ARTSENASSOCIATIE DEWAELE - CLYMANS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARTSENASSOCIATIE DEWAELE - CLYMANS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.953.549

Publication

03/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 08.06.2013, NGL 29.08.2013 13487-0478-011
22/01/2013
ÿþMod Ward 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

Î V JAN. 2013

RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL TE GENT

driftre

Ondernemingsnr : 0832.953.549

Benaming

(voluit) : Artsenassociatie Dewaele - Clymans

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Evenakkerstraat 4, 9890 Vurste - Gavere

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerleggen verslagen quasi inbreng

Verslag zaakvoerders en verslag bedrijfsrevisor bij het verkrijgen van belangrijke vermogensbestanddelen van één van de zaakvoerders in toepassing van artikel 220 W. Venn.

IIlIIemNlgIIiou

X

Getekend,

Steven Dewaele,

Zaakvoerder.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

" Verso : Naam en handtekening.

29/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 09.06.2012, NGL 28.08.2012 12456-0125-009
31/01/2011
ÿþsd

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



lii NEERGELEGD

*11016375*

ber

aa

Be Stae



1 9 JAN. 1011

KO~x~c6ráffi~~ic OI?HA:'" :DEL TE C'EN











Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persó(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondememingsnr : Benaming

(voluit) : Artsenassociatie Dewaele - Clymans

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Evenakkerstraat 4 te 9890 Vurste - Gavere

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte, verleden voor ons, meester Lien Couck, notaris te Aalst, op zeventien januari tweeduizend en elf, blijkt dat:

1. Mevrouw CLYMANS Lore, geboren te Kinshase op 8 maart 1974, NN 740308 334-31, wonende te 1840. Londerzeel, Bloemstraat 23.

2. de heer DEWAELE Steven André, geboren te Deinze op 19 juni 1973, NN 730619 217-12, wonende te 1840 Londerzeel, Bloemstraat 23.

Welke comparanten ondergetekende notaris verzocht hebben de oprichting te acteren van een burgerlijke; vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Artsenassociatie: Dewaele  Clymans'.

Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op HONDERD ZEVENENDERTIGDUIZEND EURO (137.000,00 ¬ ), vertegenwoordigd door honderd aandelen zonder nominale waarde, ieder aandeel; vertegenwoordigend één/honderdste van het kapitaal.

Dit bedrag wordt door de comparanten volledig onderschreven en volgestort ten belope van 47.000,00 E. Het gehele kapitaal is geplaatst en dat als volgt op de aandelen wordt ingeschreven:

-Mevrouw Clymans voor 50 aandelen

-De heer Dewaele voor 50 aandelen

Het volgestorte gedeelte van het kapitaal, hetzij 47.000,00 ¬ , werd gestort bij de Fintro BANK op naam van; de vennootschap in oprichting zoals blijkt uit het attest door voornoemde instelling afgeleverd op 11 januari 2011 en waarvan het origineel bij ondergetekende notaris bewaard blijven.

Ondergetekende notaris bevestigt dat deze deponering heeft plaatsgevonden overeenkomstig de wet. ZETEL De zetel is gevestigd te 9890 Vurste-Gavere, Evenakkerstraat 4.

De maatschappelijke zetel kan bij beslissing van de zaakvoerders worden verplaatst binnen België, met: naleving van de taalwetgeving. De zaakvoerders zorgen voor de bekendmaking van het besluit tot" zetelverplaatsing in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De zetelverplaatsing zal vooraf worden meegedeeld aan de provinciale raad van de orde van geneesheren.

De arts-vennoot kan een bijkomende praktijk vestigen mits voorafgaande goedkeuring door de raad van de orde van geneesheren. Na het bekomen van deze toelating kan de vennootschap bij de beslissing van haar' bevoegd orgaan, hiertoe overgaan.

DOEL De vennootschap heeft tot doel:

De uitoefening van de geneeskunde met respectievelijke discipline anesthesie en algemene geneeskunde; door de geneesheer-vennoten, in naam en voor rekening van de vennootschap, met inachtneming van de regels van de geneeskundige plichtenleer.

Het verstrekken van medische adviezen en raadgevingen.

Om dit doel te bereiken kunnen volgende middelen worden aangewend:

Het inrichten van algemene diensten, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde; activiteiten, met inbegrip van een medisch secretariaat.

De aankoop en het huren van alle medische apparatuur en machines.

De mogelijkheden scheppén om de arts-vennoten toe te laten zich verder te bekwamen ten einde hun' disciplines bij te blijven; het doorgeven van kennis door het geven van onderwijs of door publicatie.

Het relatieve aandelenbezit der vennoten dient zich te verhouden naar hun respectievelijke activiteit in de vennootschap. De verdeling der aandelen onder de geneesheren-vennoten mag niet beletten dat elke arts;; vennoot een normale vergoeding krijgt voor het als bedrijfsleider gepresteerd werk.

®-~39.R535~ 1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2011- Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan bovendien aile werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn recht-streeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen; ze kunnen hiertoe de nodige middelen ter beschikking te stellen van de vennoten, de inning der erelonen en het dragen van de uitgaven van deze activiteit, de verwezenlijking van professionele bijscholing en internationale contacten, het inrichting van een medische bibliotheek, het verschaffen van alle materiële, technische, administratieve en financiële organisatie en infrastructuur, zonder dat deze opsomming beperkt is.

De activiteiten van de vennootschap dienen uitgeoefend te worden met inachtname van wettelijke en administratieve regels ter zake en de regels van de geneeskundige ethiek en plichtenleer. Zij zal onder meer de vrijheid van artskeuze, diagnose en therapie, alsmede het beroepsgeheim, doen respecteren en de noodzakelijke maatregelen treffen om commerciële exploitatie en overconsumptie van de geneeskunde en collusie te weren.

De vennootschap mag geen overeenkomsten afsluiten, die voor een arts verboden zijn.

De vennootschap zal niet zelf de geneeskunde beoefenen; dit zal enkel gebeuren door de vennootschap aangewezen vennoot (vennoten), wiens professionele aansprakelijkheid onbeperkt is.

De arts-vennoten verbinden er zich toe hun volledige medische activiteit in de vennootschap in te brengen.

De professionele aansprakelijkheid van de arts-vennoot of anesthesist is steeds onbeperkt. De arts-vennoot of anesthesist die een patiënt behandelt, zal bijgevolg tegenover deze laatste, persoonlijk ver-antwoordelijk blijven. De arts-vennoot dient verzekerd te zijn voor zijn medische fouten. De aansprakelijkheid van de vennootschap dient eveneens verzekerd te zijn.

In het algemeen kan de vennootschap alle maatregelen treffen tot vrijwaring van haar rechten en kan zij alle om het even welke verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks aansluiten bij of bijdragen tot de bevordering van haar doel.

In geen geval mogen de vennootschapsrechtelijke activiteiten leiden tot een inbreuk op de geneeskundige plichtenleer.

De vennootschap kan eveneens, doch uitsluitend als bijkomstig doel, het beheer uitoefenen over alle roerende en onroerende goederen die haar toebehoren, alsook alle bewerkingen doen van roerende en onroerende aard, op voorwaarde dat deze handelingen niet van aard zijn het burgerlijk karakter van de vennootschap te wijzigen en hierdoor op geen enkel ogenblik aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke commerciël activiteit ook.

Beslissingen in verband met het investeringsbeleid dienen te gebeuren mits unanimiteit.

DUUR De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur, vanaf heden.

De vennootschap kan ontbonden worden bij beslissing van de algemene vergadering die beraadslaagt zoals voor de wijziging van de statuten is voorzien.

BESTUUR De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders-vennoten, die het beroep van arts uitoefenen en ingeschreven zijn op de lijst van de Orde der Geneesheren.

Het mandaat van de zaakvoerder is van beperkte duur, zijn mandaat loopt voor de duur van maximum tien jaar.

INTERN BESTUUR De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intem bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken is niet tegenstelbaar aan derden.

EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

DELEGATIE De zaakvoerder kan voor één of meerdere niet-medische handelingen zijn bevoegdheid overdragen aan een derde persoon niet-vennoot mits dit geschiedt bij herrroepbare en specifieke volmacht. De volmachtdrager verbindt de vennootschap binnen de noodzakelijk beperkte omvang van zijn mandaat.

TOEZICHT Enkel in de gevallen waarin dit wettelijk verplicht is, of indien de algemene vergadering zulks bepaalt, zal het toezicht van de vennootschap opgedragen worden aan één of meer commissarissen, benoemd onder de leden van het Instituut der bedrijfsrevisoren. Zij worden benoemd door de Algemene vergadering met inachtneming van de wettelijke bepalingen.

De bezoldigingen van de commissaris(sen) bestaat in een vast bedrag, dat bij aanvang en voor de duur van hun opdracht wordt vastgesteld door de algemene vergadering met inachtneming van de wettelijke bepalingen.

Wordt geen commissaris benoemd dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming werd benoemd of indien deze vergoeding te haren laste gelegd werd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen warden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap.

GEWONE ALGEMENE VERGADERING

De gewone algemene vergadering zal jaarlijks gehouden worden in de zetel van de vennootschap, of op een andere plaats in België, aan te duiden in de oproepingen, op de tweede zaterdag van de maand juni van ieder jaar om 14 uur. Indien deze dag een feestdag is zal de vergadering doorgaan op de eerstvolgende werkdag.

BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

De buitengewone algemene vergadering zal in de voor-waarden voorzien door de wet, op elk tijdstip kunnen samengeroepen worden door de zaakvoerders of door de vennoot of vennoten die minstens één/vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen.

"

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Zij verkiest de zaakvoerders, stelt hun vergoedingen vast en beslist over de wijzigingen aan de statuten;

haar dagorde zal in de oproeping vastgesteld worden. Zij beslist alleen over de punten die op de dagorde staan.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

WINST

Het batig saldo van de resultaatrekening, na aftrok van de algemene onkosten en de bezoldigingen van de

zaakvoerders alsook van de afschrijvingen, geeft de jaarlijkse winst van de vennootschap aan.

Op deze winst wordt een voorafneming van minimum vijf ten honderd gedaan, bestemd voor de wettelijke

reserve. Deze voorafneming is niet meer verplichtend van zodra de wettelijke reserve een tiende van het

maatschappelijk kapitaal bereikt heeft. "

De rest zal ofwel verdeeld worden ofwel overgedragen worden op het nieuwe boekjaar, ofwel geheel of gedeeltelijk verbruikt worden tot het vormen van buitengewone reserves, volgens de beslissingen van de algemene vergadering bij unanimiteit van stemmen.

NIET-AANSTELLING VAN EEN COMMISSARIS

De oprichter verzoekt mij, notaris, nog te acteren dat hij, op grond van te goeder trouw verrichte schattingen, tot het besluit gekomen is dat de vennootschap vrijgesteld is van de verplichting een commissaris te benoemen en dat hij ook geen commissaris wenst te benoemen.

EERSTE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

Onmiddellijk nadat de vennootschap zoals hoger gemeld is opgericht, is de eerste buitengewone algemene vergadering samengekomen, die mag beslissen over alle zaken die opgenomen zijn in de dagorde.

De buitengewone algemene vergadering heeft beslist aan te stellen tot niet-statutaire zaakvoerders voor de duur van tien jaar: de heer Dewaele en mevrouw Clymans beiden voornoemd, die verklaren te aanvaarden en niet getroffen te zijn door een besluit dat zich daartegen verzet.

Hun mandaat is bezoldigd tenzij andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

De zaakvoerders geven hierbij volmacht aan FISKONTA, teneinde alle formaliteiten te verrichten op het ondeme-mingsioket en bij de fiscale administraties.

Artikel 60 Vennootschappenwetboek

De oprichters verklaren overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, de verbintenissen over te nemen die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sedert 1 december 2010, waaronder de aankoop van de woning te 9890 Vurste-Gavere, Evenakkerstraat 4, dit onder opschortende voorwaarde van het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid door de neerlegging van het uittreksel van onderhavige akte op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel. De verbintenissen aangegaan sedert de oprichting en vooraleer de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL. Notaris Lien Couck.

Neergelegd: uitgifte van oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 14.06.2015, NGL 21.08.2015 15447-0088-011
01/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 11.06.2016, NGL 29.08.2016 16491-0087-011

Coordonnées
ARTSENASSOCIATIE DEWAELE - CLYMANS

Adresse
EVENAKKERSTRAAT 4 9890 GAVERE

Code postal : 9890
Localité : GAVERE
Commune : GAVERE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande