AS GOOD AS IT GETS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AS GOOD AS IT GETS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 507.737.194

Publication

30/12/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste 5% afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo van de winst staat ter beschikking van de algemene vergadering die over de aanwending ervan beslist bij eenvoudige meerderheid.

Na aanzuivering van de passiva zullen bij vereffening de netto maatschappelijke activa verdeeld worden op de volgende wijze :

- bij voorrang zullen de aandelen tot het beloop van het gedeelte van het kapitaal dat zij vertegenwoordigen terugbetaald worden, na aftrek van de stortingen die gebeurlijk nog moeten verricht worden.

- het eventueel saldo wordt gelijk over al de aandelen verdeeld.

8. De aanwijzing van de personen die gemachtigd zijn de vennootschap te besturen en te verbinden, de omvang van hun bevoegdheid en de wijze waarop zij deze uitoefenen, hetzij alleen, hetzij gezamenlijk, hetzij als college:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering voor de tijdsduur die wordt vastgesteld. Enkel met instemming van de eventuele statutaire zaakvoerder(s), mag de algemene vergadering een niet-statutaire zaakvoerder benoemen.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers, een vaste vertegenwoordiger aan te duiden, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Wanneer de vennootschap zelf tot bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité, van de directieraad of van de raad van toezicht, wordt benoemd in een rechtspersoon, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De enige zaakvoerder

- kan alle bestuurshandelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

- vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Wanneer er meerdere zaakvoerders zijn, dan

- kan elke zaakvoerder alle bestuurshandelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

- vertegenwoordigt elke zaakvoerder de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

- kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Wanneer er meerdere zaakvoerders zijn, dan is in afwijking met het voorgaande met betrekking tot de volgende handelingen en verrichtingen evenwel de gezamenlijke handtekening van minstens 2 zaakvoerders vereist, welke beperking in beginsel niet kan worden ingeroepen tegen derden: - een handeling of een verrichting die de vennootschap verbindt voor een bedrag van meer dan 5.000,00 ¬ . Het basisbedrag is gekoppeld aan de gewone index van de consumptieprijzen met als basisindexcijfer november 2014. Om na te gaan wanneer een handeling of een verrichting het bedrag overschrijdt, wordt bij het stellen van deze handeling of verrichting het basisbedrag geïndexeerd door het laatst gekende indexcijfer te vergelijken met het basisindexcijfer.

- het aangaan van overeenkomsten waarbij de tussenkomst van een openbaar amb¬tenaar vereist is.

- het verwerven en vervreemden van onroerende goederen.

- het aangaan van leningen en kredieten en het stellen van waarborgen.

- het verwerven en vervreemden van participaties in andere vennootschappen.

- de professionele en interprofessionele samenwerking met andere ondernemingen.

- de aanwerving, het ontslag, de promotie en de bezoldiging van personeelsleden.

- het sluiten van huurovereenkomsten.

De zaakvoerder kan voor de gedeeltelijke uitoefening van zijn bestuurs- en vertegenwoordigingsbevoegdheid een bijzondere volmacht geven aan een derde. Wanneer er meerdere zaakvoerders zijn, dan moeten alle zaakvoerders deze volmacht gezamenlijk geven. Werden benoemd tot eerste, niet-statutaire zaakvoerders, en dit voor een onbepaalde duur: - de BVBA  Marketmaker met zetel in het arrondissement West-Vlaanderen, afdeling Kortrijk, te 8800 Roeselare, Bornstraat 6, houder van het ondernemingsnummer en BTW-nummer 0475.848.346. De vennootschap is alhier vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer VIAENE

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Dominiek Noël, geboren te Roeselare op 5 oktober 1964, wonende te 8800 Roeselare, Bornstraat 6. Voor deze bestuursfunctie wordt de heer Dominiek Viaene aangesteld als vaste vertegenwoordiger, die aanvaardt.

- de BVBA  WIDO!Solutions met zetel in het arrondissement Oost-Vlaanderen, afdeling Gent, te 9180 Moerbeke-Waas, Keizershoek 2B, houder van het ondernemingsnummer en BTW-nummer 0833.660.065. De vennootschap is alhier vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer BRYS Wim Jan Albert, geboren te Kortrijk op 21 december 1968, wonende te 9180 Moerbeke-Waas, Keizershoek 2B. Voor deze bestuursfunctie wordt de heer Wim Brys aangesteld als vaste vertegenwoordiger, die aanvaardt.

Elk mandaat is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

9. De aanwijzing van een commissaris:

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141, 2 ° van het Wetboek van Vennootschappen, heeft iedere vennoot conform artikel 166 van het Wetboek van Vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

10. De nauwkeurige omschrijving van het doel:

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland:

- de ontwikkeling, productie en/of verkoop van medische en therapeutische hulpmiddelen en derma-cosmetica en/of hun onderdelen, formules en procedés, zowel op basis van DNA analyse als op actieve ingrediënten basis, binnenin het kader van de preventieve of regeneratieve humane behandelingen.

- de vervaardiging, verwerving en activatie van alle mogelijke vormen van intellectuele eigendom, zoals  maar niet beperkt tot  patenten, modellen, merken, systemen etc. voor zowel medische en therapeutische hulpmiddelen als voor derma-cosmetica

- ontwikkelen, toekennen en exploiteren van licenties voor de ontwikkeling, productie en verkoop van medische en therapeutische hulpmiddelen en derma-cosmetica op basis van deze intellectuele eigendommen

- oprichten van wetenschappelijke en klinische onderzoeksgroeperingen ter ondersteuning van zijn ontwikkelingen op het gebied van medische en therapeutische hulpmiddelen en/of derma-cosmetica - uitbaten en beheren van een groot- en kleinhandel in medische en therapeutische hulpmiddelen en derma-cosmetica in eigen naam of namens de moederonderneming of dochterondernemingen of samenwerkingsverbanden of derden

- organiseren van opleidingen met betrekking tot het gebruik van medische en therapeutische hulpmiddelen en derma-cosmetica

- exploiteren van en participeren in het financieren en beheren van holdingvennootschappen, ondernemingen en andere organisaties, verzamelen van kapitaal, ontlenen van kapitaal en in het algemeen, uitvoeren van financiële verrichtingen, toestaan van waarborgen en het aanbieden van diensten betreffende handel en financiën, met inbegrip van het aanbieden van verzekeringen aan ondernemingen en vestiging die deel uitmaken van de organisatie

- aanwerven van voltijds en deeltijds personeel of leidinggevenden, verbonden aan tijdelijke of lopende orders in verband met de activiteiten van de onderneming in de ruimste zin, aan de hand van ontwikkeling, productie, ondersteuning van de verkoop en naverkoopdiensten

- financieren van materiële en immateriële activa, aandelen en obligaties, lenen en ontlenen met zakelijke of persoonlijke waarborgen, borgstellen voor derden en verschaffen van tijdelijke of blijvende voordelen

- ontwikkelen of uitbesteden van ontwikkeling van medische en therapeutische hulpmiddelen of derma-cosmetica met eigen personeel of derden met de bedoeling de gewone bedrijfsactiviteit uit te breiden of te bewerkstelligen

- uitvoeren op enigerlei wijze van alle nodige publiciteit voor de producten van de onderneming in België en daarbuiten zonder beperkingen

- introduceren van totaaloplossingen voor de integratie van nieuwe media binnen de communicatie van de onderneming in verband met de medische en therapeutische hulpmiddelen en derma-cosmetica. Dit betreft de ontwikkeling van interactieve , digitale oplossingen en informatiedragers, inclusief, de oprichting van product- of toepassingsgerichte websites, HTML-toepassingen, screensavers, screenstarters en de optimalisatie van hun werking.

- analyseren, adviseren en ondersteunen van organisaties in het optimaliseren van hun interne en externe communicatie en verkoop van medische en therapeutische hulpmiddelen, derma-cosmetica en diensten

- analyseren, adviseren en ondersteunen van organisaties in het onderzoeken van markten van medische en therapeutische hulpmiddelen, het registreren en ondersteunen van eigen organisaties en van organisaties van derden bij het lanceren van nieuwe producten binnen het vlak van medische en therapeutische hulpmiddelen en derma-cosmetica.

- verschaffen van diensten in de audio-visuele sector, bedoeld voor digitale zichtbaarheid,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

animatietechnologie en post-productie

- vergemakkelijken van de verkoop van hard- en software bedoeld voor specifieke projecten van klanten binnen het kader van de medische en therapeutische hulpmiddelen en of derma-cosmetica, in het kader van wond- of huidanalyse of -behandeling

- terbeschikkingstelling en/of verhuur tegen betaling, van goederen, gebouwen, locaties, materieel, roerende goederen, meubilair, producten en media communicatie om de vermelde activiteiten te bewerkstelligen

- algemene diensten voor ondernemingen, instellingen en particulieren zoals, maar niet beperkt tot voorzien van infrastructuur, handelsruimten, secretariaatsdiensten, telemarketing en onthaal - uitvoeren van studies en onderzoek, uitvoeren van marktonderzoek, promoties, advies, prospectie, marketing, technisch advies, management-ondersteuning; technisch, commercieel, administratief, financieel, fiscaal en juridisch management en advies

- optreden als advies- en managementbureau betreffende operationele marketing, verkoop, communicatie, beheer van publiciteit alsook onderzoeken van commerciële projecten voor ondernemingen, verbonden ondernemingen en/of voor afnemers en opdrachtgevers

- invoer, uitvoer, distributie, groothandel, verkoop, productie en realisatie voor eigen rekening, ten behoeve van derden of als uitbesteding of door onderaanneming van:

° promotionele acties en alle vormen van drukwerk

° lancering van producten, media-investeringen en overige activiteiten

° ontwikkeling, uitvoering en logistiek van ondersteunende aangelegenheden

° organisatie, productie en realisatie, binnen de onderneming, ten behoeve van derde partijen door uitbesteding of door onder-aanneming, van commerciële, publicitaire of informatieve events, workshops, cursussen en opleiding op het domein van medische en therapeutische hulpmiddelen en derma-cosmetische producten

- invoer, uitvoer, distributie, groothandel, verkoop, productie en realisatie, voor eigen rekening, ten behoeve van derden, of als uitbesteding of door onder-aanneming van allerhande printmateriaal, publicaties en drukwerk ; niet beperkt tot geschreven publicaties, verwante drukwerken en informatieve flyers

- uitbesteding van marketing, verkoop en management diensten voor ontwikkelaars van en handelaars in medische en therapeutische hulpmiddelen en derma-cosmetica

- organisatie van zakelijke workshops, opleiding en vorming in verband met operationele marketing - uitvoeren van alle opdrachten van derden aangaande administratie, financiën, kopen en verkopen van diensten en onroerende activa ; ondersteunen van administratief en commercieel management, coördineren van organisatorische projecten in of ten behoeve van instellingen; ontwerp, ontwikkeling, commercialisering, vertegenwoordiging, ondersteuning aangaande alle immateriële goederen, materialen, machines en uitrusting, voor eigen rekening of ten behoeve van derden

- uitbesteding van verkoop van gespecifieerde producten die toebehoren aan en ten behoeve van derden

- deelnemen aan operationele en commerciële activiteiten van derden, bij volmacht of handelsagentschap

- uitvoeren van technische en organisatorische opdrachten bij derden, in de ruimste zin van het woord

- verstrekken van algemene diensten, op om het even welke wijze van onderzoeks-, organisatorische en adviesbekwaamheid

- het uitoefenen van het mandaat van bestuurder, zaakvoerder, vereffenaar of dergelijke functies in andere vennootschappen.

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, uitbaten van onroerende goederen, en eventueel deze ter beschikking ter stellen van een vennoot of een zaakvoerder.

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen, en eventueel deze ter beschikking ter stellen van een vennoot of een zaakvoerder.

De vennootschap mag zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap mag samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen, ondernemingen en vennootschappen besturen, begeleiden en adviseren

Staatsblad

Voorbehouden

aan het Belgisch

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B

De vennootschap mag adviezen verlenen van juridische, financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin.

De vennootschap mag bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie, financiën, verkoop en productie, en management- en consultancy-opdrachten uitvoeren.

De vennootschap mag belangen nemen door inbreng, fusie, inschrijving of op gelijk welke andere wijze, in alle zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen met een identiek doel, gelijklopend of samenhangend met het hare en die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen, zich grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken.

Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, mag de vennootschap agentschappen, depots en bijhuizen oprichten in België en in het buitenland.

De vennootschap mag in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij het bereiken ervan, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vereenvoudigen, zowel in België als in het buitenland. Alle bovenvermelde diensten en activiteiten kunnen worden uitgeoefend zowel voor eigen rekening als in opdracht en/of voor rekening van derden.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten ter zake.

De vennootschap dient zich te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

11. De plaats, de dag en het uur van de jaarvergadering van de vennoten, alsook de voorwaarden voor de toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht:

De jaarvergadering wordt gehouden op de eerste zaterdag van de maand september om 10 uur in de maatschappelijke zetel of op een andere plaats aan te duiden in de oproepingsbrief. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2016 .

12. Verbintenissen namens de vennootschap in oprichting:

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen worden ter gelegenheid van de oprichting, de rechten en de verplichtingen die voortvloeien uit de verbintenissen die namens de vennootschap in oprichting zijn verricht tussen 1 augustus 2014 en de ondertekening van de oprichtingsakte, overgenomen door de vennootschap, en dit onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van de oprichtingsakte bij de rechtbank van koophandel.

13. Volmacht formaliteiten:

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan

- de heer VIAENE Dominiek Noël, wonende te 8800 Roeselare, Bornstraat 6.

- de heer BRYS Wim Jan Albert, wonende te 9180 Moerbeke-Waas, Keizershoek 2B.

- de BVBA  Adfisc te 8860 Lendelede, Winkelsestraat 51 (houder ondernemingsnummer

0466.264.449), vertegenwoordigd door de heer Bart Pannier, evenals haar medewerkers,

aangestelden en lasthebbers,

met recht om afzonderlijk te handelen en met recht van indeplaatsstelling, om alle nuttige of

noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de

Kruispuntbank van de Ondernemingen en voor de aanvraag van een BTW-nummer.

Hierbij ook neergelegd: - afschrift van de akte.

°

° °

Opgemaakt te Menen op 23 december 2014. Geassocieerd notaris Filip Logghe te Menen.

- vervolg

Mod PDF 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04/06/2015
ÿþ Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1111j jili19111!01WIIIIIII

MONITEU

2 8 -05

BELGISCH S

u

Ondemamingsnr : 0507.737.194

Benaming

(voluit) : AS GOOD AS IT GETS

.BELGL



NEERGELEGD

2015 1 9 MEI 2015

"A.ATSBI A r, Rechtbapkre<OOPHANDEL

Gei a ORTRIJK

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : 8800 Roeselare, Bornstraat 6

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging en zetelverplaatsing

Uit een proces-verbaal opgemaakt voor geassocieerd notaris Filip Logghe te Menen op 8 mei 2015

(neergelegd voor registratie), blijkt het volgende:

De buitengewone algemene vergadering heeft unaniem de volgende besluiten genomen:

Vervolgens wordt er overgegaan tot de behandeling van de punten op de agenda, en na beraadslaging, worden met eenparigheid van stemmen de volgende besluiten genomen:

EERSTE BESLUIT  VOORLEZING, KENNISNAME EN BESPREKING STUKKEN

De voorzitter geeft lezing aan de vergadering van de volgende documenten:

- het bijzonder verslag van het bestuursorgaan betreffende een geplande verhoging van het kapitaal door inbreng in natura, met uiteenzetting waarom zowel de inbreng als de voorgestelde kapitaalverhoging van belang zijn voor de vennootschap en eventueel ook waarom afgeweken wordt van de conclusie van het bijgevoegde: verslag.

- het verslag van de bedrijfsrevisor Piet Dujardin, die via de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorrn, van een BVBA "Piet Dujardin" (met zetel te 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat 12), de burgerlijke vennootschap: onder de rechtsvorm van een BVBA "Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin" (met zetel te 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat 12), vertegenwoordigt en die aangeduid werd door het bestuursorgaan, betreffende de inbreng in natura. l-let revisoraal verslag dateert van 7 mei 2015 en

° heeft betrekking op de beschrijving van elke inbreng in natura en de toegepaste waarderingsmethoden

° geeft aan of het resultaat van deze methoden, ten minste overeenkomt met het aantal en de nominale of fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen en, in voorkomend geval, met de uitgiftepremie van de togen de inbreng uit te geven aandelen, en

° vermeldt welke werkelijke vergoeding als tegenprestatie voor de inbreng wordt verstrekt.

De voorzitter geeft toelichting aan de vergadering over de in de agenda aangekondigde verslagen. Elke vennoot erkent een kopie van deze documenten ontvangen te hebben, ervan kennis te hebben genomen en voldoende ingelicht te zijn.

Het verslag van de bedrijfsrevisor besluit met de volgende woorden:

"6. BESLUIT

Ingevolge het ingestelde onderzoek overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren bij de kapitaalverhoging bij de BVBA AS GOOD AS IT GETS door inbreng in natura van schuldvorderingen op de vennootschap, kan ik besluiten dat:

1, de kapitaalverhoging werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake kapitaalverhoging door inbreng in natura. De zaakvoerders van de vennootschap zijn verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

2. de beschrijving van de inbreng voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

3, de voor de kapitaalverhoging door inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepaling waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomt met de fractiewaarde en het aantal van de tegen de inbreng uit te geven aandelen verhoogd met een uitgifte premie, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is, dit weliswaar onder de hierna vermelde voorbehouden.

Vanuit het business plan werd door partijen een conventionele waarde voor de huidige aandelen van de vennootschap, overeengekomen. Deze conventionele waarde is slechts gerechtvaardigd als de basishypotheses waarop het business plan is gestoeld, ook daadwerkelijk gerealiseerd worden.

Wij kunnen ons niet uitspreken over de veronderstelling en de hypothesen opgenomen in het business plan, zodat wij hieromtrent eveneens een voorbehoud moeten formuleren.

Op de laatste blz. van Lui ci~8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Rekening houdend met de recente oprichting van de vennootschap, achten wij het redelijk dat de nominale waarde van de schuldvorderingen als inbrengwaarde wordt weerhouden. De inbrengwaarde is slechts gerechtvaardigd voor zover de vorderingen op datum van de akte niet zijn gedaald beneden de inbrengwaarde, zijnde 100.000,00 EUR.

De continuïteit van de vennootschap wordt op korte termijn niet in gevaar geacht, mede gelet op de versterking van het eigen vermogen en van de solvabiliteit van de vennootschap door de voorgenomen kapitaalverhoging. De continuïteit van de onderneming op middellange termijn is weliswaar afhankelijk van het welslagen van de nieuw opgestarte activiteiten door de vennootschap.

Gelet op het negatief eigen vermogen van de BVBA AS GOOD AS IT GETS per 31 maart 2015 vábr uitvoering van de kapitaalverhoging, stijgt de door de zaakvoerders weerhouden waarde voor de aandelen mogelijks uit boven de reële waarde van de aandelen. Alle bij de verrichting betrokken partijen hebben zich evenwel uitdrukkelijk akkoord verklaard met de door de zaakvoerders voorgestelde waardering en met de ais tegenprestatie voor de inbreng verstrekte vergoeding.

4. de als tegenprestatie verstrekte vergoeding bestaat uit 80 aandelen zonder vermelding van nominale waarde van de BVBA AS GOOR AS IT GETS, welke aandelen zullen worden toegekend aan de inbrengers, de heer Hubert DUCHESNE en de heer Stefan BLATTER, ieder voor de helft, met een fractiewaarde van 100,00 EUR per aandeel (zijnde een totaal bedrag van 8.000,00 EUR), verhoogd met een globale uitgiftepremie van 92,000,00 EUR die onmiddellijk na de kapitaalverhoging in kapitaal zal worden geïncorporeerd= deze toekenning doet geen afbreuk aan de huwelijksvermogensrechten zoals deze eventueel voortvloeien uit het toepasselijk huwelijksvermogensstelsel van de inbrengers.

Ik wil er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Wevelgem, 7 mei 2015

BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin

vertegenwoordigd (ex ultimo) door dhr. Piet Dujardin, bedrijfsrevisor"

Het revisoraal verslag en het bijzonder verslag van het bestuursorgaan worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel overeenkomstig artikel 75 van het Wetboek van Vennootschappen.

TWEEDE BESLUIT - EERSTE KAPITAALVERHOGING

De algemene vergadering beslist om het bestaande kapitaal van 18.600,00 ¬ te verhogen met 8.000,00 ¬ tot 26.600,00 ¬ , en dit door een inbreng in natura,

Deze eerste kapitaalverhoging gebeurt met creatie en uitgifte van 80 nieuwe aandelen, zonder nominale waarde, die dezelfde rechten en voordelen genieten als de bestaande aandelen en die deelnemen in de resultaten van de vennootschap vanaf heden.

Op deze 80 nieuwe aandelen zal worden ingeschreven via een inbreng in natura als volgt:

-100,00 ¬ per nieuw aandeel zal worden geboekt als kapitaal, zijnde 8.000,00 ¬ in het totaal.

- 1.150,00 ¬ per nieuw aandeel zal worden geboekt als uitgiftepremie, zijnde 92.000,00 ¬ in het totaal.

Ieder nieuw aandeel en de daarbij horende uitgiftepremie zullen worden volgestort ten belope van 100%. DERDE BESLUIT - VERWEZENLIJKING EN VASTSTELLING VAN DE EERSTE KAPITAALVERHOGING

Zijn alhier tussengekomen:

1. De heer BLATTER Stefan, geboren te Basel (Zwitserland) op 26 september 1966, echtgenoot van mevrouw Cornelia Rosa Blatter-Mueller, wonende te 8512 Thundorf (Zwitserland), Friedbergstrasse 49,

2, De heer DUCHESNE Hubert Jan Madeleine, geboren te Sint-Niklaas op 1 september 1953, echtgenoot van mevrouw Ann Baert, wonende te 9100 Sint-Niklaas, Strodekkerstraat 1,

De heer Stefan Blatter verklaart de inbreng te doen van een gedeelte van zijn schuldvordering in rekening-courant lastens de BVBA "As Good as it Gets" voor een bedrag ad 50.000,00 E. De heer Stefan Blatter tekent in op de kapitaalverhoging ten belope van 4.000,00 ¬ , en die via de inbreng in natura volledig is volstort. Er worden 40 nieuwe aandelen gecreëerd en uitgegeven, zonder nominale waarde, die dezelfde rechten en voordelen genieten als de bestaande aandelen en die deelnemen in de resultaten van de vennootschap vanaf heden.

De heer Hubert Duchesne verklaart de inbreng te doen van zijn schuldvordering in rekening-courant lastens de BVBA "As Good as it Gets" voor een bedrag ad 50.000,00 ¬ . De heer Hubert Duchesne tekent in op de kapitaalverhoging ten belope van 4.000,00 ¬ , en die via de inbreng in natura volledig is volstort. Er worden 40 nieuwe aandelen gecreëerd en uitgegeven, zonder nominale waarde, die dezelfde rechten en voordelen genieten als de bestaande aandelen en die deelnemen in de resultaten van de vennootschap vanaf heden.

De algemene vergadering stelt vast dat de voorgaande kapitaalverhoging effectief verwezenlijkt is, zodat het kapitaal van de vennootschap thans 26.600,00 ¬ , bedraagt, vertegenwoordigd door 266 aandelen,

De algemene vergadering beslist om het totale bedrag van de uitgiftepremie ad 92.000,00 ¬ te plaatsen op een onbeschikbare rekening "Uitgiftepremies" die zoals de andere inbrengen strekt tot waarborg van derden, en dit slechts zal kunnen verminderd of geheven worden op de wijze vereist door het Wetboek van Vennootschappen.

VIERDE BESLUIT -TWEEDE KAPITAALVERHOGING

De algemene vergadering beslist om het bestaande kapitaal van 26.600,00 ¬ een tweede maal te verhogen met 92.000,00 ¬ tot 118.600,00 ¬ , en dit door incorporatie van voormelde uitgiftepremie.

Deze tweede kapitaalverhoging wordt gerealiseerd zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen,

VIJFDE BESLUIT - VERWEZENLIJKING EN VASTSTELLING VAN DE TWEEDE

KAPITAALVERHOGING

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

De algemene vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte nemen van het feit dat de voormelde tweede kapitaalverhoging ad 92.000,00 ¬ daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op 118.600,00 ¬ , vertegenwoordigd door 266 aandelen zonder nominale waarde die elk een gelijk deel van het maatschappelijk vermogen vertegenwoordigen,

ZESDE BESLUIT VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De algemene vergadering beslist om de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar 9100 Sint-Niklaas, Industriepark-West 75.

ZEVENDE BESLUIT  AANPASSING STATUTEN

Artikel 2 van de bestaande statuten wordt volledig ais volgt vervangen:

"Artikel 2. Zetel

De zetel ven de vennootschap is gevestigd te 9100 Sint-Niklaas, Industriepark-West 75.

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van het bestuursorgaan, mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuursorgaan, exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten."

en

Artikel 5 van de bestaande statuten wordt volledig als volgt vervangen:

"Artikel 5, Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 118.600,00 E.

Het is vertegenwoordigd door 266 aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder een gelijk deel van het maatschappelijk vermogen vertegenwoordigen."

ACHTSTE BESLUIT - BENOEMING BIJKOMENDE ZAAKVOERDERS

De algemene vergadering beslist om de volgende personen te benoemen tot bijkomende zaakvoerders:

- de BVBA "Roduc Rehab", met zetel in het arrondissement Oost-Vlaanderen, afdeling Dendermonde, te 9100 Sint-Niklaas, Strodekkerstraat 1, houder van het ondernemingsnummer en BTW-nummer 0407.066.636, De vennootschap is alhier vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer Duchesne Hubert Jan Madeleine, geboren te Sint-Niklaas op 1 september 1953, wonende te 9100 Sint-Niklaas, Strodekkerstraat 1. Voor deze bestuursfunctie wordt de heer Hubert Duchesne aangesteld als vaste vertegenwoordiger, die aanvaardt.

- de vennootschap naar Zwitsers recht "Friedberg Treuhand" met de rechtsvorm van een "Gesellschaft mit beschrënkter Haftung", met zetel te 8512 Thundorf (Zwitserland), Friedbergstrasse 49, met Zwitsers identificatienummer CHE-103.468.914, en Belgisch ondememingsnummer

De vennootschap is alhier vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer Blaffer Stefan, geboren te Basel (Zwitserland) op 26 september 1966, wonende te 8512 Thundorf (Zwitserland), Friedbergstrasse 49. Voor deze bestuursfunctie wordt de heer Blaffer Stefan aangesteld als vaste vertegenwoordiger, die aanvaardt.

Elk mandaat is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist,

Elke benoemde zaakvoerder is alhier aanwezig en aanvaardt zijn aanstelling. De zaakvoerder verklaart dat geen verbod werd opgelegd tot het uitoefenen van een mandaat van bestuurder of zaakvoerder in een handelsvennootschap.

NEGENDE BESLUIT  OPDRACHT EN VOLMACHT TOT COORDINATIE VAN DE STATUTEN EN TOT UITVOERING VAN DE GENOMEN BESLUITEN.

De algemene vergadering geeft opdracht en volmacht

- aan het bestuursorgaan, met recht om afzonderlijk te handelen, om alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief aile benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel.

- aan de heer VIAENE Dominiek Noël, wonende te 8800 Roeselare, Bornstraat 6, en aan de heer BRYS Wim Jan Albert, wonende te 9180 Moerbeke-Waas, Keizershoek 2B, met recht om afzonderlijk te handelen, om alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde en te dien einde ook aile stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel.

- aan de BVBA "Adfisc" te 8860 Lendelede, Winkelsestraat 51 (houder ondememingsnummer 0466.264.449), vertegenwoordigd door de heer Bart Pannier, evenals haar medewerkers, aangestelden en lasthebbers, met recht om afzonderlijk te handelen, om alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief aile benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel.

- aan de notaris-minuuthouder om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst van de statuten,

o

o

Opgemaakt te Menen op 8 mei 2015.

Geassocieerd notaris Filip Logghe te Menen

~

'

h

Hierbij ook neergelegd:

- historiek en coördinatie van de statuten.

afschrift van de akte.

het bijzonder verslag van het bestuursorgaan betreffende de verhoging van het kapitaal door inbreng in

natura.

' _ het verslag van de bedrijfsrevisor betreffende de verhoging van het kapitaal door inbreng in natura.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/02/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
17/02/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
21/02/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
AS GOOD AS IT GETS

Adresse
INDUSTRIEPARK-WEST 75 9100 SINT-NIKLAAS

Code postal : 9100
Localité : SINT-NIKLAAS
Commune : SINT-NIKLAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande