ASAP BI SERVICES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ASAP BI SERVICES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 473.367.225

Publication

08/05/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 15.04.2014, NGL 02.05.2014 14114-0278-012
20/06/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

t til 1111*I1,11,1,1111141,1.111

'tilt

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr :

Benaming (voluit) : ASAP BI Services

(verkort) :

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Lijsterlaan 1 - 9991 Adegem (Maldegem) Onderwerp(en) aide Modificatie

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Lieven Deraolder te Eeklo op 27 mei 2014, nog niet geregistreerd van de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de' besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ASAP BI SERVICES", waarvan de: maatschappelijke zetel gevestigd is te 9991 Maldegem (Adegem), Lijsterlaan 1.

Ingeschreven in het rechtspersonentegister onder nummer 0473.367.225 en onderworpen aan de B.T.W. onder nummer BE 0473.367.225.

Opgericht onder de beriarnnig "K, T & W" bij akte verleden voor Meester Ingrid Evenepoel, Notaris te Ninove, op 23 november 2000, bij uittreksel bekendgemaakt in de bijlage van he Belgisch Staatsblad van 7 december daarna, onder nummer 20001207-186.

Waarvan de statuten voor het laatst gewijzigd zijn door de algemene vergadering der aandeelhouders gehouden voor Meester Ingrid Evenepoel, Nota ris te Ninove op 2 februari. 2010, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 24 februari daarna, onder nummer 10029357.

Dat na vaststelling dat de vergadering geldig is samengesteld, telkens bij afzonderlijke stemming met éénporigheid van stemmen, navolgende beslissingen genomen heeft:

EERSTE BESLUIT ONTBINDING.

a) voorafgaande verklaring.

De vergadering verklaarde dat een afschrift van de verslagen en van de staat van activa en

passiva van de vennootschap, zoals bepaald hierna, ter beschikking van de vennoten werd

gesteld, overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen:

verslag van de zaakvoerder opgesteld de dato 2 mei 2014

verslag van de heer Sven Yansteelant, bedrijfsrevisor van de burgerlijke vennootschap onder de

vorm van een CVl3A "Auditas Bedrijfsrevisoren", kantoorhoudend te 8800 Roeselare, Westlaan

348;

- staat van activa en passiva, die niet meer dan drie (3) maanden voordien is vastgesteld.

b) besluit.

De besluiten van het verslag van de aangestelde bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA "Auditas Bedrijfsrevisoren", voornoemd en vertegenwoordigd als voormeld, luiden als volgt

"In het kader van de procedure tot ontbinding vooren door het vennootschapsrucht he het bestuursoean van de vennootschap BVBA Asap 131 Services, met ,etel te 9991 Adegem, Lijsterlaan 1, een boekhoudkundige staat qgestekl, afgesloten q 30 erg 2014.

Rekening houdend met de vooruit*hten van de vereening van de vennootschap, ge0 dqe staat een balanstotaal q van 0,00 EUE. en, abstractie makend van de voorschotten q het vereffèningseidend, een netto-actie van 253.298,00 EUR. Met inachtneming van het voorschot ro de vereffening komt het netto-actief ,q) 0,00 EUE. In toeassing van artikel 181 van het Wetboek van vennootschepen werd de boekhoudkundige staat opgesteld in discontineeit.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

0473.367225

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op grond van de controkiverkzaamheden, die wif hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, kunnen wij bevestigen dat de boekhoudkundige staat afgesloten e 30 apil 2014 de toestand van de vennootschap vollett getrouw en juist weergeefi:

Roeselare, 23 mei 2014."

De optredende notaris bevestigde, na onderzoek, het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen gehouden is.

l'WEEDE BESLUIT  ONTBINDING.

De vergadering besliste met éénparigheid van stemmen de vennootschap vervroegd te ontbinden en in vereffening te stellen, te rekenen vanaf 27 mei 2014.

De vennootschap zal dus enkel nog bestaan voor de behoeften van liant vereffening.

DERDE BESLUIT  ONTSLAG - KWIJTING.

Ingevolge de ontbinding van de vennootschap werd een einde gesteld aan het mandaat van de huidige zaakvoerder, zijnde de Heer Peter Troch, geboren te Dendermonde op 4 augustus 1980, wonende te 9991 Maldegem (Adegem), Lijsterlaan 1; .

De vergadering besliste met éénparigheid van stemmen kwijting te verlenen aan de zaakvoerder voor wat betreft zijn bestuur als zaakvoerder in de vennootschap.

VIERDE BESLUIT  ZAAKVOERDER-VEREFFENAAI?.

De vergadering besliste met éénparigheid van stemmen geen vereffenaar te benoemen. Bijgevolg wordt de Heer Peter Troch, destijds zaakvoerder, ten aaiwien van derden ais vereffenaar beschouwd overeenkomstig artikel 185 van het Wetboek van vennootschappen en blijft hij aangesteld als zaakvoerder-vereffenaar.

NA EEN SCHORSING GING DE VERGADERING VERDER.

VIJFDE BESLUIT IVEERLEGGING REKENINGEN STAVING.

De zaakvoerderavereffenaar, de Heer Peter Troch, voornoemd, die reeds de vereffening had voorbereid, heeft overeenkomstig artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen, de rekeningen, samen met de stavingsstukken neergelegd sinds meer dan één (1) maand.

De vennoten verklaarden en erkenden dat zij véke heden in kennis werden gesteld door de Heer Peter Troch, zaakvoerder-vereffenaar voornoemd, van de rekeningen inzake de vereffening en de stukken tot staving.

ZESDE BESLUIT  GOEDKEURING VEREFFENING.

Na nog een grondige verificatie en na lezing van het verslag/verdelingsplan opgesteld door de Heer Peter Troch, besliste de vergadering met éénparigheid van stemmen de vereffening goed te keuren alsook het verslag van de comrnissaris.

ZEVENDE BESLUIT  UITVOERING VEREFFENING.

De vergadering besliste met éénparigheid van stemmen over te gaan tot vereffening en verdeling van het vereffeningsoverschot van de vennootschap zoals voorgesteld door de zaakvoerder-vereffenaar in zijn verslag/verdelingsplan.

De vennoten zijn door de uitoefening van hun rechten verbonden aan de eigendom van de aandelen, gemachtigd het gehele vermogen, zowel actief en passief van deze vennootschap te ontvangen, hetgeen zij verldoarden te annvaarden.

Gelet op hoger vermelde goedkeuring do or de algemene vergadering van vennoten, werd vervolgens overgegaan tot vereffening en verdeling van het actief en passief van de vennootschap zoals besloten door de vereffenaar, eventueel waarbij tien procent (10,00%) roerende voorheffing zal ingehouden worden op de liquidatiebonus, uitbetaald boven het fiscaal volstort kapitaal.

ACIThF

De vennoten verklaarden dat de ontbonden vennootschap enkel nog roerende activa bezit. Roerend goed.

De vergadering verleende volmacht op de bankrekening(en) van de vennootschap aan de Heer Peter Troch, teneinde na sluiting van de vereffening:

" Het vereffeningssaldo uit te keren aan de vennoten;

" De geprovisioneerde schulden verbonden aan de vereffening en de sluiting ervan te betalen;

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad Luik 8 - Veneea

A "

" De eventueel thans nog niet gekende schulden te betalen;

" De eventueel thans nog niet gekende schuldvorderingen te innen;

De terugname van het resterend actief gebeurt door de aandeelhouders zelf.

PASSIEF

Momenteel is er geen passief (vreemd vermogen) in het vermogen van de ontbonden vennootschap, met uitzondering van de vereffeningsprovisies en nog verschuldigde (doch nog niet opeisbaar gestelde) vennootschapsbelasting.

Ingevolge de parlementaire vraag de dato 12 december 2012 beantwoord door Minister van. Justitie Turtelboom, zijn vereffeningsprovisies geen passiva in de zin van artikel 184,§5 van het Wetboek van Vennootschappen.

De voorziene belastingsschulden zijn nog niet opeisbaar zodat dit ook geen passiva betreffen in de zin van artikel 184,§5 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vergadering besliste dat alle eventuele bijkomende lasten of schulden die alsnog na de sluiting van de vereffening zouden komen vast te stnn-rt, zullen ten laste genomen worden door de vennoten.

De vereffenaar verbond er zich toe eventuele vergeten passiva persoonlijk te zijne laste te nemen en hiervoor zijn aansprakelijkheid persoonlijk te dragen ter vrijwaring van de overige vennoten.

De vergadering stelde vast dat er 'green maatregelen moeten worden genomen voor de consignatie van gelden en waarden die toekomen aan schuldeisers en die hen niet konden worden afgegeven.

ACHTSTE BESLUIT ONTSLAG - KIVIITING

De vergadering besliste met éénparigheid van stemmen zonder uitzondering noch voorbehoud algehele kwijting te geven aan de zaakvoerder-vereffenaar voor zijn vereffening van de vennootschap.

NEGENDE BESLUIT SLUITING VEREFFENING.

De vergadering besliste met éénpatigheid van stemmen de vereffening voor gesloten en stelde vast dat "ASAP BI Services", besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, definitief opgehouden heeft te bestaan.

De vergadering besliste nog dat de boeken en bescheiden der vennootschap zullen neergelegd en gedurende ten minste vijf (5) jaar bewaard zullen worden bij de Heer Peter Troch, voornoemd, die dit op zich nam.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Afgeleverd v66r de formaliteit van registratie van de akte-oprichting overeenkomstig artikel

1734 °bis van het wetboek van registratierechten en is enkel bestemd om neergelegd te worden

op de Rechtbank van Koophandel.

(getekend)

Geassocieerd nornris Lieven Dernolder

Tegelijk hiermee neergelegd voor de rechtbank.

- Een expeditie van het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering 27 mei 2014.

- Bijzonder verslag van het bestuursogaan;

- Het revisoraal verslag.







Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 22.04.2013, NGL 29.04.2013 13101-0504-013
16/03/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 09.03.2012, NGL 13.03.2012 12060-0370-013
06/07/2011 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.06.2011, NGL 01.07.2011 11243-0026-011
04/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 01.06.2011, NGL 28.06.2011 11223-0577-011
17/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 31.05.2010, NGL 11.06.2010 10173-0292-010
24/02/2010 : BGA017365
05/08/2009 : BGA017365
27/06/2008 : BGA017365
02/04/2007 : BGA017365
23/06/2005 : BGA017365
03/09/2004 : BGA017365
15/09/2003 : BGA017365
13/09/2002 : BGA017365

Coordonnées
ASAP BI SERVICES

Adresse
LIJSTERLAAN 1 9991 ADEGEM

Code postal : 9991
Localité : Adegem
Commune : MALDEGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande