, alsook de vertegenwoordiging van de vennootschap wat het dagelijks bestuur aangaat, opdragen aan één of meer personen, al dan niet bestuurder, die individueel, gezamenlijk, dan wel als college moeten optreden.

De raad van bestuur mag bijzondere machten verlenen aan één of meer personen van haar keuze. De raad van bestuur bepaalt de wedde of vergoedingen van die lasthebbers.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college wordt de vennootschap bij alle rechtshandelingen, jegens derden en in rechtszaken als eiser of als verweerder, verbonden door twee bestuurders die gezamenlijk optreden of  binnen het kader van het dagelijks bestuur - door een gedelegeerd bestuurder die alleen optreedt Wanneer de vennootschap optreedt als bestuurder van andere vennootschappen dan wordt de vennootschap enkel rechtsgeldig vertegenwoordigd door de vaste vertegenwoordiger die alleen handelt.

-BENOEMING EERSTE BESTUURDERS: Als eerste bestuurders worden voor de duur van zes (6) jaar benoemd:

1) mevrouw Gyselinck Brigitte, voornoemd;

2) mevrouw Claessens Nancy, voornoemd;

3) de heer Pické Didier, voornoemd.

Het mandaat van bestuurder zal onbezoldigd uitgeoefend worden, zolang de algemene

vergadering hierover niet anders beslist.

De bestuurders zijn terstond in vergadering bijeengekomen om, onder de opschortende vocrwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap, in hun midden tot gedelegeerd bestuurder te benoemen voor de duur van haar mandaat als bestuurder mevrouw GYSELINCK Brigitte.

-COMMISSARIS: Bij toepassing van artikel 141 van het Wetboek van vennootschappen wordt beslist geen commissaris te benoemen.

-GEWONE ALGEMENE VERGADERING: De gewone algemene vergadering wordt gehouden op de voorlaatste dinsdag van de maand juni om 19.00 uur, in de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de oproepingsbrieven aangeduid.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de algemene vergadering op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden.

De besluiten worden genomen meerderheid tegen minderheid van aile vennoten.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/02/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Iedere vennoot heeft recht op één stem per onderschreven aandeel. Blanco stemmen of onthoudingen

worden beschouwd aI9 nietige stemmen. Betreffende personen is de stemming geheim.

De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in 2015.

-VOORWAARDEN TOELATING TOT DE VERGADERING EN UITOEFENING STEMRECHT:

Ieder vennoot mag zich op de algemene vergadering bij schriftelijke volmacht laten vertegenwoordigen, door

een andere stemgerechtigde vennoot of door een derde die als volmachtdrager door de vergadering wordt

toegelaten. Rechtspersonen kunnen evenwel vertegenwoordigd worden op elke wijze die hun statuten

voorzien.

Om geldig te zijn moet de volmacht schriftelijk zijn en dient zij melding te maken alle agendapunten.

-BOEKJAAR: Het boekjaar begint op één januari (01/01) en eindigt op eenendertig december (31/12).

Het eerste boekjaar zal worden afgesloten op 31 december 2014,

-AANLEGGEN RESERVESNERDEL1NG VAN DE WINST:

De te bestemmen winst zoals deze blijkt uit de jaarrekening, wordt besteed ais volgt:

- ten minste vijf ten honderd wordt vooraf genomen voor de wettelijke reserve en dit zolang de reserve niet

een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt;

- op verzoek van de raad van bestuur kan een deel van de winst worden gereserveerd:

- het saldo wordt verdeeld onder de vennoten in evenredigheid tot het aandelenbezit en/of door middel van

een tantième toe te kennen aan de bestuurders, tenzij afwijkende modaliteiten zouden zijn bepaald in het

huishoudelijk reglement.

-BIJZONDERE VOLMACHT

Bijzondere volmacht met recht van in de plaatsstelling wordt gegeven aan de heer Rudy DE PROL,

wonende te 9000 Gent, Oude Houtlei 120-118, om de vennootschap te vertegenwoordigen ten aanzien van het

Ondernemingsloket en de Kruispuntbank voor Ondernemingen, en ten aanzien van de btw-administratie, voor

de inschrijving van de vennootschap en elke latere wijziging daarvan.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor ontIedend uittreksel Notaris Jan Boeykens

Samen hiermee neergelegd: afschrift akte.



Op de laatste biz. van Luik B vermeiden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/06/2015
ÿþ.4

>.IotiWoni'11 1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

A IV

*15079623*

Ondememingsnr : 0545 748 526

Benaming

(voluit) : artitex

(verkort) :

Rechtsvorm : Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Arnhoutstraat 20 - 9111 Belsete

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming bestuurder

Uit de notulen van de algemene vergadering van 02/05/2015 gehouden op de zetel van de vennootschap blijkt dat de vergadering benoemt met ingang van 01/05/2015 ais bestuurder

STERENT! GCV

Gamsterstraat 13

2850 Boom

RPR Antwerpen BE-0628.865.549

Het mandaat is bezoldigd

Dit besluit wordt genomen met éénparigheid van stemmen.

Tevens neemt de raad van bestuur kennis van de aanstelling van een vaste vertegenwoordiger door

STENBENTI GCV:

Mevrouw Stéphanie Van Hissenhoven wonende te 2850 Boom, Gamsterstraat 13 (NN. 79.10.03-118.66)

Getekend, Brigitte Gyselinck, gedelegeerd bestuurder

CRiE-nC RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL. GENT

2 7 MEI 2015

AFDELING ~~N.i )=

DERMOND

Op de laatste blz. van Luik l3 vermelden : iiecto : Naam en ttoedanigheld van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

01/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 21.06.2016, NGL 26.08.2016 16488-0554-010

Coordonnées
ARTITEX

Adresse
ARNHOUTSTRAAT 20 9111 BELSELE

Code postal : 9111
Localité : Belsele
Commune : SINT-NIKLAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande