ARTRUN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARTRUN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 567.885.114

Publication

20/11/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

18-11-2014

Griffie

*14310971*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0567885114

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

ARTRUN

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een akte verleden voor meester Stijn RAES, notaris te Gent, op 17 november 2014, dat:

De heer PERGOOT Joeri, wonende te Heusden (B-9070 Destelbergen), Mareldongen, 8 de volgende vennootschap heeft opgericht:

RECHTSVORM EN NAAM

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de naam "ARTRUN".

ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Heusden (B-9070 Destelbergen), Mareldongen, 8. DOEL

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland voor haar eigen rekening of voor rekening van derden: het geven van adviezen, het maken van studies, het voorbereiden en op gang brengen van alle mogelijke organisatiesystemen en beleidssystemen; studie-, organisatie- en adviesbureau betreffende bedrijfseconomische aangelegenheden, zoals planning, organisatie, veiligheid, marketing, personeelsbeleid en efficiënt beheer van ondernemingen, het verstrekken van alle diensten, en activiteiten in verband met administratie, het beleid, de controle en beheer van handels- en industriële ondernemingen op alle niveaus; informatieverwerking en dienstbureau voor derden, delegatie van gespecialiseerd personeel; technisch en commercieel personeel delegeren in het domein van bedrijfseconomische aangelegenheden, zoals planning, organisatie, veiligheid, marketing, personeelsbeleid en efficiënt beheer van ondernemingen, het verstrekken van alle diensten, en activiteiten in verband met administratie, het beleid, de controle en beheer van handels-en industriële ondernemingen op alle niveaus; het realiseren, produceren en distribueren van informatie van allerlei aard via eender welke drager; overige zakelijke dienstverlening, niet eerder genoemd; het nemen van participaties in bedrijven, alsmede de controle van hun beheer of de deelneming in het beheer door het uitoefenen van mandaten in deze bedrijven; het optreden als tussenpersoon inzake handel in goederen en diensten, in de ruimste zin van het woord, waaronder verstaan makelaarsactiviteiten, commissiehandel en agentuur zowel in binnen als buitenlandse handel; alle activiteiten en handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met (i) het ontwerp, de organisatie en de uitbating van bedrijfsfeesten, beurzen, concerten, conferenties, congressen, (zakelijke) evenementen, optredens, reizen, feestelijkheden en manifestaties, seminaries, (ii) publiciteit, promotie en marketing in het algemeen, alsmede (iii) het beheer, de verhuring en de uitbating van gebouwen, uitrusting en materialen met het oog daarop; de publiciteit, reclame, marketing en algemene communicatie onder alle vormen en het uitvoeren van alle werken die voor de verwezenlijking van publiciteit, reclame, marketing en algemene communicatie noodzakelijk zijn, zonder enige beperking; advies en analyse van de financiële behoeften van de onderneming en de begeleiding en onderhandeling met financiële instellingen, toezien op de optimale aanwending van kredieten, budgettering en budgetcontrole; de verkoop van eigen handelszaken en van zelf verworven sleutelgeld (overname); verhuur van handelszaken (in stelsel

Onderwerp akte :

Mareldongen(HEU) 8 9070 Destelbergen

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

van vrije geranten); alle onroerende handelingen in de meest uitgebreide zin, met de uitzondering van de activiteiten van makelaar; de vennootschap mag dus onroerende goederen kopen of verkopen, afbreken, bouwen, uitrusten, verdelen, uitbaten, verhuren of andere overeenkomsten met derden in verband met hun gebruik en genot af sluiten, alle zakelijke of persoonlijke rechten op deze goederen verlenen of aanvaarden, alle vormen van promotie voeren, en alle activiteiten van raadgeving en technisch bijstand op onroerende goederen uitoefenen; het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij ook borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels  financiële operaties verrichten, behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan de depositobanken, houders van deposito s op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen; het beleggen van liquiditeiten in roerende waarden.

Deze opsomming is niet limitatief en moet steeds louter exemplatief worden opgevat.

Deze formulering omvat eveneens alles wat in de sectoren, waarin de onderneming actief zal zijn, gebruikelijk is of zou worden.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, onder vorm van loonwerk of vertegenwoordiging op commissie, op alle wijzen die haar het best geschikt lijken.

De vennootschap mag in het algemeen, zelf of door bemiddeling van derden, alle commerciële, burgerlijke, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten die direct of indirect, geheel of gedeeltelijk betrekking hebben op haar doel of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken. Zij kan onder meer elke samenwerkingsovereenkomst afsluiten die verenigbaar is met haar doel.

De vennootschap mag tevens alle verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op de verwerving en het oordeelkundig beheer van alle soorten van roerende goederen of waarden, met inbegrip van beleggingsfondsen, opties, futures of andere bestaande of in de toekomst op de markt komende financiële instrumenten.

Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

DUUR

De vennootschap heeft een onbepaalde duur.

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde. Het moet volledig en onvoorwaardelijk geplaatst zijn.

Inschrijving en volstorting van het kapitaal: op de aandelen werd door de oprichter ingeschreven door middel van een inbreng in geld

Elk aandeel werd evenredig volstort voor een totaal bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 EUR).

Bankattest:

Ondergetekende notaris bevestigt dat conform artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen het bedrag van volstorting gedeponeerd werd op een bijzondere rekening met nummer BE28 0017 4212 2020, bij BNP PARIBAS FORTIS, geopend op 12 november 2014, zoals blijkt uit een door voormelde bank verstrekt bewijs van deze deponering dat aan de notaris werd overhandigd. BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

De zaakvoerder wordt benoemd door de algemene vergadering, voor een periode te bepalen door de algemene vergadering en is steeds door haar afzetbaar.

INTERNE BESTUURSBEVOEGDHEDEN

De zaakvoerder(s) kan(kunnen) alleen alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen (of deze statuten) alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan derden niet worden tegengeworpen.

EXTERNE VERTEGENWOORDIGING

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zullen zij afzonderlijk optreden.

GEWONE ALGEMENE VERGADERING

Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering gehouden - ook jaarvergadering genoemd - op de laatste vrijdag van de maand juni, om negentien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering de eerstvolgende werkdag plaats, op hetzelfde uur.

STEMRECHT

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

BOEKAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

BESTEMMIG VAN DE WINST

Jaarlijks wordt van de nettowinst, zoals die blijkt uit de jaarrekening, ten minste vijf procent (5 %) voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer deze reserve tien procent (10 %) van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van het bestuur, de bestemming ervan bepaalt, mits naleving van de wettelijke bepalingen ter zake.

De uitbetaling van de dividenden heeft plaats op het tijdstip en op de plaats vastgesteld door het bestuur.

Behoudens andersluidende bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, worden de dividenden die niet worden opgevraagd binnen de vijf jaar vanaf hun eisbaarheid eigendom van de vennootschap.

ONTBINDING EN VEREFFENING

Behoudens de gevallen van gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering beraadslagend volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld.

De vennootschap blijft na ontbinding, om welke reden ook, van rechtswege als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot aan de sluiting ervan.

Behoudens de gevallen van gerechtelijke ontbinding, wordt de vereffenaar benoemd door de algemene vergadering. De algemene vergadering bepaalt zijn bevoegdheden, zijn vergoeding, alsook de wijze van vereffening. De vereffenaar treedt pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van diens benoeming. De benoeming van de vereffenaar stelt een einde aan de bevoegdheden van het bestuur.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief onder de vennoten verdeeld, in verhouding met het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd. Indien niet alle aandelen in gelijke verhouding werden volgestort, zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volledig gelijke voet te plaatsen, hetzij door opvragingen van bijkomende stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld of effecten ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden volgestort.

Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

OVERGANSBEPALINGEN

AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar vangt aan op de dag van neerlegging van het uittreksel van deze akte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en zal worden afgesloten op 31 december 2015. DE EERSTE JAARVERGADERING

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in 2016.

BESTUURSORGAAN - CONTROLE

Het aantal zaakvoerders werd bepaald op één (1). Werd tot zaakvoerder benoemd, zonder beperking van duur: voormelde heer PERGOOT Joeri.

In afwijking van de bepalingen van de laatste alinea van artikel 12 van de statuten, zal zijn opdracht bezoldigd worden.

BIJZONDERE VOLMACHT

Bijzondere volmacht werd verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Le Rycke - Vandamme" en haar zaakvoerders gehuisvestigd te Drongen (B-9031 Gent), Bassebeekwegel 17, met bevoegdheid te delegeren, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregis­ter en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTHISCH UITTREKSEL

(Afgeleverd vóór registratie bij toepassing van artikel 173, 1°bis W. Reg.).

(Tegelijk met dit uittreksel werd: een uitgifte van de akte).

Stijn RAES,

Notaris.

05/01/2015
ÿþ4

Motl Word 11.1



in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2015 - Annexes du Moniteur belge Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Mareidongen 8, 9070 Destelbergen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Quasi-Inbreng

Neerlegging van het verslag van de bedrijfisrevisor en het verslag van de zaakvoerder overeenkomstig artikel 222, §1, 2de lid, in fine, van het Wetboek van Vennootschappen, waarbij de vennootschap belangrijke vermogensbestanddelen verkrijgt van haar vennoten-oprichters (quasi-inbreng binnen de twee jaar na de oprichting.

Joeri Pergoot

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11

15 362

Ondernemingsnr : 0567.885.114

Benaming

(voluit) : Artrun

(verkort) :

NEERGELEGD

2 2 DEC. 2014

RECHTBANKMAN KOOPHANDee5111ENT

28/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 24.06.2016, NGL 22.07.2016 16346-0380-008

Coordonnées
ARTRUN

Adresse
MARELDONGEN 8 9070 HEUSDEN(O-VL)

Code postal : 9070
Localité : Heusden
Commune : DESTELBERGEN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande