ARTS-PSYCHIATER MARC SERVAES

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARTS-PSYCHIATER MARC SERVAES
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 635.568.150

Publication

19/08/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15313562*

Neergelegd

17-08-2015

Griffie

Ondernemingsnummer :

0635568150

Benaming (voluit) : ARTS-PSYCHIATER MARC SERVAES

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel : Hazenhof(BEV) 14

(volledig adres) 9120 Beveren

Rechtsvorm :

Onderwerp akte :

~~Uit de akte verleden voor Joost Vercouteren, notaris met standplaats te Beveren op 12 augustus 2015, aangeboden ter registratie, blijkt dat :

De heer SERVAES Marc Amédée Renaat Christiaan, geboren te Leopoldstad (Belgisch Kongo) op 4 april 1955, rijksregisternummer 55.04.04 255-32, echtgenoot van mevrouw VANDYCK Hilde Greta Ghislaine Godelieve, geboren te Bukavu (Democratische Republiek Congo) op 1 november 1958, wonende te 9120 Beveren, Hazenhof 14.

Heeft opgericht : de burgerlijke vennootschap die de vorm aanneemt van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid die hij verklaart op te richten onder de naam :  ARTSPSYCHIATER MARC SERVAES  .

Uit welke statuten blijkt hetgeen volgt :

ARTIKEL EEN - RECHTSVORM EN NAAM.

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap en neemt de rechtsvorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Haar benaming luidt als volgt: ARTS-PSYCHIATER MARC SERVAES.

ARTIKEL TWEE - MAATSCHAPPELIJKE ZETEL.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9120 Beveren, Hazenhof 14.

ARTIKEL DRIE -DOEL.

De vennootschap heeft als doel :

De uitoefening zowel in België als in het buitenland van psychiatrie en psychotherapie door artsen vennoten in de psychiatrie en psychotherapie in naam en voor rekening van de vennootschap, met in-acht-name van de regels van de geneeskundige plichtenleer en met in-acht-name van de normale vergoeding voor het door de artsen vennoten gepresteerde werk, ongeacht de verdeling van de aandelen.

Het uitvoeren van medisch klinisch en medisch wetenschappelijk onderzoek.

Het geven van lezingen en leiden van vergaderingen betreffende medisch klinische en medisch wetenschappelijke activiteiten.

De gegevensverwerking van de activiteiten op vlak van de geestelijke gezondheidszorg en overige gespecialiseerde wetenschappelijke en technische activiteiten.

Curatieve en preventieve activiteiten in de geestelijke gezondheidzorg, geestelijke gezondheidspromotie alsook adviesverlening met betrekking tot kwaliteitsverbetering in de geestelijke gezondheidszorg

De artsen vennoten, die allen lid dienen te zijn van de Orde der Geneesheren, brengen hun volledige medische activiteit in gemeenschap en de daaruit volgende honoraria zullen geïnd worden door en voor de vennootschap.

Het medisch geheim, de vrije artsenkeuze van de patiënt, en de diagnostische en therapeutische vrijheid van elke arts-vennoot dienen gewaarborgd te worden.

Enkel zolang er slechts één vennoot is die alle aandelen bezit, kan de vennootschap als bijkomstig doel, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam, en op voorwaarde dat deze handelingen niet van aard zijn om het burgerlijk karakter van de vennootschap de wijzigen :

Oprichting

Burgerlijke vennootschap onder vorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de inrichting, de huur en verhuur, de ruil, en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan-en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

Zij mag bij wijze van inbreng in geld of in natura, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen. Deze opsomming is limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs en mogen in ieder geval in geen enkele mate aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen. De vennootschap kan dit bijkomend doel niet nastreven zodra er twee of meer vennoten zijn.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen haar goederen in hypotheek in pand te geven.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle, roerende of onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Het doel kan worden gewijzigd bij statutenwijziging, volgens de bepalingen voorzien in artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

De vennootschap mag deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, doch overeenkomsten, die artsen niet mogen afsluiten met andere artsen of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden. De professionele aansprakelijkheid van elke arts vennoot is onbeperkt.

ARTIKEL VIER - DUUR.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, onder voorbehoud van de vigerende wetten.

ARTIKEL VIJF - KAPITAAL EN AANDELEN - OBLIGATIES.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00), verdeeld in honderd gelijke aandelen, zonder vermelding van de nominale waarde.

ARTIKEL VIJFTIEN - BESTUUR - BENOEMING - ONTSLAG

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, die daarenboven steeds arts-vennoot moeten zijn.

Hun mandaat is beperkt tot de duur van de medische activiteit in de vennootschap.

De enige zaakvoerder zal, of indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder.

ARTIKEL ZESTIEN - VERGOEDING VAN DE ZAAKVOERDERS

Het mandaat van de zaakvoerder is bezoldigd.

De werkverdeling en de vergoeding voor het gepresteerde werk, inclusief de betaling van de bezoldiging als bestuurder en de vergoeding voor kosten en vacaties worden vastgelegd in een schriftelijke overeenkomst onderworpen aan de bepalingen van artikelen 159 tot en met 165 bis Code van Geneesheren.

ARTIKEL ZEVENTIEN - INTERN BESTUUR

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

ARTIKEL ACHTTIEN - EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT

Iedere zaakvoerder kan de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigen.

ARTIKEL NEGENTIEN - BIJZONDERE VOLMACHTEN

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen voor niet-medische zaken.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht. ARTIKEL DRIEENTWINTIG - AANSPRAKELIJKHEID

De professionele aansprakelijkheid van elke arts-vennoot is onbeperkt. De arts-vennoot blijft onbeperkt aansprakelijk voor eventuele beroepsfouten. De arts die een patiënt behandelt zal bijgevolg ten opzichte van deze laatste, als arts persoonlijk aansprakelijk blijven. De arts dient verzekerd te zijn voor zijn medische fouten. De aansprakelijkheid van de vennootschap dient eveneens verzekerd te zijn.

Een natuurlijke persoon kan als enige vennoot slechts in één enkele besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid genieten van de beperkte aansprakelijkheid. Deze natuurlijke persoon wordt geacht hoofdelijk borg te staan voor de verbintenissen van iedere andere besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid die hij nadien alleen zou oprichten of waarvan hij nadien de enige vennoot zou worden, behalve wanneer aandelen wegens overlijden hem overgaan. Deze natuurlijke persoon zal niet langer geacht worden hoofdelijk borg te staan voor de verbintenissen van de in vorige zin bedoelde vennootschap¬pen, zodra een nieuwe vennoot erin wordt opgenomen of zodra de ontbinding ervan wordt bekendgemaakt.

ARTIKEL VIERENTWINTIG - GEWONE, BUITENGEWONE EN ALGEMENE VERGADERING De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt gehouden op de derde zaterdag van de maand mei om elf uur ter zetel. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag, zelfde uur.

ARTIKEL VIJFENDERTIG - BOEKJAAR - JAARREKENING

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maakt de zaakvoerder een inventaris, een staat van activa en passiva en een verlies- on winstrekening op die ter goedkeuring aan de jaarlijkse algemene vergadering zullen voorgelegd worden.

ARTIKEL ZESENDERTIG - BESTEMMING VAN DE WINST - RESERVE

Jaarlijks wordt van de zuivere winst van de vennoot¬schap tenminste vijf ten honderd vooraf genomen om het wettelijk reservefonds te vormen totdat dit tien ten hon¬derd van het kapitaal bedraagt.

De aanwending van het saldo van de zuivere winst wordt volledige overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering.

Tot het aanleggen van een conventionele reserve dient te worden besloten met éénparigheid van aan alle aandelen verbonden stemmen.

Benoeming van een niet-statutair zaakvoerder

Vervolgens heeft de oprichter beslist te benoemen tot niet-statutaire zaakvoerder, waarvan het mandaat is beperkt tot de duur van de medische activiteit in de vennootschap : de heer Marc Servaes, voornoemd.

Begin en afsluiting van het eerste boekjaar

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op 31 december 2016.

Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de derde zaterdag van de maand mei om elf uur. Volmacht

De oprichter geeft bij deze bijzondere volmacht aan de heer Jos Aelbrecht, partner van Baker Tilly Belgium, kantoor houdende te 9300 Aalst, Kareelstraat 120-124 om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, de Kruispuntpuntbank Ondernemingen, de ondernemingsloketten, de Griffie van de Rechtbank van Koophandel, de Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen, zowel voor de inschrijving en aansluiting, als voor elke latere wijziging en/of aanpassing.

VOOR BEKNOPT EN BEREDENEERD UITTREKSEL

11/07/2017 : ME. - JAARREKENING 31.12.2016, GGK 10.06.2017, NGL 04.07.2017 17279-0358-015

Coordonnées
ARTS-PSYCHIATER MARC SERVAES

Adresse
HAZENHOF 14 9120 BEVEREN-WAAS

Code postal : 9120
Localité : BEVEREN-WAAS
Commune : BEVEREN-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande