ARZOVA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARZOVA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 508.907.629

Publication

03/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 29.09.2014 14617-0378-010
15/01/2013
ÿþ 's ~f ~j~º% Î Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

t111111111111j11§1!Ill

v1 behr aal

Staa

iN7EFt;t;; LEGD

._.... .~..,,~~~.

O lAti. 2013

Griffie . VAN

L TE GENT

, Ondernemingsnr U-%

Benaming

(voluit) : ARZOVA

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Achterstege 13, 9940 Evergem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor Meester Alex DE WULF, geassocieerd notaris te Oostakker, Stad Gent op 31 december 2012, blijkt dat

1, De heer MULLER Johan, echtgenoot van mevrouw Sabine VAN dAELE, hierna genoemd, wonende te 9940 Evergem, Achterstege 13.

2. Mevrouw VAN dAELE S4bine, echtgenote van de heer Johan MULLER, voornoemd, wonehde te 9940, Evergem, Achterstege 13.

De echtgenoten Johan MULLER -- VAN dAELE Sabine zijn gehuwd onder het stelsel van de zuivere' scheiding van goederen ingevolge akte huwelijkscontract verleden voor Notaris Baudouin Van Schoote destijds te Gent op 07 december 1993, ongewijzigd.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid genaamd «ARZOVA» hebben opgericht met eerste maatschappelijke zetel te 9940 Evergem, Achterstege 13.

KAPITAAL - AANDELEN  VOLSTORTING

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderd zesentachtigste (11186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op de kapitaalaandelen wordt als volgt in geld ingeschreven:

- door de heer Johan MULLER, voornoemd, ten belope van drieënnegentig (93) aandelen, welke aandelen hij volledig volgestort.

- door mevrouw Sabine VAN dAELE, voornoemd, ten belope van drieënnegentig (93) aandelen, welke

aandelen zij volledig volgestort. I

Totaal: honderd zesentachtig (186) aandelen.

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het

Wetboek van Vennootschappen, gedeponeerd op een bijzonder rekening bij BNP PARIBAS FORTIS, zoals

blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 13 december 2012 afgeleverd bankattest, dat aan de

ondergetekende notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

De oprichters verklaren en erkennen dat alle aandelen volgestort zijn.

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van ACHTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ .

18.600,00).

DUUR

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, en begint te werken op datum van heden.

DOEL.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België ais in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening

van derden, of in deelneming met derden, bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en

in zonderheid

a) Het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kas bons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen en het beheer van een roerend vermogen.

b) Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investering;

c) De samenstelling en het beheer van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het verwerven door aankoop of anderszins, het verkopen, het ruilen, het bouwen, het verbouwen, het verbeteren, het uitrusten, het aanpassen, het verfraaien, het onderhouden, het verhuren, het huren, het verkavelen, het prospecteren en het uitbaten van onroerende goederen, alsmede handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de uitbreiding en de opbrengst

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede het zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen;

d) Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels-en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

e) Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin, met uitzondering van adviesverschaffing inzake beleggingen en geldplaatsingen, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur, het verlenen van alle dienstprestaties en het uitvoeren van alle opdrachten onder de vorm van organisatiestudies, expertises, technische handelingen en raadgevingen of andere op eender welk vlak binnen het maatschappelijk doel,

f) Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies die rechtstreeks of onrechtstreeks met het maatschappelijk doel verband houden.

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

Zij kan aile burgerlijke, handels-, roerende en onroerende verrichtingen afsluiten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met één of andere tak van haar doel of van aard zijn de zaken van de vennootschap uit te breiden en te bevorderen.

Zij mag deelnemen bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of andere tussenkomst van alle bestaande of op te richten vennootschappen, zowel in België als in het buitenland en waarvan het doel gelijkaardig of aanverwant is aan het hare.

Zij kan de functie of ma daat van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen ultoefenen.

Het doel kan gewijzigd worden bij besluit van de algemene vergadering mits inch neming van de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

Dit alles Is niet limitatief en in de meest ruime zin te beschouwen, voor zoveel de eventueel benodigde vergunningen en toelatingen bekomen zijn.

BESTUUR  VERTEGENWOORDIGING

Het bestuur van de verhnootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders, natpurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zijn worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Worden benoemd tot statutaire zaakvoerders voor een onbepaalde termijn:

-de heer Johan MULLER, voornoemd,

-mevrouw Sabine VAN dAELE, voornoemd.

Het overlijden, ontslag, afzetting, interdictie, faillissement of bestendige onbekwaamheid van één van voormelde zaakvoerders, brengt van rechtswege het einde van zijn ambt mee, maar heeft de ontbinding van de vennootschap niet tot gevolg; in dat geval wordt het bestuur toevertrouwd aan de andere statutaire zaakvoerder,

Het mandaat van de statutaire zaakvoerders is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering (buitengewone eventueel) bij gewone meerderheid genomen.

Een statutaire zaakvoerd4r kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is.

Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, heeft iedere zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, alsook met betrekking tot het dagelijks bestuur, evenwel met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

ledere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en verweerder,

De beraadslagingen van de zaakvoerder(s) worden vastgelegd in notulen, die worden ondertekend door de meerderheid van de leden die bij de beraadslaging en bij de stemmingen aanwezig waren. Die notulen worden ingeplakt in een speciaal register. De lastgevingen alsook de schriftelijk of per telegram uitgebrachte adviezen en stemmingen worden eraan toegevoegd.

De in rechte of elders voor te leggen afschriften of uittreksels worden door de voorzitter of door twee zaakvoerders ondertekend.

De zaakvoerder(s) kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder(s) in geval van overdreven volmacht.

Het behoort tot de bevoegdheid van de algemene vergadering het aantal zaakvoerders te verhogen of te verminderen en de machten van de nieuwe zaakvoerders te bepalen.

ALGEMENE VERGADERING

x Ieder jaar wordt een algemene vergadering van de vennoten gehouden op de zetel van de vennootschap, of op elke andere plaats aangeduid in het bericht van bijeenroeping, op de eerste vrijdag van Juni om 18 uur, waarop moet worden besloten over de goedkeuring van de jaarrekening.

Is deze dag een wettelijke feestdag dan heeft de vergadering de eerstvolgende werkdag plaats.

Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping.

De vennoten worden voor elke algemene vergadering opgeroepen bij aangetekende brief, tenminste vijftien dagen váór de vergade-tring, De oproeping moet de volledige dagorde bevatten. Over daarin niet vermelde punten kan slechts geldig worden beslo-'ten indien aile vennoten aanwezig zijn en daarmee akkoord gaan. De vennoten mogen evenwel vrijwillig, zonder oproeping of tijdsbeperking en zonder formaliteiten vergaderen indien alle vennoten aanwezig zijn, voor zover de vennoten er unaniem mee instemmen de algemene vergadering te houden zonder oproeping en akkoord gaan met de voorgestelde agenda.

De algemene vergadering kan onder haar leden bij gewone meerderheid van stemmen een voorzitter en een secretaris alsmede stemopnemers aanstellen.

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens schorsing. Iedere vennoot mag persoonlijk aan de stemming deelnemen of zich laten vertegenwoordigen door een lasthebber die al dan niet vennoot is.

BOEKJAAR - VERDELING

Elk boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van datzelfde kalenderjaar.

Het batig saldo dat de jaarrekening aanwijst, nadat alle lasten, algemene onkosten, eventuele vergoeding aan de zaak-'voerder en de afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zui-hvere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt tenminste één/twintigste voorafgenomen voor de vorming van een reservefonds totdat dit één/tiende van het maatschap-spelijk kapitaal bedraagt. Wordt deze verhouding naderhand om een of andere reden niet meer bereikt, dan dient de gezegde afhou-'ding opnieuw toegepast te worden t~t de reserve weer op peil is. De bestemmirig van het saldo wordt overgelaten aan het besluit van de algemene vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen.

Nochtans mag geen uitkering geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet uitgekeerd mogen worden, alsook met het bedrag van de nog niet-afgeschreven oprichtjngskosten en kosten

van onderzoek en ontv~ikkeling. `

ONTBINDING - VEREFFENING

De vennootschap kan steeds ontbonden worden. Indien ten gevolge van geleden verlies het netto actief

e minder dan de helft bedraagt van het geplaatst kapitaal, zorgt de zaakvoer-'der ervoor dat de algemene vergadering bijeenkomt binnen de twee maand nadat het verlies is vastgesteld of had moeten vastgesteld worden, om over de ontbinding van de ven-mootschap te beraadslagen, zoals voor de wijziging van de statuten. De zaakvoerder verantwoordt zijn voorstellen in een verslag dat vijftien dagen voor de vergadering ter be`'schik'king ligt van de vennoten, Hetzelfde geschiedt wanneer het netto actief tot minder dan één/vierde van het maatschap-'pelijk kapitaal is gedaald, met dien verstande dat de ontbinding plaats heeft op voorstel van één/vierde van de uitge-brachte stemmen.

Indien tengevolge van het verlies het netto actief gedaald is tot minder dan zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00), kan de ven-mootschap ontbonden worden op verzoek van elke belangheb`'bende.

In geval van ontbinding benoemt de algemene vergadering de vereffenaar(s) die al dan niet vennoten

kunnen zijn, bepaalt hun bevoegdheden, hun aantal en hun bezoldiging, alsook de wijze van vereffening. De

ere

vereffenaar(s) tre(e)d(t)($n) slechts in functie na bevestiging van zijn (hun) benoeming doof de rechtbank van

koophandel, overeenkordstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen.

et Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan is of zijn de zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding in functie is of zijn, van rechtswege vereffenaars.

Nadat de schulden van de vennootschap en de kosten van de vereffening zijn betaald, wordt het batig saldo et

et gescheiden en verdeeld onder de vennoten, naar verhouding van ieders aande-'len, in zover ze volgestort zijn;

zijn ze het niet, dan wordt eerst de gelijkheid onder de vennoten hersteld door terugbetaling of bijstortingen ter

el keuze van de vereffenaar(s).

OVERGANGSBEPALINGEN

De oprichters hebben éénparig de volgende beslissingen genomen die slechts uitwerking hebben vanaf de

pq neerlegging ter griffie van een uittreksel van de oprichtingsakte, in overeenstemming met de wet:

1. Eerste boekjaar:

eI Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt, en eindigt het op 31 december 2013.

2. Eerste jaarvergadering;

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2014 overeenkomstig de statuten.

t 3. Overname door de vennootschap van de verbintenissen aangegaan door de zaakvoerder gedurende de tussentijd

De oprichters verklaren te weten dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid zal bezitten en dat de vennootschap slechts tot stand zal komen van zodra een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van koophandel zal gedeponeerd zijn.

De oprichters verklaren dat de vennootschap met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan binnen de twee jaar voor het verlijden van onderhavige akte. Deze overneming zat maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

De verbintenissen aangegaan tussen het verlijden van onderhavige oprichtingsakte en de deponering ervan ter griffie, dienen overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen te worden bekrachtigd door de vennootschap binnen de twee maanden nadat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen

VOLMACHT RPR, BTW ADMINISTRATIE EN KBO

" De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan ALASKA GENT BVBA, vertegenwoordigd door de heer Patrick Rombaut, met zetel te Gent, Charles de Kerchovelaan 12, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen en tot het afsluiten van alle overeenkomsten en akkoorden, die ten gevolge van deze akte en ook ten gevolge van toekomstige feiten en controles zouden nuttig of noodzakelijk zijn, bij alle private en publiekrechtelijke instellingen en onder meer met betrekking tot de rechtbanken van koophandel, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de ondernemingsloketten, de BTW-administratie, de andere fiscale administraties en andere instanties, ten einde in naam van de vennootschap alle documenten te ondertekenen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS ALEX DE WULF

Voor beho4" den aan flet Belgisch Staatsblad

Rijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

f

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ARZOVA

Adresse
ACHTERSTEGE 13 9940 EVERGEM

Code postal : 9940
Localité : EVERGEM
Commune : EVERGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande