ASCLEPIA OUTSOURCING SOLUTIONS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ASCLEPIA OUTSOURCING SOLUTIONS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 846.826.628

Publication

01/12/2014 : ME. - JAARREKENING 31.05.2014, GGK 21.11.2014, NGL 25.11.2014 14676-0212-009
04/07/2012
ÿþmod 11.1

MOU In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



*12119766<

V

beh

aa

Bel

Staa

..J

tr .

. . . 1 2Ï312

RLL 1:-', i:1UN.K. \1~

Griffie

J0ndermingsnr : Q 84 G. ¬ 2 6. 6 g S

Benaming (voluit) : Asclepia Outsourcing Solutions

(verkort)

Rechtsvoren : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Damvalleistraat 49

9070 Destelbergen

Onderwerp akte :OPRICHTING BVBA

l

Duur : Onbepaald,

Vennoot: De Heer Deroose, Frederik Dirk, wonend te 9070 Destelbergen, Damvalleistraat 49. !

Op de kapitaalaandelen wordt 1h geld ingeschreven door de oprichter, Meneer Frederik Deroose, voornoemd.

De inschrijver verklaart en erkent dat ieder aandeel waarop door hem werd ingeschreven, volledig volgestort is. !

I; Kapitaal : Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00) en wordt vertegenwoordigd door;

;l honderd zesentachtig (186) aandelen zonder vermelding van waarde. Gestort bedrag: achttienduizend zeshonderd euro (E? 18.600,00).

Samenstelling van het kapitaal : Het kapitaal is volledig onderschreven door volstorting in geld. ;

Boekjaar : van één juni tot en met eenendertig mei van ieder daaropvolgend jaar.

Reserves  winstverdeling  vereffening : Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf; ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de; ;l wettelijke reserve éénitiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

,,

ti Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de,

;i netto-winst, ,

;; Bij ontbinding 1 vereffening worden alle activa van de vennootschap gerealiseerd tenzij de algemene vergadering:

;; anders beslist. .

' Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door

bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

l; Bestuur : De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders

i bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen,

I;

Statutair zaakvoerder benoemd voor de duur van de vennootschap ; de Heer Deroose Frederik, die verklaard heeft: I; deze opdracht te aanvaarden,

l! Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden;

;, en in rechte als eiser of als verweerder,

!; De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door een bij bijzondere volmacht aangestelde

;, vertegenwoordiger.

ii Ingeval .e vennootscha. slechts één vennoot telt : Indien geen zaakvoerder benoemd is heeft de enige vennoot;

;

van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder, Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot!

zaakvoerder benoemd worden. ;

I! Doel: ;

Het doel van de vennootschap bestaat in het verlenen van wetenschappelijk advies voor pharmaceutisch onderzoek, en ontwikkeling, het leveren van project management en business development, De diensten hebben tot doel het, ;; identificeren, evalueren en opzetten van mogelijke collaboraties en partnerships die kunnen leiden tot het ontwikkelen van ;l nieuwe behandelingsmethoden of medicijnen voor de behandeling van uiteenlopende ziekten zoals, maar niet beperkend,! li kanker, infecties, problemen met het centraal zenuwstelsel, pijn, hart- en vasculaire ziekten of immuniteitsstoomissen. De; venootschap richt zich op diensten zoals, maar niet beperkend, medicinale chemie, biologie, pharmacokinetiek, veiligheid van; ;; medicijnen, formulatie en toeleveringsvormen in preklinisch en klinisch onderzoek, ontwikkeling en commercialisatie van,' ;; actieve bestanddelen in de geneesmiddelenindustrie.

il De vennootschap verleent voornamelijk, maar niet beperkend, outsourcing expertise (naast insourcing, crowd

;; sourcing, off-shoring) en diensten gerelateerd in het opzetten en uitvoeren van collaboraties en partnerships. Dit wordt: ;i gerealizeerd door het leveren van wetenschappelijke kennis, logistiekeepertiseen 1T-oplossingen aan farmaceutische;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

'; Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Niek Van der Straeten, geassocieerd notaris, te Destelbergen, op twintig; ;1 juni tweeduizend en twaalf, dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht als volgt: Naam : Asclepia Outsourcing Solutions

;1 Zetel : 9070 Destelbergen, Damvalleistraat 49

' Vdor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

bedrijven, biotechs en academische instellingen actief in humane en dierlijke geneeskunde, de agrochemische en de voedings-industrie. Deze adviserende diensten omvatten onder andere het identificeren van de collaboratie partner, het evalueren van deze partner, het ontwikkelen van de business strategie, het managen van de partnership, het sturen en rapporteren van de gewenste wetenschappelijk en logistieke resultaten.

De vennootschap kan zich hiertoe begeven op diverse onderzoeksterreinen die het identificeren van deze zogenaamde actieve bestanddelen kunnen versnellen en verbeteren. Zij kan daarbij haar onderzoeksmethoden aanwenden, bestendig verbeteren en constant vernieuwen. Maar eveneens kan zij alle activiteiten ontwikkelen die haar toelaten de moleculen te bedenken, te synthetiseren, te testen, preklinische en klinische proeven te ondernemen en aile procedures te doorlopen die haar toelaten de ontwikkelde geneesmidderen te commercialiseren, in licentie te geven of op enige andere wijze ten gelde te maken.

De vennootschap kan actief zijn in het uitvoeren van elke vorm van onderzoek in het domein van verbindingen en moleculen, voor eigen rekening of voor rekening van derden, alsook de productie, de industrialisering en commercialisering van de resultaten hiervan. De activiteiten van de vennootschap zijn gericht op het onderzoek naar en de ontwikkeling van biologische, biotechnologische of afgeleide producten met een marktwaarde in het domein van de humane of veterinaire gezondheidszorg, zoals, maar niet beperkend, diagnostica, therapeutica, cosmetica en voedingsadditieven.

Tevens kan de vennootschap advies verstrekken inzake octrooien en octrooi strategie, inzake het aanvragen van financiële steun voor het verrichten van onderzoek, inzake de evaluatie van (pre)-klinische kandidaat moleculen en dit zowel voor de farmaceutische, de biotechnologische als andere sectoren van de chemische industrie.

Bovendien kan de vennootschap chemisch advies verlenen die leiden tot moleculen voor andere marktsectoren zoals maar niet beperkend, de agrochemische of analytische sectoren of gebaséerd op andere technieken moleculen ontwikkelen en!of op da markt brengen.

De vennootschap kan daarnaast bijdragen tot de opleiding en de training van personen in het verwerven van chemische en medicinaal ohemische kennis, en het ontwikkelen van outsourcing en business strategieen.

De vennootschap kan beleggen in roerende of onroerende goederen of mag haar middelen investeren en het beheer uitoefenen over aile roerende en onroerende goederen die haar toebehoren. Zij kan, in verband hiermee aile verhandelingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van haar onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen,

Tevens kan de vennootschap boekhoudkundige, financiele en zakelijke diensten verstrekken.

Jaarvergadering : de derde vrijdag van de maand november om achttien uur, op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd, De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Elk aandeel geeft recht op één stem,

Elke vennoot han schriftelijk of per telefax volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening ; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

BEKRACHTIGING HANDELINGEN GESTELD iN NAAM VAN DE VENNOOTSCHAP IN OPRICHTING

Onder de opschortende voorwaarde van de verkrijging van der rechtspersoonlijkheid door de vennootschap, worden - in toepassing van artikel 60 van het Wetboek vennootschappen - alle handelingen gesteld in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting bij deze bekrachtigd en overgenomen door de vennootschap en dit voor de periode van 01 juni 2012 tot op heden.

Begin en afsluiting van het eerste boekjaar : Aanvang op twintig juni tweeduizend en twaalf, om af te sluiten op eenendertig mei tweeduizend veertien.

Eerste jaarvergadering : in het jaar tweeduizend veertien.

VOLMACHT

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BONNE ACCOUNTANCY, met maatschappelijke zetel te 9040 Gent  Sint-Amandsberg, Emiel Lossystraat 13, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de dieneten in de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het Ondernemingsloket en bij de sociale en fiscale administraties.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Telebik hiermede neergelegd:

expeditie akte oprichting Niek Van der Straeten

Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ASCLEPIA OUTSOURCING SOLUTIONS

Adresse
DAMVALLEISTRAAT 49 9070 DESTELBERGEN

Code postal : 9070
Localité : DESTELBERGEN
Commune : DESTELBERGEN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande