ARZONI TAILORS

NV


Dénomination : ARZONI TAILORS
Forme juridique : NV
N° entreprise : 536.368.131

Publication

14/02/2014 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
30/12/2013
ÿþ Mod Word 11.1

Luik B,; In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



*13195464*

V beh II 11

aa

Bel Stat

i

~:º%-~~~~~?~~'~-

~ B DGP~ ~~~~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0536.368.131

Benaming

(voluit) : ARZONI TAILORS

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 1731 Asse - Nieuwe Steenweg 8

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Uittreksel uit het proces-verbaal van de algemene vergadering van de Vennootschap gehouden op 11 december 2013:

"De Algemene Vergadering van de Vennootschap beslist om de maatschappelijke zetel van de Vennootschap te verplaatsen naar 9042 Desteldonk, Keurestraat 29, en geeft volmacht aan Meester Matthias Gesquière, voornoemd, om In naam en voor rekening van de Vennootschap de zetelverplaatsing te registreren en te Laten publiceren in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad,"

Matthias Gesquière

Bijzondere volmachtdrager

- Tegelijk hierbij neergelegd: kopij proces-verbaal van de algemene vergadering dd.11 december 2013

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

12/07/2013
ÿþ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

03JUIL 2013

IJSSEL

IIN N



*13107479*

Ondernerningsnr : O53(U . 36g a'. X134

Benaming

(rolurt) : Arzoni Tailors

(verkort'}

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 1731 Zéllik, Nieuwe Steenweg 8 (volledig adres)

Onderwerp akte ; oprichting

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Paul HENRIST, geassocieerd notaris te Merelbeke met standplaats Bottelare, op vijfentwintig juni tweeduizend dertien, dat:

* 1. De naamloze vennootschap "EURO GROUP HOLDING", met maatschappelijke zetel te 9042 Desteldonk, Keurestraat 29, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent met ondernemingsnummer 0450.025.263 en gekend als BTW-plichtige onder het nummer BTW BE0450.025.263.

Opgericht onder de benaming "WASCO" ingevolge akte verleden voor notaris Pierre Impe te Poperinge op twaalf mei negentienhonderd drieënnegentig, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van zesentwintig mei daarna, onder het nummer 1993-05-261064,

2, De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "D-Projects Management", met maatschappelijke zetel te 9042 Desteldonk, Keurestraat 29. Ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent met ondernemingsnummer 0619.445.904 en gekend ais BTW-plichtige onder het nummer BTW BE089 9.445.904.

Opgericht ingevolge akte verleden voor notaris Anne Pede te Merelbeke-Bottelare op vijf oktober tweeduizend en negen, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van zesentwintig oktober daarna, onder het nummer 09151217,

* een naamloze vennootschap voor onbeperkte duur hebben opgericht onder de naam van "Arzoni Tailors", met zetel te 1731 Zellik, Nieuwe Steenweg 8; waarvan het maatschappelijk kapitaal honderd vijfentwintigduizend euro (125.000,00 EUR) bedraagt, verdeeld in honderd (100) aandelen zc nder aanduiding van nominale waarde, eik vertegenwoordigend één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal en waarop is ingeschreven als volgt,

- door voornoemde naamloze vennootschap "EURO GROUP HOLDING" werd ingeschreven op tachtig (80) aandelen, waarop honderdduizend euro (¬ 100.000,00) werd volstort;

- door voornoemde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "D-Projects Management" werd ingeschreven op twintig (20) aandelen, waarop vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00) werd volstort.

De inschrijvers verklaren dat alle aandelen waarop zij hebben ingeschreven valstort zijn tot beloop van honderd vijfentwintigduizend euro (¬ 125.000,00), welk bedrag zich vanaf heden ter beschikking van de vennootschap bevindt, zoals blijkt uit het bankattest afgeleverd door ING op vijfentwintig juni tweeduizend dertien, dat aan de notaris werd overhandigd en in haar dossier bewaard zal blijven.

* De vennootschap heeft de uitoefening van de volgende verrichtingen tot doel, zowel in België ais in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden of in samenwerking met derden

-'productie en distributie van maat- en uniformkledij voor dames & heren;

- distributie van aile mogelijke accessoires bij maat- en uniformktedij voor dames & heren;

- distributie van schoenen, aanverwanten en accessoires.

Deze aanduiding en opsomming is niet beperkend, doch enkel van aanwijzende aard.

De vennootschap mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig

of bijhorend doel nastreven of die eenvoudig nuttig voor haar zijn.

De vennootschap zal haar doel kunnen verwezenlijken door alle ondernemingen, daden of verrichtingen die er rechtstreeks of onrechtstreeks in verband mee staan, " en dit zowel in eigen naam als door vertegenwoordiging, deelneming of lastgeving, evenals door middel van een bijhuis, filiaal, agentschap of kantoor.

De vennootschap kan belangen nemen door middel van inbreng, fusie, inschrijving of op gelijk welke andere wijze in zaken, ondernemingen, verenigingen, vennootschappen met en gelijk, soortgelijk of samenhangend

........ doel, van aard zijnde het doel van de vennootschap te bevorderen.

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nlen)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan deze prestaties leveren als extern consultant en/of kah voor die doeleinden mandaten, zoals onder meer bestuurder of vereffenaar, opnemen in andere vennootschappen.

De vennootschap kan handelen voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of vertegenwoordiger, Zij mag brevetten, vergunningen of merken die betrekking hebben op haar maatschappelijk doel aankopen, exploiteren en afstaan,

De vennootschap mag in haar belang of in het belang van derden borgen stellen, aval verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken, voorschotten toestaan, leningen en/of kredieten aangaan of verstrekken, behoudens de wettelijke beperkingen terzake.

De vennootschap mag alle industriële, commerciële en financiële roerende en onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar doei, of die zouden kunnen bijdragen om de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of om uit te breiden.

Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de vereiste activiteitenattesten zou beschikken, zullen in onderaanneming worden uitgegeven.

Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel, of wat van aard is de" verwezenlijking ervan te bevorderen.

*De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur samengesteld uit tenminste het wettelijk vereist aantal bestuurders, al dan niet aandeelhouder van de vennootschap. Wanneer op een algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de datum van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling door alle middelen dat er opnieuw meer dan twee aandeelhouders zijn.

Zij worden benoemd door de algemene vergadering. De duur van hun opdracht mag de wettelijk toegelaten maximum duur niet te boven gaan en zij kunnen te allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen. Een bestuurder wordt verkozen bij gewone meerderheid.

Aftredende bestuurders zijn herbenoembaar.

De raad van bestuur wordt voorgezeten door de voorzitter, of, bij diens afwezigheid door de oudste in jaren van de aanwezige bestuurders.

De bestuurders vormen een college dat beraadslaagt en besluit volgens de bepalingen van deze statuten en, bij ontstentenis van zodanige bepalingen, volgens de gewone regels van de beraadslagende vergaderingen.

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter of door twee bestuurders, telkens het belang van het vennootschap dit vereist.

Indien de raad van bestuur slechts twee leden telt, heeft tedere bestuurder het initiatiefrecht tot bijeenroeping.

De vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of in enige andere plaats in België, aangewezen in de oproepingsbrief.

De oproeping tot een vergadering van de raad van bestuur wordt, behoudens in geval van dringende noodzakelijkheid, ten minste vijf volle dagen voor de vergadering verzonden.

De oproeping geschiedt geldig per brief, telefax of e-mail en bevat de agenda.

De raad van bestuur kan slechts beraadslagen en besluiten, wanneer ten minste de meerderheid van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering.

De bestuurder die belet is, kan bij eenvoudige brief, e-mail of telefax volmacht geven aan één van zijn collega's van de raad, maar slechts indien de helft van de bestuurders aanwezig is_ Nochtans kan een bestuurder slechts één medelid van de raad vertegenwoordigen.

De besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Blanco stemmen en onthoudingen worden niet in-aanmerking genomen voor de berekening van de meerderheid, Bij staking van stemmen heeft de bestuurder die de vergadering voorzit, beslissende stem. Deze laatste bepaling wordt voor niet geschreven gehouden zolang de raad van bestuur slechts uit twee leden bestaat.

Met een besluit van de raad van bestuur staat gelijk een gedagtekend stuk dat door alle bestuurders is ondertekend en waarvan in de notulen aantekening is gedaan.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur, worden genomen bij eenparig schriftelijke akkoord van de bestuurders, behoudens voor de vaststelling van de jaarrekening of de aanwending van het toegestane kapitaal.

* a) Indien een bestuurder rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat.strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid behoort van de raad van bestuur, moet hij dit mededelen aan de andere bestuurders en, in voorkomend geval, aan de commissaris vóór de raad van bestuur een besluit neemt.

b) Zijn verklaring, alsook de rechtvaardigingsgronden betreffende het strijdig belang moeten worden opgenomen in de notulen van de raad van bestuur die de beslissing neemt. De raad omschrijft de aard van de beslissing of verrichting, verantwoordt het genomen besluit en vermeldt de vermogensrechtelijke gevolgen ervan in de notulen. Dit laatste wordt in voorkomend geval eveneens opgenomen in het controleverslag dat de commissaris aan de jaarvergadering voorlegt.

* a) De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen van intern bèstuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. De onbevoegdheid van de raad van bestuur, die uit deze bepaling voortvloeit, kan door de vennootschap aan derden worden tegengeworpen.

b) De raad van bestuur kan inzonderheid aan één of meer van zijn leden het intern dagelijks bestuur van de vennootschap opdragen. Een verdeling van taken, kan aan derden niet worden tegengeworpen.

d

N c) Volgens artikel 524bis van het Wetboek van Vennootschappen kan de Raad van Bestuur zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht evenwel betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de Raad van Bestuur zijn voorbehouden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/07/2013 - Annexes du Moniteur belge De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de Raad van Bestuur.

De bevoegdheden die de Raad van Bestuur overdraagt aan het directiecomité zijn beperkt tot de volgende limitatief opgesomde activiteiten:

1, De selectie, aanwerving, opvolging, evaluatie en ontslag van personeelsleden,

2. Het ondertekenen van Openbare Aanbestedingen en Publieke Tenders en offertes.

3. Het vertegenwoordigen van de vennootschap bij openbare (overheids)instanties indien de Raad van Bestuur afwezig of onbeschikbaar zou zijn.

De Raad van Bestuur houdt toezicht op de activiteiten van het Directiecomité.

Voor een geldige beslissing of geldige vertegenwoordiging van de vennootschap door het directiecomité is steeds de handtekening vereist van minstens twee leden van het directiecomité.

Een lid van het directiecomité dat, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van het comité behoort, stelt de andere leden hiervan in kennis voordat het comité beraadslaagt. Voorts moeten de voorschriften van artikel 524 bis van het Wetboek van Vennootschappen in acht genomen worden. "

Enkel en alleen voor de eerste benoeming van de leden van een directiecomité zijn de oprichters-aandeelhouders bevoegd; voor een latere benoeming is dit de Raad van Bestuur.

* De vennootschap is verbonden door de handelingen van de bestuurders die buiten haar doel liggen, zoals dit bepaald is in artikel 4 van deze statuten, onverminderd de aansprakelijkheid van de bestuurders voor de schade die de vennootschap dientengevolge geleden heeft,

* De raad van bestuur vertegenwoordigt als college de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Hij handelt door de meerderheid van zijn leden.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap ten aanzien van derden, in en buiten rechte, rechtsgeldig vertegenwoordigd door twee bestuurders die gezamenlijk optreden of één gedelegeerd bestuurder die alleen kan optreden.

* De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur, alsook de vertegenwoordiging van de vennootschap wat dat bestuur aangaat, opdragen aan ofwel aan één of meerdere van zijn leden die de titel van gedelegeerd  bestuurder dragen, ofwel aan één of meerdere personen buiten haar leden benoemd, die volgens het besluit van de raad van bestuur individueel, gezamenlijk, dan wel ais college moeten optreden,

In het uittreksel van de akte van benoeming moet in ieder geval worden vermeld of de personen die de vennootschap vertegenwoordigen, wat het dagelijks bestuur aangaat, de vennootschap ieder afzonderlijk, gezamenlijk, dan wel als college verbinden.

Tot daden van dagelijks bestuur worden gerekend aile handelingen die dag aan dag moeten worden verricht om de normale gang van zaken van de vennootschap te verzekeren en die, wegens hun minder belang en wegens de noodzakelijkheid een onverwijlde beslissing te nemen, het optreden van de raad van bestuur niet vereisen.

De onbevoegdheid die uit deze bepaling voortvloeit kan, behoudens bekrachtiging door de raad van bestuur, aan derden worden tegengeworpen.

Beperkingen vàn de vertegenwoordigingsbevoegdheid ten aanzien van het dagelijks bestuur kunnen echter niet aan derden worden tegengeworpen.

. * Het orgaan dat volgens de voorgaande artikelen de vennootschap vertegenwoordigt, kan gemachtigden van de vennootschap aanstellen,

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

* Zolang de vennootschap niet verplicht is een commissaris te benoemen, heeft ieder aandeelhouder individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant.

* De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, wordt gehouden op de eerste maandag van mei ter maatschappelijke zetel om 17 uur.

Indien alle aandeelhouders en bestuurders daarmee uitdrukkelijk instemmen, kan de algemene vergadering steeds op een andere datum gehouden worden, doch nooit later dan zes maanden na het afsluiten van het vorig boekjaar. In voorkomend geval vernielden de notulen uitdrukkelijk dat de vergadering als jaarvergadering is bijeengekomen.

Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

Te allen tijde kan een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen ten overstaan van een notaris om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

Bovendien is elke algemene vergadering bevoegd om te beraadslagen en te besluiten in alle aangelegenheden die tot de bevoegdheid van de raad van bestuur behoren, op verzoek van dit orgaan, inzonderheid wanneer dit orgaan in de onmogelijkheid verkeert om tot een besluit te komen.

iedere algemene vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of op de plaats aangewezen in de oproeping.

De raad van bestuur en in voorkomend geval de commissaris zijn verplicht een bijzondere of buitengewone algemene vergadering bijeen te roepen wanneer één of meer aandeelhouders die alleen of gezamenlijk een vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda; zij worden gedaan overeenkomstig de wet.

Elke aandeelhouder kan op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gemachtigde, al dan niet aandeelhouder indien hijzelf of de gemachtigde de bij deze statuten bepaalde formaliteiten heeft vervuld om tot de vergadering te worden toegelaten.

Indien een effect aan verscheidene personen toebehoort, wordt het recht op de uitoefening van de eraan verbonden rechten opgeschort, zolang één enkele persoon ten overstaan van de vennootschap als eigenaar van de effecten wordt afgewezen.

Indien een aandeel met vruchtgebruik bezwaard is, dan wordt de uitoefening aan het aan dat aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker, behoudens andersluidend akkoord tussen de vruchtgebruiker en de blote eigenaar.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden kunnen de aandeelhouders éénparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door de raad van bestuur een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle aandeelhouders en naar de eventuele commissaris, met de vraag aan de aandeelhouders de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle aandeelhouders zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf ais met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen termijn, bepaalde voorstellen van beslûit wel doch andere niet de eenparige goedkeuring hebben gekregen van de aandeelhouders.

De houders van warrants, de houders van obligaties alsmede de houders van certificaten op naam die met de medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, hebben recht om op de zetel van de vennootschap

e kennis te nemen van de genomen beslissingen.

* Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één april en eindigt op éénendertig maart daaropvolgend.

De vennootschap voert een boekhouding volgens de voorschriften van de Wet en haar uitvoeringsbesluiten, De bestuurders maken elk jaar na de afsluiting van het boekjaar een inventaris op met toepassing van de waarderingsregels die door de raad van bestuur zijn vastgesteld.

Nadat de rekeningen in overeenstemming zijn gebracht met de gegevens van de inventaris maken de bestuurders de jaarrekening op. Deze jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting.

De bestuurders stellen bovendien een verslag of waarin zij rekenschap geven van hun beleid volgens de voorschriften van het Wetboek van vennootschappen.

Dit voorschrift is niet van toepassing indien de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, 1° van het Wetboek van vennootschappen.

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste een twintigste afgenomen voor de vorming van

de wettelijke reserve; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer de wettelijke reserve een tiende van et

het kapitaal heeft bereikt.

Over de bestemming van de winst wordt besloten door de algemene vergadering. Deze kan beslissen dat et

et een door haar te bepalen gedeelte van de uitkeerbare winst als dividend wordt uitgekeerd aan de

aandeelhouders, en een ander als tantième aan de bestuurders, alles onder voorbehoud van de beperkingen

sl voorzien in artikel 617 van het Wetboek van vennootschappen.

Zij is steeds bevoegd te besluiten dat de winst geheel of gedeeltelijk wordt gereserveerd of wordt

~CaD overgedragen naar het volgend boekjaar.

De raad van bestuur is bevoegd om een interimdividend uit te keren met inachtneming van de voorschriften

van artikel 618 van het Wetboek van vennootschappen.

" S: * Na haar ontbinding, door besluit van de buitengewone algemene vergadering of door de rechter, dan wel van rechtswege, blijft de vennootschap als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening.

In geval van vrijwillige ontbinding wordt gehandeld naar de voorschriften van het Wetboek ven vennootschappen.

De vereffenaars worden door de algemene vergadering benoemd. " De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging

P: of homologatie van hun benoeming.

De vereffenaar(s) is (zijn) bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen, anders besluit.

De vereffenaars zijn bevoegd tot aile verrichtingen vermeld in de artikelen 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen, anders besluit.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht

tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

* Voor al wat niet voorzien is in deze statuten, wordt verwezen naar de bepalingen van de vennootschappen-'wet.

OVERGANGSBEPALINGEN.

1, WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN

De statutaire bepalingen die een tekstuele weergave zijn van de wettelijke bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, worden enkel vermeld ten titel van inlichting en zullen geacht worden van rechtswege te zijn aangepast bij wijziging van het Wetboek van vennootschappen.

2. COMMISSARIS

Gezien de vennootschap voldoet aan de criteria van een "kleine vennootschap', geciteerd in het Wetboek van vennootschappen, wordt geen commissaris aangesteld. Bijgevolg wordt het toezicht op de verrichtingen van de vennootschap uitgeoefend door de vennoten overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

3. BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar neemt een aanvang bij neerlegging van een uittreksel van de akte op de griffie van de

Rechtbank van Koophandel en zal worden afgesloten op éénendertig maart tweeduizend veertien.

4. EERSTE JAARVERGADERING

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste maandag van mei tweeduizend veertien.

5. BENOEMING

A) Onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van rechtspersoonlijkheid door de vennootschap overeenkomstig artikel 2 van het Wetboek van Vennootschappen, hebben de oprichters-aandeelhouders de volgende beslissing genomen: het aantal bestuurders wordt op heden vastgesteld op twee.

Tot de functie van bestuurder worden benoemd, voor een termijn die. eindigt onmiddellijk na de jaarvergadering der aandeelhouders van tweeduizend negentien:

a) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "D-Projects Management", voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger de heer De Dapper Tim, geboren te Gent op vier januari negentienhonderd vierentachtig, met rijksregister nummer 84.01.04-035.64, wonend te 9042 Desteldonk, Keurestraat 29, die dit

e aanvaardt;

en,

b) de naamloze vennootschap "EURO GROUP HOLDING", voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger de heer De Dapper Tim, voornoemd, die dit aanvaardt.

B) Directiecomité

Onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van rechtspersoonlijkheid door de vennootschap overeenkomstig artikel 2 van het Wetboek van Vennootschappen, hebben de oprichters-aandeelhouders de volgende beslissing genomen,

Werden benoemd tot lid van het Directiecomité ingaande vanaf de neerlegging op de rechtbank van koophandel en lopend voor een termijn van 6 jaar.

1, De heer HUFSCHMITT Karl Maria Elisabeth Antoon, geboren te Kortrijk op elf december negentienhonderd vijfenvijftig, met rijksregister nummer 55.12.11-239.88, thans ongehuwd, wonend te 1785 Merchtem, Burchtlaan 7 bus 2.

et 2. Mevrouw BOCKSTAELE Julie, geboren te Gent op tweeëntwintig juli negentienhonderd negenentachtig, met rijksregister nummer 89.07.22-238.50, ongehuwd, wonend te 9040 Gent, Sint-Amandsberg, Victor

et Braeckmanlaan 177.

et

3. De heer GERRITSMA René Anthonius, geboren te Amsterdam op tweeëntwintig augustus

negentienhonderd zevenenvijftig, met rijksregister nummer 57.08.22-535.58, ongehuwd, wonend te 9000 Gent, Charles de Kerchovelaan 155, van Nederlandse nationaliteit.

" 4. De heer VAN DEN MEERSSCHAUT Rudy Marcel Oscar, geboren te Gent op negentien juli negentienhonderd vijfenvijftig, met rijksregister nummer 55.07.19-039.13, echtgenoot van mevrouw Gilliet

pQ Marina Agnès Georgette, wonend te 9000 Gent, Steenakker 156.

6, OVERNAME VAN VERBINTENISSEN

Voor zover als nodig en onder de opschortende voorwaarde van het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid door onderhavige vennootschap, beslist de algemene vergadering uitdrukkelijk bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen alle verbintenissen over te nemen welke haar oprichter en/of bestuurder(s) voor haar rekening hebben gesteld,

et Comparanten erkennen dat ondergetekende notaris hun aandacht heeft gevestigd op het feit dat de vennootschap, met betrekking tot de uitoefening van haar maatschappelijk doel, gelet op het bestaan van de huidige reglementering inzake de uitoefening van het beroep en/of activiteiten, de nodige voorafgaande toelatingen of vergunningen dient te bekomen of verplicht zal zijn verscheidene voorwaarden te vervullen.

RAAD VAN BESTUUR

De hiervoor benoemde bestuurders, in raad bijeengekomen, besluiten met eenparigheid van stemmen, onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van rechtspersoonlijkheid door de vennootschap overeenkomstig artikel 2 van het wetboek van vennootschappen, te benoemen:

I "

."

}

Vovr-

be4eutlen aan hat Selgi:,ch Staatsblad

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

a) tot gedelegeerd bestuurder: de. besloten Management", hier vertegenwoordigd door haar aanvaardt; vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "D-Projects vaste vertegenwoordiger de heer De Dapper Tim, die dit

b) tot voorzitter van de raad van bestuur de toegekende mandaten te aanvaarden. heer De Dapper Tim, nier aanwezig en verklarend de hem

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, NEERGELEGD VÔÔR REGISTRATIE Tegelijk hiermee neergelegd: de eensluidende Notaris Paul Henrist, uitgifte.

Merelbeke-Bottelare.

Op de. laatste biz van Luik B vermelden : Recto " Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(oln(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Coordonnées
ARZONI TAILORS

Adresse
KEURESTRAAT 29 9042 DESTELDONK

Code postal : 9042
Localité : Desteldonk
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande